Bayern München Takki Z.N.E. Woven Musta

Kun jahtaat menestystä MM-kisoissa, tarvitset oikean mielentilan ja täydellisen keskittymisrauhan - häiriötekijöille ei ole sijaa. Takissa on adidaksen ja seuran logot. Etutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Pysy keskittyneenä Z.N.E. takki on valmistettu tavalla, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja uraauurtava ammattitaito. Lopputuloksena on huppari, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Fokuksen puute voi tehdä eron voittajan ja häviäjän välillä ja takki sallii sinua keskittyä vain olennaiseen. 100% puuvillaa.

€ 35.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

AC Milan Talvitakki Musta Kulta

• AC Milanin ja PUMA:n logot • Kokopitkä vetoketju säädettävää suojaa varten • Vetoketjulliset taskut, joissa kulkevat henkilökohtaiset tavarat mukana • Huppu suojaa huonon sään yllättäessä

€ 112.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Manchester United Takki Z.N.E. Woven Musta

Kun jahtaat menestystä, tarvitset oikean mielentilan ja täydellisen keskittymisrauhan - häiriötekijöille ei ole sijaa. Takissa on adidaksen ja seuran logot. Etutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Pysy keskittyneenä Z.N.E. takki on valmistettu tavalla, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja uraauurtava ammattitaito. Lopputuloksena on huppari, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Fokuksen puute voi tehdä eron voittajan ja häviäjän välillä ja takki sallii sinua keskittyä vain olennaiseen. 100% puuvillaa.

€ 25.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Juventus Takki Seasonal Special Musta

• Normaali istuvuus • Puolipitkävetoketju • Vetoketjullinen mesh-tasku edessä 100% polyesteriä

€ 71.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Real Madrid Takki Z.N.E. Woven Musta Lapset

Kun jahtaat kolmea pistettä, tarvitset oikean mielentilan ja täydellisen keskittymisrauhan - häiriötekijöille ei ole sijaa. Takissa on adidaksen ja jalkapalloliiton logot. Etutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Pysy keskittyneenä Z.N.E. takki on valmistettu tavalla, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja uraauurtava ammattitaito. Lopputuloksena on huppari, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Fokuksen puute voi tehdä eron voittajan ja häviäjän välillä ja takki sallii sinua keskittyä vain olennaiseen. 100% puuvillaa. Lasten koot.

€ 45.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Talvitakki Academy 18 Musta Valkoinen

Nike Academy takki - tarjoaa mukavuutta ja lämpöä. Valmistettu kevyestä ja vahvasta polyesteri-materiaalista, joka tarjoaa hyvää suojaa tuulta ja huonoa säätä vastaan. Kokopitkä vetoketju, pystykaulus ja suojaava huppu. Kiristettävät hihat ja sivutaskut, joissa henkilökohtaiset tavarat pysyvät matkassa.

€ 132.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Tottenham Windrunner Woven Authentic Musta Sininen

Takki on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, mikä pitää sinut suojassa tuulelta sekä sateelta. Lisäksi takissa käytetään verkkomaista mesh-materiaalia, mikä lisää takin hengittävyyttä. Takissa on myös kokonainen vetoketju, minkä saat vedettyä ylös aina leukaan asti. Vetoketjullisten sivutaskujen avulla saat pidettyä tavaroista turvallisesti mukanasi. Takin etupuolelta löydät seuran logon. Windrunner oli osa Niken markkinointipilaria vuonna 1978, kun merkki tunnettiin suurimmaksi osaksi sen kengistä. Tänään tämä malli tunnetaan ultimaattisena takkina joka pysyy silti usk

€ 79.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

adidas Takki Cytins Musta

- Takki on valmistettu kestävästä polyesteristä loistavaa kestävyyttä ja suojaa varten - Synteettinen materiaali pitää sinut lämpimänä ja mukavana - Vetoketjulliset taskut - Säädettävä huppu ja kaulus tuovat suojaa 100% polyesteriä.

€ 79.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

adidas Takki ID Wind Musta

- Valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista parannettua suojaa varten - Kokopitkä vetoketju ja sivutaskut - Normaali istuvuus 100% polyesteriä.

