Lounge TABLE 2 Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Lounge Table 2 Light-Pointilta on sekä valaisin että huonekalu, yhdistetty käyttäen kauniisti muotoiltua alumiinia. Se edustaa toiminnallisuutta, muotoa ja estetiikkaa parhaimmillaan. Pöydän suunnitteli Ronni Gol ja se on saatavilla mustana tai valkoisena alumiinina. Siinä on voimakas 18W LED-valonlähde, joka antaa miellyttävää ja lämmintä valoa. Innovatiivisena valaisimen ja huonekalun yhdistelmänä Lounge Table on kokonaan uudenlainen tapa lähestyä valaistusta. Puhtaat linjat ja IP54-luokitus tekevät pöydästä täydellisen kahvipöydän, mutta sitä voidaan käyttää myös terassilla. Pöydän korkeutta voidaan säätää 400 ja 450 mm välillä. Kaksi pöytää yhdistämällä on mahdollista saada aikaan mielenkiintoisia variaatioita. Lounge Table 2:n mitat ovat 980 x 980 mm. Pöytä on saatavilla myös pienempänä versiona, Lounge Table 1, jonka mitat ovat 780 x 780 mm.

€ 2.618,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Musta
Product
 

Being Kattovalaisin Musta Philips Hue

Valmistaja Philips Konsepti Philips Hue Being -kattovalaisin on yksinkertainen ja tyylikäs valaisin, joka toimii hyvin käytävillä, makuuhuoneissa ja toimistoissa, joissa Philips Hue -valaisimien ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Kattovalaisin luo alaspäin suuntautuvan ja sivusuuntaisen valon, joka varmistaa, että valo osuu seiniin ja kattoon ennen, kuin se heijastuu huoneeseen. Being -kattovalaisin hyödyntää valkoista tunnelmaa. Valaisin tarjoaa valkoisen valon, jota voidaan säätää riippuen siitä, tarvitsetko kylmän vai lämpöisen valon. Valoa voidaan säätää 2200 kelvinistä 6500 kelviniin, mikä mahdollistaa valaisimen käytön eri tarkoituksissa. Valon säädettävyys parantaa myös päivittäistä elämänlaatuasi. Paras työvalo on n. 4000 kelvinin paikkeilla ja mikäli tarvitset enemmän energiaboostia, 6000-6500 kelviniä on ihanteellinen. Toisaalta, jos haluat rentoutua, 2700-2800 kelviniä voi olla sinulle oikea ratkaisu. Sen lisäksi, että voit säätää kelvin astetta, tämä valaisin on myös himmennettävä. Voit himmentää valaisinta käyttämällä sovellusta tai mukana tulevaa himmenninkytkintä (Dimming Switch). Voit käyttää kytkintä kytkiessäsi valaisimen päälle/ pois ilman, että tarvitset siltaa (Bridge, joka tarvitaan valon koodaukseen ja Kelvinin säätämiseen). Philips Hue Being on mainio kattovalaisin, riippumatta siitä omistatko Philips Hue -järjestelmän vai haluatko vain himmentimellä varustellun kauniin ja yksinkertaisen kattovalaisimen. HUOM! Alennuskoodit eivät koske Philips Hue -tuotteita.

€ 140,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Stick 120 LED Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Stick 120 seinävalaisin on silkkaa taidetta seinälläsi. Sen integroitu LED-valonlähde antaa miellyttävää häikäisemätöntä valoa, ja valaisimen kauniit suorat linjat tekevät siitä sopivan moniin eri käyttötarkoituksiin. Voit asentaa useita eri kokoisia valaisimia samalle alueelle luodaksesi ihastuttavan seinäveistoksen. Vain taivas on rajana. Kaikki värivaihtoehdot paitsi kullanvärinen sopivat myös ulkokäyttöön. Stick asennettavat valaisimet ovat saatavilla pituuksina 1,200mm, 1,500mm ja 1,800mm. Värivaihtoehtoina on valkoinen, musta ja kullanvärinen.

€ 386,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Wan Kattovalaisin Seinävalaisin Musta Flos

DesignJohanna Grawunder for Flos Konsepti Tämä Kattovalaisin/Seinävalaisin on yksinkertainen mutta ainutkertainen muotoilutuote. Wan antaa suoraa valoa alumiinirunkonsa ansiosta. Runkoon sopii 28W halogeenilamppu, jonka suojaksi valaisimessa on vahvistettu turvalasi. Rakenteessa on kaksi erilaista reunaa - kiiltävän vihreä reuna ja kiiltävän musta reuna, joissa molemmissa on lamppu.

