Missya Flora Bikini Bandeau * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Uskomattoman hieno, bandeau-mallinen Missya-bikiniyläosa. Trendikkäissä bikiniliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka pyöristävät poven muotoa. Rypytykset imartelevat vartaloa. Miellyttävän tuntuiset, koristeelliset kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse. Bikiniliivien kiinnitys on kätevästi selkäpuolella. Hyvännäköinen bikiniyläosa kannattaa yhdistää saman sarjan upeisiin bikinihousuihin, ja suunnata sitten nopeasti kohti rantaa tämä superkiva bikinisetti päällä!

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Missya
Product
 

Trofe Mix Bikini Underwire Bra With Push up * Maksuton Kuljetus *

Kaunis ja klassisen ajaton Trofé-bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on kaarituet ja topatut, muotoonprässätyt ja kevyesti kohottavat push up -kupit. Hyvännäköisen kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä hienot bikiniliivit mieluisaan Trofé-bikinialaosaan.

€ 30.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Triumph Graphic Flair Mix Shorts * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs Triumph bikinialaosa suosittua shortsimallia. Bikinialaosassa on napakka istuvuus ja se on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Vyötäröllä ihana leveä resori ja sivuilla pienet nyöritykset, jotta voit säätää korkeutta. Yhdistä bikinialaosa valinnaisen yläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinilookin.

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Calvin Klein Perfectly Fit Solid Retro Bra Black * Maksuton Kuljetus *

Calvin Klein Perfectly Fit Solid Retro Bra Black * Maksuton Kuljetus *

€ 63.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Calvin Klein
Product
 

Trofe Mix Bikini Underwire Bra * Maksuton Kuljetus *

Uskomattoman hieno, ajattoman tyylikäs Trofé-bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on kaarituet ja leveät olkaimet, jotka lisäävät tukevuutta ja käyttömukavuutta. Nämä bikiniliivit ylläsi olet valmis aurinkoiseen kesään, ja kauniin kokonaisuuden saat yhdistämällä tämän bikiniyläosan Trofé-bikinihousuihin!

€ 27.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Abecita Petit Fleur Halterneck Bandero * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hieno Abecita Petit Fleur -bikiniyläosa. Tässä raikkaan kukkakuvioisessa balconette-mallissa on kupit irroitettavilla pehmusteilla, jotka muotoilevat ja kohottavat kauniisti. Bikiniliivien olkaimet ovat vähän leveämmät ja ne voidaan solmia niskan taakse tai myös selkään metallikiinnityksen päälle, jos haluaa esimerkiksi välttyä aurinkorajoilta näiden vuoksi. Ympärystä ei voi säätää. Tosi kauniit bikiniliivit, jotka voit yhdistää vaikkapa saman sarjan alaosaan!

€ 52.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Abecita
Product
 

Missya Bluebell Bikini Midi * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Klassisen tyylikäs Missya-merkin bikinialaosa suositussa midi-mallissa. Napakka, vartalonmyötäinen istuvuus. Ripauksen ekstraa muotoiluun tuovat etukappaleen kauniit, kevyet rypytykset. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Täydennä katseita kääntävä rantalook yhdistämällä alaosa Missyan yhteenkuuluvaan bikiniyläosaan!

€ 22.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Missya
Product
 

Abecita Petit Fleur New Beandeau * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköinen Abecita Petit Fleur -bikiniyläosa raikkaalla kukkakuvioinnilla. Huolella suunniteltu balconette-malli, jossa kaarituet ja pehmustetut kupit tukevat täydellisesti ja muotoilevat kauniisti. Näissä söpöissä bikiniliiveissä on ohuet, säädettävät olkaimet, jotka voi myös irroittaa. Takana kiinnitys, jota ei voi säätää. Kuppien välissä on kaunis rypytys ja edessä on myös yksityiskohtana musta koristekanttaus. Yhdistä esimerkiksi saman sarjan söpöön bikinialaosaan!