€ 79.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Manchester United Takki Seasonal Special Musta

• Normaali istuvuus • Puolipitkävetoketju • Vetoketjullinen mesh-tasku edessä 100% polyesteria

€ 67.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Takki NSW Tech Fleece GX 1.0 Vihreä Musta

Nike Tech Fleece takki - vapaa-aikaan ja urheiluun. Takki on valmistettu Niken innovatiivisesta Tech Fleece-materiaalista, mikä pitää sinut lämpimänä sekä suojaa tuulelta. Takissa on kolme kerrosta, joista kaksi on valmistettu puuvillasta ja yksi polyesteri -materiaalista. Yhdessä materiaalikerrokset pitävät lämmön takin sisällä ja kylmän ilman takin ulkopuolella. Tästä huolimatta takki hengittää erinomaisesti ja sen paino on alhainen. Raglan-hihat tuovat vapautta liikkuvuuteen, kun taas resorit ranteissa takaavat mukavan istuvuuden. Lisäksi vetoketjullisten taskujen avulla tavarat pysy

€ 54.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

adidas Talvitakki Condivo 18 Musta Valkoinen

adidas Condivo 18 talvitakki suositusta Convido-mallistosta. Takki sopii erinomaisesti kylmille keleille. Takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Takin sisäosa on valmistettu mukavasta materiaalista, joka hengittää erinomaisesti. Käytännöllinen huppu pitää sinut suojassa tuulisilla keleillä. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät turvallisesti mukanasi. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 126.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Takki NSW N98 Tribute Musta Valkoinen

Käytännöllinen takki Nikelta - valmistettu laatu materiaalista, mikä takaa loistavan mukavuuden ja tyylikkään ilmeen. Malli N98 tulee treenimallistosta, jota Brasilian maajoukkue käytti MM-kisoissa vuonna 1998. Siitä lähtien Nike on työskennellyt takin kanssa parannellen sitä ajan myötä. Vetoketjulliset sivutaskut. 55% puuvillaa ja 45% polyesteria.

€ 45.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

adidas Talvitakki Condivo 18 Parka Musta

adidas Condivo 18 Parka-takki on uusin versio suositusta Condivo treeni-mallistosta - täydellinen kylmiin treenisessioihin. Takki on valmistettu vahvasta ja kestävästä polyesterista, mikä antaa loistavan suojan tuulta ja kylmää säätä vastaan. Kokopitkä vetoketju ja suojaava huppu, joka voidaan säätää yksillölliseen suojaan. Sivutaskut. Valmistettu 100% polyesterista.

€ 120.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

PUMA Untuvatakki LIGA Casuals Musta Valkoinen Lapset

Tyylikäs takki PUMAn uudesta LIGA -mallistosta. Takki sopii täydellisesti niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin vuoden kylmimpinä kuukausinakin. Takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista warmCELL -teknologialla, joka on samalla hengittävää ja pitää sinut lämpimänä. Sen lisäksi takissa on kokopitkä vetoketju ja vetoketjulliset taskut molemmin puolin pitämään henkilökohtaiset tavarasi helposti mukana. Takki on slim fit mallia. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 90.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Juventus Takki Presentation Musta

Juventuksen Presentation takki adidakselta. Takki on valmistettu adidaksen Climalite-materiaalista, mikä suodattaa ylimääräistä kosteutta ja varmistaa hyvän hengittävyyden. Verkkopaneelit parantavat hengittävyyttä entisestään. Kokonainen vetoketju ja korkea kaulus pitävät sinut suojassa huonoilla olosuhteilla. Sponsorin ja seuran logot löytyvät rinnan kohdalta. Slim fit.

€ 80.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Real Madrid Takki Z.N.E. Woven Musta

Kun jahtaat menestystä MM-kisoissa, tarvitset oikean mielentilan ja täydellisen keskittymisrauhan - häiriötekijöille ei ole sijaa. Takissa on adidaksen ja jalkapalloliiton logot. Etutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Pysy keskittyneenä Z.N.E. takki on valmistettu tavalla, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja uraauurtava ammattitaito. Lopputuloksena on takki, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Fokuksen puute voi tehdä eron voittajan ja häviäjän välillä ja takki sallii sinua keskittyä vain olennaiseen. 100% puuvillaa.