€ 163,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Clizia Kattovalaisin Seinävalaisin Mini Musta SLAMP

Design Adriano Rachele for SLAMP Konsepti Clizia Kattovalaisin/Seinävalaisin Mini Musta on jännittävä valaisin magneettisella asennuksella, jonka avulla voit napsauttaa lampunvarjostimen päälle/pois puhdistaessasi tai vaihtaessasi polttimoa. Varjostin on valmistettu Opalflexista, joka luo hajanaisen ja kiinnostavan valon. Kokemus, joka ylpeilee mainiolla suunnittelullaan ja moitteettomalla laadulla.

€ 196,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Code 2 Kattovalaisin Musta Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Code on mainio valaisin belgialaisyritys Trizo21:lta. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista, luoden tyylikkään ilmeen. Code on saatavana eri versioina ja useissa väreissä. Valaisimen ilme on yksinkertainen ja elegantti, ja se istuu sisustukseen kuin sisustukseen.

€ 192,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Bell 20 Riippuvalaisin Musta Darø

Design Thomas Holst Madsen for Darø Konsepti Bell+ 20 riippuvalaisin on valaisin, joka haastaa käsityksemme valaisimesta liikkumattomana esineenä. Thomas Holst Madsen on suunnitellut modernin valaisimen, joka soveltuu ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, kauppoihin ja koteihin. Yksinkertainen asennustekniikka, tanko johon varjostin kiinnitetään sekä kallistusmekanismi, ovat auttaneet tekemään Bell+ 20:stä ainutlaatuisen ripustettavan valaisimen. Suunnittelun erinomainen tuotos on valon jakautuminen. Sivulta tulevat valoefektit ja yläosan valaisu ovat olleet merkittäviä suunnittelun ominaisuuksia alusta lähtien.

€ 261,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 558,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Owalo 7020 Pöytävalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secto Designin Owalo 7020 -pöytävalaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. 7020 -pöytävalaisimet on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua! Owalo 7020 on ohut pöytävalaisin, joka toimii uskomattoman hyvin yöpöydällä ja ikkunalaudalla, kiitos sen ohuen rungon.

€ 760,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Tam Tam 6 Riippuvalaisin Musta Marset

Design Fabien Dumas for Marset Konsepti Nimi kertoo kaiken. Tam Tam 6 -riippuvalaisin saa sinut ajattelemaan rumpuja. Valaisimen rakenne tekee siitä hauskan ja ainutlaatuisen. Riippuvalaisin on täydellinen pitkille ruokapöydille, kiitos sen 217 cm pituuden. Se tarjoaa mitä mainioimman valon, sillä jokainen kuudesta lampunvarjostimesta pitää sisällään valonlähteen. Tässä versiossa on kuusi mustaa varjostinta.

€ 1.598,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Berenice Pöytävalaisin 45x45 Messinki Musta Luceplan

Design Alberto Meda ja Paolo Rizzatto for Luceplan Konsepti Berenice -pöytävalaisimen on suunnitellut Luceplanille Alberto Meda ja Paolo Rizzatto. Valaisimen pehmeät liikkeet ja täydellinen tasapaino tekevät Berenicestä helposti siirreltävän tuotteen, joka ei vie turhaa tilaa. Valaisin on uskomattoman helppokäyttöinen. Kiitos 12 V -virtalähteen, Berenice on uskomattoman kapea ja elegantti valaisin. Valaisinta on helppo siirtää tarvittaessa lähemmäksi. Suunnittele oma valaisimesi. Voit valita mustan tai alumiinisen rungon, 30 cm tai 45 cm pitkän varren, ja metallisen tai eri väreissä saatavilla olevan lasisen reflektorin. Metallinen reflektori on väriltään musta tai alumiini, ja tyylikäs lasinen reflektori on saatavilla norsunluun värisenä, sinisenä, vihreänä tai punaisena.