€ 52.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Abecita
Product
 

Missya Medina Yves Italian Bikini Brief * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset, brief-malliset Missya-bikinihousut, joissa on sivuilla sirot nauhat ja takana kevyt rypytys. Viettelevä bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka myötäilee vartaloa kauniisti. Upean bikinilookin saa yhdistämällä nämä hienot Missya Medina -bikinihousut saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 22.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Missya
Product
 

Calvin Klein Intense Power Cheeky Side Tie Bikini * Maksuton Kuljetus *

Calvin Klein bikinialaosa, joka luo upean ja trendikkään bikinilookin aurinkoisiin päiviin. Bikinialaosassa on keskikorkea vyötärö ja nauhat sivuilla. Bikinialaosan takana kulkee resori Calvin Klein-logolla, mikä tuo malliin pientä extraa. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka luo napakan ja mukavan istuvuuden. Saat yhtenäiset bikinit, kun yhdistät bikinialaosan saman sarjan bikiniyläosan kanssa.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Calvin Klein
Product
 

Trofe Mix Bikini Shaping Briefs * Maksuton Kuljetus *

Ajattomat, brief-malliset Trofé-bikinihousut, jotka muotoilevat kevyesti ja luovat kauniin siluetin. Tyylikäs bikinialaosa on valmistettu joustavasta materiaalista, joka myötäilee miellyttävästi vartaloa, ja kuivuu myös nopeasti. Upeat bikinihousut kannattaa yhdistää Trofé-bikiniliiveihin, niin saa hyvännäköisen kokonaisuuden rannalle tai uima-altaalle!

€ 20.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Miss Mary Multifunction Bikini Bra * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköinen ja tyylipuhdas bikiniyläosa Miss Marylta. Tässä on monia eri toimintoja. Monitoiminen liivi ilman kaaritukia ja topatut kupit. Mykkä edusta luo todella hyvän tuen. Liivissä on tavallinen selkäosa, mikä kiinnitetään takaa, mutta tässä on myös nauha, jonka voi solmia ja se lähtee sivuilta. Nauhan voi solmia selästä tai sen voi laittaa halterneckiksi, mikä kohottaa rintoja. Voit myös irrottaa olkaimet.

€ 61.99

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Miss Mary of Sweden
Product
 

Damella 32222 Skirt * Maksuton Kuljetus *

Tyylipuhdas ja yksinkertainen bikinihame Damellalta. Alla on housut, jotka eivät näy ulkoapäin. Kummallakin sivulla on solminta. Solminta luo kevyesti vekitetyn siluetin.

€ 52.10

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Damella
Product
 

Calvin Klein Core Solids Full Classic * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylipuhtaat bikinihousut brief-mallissa sarjasta Core Solids Calvin Kleiniltä. Klassiset ja tyylipuhtaat yksityiskohdat kultaa Calvin Klein logolla. Sovita mielellään yhteen saman sarjan yläosan kanssa ja saat hyvännäköisen, tyylikkään ja klassisen beachlookin.

€ 44.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Calvin Klein
Product
 

Miss Mary Bikini Bra 9050 * Maksuton Kuljetus *

Mukavat bikiniliivit vuoratuilla kupilla Miss Marylta, mitkä tukevat kunnolla. Bikiniliiveissä on leveät, säädettävät olkaimet. Selkäpuoli on joustavasta materiaalista ja kiinnitetään hakasella.

€ 45.99

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Miss Mary of Sweden
Product
 

Wiki Basic Hot Pant * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset, boxerimalliset Wiki-bikinihousut, joissa on vähän korkeampi vyötärö. Sopivan tiukat bikiniboxerit on valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Vyötäröllä on leveä resori. Ajaton bikinialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan bikiniliiveihin. Klassiset bikinit ovat aina yhtä tyylikkäät!

