Triumph Triaction Cardio Apparel Better Leggings * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Suvereenit Triumph Triaction -urheilutrikoot, jotka sopivat hyvin intensiiviseen treeniin. Hyvännäköisissä, vartalon liikkeitä mukavasti myötäilevissä trikoissa on mukava, korkea vyötärö, joka peittää hyvin. Valmistettu kevyestä funktionaalisesta materiaalista, joka viilentää, ja jossa on antibakteerisia ominaisuuksia. Housuissa on lisäksi verkkokangasosia, jotka lisäävät ilmanvaihtoa. Litteät saumat eivät ärsytä treenatessa. Trikoissa on heijastavia yksityiskohtia, jotka parantavat näkyvyyttä pimeässä liikuttaessa, ja käytännöllinen pieni tasku, jossa on vetoketju. Huippuhienot treenitrikoot, jotka on kiva yhdistää esimerkiksi Triumph Triaction -yläosaan!

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet Triaction by Triumph
Product
 

Triumph Triaction Studio Apparel Best Sweat Shirt * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana ja rento paita Triumphin Triaction-sarjaa. Paidan rinnuksessa on tyylikäs hopeapainatus ja siinä on vetoketju toisella sivulla. Valmistettu pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Pehmeä ribbireunus alareunassa ja hihansuissa. Ylivoimainen paita matalatehoiseen treeniin tai lämmittelypaidaksi. Yhdistä paita muiden saman sarjan treenivaatteiden kanssa.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet Triaction by Triumph
Product
 

Triumph Triaction Dynamic Lite RTW SS19 Capri EX * Ilmainen Toimitus *

Todella mukavat Triumph -urheilutrikoot erinomaisella istuvuudella. Täydelliset capri-malliset urheilutrikoot kovatempoiseen harjoitteluun. Leveä vyötärö, joka nousee korkealle ja pitää urheilutrikoot hyvin paikoillaan. Nämä päällä voit tuntea olosi sekä tyylikkääksi että mukavaksi. Heijastavat-yksityiskohdat, jotta näyt pimeässä. Urheilutrikoot on tehty nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka saa sinut tuntemaan olon raikkaaksi koko treenin ajan. Todella käytännölliset Triumph -urheilutrikoot.

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet Triaction by Triumph
Product