Birkenstock Milano Birkoflor * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Aidot BIRKENSTOCKIT = laatua ja mukavuutta. Pohjan anatominen muotoilu saa jalan lihakset liikkumaan luonnollisella tavalla ja samalla stimuloi verenkiertoa. Mukavat jalkineet takaremmilla. Valitse normaali tai kapea (kengän) lesti.

€ 99,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen KENGÄT Arkikengät Työkengät
Product
 

Calvin Klein Intense Power 2.0 Slide * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erittäin upeat Calvin Klein rantasandaalit ihaniin kesäpäiviin. Sandaaleissa on jalkojen päällä leveä remmi ja ne ovat avoimet varpaista. Remmi on pehmeää tekstiiliä, joka estää hankaumien syntymistä ja sitä koristaa kontrastisävyinen Calvin Klein logo. Tasainen pohja tuntuu uskomattoman ihanalta jaloissa. Trendikkäät rantasandaalit sopivat täydellisestii pitkiin päiviin rannalle!

€ 44,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen KENGÄT Arkikengät
Product
 

Mabs Travel Knee * Ilmainen Toimitus *

Upeat, lääketieteelliset tukisukat Mabsilta, jotka sopivat pitkiin istumisiin. Sukissa on asteittainen kompressio jalkaterästä ylöspäin, mikä parantaa verenkiertoa jaloista sydämeen. Vältät turvonneet jalat ja suonikohjut. Erinomaiset pitkiin matkoihin!

€ 19,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Birkenstock Mayari Birkoflor * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Birkenstock sandaalit, joiden anatomisesti muotoiltu pohja takaa jaloille luonnollisen tuen. Sandaalien yläosa on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta birkoflor-materiaalista ja pohja on korkkia, joka on päällystetty mokalla, joka pitää jalat kuivina. Sandaaleissa on varpaissa valli, joka takaa napakan otteen, ja tukeva sisäpohja. Täydelliset istuvat Birkenstock sandaalit tuntuvat ihanilta jaloissa. Mahtavat sandaalit, joita voi pitää halutessaan vaikka koko päivän ajan.

€ 94,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen KENGÄT Arkikengät Työkengät
Product
 

Seger Milly Milly Face Protector * Ilmainen Toimitus *

Peittävä pipo sopii kylmiin olosuhteisiin. Seger Milly Milly -pipo kestää sekä tuulta että kylmää ja pitää olosi kuivana ja lämpimänä. Pipo tarjoaa suojaa sekä kasvoille että päälle ja sopii rankempiinkin olosuhteisiin korkean laatunsa ansiosta. Täydellinen valinta viileällä säällä esimerkiksi hiihtäessä.

€ 17,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen Accessories Oheistuotteet
Product
 

Moheda 200 Standard Unisex * Ilmainen Toimitus *

Moheda 200 Standard Unisex. Klassinen puukenkä mustaa nahkaa. Kannan korkeus 45 mm.

€ 25,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen KENGÄT Arkikengät Työkengät
Product
 

Seger Running Thin Reductive Compression * Ilmainen Toimitus *

Funktionaaliset kompressiosukat merkiltä Seger. Ohuet sukat on valmistettu Friction Relief -materiaalista, joka estää hiertämistä ja rakkojen syntymistä. Materiaali tuntuu myös mukavan viileältä, mikä tekee näistä erinomaiset lämpimämmissä sääolosuhteissa. Sukat ovat sileät jalan alla ja päällä on kuviopinta, mikä lisää sukkien kestävyyttä ja ilmanvaihtoa. Varressa on heijastava yksityiskohta, joka näkyy hyvin pimeässä. Laadukkaat sukat, jotka jalassa voi keskittyä treeniin täysillä!

€ 52,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Crocs Ralen Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erittäin tyylikkäät Crocs sandaalit takaavat jaloillesi parhaan mahdollisen mukavuuden. Sandaaleissa on tilavat pohjalliset uniikkia CrosliteT-materiaalia, joka mukautuu jalkojesi muotoon. Vettähylkivä materiaali estää myös hajujen syntymistä. Sandaaleissa on lisäksi varpaissa tuuletusta varten reiät, uurteet pohjissa ja miellyttävän tuntuinen remmi kantapäässä.

€ 44,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen KENGÄT Arkikengät Työkengät
Product