€ 28.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Wiki Basic Maxi With Belt * Maksuton Kuljetus *

Kaunis Wiki-bikinialaosa, jossa on korkea vyötärö ja mukavasti vartaloa myötäilevä malli. Kivana yksityiskohtana bikinihousujen vyötärölle on ommeltu leveä vyö. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Ajattoman tyylikkäät bikinihousut kannattaa yhdistää saman sarjan bikiniliiveihin, niin saa helposti hyvännäköisen kokonaisuuden.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Femilet Belize Bikini Top Bandeau * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikkään naisellinen, Femilet-merkkinen bandeau-bikiniyläosa. Kaarituet ja kevyesti topatut kupit tukevat rintoja sekä antavat niille pyöreän muodon. Kuppien välissä kaunis, kullanvärinen koriste. Kapeat olkaimet, joiden pituutta voi säätää ja jotka halutessaan saa takaa ristiin tai kokonaan irti vaikkapa auringonoton ajaksi. Kätevä kiinnitys selässä. Täydennä upean kesäinen rantalook yhdistämällä yläosa Femiletin yhteenkuuluvaan bikinialaosaan.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Femilet
Product
 

Panos Emporio Semeli Bottom * Maksuton Kuljetus *

Sirot ja tyylikkäät bikinihousut Panos Emporiolta. Rypytys takana. Täydelliset bikinihousut, kun haluat paljon aurinkoa kropalle.Yhdistä saman sarjan yläosan kanssa!

€ 45.00

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Panos Emporio
Product
 

Abecita Petit Fleur Folded Brief With Tie Black * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Ihanat Abecita Petit Fleur -bikinialushousut, jotka päällä saatat hyvinkin olla rannan söpöin! Brief-mallinen bikinialaosa on kukkakuvioinen ja juuri sopivasti joustava. Materiaali myötäilee vyötäröä todella miellyttävästi. Yksityiskohtana musta vyötärönauha, jonka voi kääntää alas ja somia sivulta. Yhdistä vaikkapa saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 36.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Abecita
Product
 

Trofe Mix Bikini Boxer Briefs * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät, sporttisen boxerimalliset Trofé-bikinihousut, jotka yllä on kiva mennä rannalle tai uima-altaalle. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja miellyttävän joustavasta materiaalista. Upean kokonaisuuden saa yhdistämällä tämän hyvännäköisen bikinialaosan saman sarjan bikiniliiveihin!

€ 20.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Wiki Basic Bandeau Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Kaunis bandeau-mallinen Wiki bikiniyläosa, jossa on ihana istuvuus. Kaaritueton bikiniyläosa, jonka kevyesti topatut kupit antavat rinnoille pyöreän muodon. Kaunis laskostus kuppien välissä ja narut, jotka voi sitoa niskan taakse. Bikiniyläosan sisäpuolella on ohut silikonireunus, joka pitää sen paikallaan. Irrotettavat, säädettävät olkaimet voi myös laittaa ristiin selästä. Takana helppo kiinnitys. Monien mahdollisuuksien bikiniyläosa, yhdistä saman sarjan alaosan kanssa niin saat koko lookin.

€ 38.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Freya Deco Swim Tie Side Brief * Maksuton Kuljetus *

Suositut, brief-malliset Freya Deco -bikinihousut. Sopivan tiukoissa, hyvännäköisissä bikinihousuissa on sivuilla solmittavat nauhat. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kauniin bikinilookin saa yhdistämällä tämän bikiniyläosan saman sarjan bikiniliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Freya
Product
 

Abecita Petit Fleur Folded Brief Black * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköinen ja raikas Abecita Petit Fleur -bikinialaosa. Näissä hienoissa, brief-mallisissa bikinihousuissa on kiva kukkakuviointi ja kätevä, musta vyötärönauha, jonka voi taittaa alas, jos haluaa lisää aurinkoa vatsalle. Ylhäälle nostettuna vyötärönauha tekee mallista vähän peittävämmän. Ihana bikinialaosa, joka joustaa sopivasti ja istuukin todella hyvin. Yhdistä vaikkapa saman sarjan bikiniyläosaan ja hurmaa rannalla!