€ 50.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Werder Bremen Untuvatakki Padded Musta

- Untuvatakki, joka eristää hyvin lämpöä ja on kevyt - Kokopitkä vetoketju ja suojaava huppu - Vettähylkivä pinta pitää sinut kuivana - Vetoketjulliset taskut niin tavarasi pysyvät tallessa - Regular fit 100% polyesteriä

€ 119.95

Lisätietoa...

Takit Umbro
Product
 

Real Madrid Takki Seasonal Special Musta

• Normaali istuvuus • Puolipitkä vetoketju • Vetoketjullinen mesh-tasku edessä 100% polyesteriä

€ 67.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Tanska Stadium Takki Tech Move Musta

Hummel Stadium takki. Lämmin takki kylmille päiville. Kokopitkällä ja suojaavalla kauluksella. Irroitettava huppu tuomaan maksimaalinen suoja tuulta ja kylmää ilmaa vastaan. Säädettävät hihat ja sivutaskut pitämään henkilökohtaiset tavarat mukana. Valmistettu Hummelin Tech Move polyesterista, mikä on joustavaa ja kestävää materiaalia minimaalisella rajoituksella. Käytössä maajoukkueen treeneissä.

€ 66.00

Lisätietoa...

Takit Hummel
Product
 

Real Madrid Takki Presentation Musta Valkoinen

Presentation takki adidakselta. Takki on valmistettu adidaksen Climacool-materiaalista, mikä suodattaa ylimääräistä kosteutta ja ptitää sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Verkkopaneelit parantavat hengittävyyttä entisestään. Kokonainen vetoketju ja korkea kaulus pitävät sinut suojassa huonoilla olosuhteilla. Sponsorin ja seuran logot löytyvät rinnan kohdalta. Slim fit. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 45.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Takki NSW Fleece Lined Musta Valkoinen Lapset

• Vettähylkivä viimeistely • Vetoketjulliset taskut • Kokopitkä vetoketju • Pehmeä ja mukava fleecevuori • Normaali istuvuus 100% polyesteriä. Lasten koot.

€ 71.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Dynamo Dresden Sadetakki Musta

- Sadetakki seuran sponsorilta - Craftilta - Vuorattu kevyellä polyesteri-mesh -materiaalilla loistavaa hengittävyyttä ja ilmanvaihtoa varten - Kokopitkä vetoketju ja kaulus - Suojaa sinua tuulelta ja sateelta - Vetoketjulliset taskut

€ 79.95

Lisätietoa...

Takit Craft
Product
 

Liverpool Manager Talvitakki Musta

Ideaali valmentajan takki - pitää sinut lämpimänä koleampina päivinä. Suunniteltu vettähylkivällä päällysteellä suojaten myös tuulelta. Takki varmistaa loistavan suojan kaikissa sääolosuhteissa. Hihojen ja vyötärön resorit lisäävät entisestään suojaa. Takissa on myös käytännöllinen huppu, jonka avulla voit säätää suojan tasoa sekä taskut, joissa henkilökohtaiset tavarat kulkevat kätevästi mukana. 100% polyesteriä.

€ 177.00

Lisätietoa...

Takit New Balance
Product
 

Manchester United Talvitakki Musta Pinkki

- Takki on valmistettu kestävästä polyesteri-materiaalista tarjoen mainiota suojaa ja kestävyyttä - Kokopitkä vetoketju - Seuran ja adidaksen logot - Huppu ja kaulus antaa suojaa - Normaali istuvuus 100% polyesteriä.

€ 149.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Dortmund Stadium Takki Musta Lapset

• Normaali istuvuus • Mukana vetoketjutaskut • Sisältää Puman dryCELL-teknologiaa PUMA dryCELL on kevyt ja nopeasti kuivuva sekä hengittävä materiaali, joka pitää sinut kuivana ja viileänä. 100% polyesteriä. Lasten koot.