€ 419,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Surface 300 Kattovalaisin Musta LIGHT POINT

Design LP Team for LIGHT-POINT Konsepti Surface on ihastuttava ja yksinkertainen kattovalaisin, jota voit käyttää missä tahansa kodissasi. Asenna se aulaan, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen - lyhyesti sanoen mihin tahansa huoneeseen, missä tarvitaan hyvää valaistusta ilman että valaisin vie liian paljon tilaa. Surface -valaisinta on saatavilla eri värisinä ja kokoisina.

€ 481,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

PH 2 1 Riippuvalaisin Musta metalloitu Louis Poulsen

Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Konsepti PH 2/1 Riippuvalaisin on osa kolmevarjostimisten valaisimien joukkoa, johon tällä hetkellä kuuluu yhteensä 18 eri valaisinta. Näistä kolme on suunniteltu ulkokäyttöön. Poul Henningsen loi kolmevarjostimisen valaisimen vuosina 1925-1926, jolloin hän yhdessä Louis Poulsenin kanssa suunnitteli ensimmäiset valaisimet Pariisissa järjestettyyn näyttelyyn. Läpi koko elämänsä PH pyrki luomaan häikäisemättömän ja pehmeän valon, joka on samalla taloudellinen. Niinpä PH ei luonut pelkästään valaisinta vaan kokonaisen valaisinjärjestelmän. Vuosien saatossa siihen liittyen on valmistettu noin tuhat erilaista valaisinmallia. PH-valaisimien numerot viittaavat niiden varjostimien kokoon. Jokaiseen ylävarjostimeen kuuluu siihen liittyvä sarja alempia varjostimia. 2/2, eräs 'puhtaimmista' malleista, sisältää 20 cm kokoisen ylävarjostimen sekä siihen liittyvät alavarjostimet. PH 2/1 -valaisimessa on 20 cm ylävarjostin, mutta sen keskimmäinen ja alin varjostin ovat mallista 1/1. PH 2/1 -valaisimen heijastava monivarjostinjärjestelmä perustuu logaritmisen spiraalin periaatteeseen - valonlähteen keskipiste sijaitsee spiraalin keskellä, ja se tuottaa laajalle levittäytynyttä ja häikäisemätöntä valoa. PH 2/1 Riippuvalaisin tuottaa alaspäin suunnattua valoa.

€ 550,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Archos 12 W1 Seinävalaisin Musta Darø

Design Thomas Darø for Darø Konsepti Laatu, materiaalit, valo, viimeistely ja vaikutelma. Archos 12 W1 seinävalaisimessa on kaikki nämä ominaisuudet. Sen paksu alumiininen varjostin varmistaa kestävyyden ja laadun. Ulkopuolen mattapintaisen värin ja sisäpuolen heijastavan hopean yhdistelmä muodostaa mahtavan lopputuloksen. Archos suunniteltiin alun perin käytettäväksi litteäruutuisen television vierellä ja portaikoissa, mutta on sittemmin todettu täydelliseksi valinnaksi useisiin muihinkin paikkoihin. Archos 12 W1 seinävalaisin toimitetaan G9 33W energiansäästölampun kanssa. Lamppu voidaan vaihtaa LED-valoksi suuremmitta vaikeuksitta, jos haluat säästää vielä enemmän energiaa ja lisätä lampun käyttöikää.

€ 106,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Puk Maxx Plus LED Kattovalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Plus on älykäs ja minimalistinen kohdevalaisin, joka loistaa valoa alaspäin huurteisten linssien läpi. Valaisin on saatavana neljässä värissä, joista tässä on nähtävillä valkoinen. Pukk Max Plus -kattovalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on varusteltu LED-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 326,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

May Day Työvalaisin Musta Flos

Design Konstantin Grcic for Flos Konsepti May Day -työvalaisin on muotoilultaan yksinkertainen ja kestävä. Ruiskuvaletussa opalisoidussa propyleeni-varjostimessa on koukku / kädensija, joka toimii myös johdonkerääjänä. Kädensija on valmistettu ruiskuvaletusta polypropyleenista ja siinä on katkaisin. May Day -valaisin on kestävä taideteos.