€ 36.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Abecita
Product
 

Huit Last Chance Brief * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Last Chance Brief on klassinen bikinousu Huitilta. Bikinihousut ovat matalat ja peittävät hyvin. Housut solmitaan nyöreillä sivuilta. Täydellisella leikkauksella ja nyöreillä on Huit luonut täydelliset bikinihousut rantapäivään!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Huit
Product
 

Wiki Basic Midi Brief * Maksuton Kuljetus *

Klassiset, midi-brief-malliset Wiki-bikinihousut. Tyylikkään hillitty malli myötäilee vartaloa ja on valmistettu materiaalista, joka joustaa mukavasti ja kuivuu nopeasti. Kauniin kokonaisuuden saa yhdistämällä bikinialaosan saman sarjan hyvännäköiseen bikiniyläosaan.

€ 28.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Triumph Twilight Waterfall TW * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikkäät bikinit Triumphilta. Bikiniyläosassa on kaarituet, mitkä antavat hyvän tuen. Kupit ovat toppaamattomat kaksoiskankaalla mikä antaa rinnoille kauniin muodon. Leveät ja säädettävät olkaimet. Helppo kiinnitys takana. Bikinialaosa on pidetty midimalli leveämmillä sivuosilla. Molemmissa osissa kuvioidut reunat. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, mikä kestää kulutusta. Perinteinen bikini lämpimiin kesäpäiviin.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

PrimaDonna Cocktail Rio Brief * Maksuton Kuljetus *

Elegantit PrimaDonna Cocktail -bikinihousut, jotka on valmistettu modernista uima-asuille hyvin sopivasta materiaalista. Bikinialaosan vyötäröllä on kaunis rypytys, jossa on hieno, ylellisen touchin antava koristekivi somisteena. Bikinihousujen jalka-aukot ovat korkealle leikatut, mikä saa jalat näyttämään pidemmiltä. Kaksinkertainen kangas tekee mallista kestävämmän ja peittävämmän. Ihanan rantalookin saa yhdistämällä nämä kauniit bikinihousut PrimaDonna Cocktail -bikiniyläosaan!

€ 38.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Primadonna
Product
 

Calvin Klein Core Solid Front Twist Bikini Bandeau * Maksuton Kuljetus *

Bandeau-mallinen Calvin Klein bikiniyläosa ajatonta mallia upeilla kultaisilla yksityiskohdilla. Kaarituellinen bikiniyläosa, jonka topatut kupit tukevat ja luovat kauniin siluetin. Kuppien yläreunan sisäpuolella on ohut kuminauha, joka pitää bikiniyläosan paikallaan. Kuppien välissä laskostus, joka luo imartelevan vaikutelman. Bikiniyläosan mukana tulevat kapeat irrotettavat nauhat, jotka voi sitoa niskan taakse. Yhdistä bikiniyläosa yhteenkuuluvan bikinialaosan kanssa niin saat lyömättömän rantalookin.

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Calvin Klein
Product
 

Wiki Basic Tankini Top * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs ja ajaton Wiki tankini-toppi. Kaaritueton tankini, jossa on kevyesti topatut kupit ja kuppien alla resori, joka muotoilee rintoja. Kaunis laskostus kuppien välissä ja narut, jotka voi sitoa niskan taakse. Irrotettavat, säädettävät olkaimet, jotka voi myös laittaa ristiin selästä. Sivulla nyöritys, jotta voit helposti säätää pituutta. Uimatoppi on täydellinen sinulle, joka haluat hieman enemmän peittävyyttä. Yhdistä tankini Wikin muiden bikiniosien kanssa niin saat tyylikkään lookin rannalle.

€ 68.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Trofe Mix Wireless Bikini Bra Removable Padding * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköinen ja ajattoman tyylikäs Trofé bikiniyläosa. Pehmeissä bikiniliiveissä on irroitettavat toppaukset kupeissa, ja paikat myös rintaproteeseille. Rypytykset edessä imartelevat vartaloa. Nämä kauniit bikiniliivit kannattaa yhdistää mieluisaan Trofé-bikinialaosaan, niin saa hienon kokonaisuuden rannalle!