€ 52.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

adidas Talvitakki Condivo 18 Musta Valkoinen Lapset

adidas Condivo 18 talvitakki suositusta Convido-mallistosta. Takki sopii erinomaisesti kylmille keleille. Takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Takin sisäosa on valmistettu mukavasta materiaalista, joka hengittää erinomaisesti. Käytännöllinen huppu pitää sinut suojassa tuulisilla keleillä. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät turvallisesti mukanasi. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 108.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Real Madrid Takki Presentation Musta Valkoinen Lapset

Presentation takki adidakselta. Takki on valmistettu adidaksen Climacool-materiaalista, mikä suodattaa ylimääräistä kosteutta ja ptitää sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Verkkopaneelit parantavat hengittävyyttä entisestään. Kokopitkä vetoketju ja korkea kaulus pitävät sinut suojassa huonoilla olosuhteilla. Sponsorin ja seuran logot löytyvät rinnan kohdalta. Slim fit. Valmistettu 100% polyesteristä. Lasten koot.

€ 37.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

AC Milan Treenitakki Casual Musta Valkoinen

Huppari sisältää säädettävän ja huonolta säältä suojaavan hupun. Mukana klassinen kengurutasku sekä resorit ranteissa istuvuuden säätöön. 66% puuvillaa ja 34% polyesteria.

€ 55.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

PUMA Untuvatakki LIGA Casuals Musta Valkoinen

Tyylikäs takki PUMAn uudesta LIGA -mallistosta. Takki sopii täydellisesti niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin vuoden kylmimpinä kuukausinakin. Takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista warmCELL -teknologialla, joka on samalla hengittävää ja pitää sinut lämpimänä. Sen lisäksi takissa on kokopitkä vetoketju ja vetoketjulliset taskut molemmin puolin pitämään henkilökohtaiset tavarasi helposti mukana. Takki on slim fit mallia. 100% polyesteria.

€ 100.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Nike F.C. Jalkapallotakki SS Musta

• Valmistettu kevyestä materiaalista ja koko takin voi viikata rintataskun sisään • 1/4 vetoketju, sisäpuolella meshpaneeli • Raita selässä, jossa "Nike Football" kirjoitettuna usealla kielellä 100% polyesteriä

€ 66.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Nike Talvitakki Team Fall Musta Lapset

Nike Team Fall -takki tarjoaa hyvää suojaa. Takki on tehty kevyestä ja kestävästä polyesterista joka tarjoaa suojaa tuulta ja muita sääolosuhteita vastaan. Suosittu Storm-FIT teknologia on sisällytetty takkiin. Teknologia on vedenpitävää. Jotta takki olisi varmasti lämmin, se on vuorattu fleece-materiaalilla. Takissa on vetoketju joka ulottuu kaulalle asti. Lisäksi takissa on huppu. Takkia voidaan kiristää hihojen kohdalta. Taskut löytyvät molemmilta puolilta takkia, joten tavarat pysyvät helposti mukanasi. Valmistettu 100% polyesterista. Lastaen koot.

€ 90.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Nike Windrunner NSW Down Fill Musta Valkoinen

- Windrunner on vuorattu hanhen untuvalla, joten se on lämmin ja kevyt - Kokopitkä vetoketju ja pystykaulus suojaa varten - Vetoketjulliset taskut - Vettä hylkivä viimeistely 100% polyesteriä.

€ 164.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Nike Takki NSW Air Musta Valkoinen

• 1/2-vetoketju • Iso tasku etupuolella 100% polyesteria.

€ 104.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Juventus Talvitakki Musta Ruskea

- Takki on valmistettu kestävästä polyesteri-materiaalista tarjoen mainiota suojaa ja kestävyyttä - Kokopitkä vetoketju - Seuran ja adidaksen logot - Huppu ja kaulus antavat suojaa - Normaali istuvuus 100% polyesteriä.

€ 149.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Liverpool Manager Liivi Musta

Liivi on valmistettu New Balancen DRY-teknologialla, joka auttaa pitämään lämpötilan optimaalisena. Kaksi vetoketjullista taskua. 100% polyesteriä.

€ 80.00

Lisätietoa...

Takit New Balance
Product
 

adidas Takki ID Stadium Climaheat Musta

- Peukalonreiät tiukkaa ja suojaavaa istuvuutta varten - Climaheat-teknologia pitää sinut lämpimänä ja kuivana - Kokopitkä vetoketju ja vetoketjulliset taskut - Pehmeä fleece antaa loistavaa mukavuutta - Normaali istuvuus 100% polyesteriä.