€ 107,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kite Seinävalaisin Musta Foscarini

DesignMarc Sadler for Foscarini Konsepti Suunnittelija Marc Sadler on luonut Foscarinille Kite Seinävalaisimet. luonut suunnittelija. Valaisimien valmistuksessa käytetään lasikuitu- ja mustahiilikierteiden innovatiivista yhdistelmää. Materiaalien koostumus antaa valaisimille graafisen ulkoasun, jossa on vuorottelevat vaaleat ja tummemmat sävyt. Valaistus on lempeän kaunis, ja valonlähde on hyvin suojattu häikäisyn poistamiseksi Kiinnitä Kite käytävään, portaikkoon, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen ja yhdistä sen graafisen suunnittelun muotokieli sisustukseen.

€ 343,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kelly SO5 Riippuvalaisin Ø60 Musta Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Kelly SO5 -riippuvalaisin Ø60 on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 60 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi ympäri pöytää. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly SO5 Riippuvalaisin Ø60 on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 933,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

Runner Hue Spot w Switch Musta Philips Hue

Valmistaja Philips Konsepti Philips Huen musta Runner Hue Spot -valaisin on yksinkertainen valaisin, joka toimii mainiosti käytävillä, toimistoissa ja komeroiden yllä. Runner Hue Spot -valaisin hyödyntää valkoista tunnelmaa. Valaisin tarjoaa valkoisen valon, jota voidaan säätää riippuen siitä, tarvitsetko kylmän vai lämpöisen valon. Valoa voidaan säätää 2200 kelvinistä 6500 kelviniin, mikä mahdollistaa valaisimen käytön eri tarkoituksissa. Valon säädettävyys parantaa myös päivittäistä elämänlaatuasi. Paras työvalo on n. 4000 kelvinin paikkeilla ja mikäli tarvitset enemmän energiaboostia, 6000-6500 kelviniä on ihanteellinen. Toisaalta, jos haluat rentoutua, 2700-2800 kelviniä voi olla sinulle oikea ratkaisu. Sen lisäksi, että voit säätää kelvin astetta, tämä valaisin on myös himmennettävä. Voit himmentää valaisinta käyttämällä sovellusta tai mukana tulevaa himmenninkytkintä (Dimming Switch). Voit käyttää kytkintä kytkiessäsi valaisimen päälle/ pois ilman, että tarvitset siltaa (Bridge, joka tarvitaan valon koodaukseen ja Kelvinin säätämiseen). Philips Hue Runner Hue Spot -valaisin on mainio valaisin, riippumatta siitä omistatko Philips Hue -systeemin vai haluatko vain himmentimellä varustellun kauniin ja yksinkertaisen valaisimen. HUOM! Alennuskoodit eivät kata Philips Hue -tuotteita.

€ 85,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kelly Cluster Sphere Riippuvalaisin Musta Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Cluster Sphere -riippuvalaisin on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 18 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi. Kelly Cluster Sphere voidaan ripustaa yhdessä muiden sarjan valaisimien kanssa multirosetin (kattokuvun) avulla. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly Cluster Sphere -riippuvalaisin on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 403,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

Function Valoketju 8,4m Musta House Doctor

Function Valoketju 8,4m Musta Kaunis valoköynnös, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. Tämä luo kauniin valaistuksen ja erittäin modernin ilmeen kotiisi, ja mikä parasta: voit sijoittaa sen minne haluat. Mihin ikinä sijoitat tämän valoköynnöksen, tulee se näyttämään fantastiselta!

€ 87,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Focus L110 Kattovalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Focus+ L110 Musta suunnittelija on Ronni Gol, mikä ilmenee sen puhtaista linjoista. Kulmikasta pohjaa tukee pyöreä pää, joka on valmistettu mustasta tai valkoisesta alumiinista, ja jota voi kiertää 350 astetta. Tyylikäs ja yksinkertainen spottivalaisin, joka sopii moniin eri ympäristöihin. Voit käyttää valaisinta normaaliin valaisuun tai - kuten nimikin viittaa - spottivalona kiinnittääksesi huomion maalaukseen, julisteeseen, hyllyyn, tai mihin sitten haluatkin. Valaisimessa on lämmintä valoa antava energiatehokas LED-valonlähde.