€ 31.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Elomi Swim Indie Underwire Plunge Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs kaarituellinen Elomi bikiniyläosa, jossa kaunis design. Bikiniyläosassa on kaunista virkattua kangasta kuppien yläosassa, hiekanvärinen vuori takaa peittävyyden. Matala keskiosa, joka luo rintavaon ilman push-up ominaisuutta. Kolmiosaiset kupit sivukappaleilla, jotka nostavat, erottelevat ja muotoilevat rintoja eteenpäin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka selkäosan powernet antaa lisätukea. Säädettävät olkaimet ja helppo kiinnitys selässä. Yhdistä bikiniyläosa yhteenkuuluvan alaosan kanssa niin saat tyrmäävät bikinit.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Elomi
Product
 

Wiki Basic Panty With Leg * Maksuton Kuljetus *

Hienot Wiki-bikinishortsit. Hillitty malli on ajaton ja aina yhtä tyylikäs. Mukavat bikinihousut on valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Hyvin peittävä bikinialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Femilet Belize Bikini Tanga Brief * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Ajattoman tyylikäs, vuorattu Femilet-bikinialaosa tanga brief -mallissa. Napakka istuvuus, kapeat sivut sekä korkealle leikatut jalansuut. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Täydennä upea rantalook käyttämällä alaosaa yhdessä yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Femilet
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Midi * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hieno, klassisen midi-mallinen Triumph-bikinialaosa. Ajattoman tyylikkäät bikinihousut on vuorattu ja valmistusmateriaali sekä kuivuu nopeasti että joustaa, mikä tekee näistä erittäin mukavat käytössä. Sivuilla on kontrastiväriset nauhat, joilla voi säädellä bikinihousujen korkeuden. Elegantin ranta-asun saa yhdistämällä bikinihousut saman sarjan tyylikkäisiin bikiniliiveihin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Wiki Basic Midi Shape Brief * Maksuton Kuljetus *

Todella hienot, brief-malliset Wiki-bikinihousut, joissa on korkea vyötärö. Kauniisti vartaloa myötäilevässä mallissa on edessä rypytykset, mikä imartelee vartaloa. Valmistettu joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Ajattoman tyylikäs bikinialaosa, joka peittää hyvin, ja joka on kiva yhdistää saman sarjan bikiniliiveihin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Tai * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja suositut, tai-malliset Triumph-bikinihousut, joissa on edessä trendikäs kuviointi. Vuoratut bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa ja tekee näin mallista vartaloa myötäilevän ja imartelevan. Yhdistä tyylikäs bikinialaosa saman sarjan hienoihin bikiniliiveihin ja olet valmis auringonottoon ja muihin ranta-aktiviteetteihin!

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Trofe Mix Bikini Midi Briefs * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs ja elegantti Trofé-bikinialaosa. Klassisessa brief-mallissa on matalat jalka-aukot, ja bikinihousut myötäilevät vartaloa miellyttävästi. Valmistettu sileästä ja joustavasta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Upean kokonaisuuden rannalle saa yhdistämällä nämä bikinihousut Trofé-bikiniyläosaan!

€ 17.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

PrimaDonna Cocktail Full Brief * Maksuton Kuljetus *

Ihanat, retrohenkiset PrimaDonna Cocktail -uimahousut, joissa on korkea vyötärö. Bikinialaosassa on edessä elegantti rypytys, joka slimmaa vatsaa ja luo kauniin siluetin. Kestävä malli on valmistettu todella laadukkaasta materiaalista, mikä takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Ihastuttavan ja ylellisen rantalookin saa yhdistämällä nämä kauniit bikinihousut saman sarjan bikiniliiveihin!

€ 50.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Primadonna
Product
 

Damella 32473 High Tai * Maksuton Kuljetus *

Damella bikinihousut yksinkertaisella muotoilulla. Housut hieman korkeammassa tai mallissa ja hieman leveämpi vyötäröltä. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 28.40

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Damella
Product
 

Missya Medina Yves Triangle Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköinen ja moderni Missya-bikiniyläosa, jossa on jännittävänä yksityiskohtana koristeelliset nauhat. Kolmioiivien kiinnitys on selkäpuolella nauhalla. Bikiniliivien kupit ovat kevyesti topatut ja povea upeasti muotoilevat. Valmistusmateriaali kuivuu nopeasti, joustaa ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Tyylikkään kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä hienot MIssya Medina -bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Missya
Product
 