€ 84.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Tanska All Weather Treenitakki Tech Move Musta

Hummelin treenitakki. Vettä hylkivä treenitakki toimii säässä kuin säässä. Ranteissa kiristys mahdollisuus, jotta pysyt suojassa tuulelta. Hengittävä malli, jossa erityisen hengittävät alueet hihoissa. Valmistettu Hummelin Tech Move polyesterista, mikä on kestävää ja joustavaa materiaalia minimaaliseen rajoitukseen. Käytössä maajoukkueen treeneissä.

€ 45.00

Lisätietoa...

Takit Hummel
Product
 

PUMA Talvitakki LIGA Sideline Bench Pitkä Musta Valkoinen

Tyylikäs takki PUMAn uudesta LIGA -mallistosta. Takki sopii täydellisesti niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin vuoden kylmimpinä kuukausinakin. Takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista warmCELL -teknologialla, joka on samalla hengittävää ja pitää sinut lämpimänä. Sen lisäksi takissa on kokopitkä vetoketju ja vetoketjulliset taskut molemmin puolin pitämään henkilökohtaiset tavarasi helposti mukana. 100% polyesteria.

€ 150.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Dortmund Takki T7 Musta

• Klassinen fani-takki • Vetoketjulliset taskut, jossa henkilökohtaiset tavarat kulkevat mukana. • Normaali istuvuus 52% kierrätettyä polyesteriä ja 48% tuplakudottua polyesteriä.

€ 55.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Tottenham Untuvatakki NSW Musta Sininen

- Talvitakki on vuorattu untuvalla, joka eristää lämpöä pitäen sinut lämpimänä ja takin kevyenä. - Takissa on kokopitkä vetoketju, jonka voi sulkea leukaan asti. - Seuran logo rinnassa. - Vetoketjulliset taskut auttavat pitämään tavarat tallessa. - Tavallinen istuvuus. 100% polyesteriä.

€ 197.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Nike Takki Flight Parka Jordan x PSG Musta LIMITED EDITION

• Mukana legendaarinen Jumpman-logo • Kokopitkä vetoketju • Resorit niskassa ja ranteissa

€ 406.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Paris Saint Germain Treenitakki Anthem Musta Harmaa Kulta

Kanna joukkueesi Nike Anthem -treenitakkia ylpeydellä Takki on suunniteltu maksimaalisella mukavuudella katsomoon tai kentän laidalle ja se on varustettu silikoonisilla kuvioilla hihoissa - tihkuen nopeutta ja loistavaa istuvuutta. Piilotetut peukalonreiät ja kokopitkä vetoketju helppoon pukemiseen. Seuran vaakuna rinnassa. Vetoketjulliset sivutaskut, joissa voit pitää henkilökohtaiset tavarasi mukana. • Vetoketjulliset sivutaskut • Silikoniset kuviot hihoissa Valmistettu 100% polyesterista.

€ 87.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

SC Freiburg Liivi Padded Musta Harmaa

SC Freiburgin topattu liivi Hummelilta. Mukana sivutaskut. 100% polyesteria.

€ 18.00

Lisätietoa...

Takit Hummel
Product
 

Under Armour Accelerate Treenitakki Musta

Under Armour Accelerator takki - sopii kaikentasoiseen liikkumiseen. Valmistettu Under Armour Threadborne -materiaalista, joka on suunniteltu pitämään sinut kuivana ja mukavana. Threadborne mahdollistaa kastuneen materiaalin kuivumisen nopeasti, minkä ansiosta saat entistä mukavamman käyttökokemuksen. Mukana kokopitkä vetoketju ja sivutaskut sekä piilotettava huppu, joka tuo suojaa. Hihat ovat irroitetattavat.

€ 80.00

Lisätietoa...

Takit Under Armour
Product
 

Nike Talvitakki Academy 18 Musta Valkoinen Lapset

Nike Academy takki - tarjoaa mukavuutta ja lämpöä. Valmistettu kevyestä ja vahvasta polyesteri-materiaalista, joka tarjoaa hyvää suojaa tuulta ja huonoa säätä vastaan. Kokopitkä vetoketju, pystykaulus ja suojaava huppu. Kiristettävät hihat ja sivutaskut, joissa henkilökohtaiset tavarat pysyvät matkassa. Lasten koot.

