2XU Compression Performance Run Socks Women * Maksuton Kuljetus *

2XU treenisukat, joissa on fantastiset ominaisuudet ja upea istuvuus. Saumattomat sukat, joiden asteittainen kompressio parantaa verenkiertoa ja peittää kattavasti lihakset, jota jalat palautuvat nopeammin. Sukissa on myös osia, jotka mahdollistavat hyvän ilmanvaihdon. Korkealaatuiset 2XU treenisukat, joiden ansiosta voit keskittyä täysillä treeniisi.Koko-opas: XS=35-37 S=37,5-41 M=38-41,5 L=39,5-43 XL=43,5-47

€ 54.95

Lisätietoa...

Nainen Sukkia 2XU
Product
 

Bread and Boxers Socks Woman 2 pakkaus * Maksuton Kuljetus *

Klassiset sukat merkiltä Bread & Boxers. Sukat on valmistettu miellyttävän tuntuisesta puuvillasekoituksesta ja pohjassa on Bread & boxers logo.

€ 12.40

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Bread Boxers
Product
 

Oroblu Demi Bas Dalia 30 Socks * Maksuton Kuljetus *

Naiselliset Oroublu 30 den pitsisukat kukallista kuviota. Kevyet sukat pehmeällä aaltomaisella resorilla, joka istuu hyvin jalkaan. Täydelliset sukat, kun haluat tuoda asuusi pientä extraa.

€ 16.95

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Oroblu
Product
 

Falke Women Leg Vitalizer 20 Knee high * Maksuton Kuljetus *

Falke Leg Vitalizer -polvisukat ovat 20 denierin paksuiset. Polvisukat tukevat jalkojasi niin istuessasi, seisoessasi, kävellessäsi kuin matkustaessasi.

€ 26.90

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Falke KGaA
Product
 

Falke Women Softmerino * Maksuton Kuljetus *

Falke Softmerino. Sukka parasta laatua Falkelta. Sukka on valmistettu ihanasta villasekoituksesta ja elastaanista, jotta siinä olisi hyvä istuvuus. Naisten sukka mikä sopii joka tilaisuuteen.

€ 17.90

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Falke KGaA
Product
 

Falke Women Leg Energizer 50 Knee high * Maksuton Kuljetus *

Falke Leg Energizer -polvisukat ovat 50 denierin paksuiset. Sukissa on kompressioefekti, joka aktiivisesti stimuloi ja aktivoi jalkojasi niin istuessasi paikoillaan, liikkuessasi kuin matkustaessasi. Sukat ovat myös erittäin mukavat ja antavat liikkumavapautta.

€ 46.90

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Falke KGaA
Product
 

Falke Women Sensitive London * Maksuton Kuljetus *

Hienot sukat ohutta neuletta ja uskomattoman pehmeä puuvillasekoitus ilman resoria yläreunassa. Anatomisesti muotoiltu oikeaan ja vasempaan jalkaan, jotta istuvuus olisi mitä parhain. Vahvistettu kantapää ja varpaat.

€ 14.90

Lisätietoa...

Nainen Sukkia Falke KGaA
Product