Triumph Kinetic Elegance W * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Upean tyylikäs, rintoja pienentävä Triumph-bikiniyläosa minimizer-efektillä. Kaarituet sekä toppaamattomat, vuoratut kupit tukevat rintoja ja mukailevat täydellisesti niiden muotoa. Kuppien yläosassa kaunis kuviointi. Säädettävät olkaimet ja kätevä kiinnitys selässä. Täydellinen bikiniyläosa isorintaisille. Täydennä look yhdistämällä yläosa saman sarjan bikinialaosaan!Koon 38 ympärysmitta 75 cmKoon 40 ympärysmitta 80 cmKoon 42 ympärysmitta 85 cmKoon 44 ympärysmitta 90 cmKoon 46 ympärysmitta 95 cm

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Fantasie Ottawa Uw Wrap Front Full Cup Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Kauniit, klassisen elegantit Fantasie-bikiniliivit, joissa on hyvin tukea antavat kaarituet. Kuppien päällä on kaunis rypytys. Olkaimet ovat säädettävät ja niissä on kauniit, kullanväriset yksityiskohdat. Kätevä kiinnitys takana. Bikiniyläosa tuo esiin vartalon parhaat puolet ja on todella mukava käytössä. Hyvännäköiset bikiniliivit kannattaa yhdistää saman sarjan bikinialaosaan, niin saa hemaisevan kokonaisuuden.Fantasie-alusvaatteista löytyy myös isompia kokoja. Laadukkaat ja tyylikkäät alusvaatteet on suunniteltu antamaan hyvin tukea ja tuomaan vartalon muodot kauniisti esiin.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Fantasie
Product
 

Freya Deco Swim Underwire Moulded Bikini Bra * Maksuton Kuljetus *

Saat täydellisen allastyylin Freyan Deco Swim bikineillä! Kaarituellinen bikiniliivi antaa täydellisen tuen I-kuppiin asti. Bikiniliivi on syvään uurrettu ja ne antavat kauniin rintavaon. Kupit ovat kevyesti topatut. Liivit on koristeltu kauniilla rusetilla keskellä ja kultayksityiskohdilla olkaimissa. Yhdistä Deco Swim sarjan alaosan kanssa!

€ 51.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Freya
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOWP SD * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Klassinen, suosittu bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoilevat kaarituet. Bikiniyläosa on topattu kevyesti ja sivuilla on koristeellinen rypytys ja kuppien väli on leveä. Säädettävät, ohuet olkaimet, joiden ansiosta tämä istuu hyvin myös kun on suurempi koko, jopa D. Takana on kätevä kiinnitys ja nikkelittömät yksityiskohdat.Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Sloggi Tawila CTOP * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Sloggi Tawila Triangel bikiniyläosa. Mix to Match. Sekoita malleja ja värejä makusi mukaan!Topattu kolmionmuotoinen bikiniyläosa.

€ 30.10

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Sloggi
Product
 

Missya Medina Nuit Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs ja moderni Missya-bikiniyläosa, jota on todella mukava käytössä. Valmistusmateriaali kuivuu nopeasti ja joustaa, mikä tekee mallista kauniisti vartaloa myötäilevän. Alaresori on sopivan napakka, ja bikinitoppi puetaan ja riisutaan kätevästi pään yli vetämällä . Resorissa on Missya Medina -logot kontrastivärillä. Bikiniliiveissä ei ole kaaritukia tai toppauksia. Hyvännäköisen kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä Missya Medina -bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Missya
Product
 

Trofe Mix Bikini Biker Shorts * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköinen ja kivan sporttinen Trofé-bikinialaosa, jossa on vähän pidemmät lahkeet. Bikinihousut on valmistettu joustavasta ja mukavan tuntuisesta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Täydellinen bikinialaosa, jos haluaa vähän peittävämmän mallin, ja parhaalta nämä hienot bikinihousut näyttävät tietysti yhdistettynä saman sarjan bikiniyläosaan!