€ 121.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

adidas Talvitakki Pitkä Condivo 18 Musta Valkoinen

Takki sopii erinomaisesti kylmille keleille. Paksu takki on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Takin sisäosa on valmistettu mukavasta materiaalista, mikä hengittää erinomaisesti. Käytännöllinen huppu pitää sinut suojassa tuulisilla keleillä. Sivutaskujen avulla tavarat pysyvät turvallisesti mukanasi ja kätesi lämpimänä. Valmistettu 100% polyesteristä.

€ 189.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

adidas Takki Tango Z.N.E. Musta

Pysy vyöhykkeellä Takki Z.N.E.-kokoelmasta. Takissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja uraauurtava ammattitaito. Lopputuloksena on takki, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Keskittymisen herpaantuminen voi olla voittamisen ja häviämisen erona, ja tästä syystä adidas on suunnitellut kokoelman, jonka avulla pääset kolmen häiriötekijän yli; ulkopuolisen äänen vaimentaminen, visuaalisien häiriötekijöiden blokkaaminen ja suoja luonnon elementtejä vastaan - keskittymisesi pysyy näin ollen mainiona. Käännettävä design ja kokopitkä vetoketju. Mukana jaetut keng

€ 84.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Takki NSW HD Woven Musta Valkoinen

Nike takki - yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Takki on valmistettu Niken Woven -materiaalista, mikä on kevyttä materiaalia ja lisää mukavuutta. Takissa on 1/2 vetoketju ja korkea kaulus, jotta pysyt suojassa tuulelta ja kylmältä. Takissa on myös raglan -hihat mitkä mahdollistavat käsien luonnollisen liikeradan. Sen lisäksi vyötäröllä ja hihoissa on resorit jotka parantavat takin istuvuutta. Selässä on paneeleita, jotka lisäävät takin hengittävyyttä. Kengurutasku takin etupuolella. 100% polyesteria.

€ 87.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Tanska All Weather Treenitakki Tech Move Musta Lapset

Hummelin treenitakki. Vettä hylkivä treenitakki toimii säässä kuin säässä. Ranteissa kiristys mahdollisuus, jotta pysyt suojassa tuulelta. Hengittävä malli, jossa erityisen hengittävät alueet hihoissa. Valmistettu Hummelin Tech Move polyesterista, mikä on kestävää ja joustavaa materiaalia minimaaliseen rajoitukseen. Käytössä maajoukkueen treeneissä. Lasten koot.

€ 38.00

Lisätietoa...

Takit Hummel
Product
 

Paris Saint Germain Windrunner Woven Authentic Musta Harmaa

Takki on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, mikä pitää sinut suojassa tuulelta sekä sateelta. Lisäksi takissa käytetään verkkomaista mesh-materiaalia, mikä lisää takin hengittävyyttä. Takissa on myös kokonainen vetoketju, minkä saat vedettyä ylös aina leukaan asti. Vetoketjullisten sivutaskujen avulla saat pidettyä tavaroista turvallisesti mukanasi. Takin etupuolelta löydät seuran logon. Windrunner oli osa Niken markkinointipilaria vuonna 1978, kun merkki tunnettiin suurimmaksi osaksi sen kengistä. Tänään tämä malli tunnetaan ultimaattisena takkina joka pysyy silti usk

€ 79.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

adidas Talvitakki Core 18 Musta Valkoinen

adidas Core 18 on uusin versio suositusta Core -mallistosta. Tämä takki on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä kylminäkin pelipäivinä. Sen vettä hylkivä ja tuulta kestävä materiaali suojaa sinua niin syksy kuin talvikaudellakin. Huppu lisää suojaa ja sivu taskut auttavat pitämään kätesi lämpiminä. 100% nylonia.

€ 86.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Arsenal Talvitakki Musta

• Arsenalin ja PUMA:n logot • Kokopitkä vetoketju säädettävää suojaa varten • Vetoketjulliset taskut, joissa kulkevat henkilökohtaiset tavarat mukana • Huppu suojaa huonon sään yllättäessä

€ 112.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Manchester City Talvitakki NSW Untuvatakki Musta Lila

- Talvitakki on vuorattu untuvalla, joka eristää lämpöä pitäen sinut lämpimänä ja takin kevyenä. - Takissa on kokopitkä vetoketju, jonka voi sulkea leukaan asti. - Seuran logo rinnassa. - Vetoketjulliset taskut auttavat pitämään tavarat tallessa. - Tavallinen istuvuus. 100% polyesteriä.

