Under Armour 3 pakkaus Ultra Low Socks * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset matalavartiset Under Armour treenisukat. Täydelliset urheilusukat eivät näy kengistä. Sukat on valmistettu mahtavasta funktionaalisesta materiaalista, joka vie kosteutta pois jaloista ja estää pahojen hajujen syntymistä. Silikonireunus sisäpuolella estää sukkia valumasta alas. Saumattomat sukat estävät hankaumien syntymistä. Klassinen Under Armour -logo keskellä sukkia. Tyylikkäät ja käytännölliset treenisukat ovat varmasti pian uusi suosikkisi.

€ 22,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Mabs Travel Knee * Ilmainen Toimitus *

Upeat, lääketieteelliset tukisukat Mabsilta, jotka sopivat pitkiin istumisiin. Sukissa on asteittainen kompressio jalkaterästä ylöspäin, mikä parantaa verenkiertoa jaloista sydämeen. Vältät turvonneet jalat ja suonikohjut. Erinomaiset pitkiin matkoihin!

€ 19,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Seger Running Thin Reductive Compression * Ilmainen Toimitus *

Funktionaaliset kompressiosukat merkiltä Seger. Ohuet sukat on valmistettu Friction Relief -materiaalista, joka estää hiertämistä ja rakkojen syntymistä. Materiaali tuntuu myös mukavan viileältä, mikä tekee näistä erinomaiset lämpimämmissä sääolosuhteissa. Sukat ovat sileät jalan alla ja päällä on kuviopinta, mikä lisää sukkien kestävyyttä ja ilmanvaihtoa. Varressa on heijastava yksityiskohta, joka näkyy hyvin pimeässä. Laadukkaat sukat, jotka jalassa voi keskittyä treeniin täysillä!

€ 52,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies,Nainen SUKAT Sukat
Product