€ 27.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Damella 32220 Boxer * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset ja tyylipuhtaat Damella bikinihousut boksermallissa. Leveä resori, mikä luo täydellisen istuvuuden. Pitävänsä värinsä ja muotonsa pitkään.

€ 34.00

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Damella
Product
 

Saltabad Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Yksinkertaisen kaunis Saltabad-bikinitoppi, joka laskeutuu kauniisti. Klassisessa mallissa on pyöreä kaula-aukko ja leveähköt olkaimet. Topattujen kuppien alla on mukavan tuntuinen resori, joka tukee povea ja muotoilee kauniisti. Täydellinen bikiniyläosa, jos haluaa vähän peittävämmän mallin. Upean kokonaisuuden uima-altaalle tai -rannalle saa yhdistämällä tämä kivan bikinitopin Saltabad-bikinialaosaan!

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Saltabad
Product
 

Wiki Basic Balconette Bikini Top * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs balconette-mallinen Wiki bikiniyläosa. Bikiniyläosassa on kaarituet ja kevyt toppaus, joka tukee ja muotoilee rintoja. Kupeissa kauniit laskostetut yksityiskohdat. Säädettävät olkaimet ja kätevä kiinnitys selässä. Bikiniyläosa on helppo yhdistää saman sarjan alaosien kanssa ja saada todella tyylikäs bikinilook.

€ 48.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Wiki
Product
 

Chantelle Barbade Revealing T shirt Bikini Bra * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Chantelle-bikiniliivit kauniilla yksityiskohdilla. Tässä tyrmäävän kauniissa bikiniyläosassa on kaarituet ja kevyesti pehmustetut kupit, mikä tukee miellyttävästi ja muotoilee kauniisti. Kangas kuppien päällä on vekattu tyylikkäästi ja edessä on tyylikäs kullanvärinen koriste. Olkaimet ovat säädettävät ja takana on kiinnityssolki. Sopivat hyvin yhteen saman sarjan bikinihousujen kanssa.

€ 84.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Chantelle
Product
 

Freya Deco Swim Hipster Brief * Maksuton Kuljetus *

Perinteiset ja tyylikkäät bikinihousut Freyan Deco Swim-sarjasta. Bikinialaosassa on normaali vyötärö ja leveät sivuosat. Sopii minkä bikiniyläosan kanssa tahansa! Frey bikinit sopivat erinomaisesti isopovisille naisille, jotka haluavat klassisen, tyylikkään ja chicin rantatyylin.

€ 27.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Freya
Product
 

Curvy Kate Jetty Fold Over Brief * Maksuton Kuljetus *

Bikinihousut brief-mallissa Curvy Katelta. Bikinihousuissa on taitettava reuna joten voit itse määrittää alushousujen korkeuden. Perinteisen tyylin bikinihousut, jotka sopivat yhteen Jetty Padded Balcony Bikiniliivin kanssa.

€ 30.00

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Curvy Kate
Product
 

PrimaDonna Cocktail Full Brief Ropes * Maksuton Kuljetus *

Klassisen kauniit PrimaDonna Cocktail -bikinihousut, jotka on valmistettu laadukkaasta ja hienosta materiaalista. Sivusaumoissa on nauhat, joiden avulla voi säätää mallin vyötärön korkeutta ja myös jalka-aukkojen korkeutta. Bikinialaosa on valmistettu kaksinkertaisesta kankaasta, mikä parantaa istuvuutta ja kestävyyttä. Ajattomia bikinihousuja kannattaa käyttää PrimaDonna Cocktail -bikiniliivien kanssa!

€ 47.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Primadonna
Product
 

Damella 32224 Tankini * Maksuton Kuljetus *

Damellan tankini uimapaita. Paidassa on hieman leveämmät olkaimet ja rintojen kohdalla on kierteinen bandeaun tapainen ulkonäkö. Paita ei kadota väriä eikä muotoa.