€ 197.95

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

AC Milan Untuvatakki Fan Musta Punainen

Takki sopii täydellisesti niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin vuoden kylmimpinä kuukausinakin. Takki on valmistettu warmCELL -teknologialla, mikä on samalla hengittävää ja pitää sinut lämpimänä. Sen lisäksi takissa on kokopitkä vetoketju ja taskuissa nappisulku. Takki on slim fit -mallia. 100% polyesteriä.

€ 74.00

Lisätietoa...

Takit PUMA
Product
 

Nike Sadetakki Academy 18 Musta Valkoinen Lapset

Kun sataa ja tuulee, on tämä takki kullanarvoinen. Takissa on kokopitkä vetoketju, pystykaulus sekä huppu tuomaan suojaa huonolla säällä. Hupun voi myös piilottaa silloin kun sille ei ole käyttöä. Suunniteltu minimoimaan liikkumisen rajoitteet. Mukana sivutaskut. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 49.50

Lisätietoa...

Takit Nike
Product
 

Belgia Takki PES Musta Keltainen

Treenitakki kokopitkällä vetoketjulla ja kudotulla kauluksella baseball-tyyliin. Ranteiden resorit tuovat tiukan istuvuuden. Sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Climacool-teknologia varmistaa, että takki hengittää ja pysyt aina kuivana ja mukavana. 100% polyesteria.

€ 30.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Belgia Takki Presentation Musta Keltainen Lapset

Osana virallista World Cup 2018-mallistoa. Treenitakki kokopitkällä vetoketjulla ja kudotulla kauluksella baseball-tyyliin. Ranteiden resorit tuovat tiukan istuvuuden. Sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. Climacool-teknologia varmistaa, että takki hengittää ja pysyt aina kuivana ja mukavana. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 42.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

adidas Untuvatakki Stadium Bomber Musta Lapset

• Mukava ja käytännöllinen adidaksen takki • Kokopitkä vetoketju • Irroitettava huppu • Vetoketjulliset taskut 100% polyesteriä. Lasten koot.

€ 69.95

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Juventus Takki Presentation Musta Ruskea

Juventus Presentation takki adidakselta. Takki on valmistettu adidaksen Climacool-materiaalista, mikä suodattaa ylimääräistä kosteutta ja ptitää sinut jatkuvasti kuivana ja mukavana. Verkkopaneelit parantavat hengittävyyttä entisestään. Kokopitkä vetoketju ja korkea kaulus pitävät sinut suojassa huonoilla olosuhteilla. Sponsorin ja seuran logot löytyvät rinnan kohdalta. Slim fit. 100% polyesteriä.

€ 60.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Liverpool Takki Sport Striker 247 Musta

- Kestävä takki New Balancelta, mikä on osana Liverpoolin kokoelmaa - 1/4-vetoketju säädettävää ilmanvaihto varten - Vetoketjulliset taskut - Säädettävä huppu

€ 119.95

Lisätietoa...

Takit New Balance
Product
 

adidas Talvitakki Core 18 Musta Valkoinen Lapset

adidas Core 18 on uusin versio suositusta Core -mallistosta. Tämä takki on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä kylminäkin pelipäivinä. Sen vettä hylkivä ja tuulta kestävä materiaali suojaa sinua niin syksy kuin talvikaudellakin. Kiristettävä vyötärö ja huppu lisäävät suojaa ja sivu taskut auttavat pitämään kätesi lämpiminä. 100% nylonia.

€ 76.00

Lisätietoa...

Takit Adidas
Product
 

Nike Talvitakki NSW Musta Valkoinen Lapset

Hieno untuvatakki, joka tarjoaa lämpöä kylminä päivinä. Takki tarjoaa erinomaista suojaa tuulta, kylmää ja sadetta vastaan. Kokopitkä vetoketju, korkea kaulus ja huppu täydentävät kokonaisuuden. Kevyt paino, hyvä lämmöneristys. Vetoketjullisissa sivutaskuissa pienet tavarat pysyvät mukanasi. 100% polyesteria. Lasten koot.

€ 79.00

Lisätietoa...

Takit Nike
Product