Triumph Graphic Flair Mix Shorts * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs Triumph bikinialaosa suosittua shortsimallia. Bikinialaosassa on napakka istuvuus ja se on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Vyötäröllä ihana leveä resori ja sivuilla pienet nyöritykset, jotta voit säätää korkeutta. Yhdistä bikinialaosa valinnaisen yläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinilookin.

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Twilight Waterfall TW * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikkäät bikinit Triumphilta. Bikiniyläosassa on kaarituet, mitkä antavat hyvän tuen. Kupit ovat toppaamattomat kaksoiskankaalla mikä antaa rinnoille kauniin muodon. Leveät ja säädettävät olkaimet. Helppo kiinnitys takana. Bikinialaosa on pidetty midimalli leveämmillä sivuosilla. Molemmissa osissa kuvioidut reunat. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, mikä kestää kulutusta. Perinteinen bikini lämpimiin kesäpäiviin.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Midi * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hieno, klassisen midi-mallinen Triumph-bikinialaosa. Ajattoman tyylikkäät bikinihousut on vuorattu ja valmistusmateriaali sekä kuivuu nopeasti että joustaa, mikä tekee näistä erittäin mukavat käytössä. Sivuilla on kontrastiväriset nauhat, joilla voi säädellä bikinihousujen korkeuden. Elegantin ranta-asun saa yhdistämällä bikinihousut saman sarjan tyylikkäisiin bikiniliiveihin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance Tai * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja suositut, tai-malliset Triumph-bikinihousut, joissa on edessä trendikäs kuviointi. Vuoratut bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa ja tekee näin mallista vartaloa myötäilevän ja imartelevan. Yhdistä tyylikäs bikinialaosa saman sarjan hienoihin bikiniliiveihin ja olet valmis auringonottoon ja muihin ranta-aktiviteetteihin!

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance W * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Upean tyylikäs, rintoja pienentävä Triumph-bikiniyläosa minimizer-efektillä. Kaarituet sekä toppaamattomat, vuoratut kupit tukevat rintoja ja mukailevat täydellisesti niiden muotoa. Kuppien yläosassa kaunis kuviointi. Säädettävät olkaimet ja kätevä kiinnitys selässä. Täydellinen bikiniyläosa isorintaisille. Täydennä look yhdistämällä yläosa saman sarjan bikinialaosaan!Koon 38 ympärysmitta 75 cmKoon 40 ympärysmitta 80 cmKoon 42 ympärysmitta 85 cmKoon 44 ympärysmitta 90 cmKoon 46 ympärysmitta 95 cm

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOWP SD * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Klassinen, suosittu bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoilevat kaarituet. Bikiniyläosa on topattu kevyesti ja sivuilla on koristeellinen rypytys ja kuppien väli on leveä. Säädettävät, ohuet olkaimet, joiden ansiosta tämä istuu hyvin myös kun on suurempi koko, jopa D. Takana on kätevä kiinnitys ja nikkelittömät yksityiskohdat.Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOW SD * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Klassinen bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoileva kaarituki. Bikinissä on toppaamattomat kupit ja syvä uurre sekä leveä kuppien väli, mikä luo hyvän tuen. Täydellinen sinulle, jolla on suuremmat rinnat. Säädettävät olkaimet ja kätevä hakaskiinnitys takana. Nikkelittömät yksityiskohdat ja hieno rusetti kuppien välissä. Sovita yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 27.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Kinetic Elegance WP * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Elegantti Triumph-bikiniyläosa, jossa on kuppien päällä trendikäs kuviointi. Bikiniliivien malli mukailee Triumphin suosittuja, topattuja Amourette-rintaliivejä. Näissä hyvännäköisissä bikiniliiveissä on kaarituet ja topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea kauniisti. Edessä on vartaloa imarteleva balconette-leikkaus. Bikiniliivien koristeelliset olkaimet ovat säädettävät ja kätevä kiinnitys on takana. Todella miellyttävän tuntuinen ja käyttömukava bikiniyläosa. Supertyylikkään ranta-lookin saa yhdistämällä nämä hienot bikiniliivit saman sarjan yhtä hienoihin bikinihousuihin!

€ 44.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product
 

Triumph Mnemba Shape Tai * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Bikinipikkuhousut tai-mallissa Triumphin Mnemba-sarjasta. Housuissa on taitettava reuna, jonka voi laittaa ylös tai alas aivan kuinka itse haluat. Voi yhdistää saman sarjan bikinien kanssa tai yhdistää muiden Triumphin bikinituotteiden kanssa.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Rantamuotia Bikinit Triumph
Product