Triumph Mix and Match Shorts * Ilmainen Toimitus *

Upea shortsimallinen Triumph bikinialaosa, jossa on korkeampi vyötärö ja leveät sivukappaleet, jotka luovat peittävämmän vaikutelman. Säädettävä nyöritys sivuilla ja kontrastisävyinen vyötärökaistale ovat pieni ihana lisä designissa. Bikinihousut on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten ja istuu napakasti. Mahtava Triumph bikinialaosa, jota ei kannata ohittaa!

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match Midi SD * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Triumph bikinihousut auttamaan luomaan säteilevän bikinilookin rannalle. Ihana midi-mallinen bikinialaosa on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Bikinialaosa istuu napakasti. Säädettävä nyöritys sivuilla, joten voit itse säädellä bikinien korkeutta.Täydennä upea bikinilook yhdistämällä Mix and Match -sarjan bikinialaosaan yhtä upea Triumph bikiniyläosa.

€ 19.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upean tyylikäs, rintoja pienentävä Triumph-bikiniyläosa minimizer-efektillä. Kaarituet sekä toppaamattomat, vuoratut kupit tukevat rintoja ja mukailevat täydellisesti niiden muotoa. Kuppien yläosassa kaunis kuviointi. Säädettävät olkaimet ja kätevä kiinnitys selässä. Täydellinen bikiniyläosa isorintaisille. Täydennä look yhdistämällä yläosa saman sarjan bikinialaosaan!Koon 38 ympärysmitta 75 cmKoon 40 ympärysmitta 80 cmKoon 42 ympärysmitta 85 cmKoon 44 ympärysmitta 90 cmKoon 46 ympärysmitta 95 cm

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOWP SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassinen, suosittu bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoilevat kaarituet. Bikiniyläosa on topattu kevyesti ja sivuilla on koristeellinen rypytys ja kuppien väli on leveä. Säädettävät, ohuet olkaimet, joiden ansiosta tämä istuu hyvin myös kun on suurempi koko, jopa D. Takana on kätevä kiinnitys ja nikkelittömät yksityiskohdat.Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantti Triumph-bikiniyläosa, jossa on kuppien päällä trendikäs kuviointi. Bikiniliivien malli mukailee Triumphin suosittuja, topattuja Amourette-rintaliivejä. Näissä hyvännäköisissä bikiniliiveissä on kaarituet ja topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea kauniisti. Edessä on vartaloa imarteleva balconette-leikkaus. Bikiniliivien koristeelliset olkaimet ovat säädettävät ja kätevä kiinnitys on takana. Todella miellyttävän tuntuinen ja käyttömukava bikiniyläosa. Supertyylikkään ranta-lookin saa yhdistämällä nämä hienot bikiniliivit saman sarjan yhtä hienoihin bikinihousuihin!

€ 44.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Streams of Pearls W 02 * Ilmainen Toimitus *

Triumph bikiniyläosa auttaa luomaan uskomattoman kauniin ja mukavan bikinilookin. Peittävä bikiniyläosa, joka minimizer toiminnon ansiosta pienentää rintoja optisesti jopa yhden kuppikoon verran. Bikiniliiveissä on joustavat kaarituet, jotka mukautuvat vartalon liikkeisiin ja myös tukevat rintoja kunnolla. Toppauksettomissa kupeissa on vuorattu sisäpuoli ja naisellista pitsiä ulkopuolella ja ne antavat rinnoille kauniin luonnollisen muodon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Täydennä look yhdistämällä bikiniyläosaan saman Triumph Streams of Pearls -sarjan matchaava bikinialaosa.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Midi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno, klassisen midi-mallinen Triumph-bikinialaosa. Ajattoman tyylikkäät bikinihousut on vuorattu ja valmistusmateriaali sekä kuivuu nopeasti että joustaa, mikä tekee näistä erittäin mukavat käytössä. Sivuilla on kontrastiväriset nauhat, joilla voi säädellä bikinihousujen korkeuden. Elegantin ranta-asun saa yhdistämällä bikinihousut saman sarjan tyylikkäisiin bikiniliiveihin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Streams of Pearls Maxi * Ilmainen Toimitus *

Triumph bikinialaosa upealla designilla on koristeltu vyötäröltä kauniilla pitsillä. Peittävä bikinialaosa on suosittua maxi-mallia. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Vuorattu sisäpuoli. Yhdistä bikinialaosaan Triumph Streams of Pearls -sarjan matchaava bikiniyläosa luodaksesi upean bikinilookin rannalle ja altaalle.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mnemba Shape Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Bikinipikkuhousut tai-mallissa Triumphin Mnemba-sarjasta. Housuissa on taitettava reuna, jonka voi laittaa ylös tai alas aivan kuinka itse haluat. Voi yhdistää saman sarjan bikinien kanssa tai yhdistää muiden Triumphin bikinituotteiden kanssa.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match Midi 02 SD * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Triumph bikinialaosa istuu napakasti. Midi-mallisessa bikinialaosassa on säädettävä nyöritys sivuilla, joten voit itse päättää bikinien korkeuden. Hieman korkeampi vyötärö ja leveät sivukappaleet. Erittäin upea bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu sileästi ja joustavasti vartalolle.Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan Triumph Mix and Match -sarjan yhtä upeita bikiniyläosia.

€ 19.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja suositut, tai-malliset Triumph-bikinihousut, joissa on edessä trendikäs kuviointi. Vuoratut bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa ja tekee näin mallista vartaloa myötäilevän ja imartelevan. Yhdistä tyylikäs bikinialaosa saman sarjan hienoihin bikiniliiveihin ja olet valmis auringonottoon ja muihin ranta-aktiviteetteihin!

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match W SD * Ilmainen Toimitus *

Hieno toppaukseton Triumph bikiniyläosa, jossa on tukevat kaarituet ja joka peittää täydellisesti sekä istuu sileästi iholle. Erittäin upeat bikiniliivit, joiden vuoratut kupit ympäröivät rintoja kauniisti ja antavat niille upean muodon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Kontrastisävyinen kaistale kulkee pitkin kuppien yläreunaa. D-kupista alkaen ylöspäin bikiniliiveissä on lisätukea ja leveämmät olkaimet. Nämä upeat Triumph bikiniliivit auttavat luomaan upean rantalookin rannalle.Yhdistä Triumph Mix and Match -sarjan upeisiin bikinihousuihin.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOW SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassinen bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoileva kaarituki. Bikinissä on toppaamattomat kupit ja syvä uurre sekä leveä kuppien väli, mikä luo hyvän tuen. Täydellinen sinulle, jolla on suuremmat rinnat. Säädettävät olkaimet ja kätevä hakaskiinnitys takana. Nikkelittömät yksityiskohdat ja hieno rusetti kuppien välissä. Sovita yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 27.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match WP SD * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaarituellinen Triumph bikiniyläosa kevyesti topatuilla kupeilla on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Bikiniyläosa tukee rintoja kunnolla, antaa niille kauniin pyöreän muodon ja elegantin pääntien. Kontrastisävyinen kaistale kulkee pitkin kuppien yläreunaa ja on pieni ihana lisä designissa. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet. D-kupista alkaen bikiniyläosassa on tukeva nauha rintojen alla, muotoileva mesh-vuoraus ja sisäänommellut lisätuet. Luo täydellinen rantalook yhdistämällä bikiniliiveihin Triumph Mix and Match -sarjan yhtä upeita bikinialaosia.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product