€ 68.00

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Damella
Product
 

Chantelle Eivissa Memory Half Cup Bikini Bra * Maksuton Kuljetus *

Saa ajattoman naisellinen bikinilook tämän Chantelle bikiniyläosan avulla. Kaarituellinen bikiniliivi, jonka topatut kupit pyöristävät ja kohottavat rintoja. Matalaan uurrettu bikiniyläosa luo imartelevan kaula-aukon. Rintojen välissä makramee-solmeilu viehättävillä koruyksityiskohdilla, jotka tuovat malliin pientä extraa. Säädettävät olkaimet, jotka voi ristiä selästä tai kiinnittää niskan taakse. Helppo kiinnitys selässä. Saat yhtenäiset bikinit kun yhdistät bikiniyläosan saman sarjan bikinialaosan kanssa.

€ 74.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Chantelle
Product
 

Trofe Mix Bikini Briefs With Lacing * Maksuton Kuljetus *

Kauniit ja miellyttävästi vartaloa myötäilevät Trofé-bikinihousut. Klassisessa brief-mallissa on kivana yksityiskohtana sivuilla nauhat, joiden avulla voi säätää vyötärön korkeutta. Ajattomat bikinihousut on helppo yhdistää mieluisaan Trofé-bikiniyläosaan, niin saa hyvännäköisen kokonaisuuden!

€ 18.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Trofé
Product
 

Saltabad Frida Bikini Bra * Maksuton Kuljetus *

Klassisen tyylikäs Saltabad-bikiniyläosa. Ajattomissa bikiniliiveissä on kaarituet ja toppaamattomat kupit, joissa on vuorattu sisäpuoli, jotka tukevat povea tasaisesti ja muotoilevat kauniisti. Olkaimet ovat säädettävät, ja liivien kiinnitys on selkäpuolella. Täydelliset bikiniliivit keskikokoisesta suureen kuppikokoon, jotka ovat todella mukavat käyttää. Ihanan kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä kauniit bikiniliivit Saltabad-bikinialaosaan.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Saltabad
Product
 

Miss Mary Tankini 9119 * Maksuton Kuljetus *

Vartaloa imarteleva, tyylikäs Miss Mary -tankini. Uimatopissa on muotoon prässätyt kupit joustavasta materiaalista, mikä tukee povea hyvin. Pehmeät ja joustavat olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Täydellinen tankini uimarannalle tai muihin kesäisiin aktiviteetteihin. Uimatopin voi yhdistää esimerkiksi Miss Mary -uimahousuihin.

€ 48.99

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Miss Mary of Sweden
Product
 

Chantelle Eivissa Bikini Brief * Maksuton Kuljetus *

Uskomattoman kaunis Chantelle bikinialaosa, jossa viehättävät koruyksityiskohdat toisella sivulla. Klassinen brief-mallinen bikinialaosa imartelevaa mallia. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, jossa on vuorattu sisäpuoli. Saat yhtenäisen bikinilookin rantapäiviin, kun yhdistät bikinialaosan yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Chantelle
Product
 

Freya Deco Swim Moulded Multiway Bandeau * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköinen, bandeau-mallinen Freya-bikiniyläosa. Kauniissa bikiniliivissä on leveät, pehmeät olkaimet, jotka voidaan kiinnittää niskan taakse, selkäpuolellle tai ristiin edestä. Kupit ovat muotoonprässätyt ja sileät, ja tämä kaarituellinen malli tukee hyvin ja muotoilee kauniisti myös suurempaa povea. Bikiniliivien sisäpuolella on silikoninauha, joka parantaa istuvuutta. Selkäpuolella on kätevät kiinnitys. Tyylikäs bikiniyläosa kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan bikinihousuihin.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Freya
Product
 

Calvin Klein Intense Power Brazilian * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Upea brazilian-brief mallin Calvin Klein bikinialaosa, joka luo säteilevän rantalookin. Bikinihousut napakkaa ja mukavaa mallia, joka on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vyötäröllä joustava resori, jossa tyylikäs Calvin Klein logo. Yhdistä bikinialaosa Calvin Kleinin Intense Power-sarjan bikiniyläosaan niin saat yhtenäisen bikinisetin kesän aurinkoon ja rannalle.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Calvin Klein
Product