€ 619,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Walker Kattovalaisin Seinävalaisin Short Musta Menu

Design Søren Rose Studio for Menu Konsepti Walker seinävalaisin on osa Tribeca-kokoelmaa, joka koostuu pöytävalaisimesta, seinävalaisimesta, riippuvalaisimista ja kattokruunuista. Kokoelman on suunnitellut Søren Rose, joka löysi inspiraationsa 1930-luvun lopun New Yorkin glamourista. Søren Rose matkusti Yhdysvaltoihin tutkimaan kauniita valaisimia, jotka voitaisiin kierrättää luomalla ainutlaatuisia valaisimia. Tämän vuoksi kokoelma on nimetty Manhattanin kaupunginosan Tribecan (Triangle Below Canal Street) mukaan. Walker seinävalaisin on täydellinen sisääntuloaulaan, jossa tarvitaan miellyttävää valaisua seinille, tai makuuhuoneeseen, jossa tarvitaan valoa, jota voidaan ohjata eri suuntiin.

€ 308,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Box Mini Down Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Box Mini on jännittävä lisäys sisä- ja ulkotilojen Light-Point -seinävalaisimien kokoelmaan. Yksinkertainen ja ajaton muotoilu on edullinen käyttää, sillä sisäänrakennettu LED-valonlähde kuluttaa ainoastaan 4W. Valaisimen kohtuullinen 76 mm mitta varmistaa joustavuuden, koska sen ansiosta valaisin mahtuu kapeisiinkin paikkoihin. Tai jos haluat valaisimen, joka ei dominoi ympäristöään.

€ 206,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Shelter Pöytävalaisin Musta Normann Copenhagen

Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Konsepti Shelter on uskomattoman koristeellinen pöytävalaisin, jota voi käyttää tunnelmavalaistuksen luontiin siellä missä tarvitset (ja haluat). Shelter on uskomattoman veistoksellinen valaisin, joka sopii täydellisesti minimalistiseen kotiin. Pöytävalaisin koostuu kahdesta helposti koottavasta metalliosasta - varjostimesta ja jalustasta. Valaisimen mukana toimitetaan kaksimetrinen kangasjohto, jossa on katkaisin.

€ 213,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Archi W1 Seinävalaisin Matta Musta NORDIC LIVING

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Muotoilun ikoni ja tärkeä osa historiaa. Archi W1 Seinävalaisin on valaissut kaikkea lukunurkkauksista työpisteisiin jo vuosien ajan. Archi W1 Seinävalaisin on saatavilla mattamustana, mattavalkoisena sekä mustana/kullanvärisenä. Seinävalaisimia on tarjolla kaksi erilaista versiota, minkä lisäksi kokoelmassa on pöytä-, riippu- ja lattiavalaisimet. Archi korvaa edeltäjänsä JJ-valaisinkokoelman, mutta tarjoaa saman korkealaatuisen lopputuloksen.

€ 192,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

RA 400 F Lattiavalaisin Musta Piet Hein

Design Piet Hein for Piet Hein Konsepti Piet Hein suunnitteli RA 400 F lattiavalaisimen vuonna 1931 ollessaan 25-vuotias. Se on täydellinen esimerkki Piet Heinin silloisista - sekä sen jälkeisistä - töistä. Teeman voi kiteyttää yhteen lauseeseen: taidetta, jossa monimutkaiset asiat tehdään yksinkertaisesti. Piet Hein itse muotoili asian näin: ” There is one art, no more, no less: to do all things with artlessness”, tai vapaasti suomeksi käännettynä: ”On vain yhdenlaista taidetta, ei enempää, eikä vähempää: tehdä kaikki asiat taiteettomasti.” RA-valaisimen tuotannon yhteydessä nuori Piet Hein löysi niin kutsumansa tasavalopinnat. Kyseessä on täsmällinen matemaattinen muoto, joka tarkoittaa sitä, että RA-valaisimen varjostimen rakenne takaa mahdollisimman häikäisemättömän valon vaikuttamatta itse valonlähteen valontuottoon. Katsoessasi kohti RA-valaisinta näyttää kuin valo olisi heikko, mutta kun katsot ympärillesi, huomaat ettei se ole laisinkaan heikko. Valaisimen vaikutus on yllättävän suuri. RA-valaisin on myös itsessään jo ihastuttava ja harmoninen tuote.

€ 998,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

SuperEgg 150 P Musta Piet Hein

Design Piet Hein for Piet Hein Konsepti SuperEgg on yksinkertainen ja elegantti riippuvalaisin. Se on täydellinen valinta useisiin eri tilanteisiin. Kaksi eri kokovaihtoehtoa sekä kolmena eri värinä saatavat johdot tekevät valaisimesta monipuolisen. Tämän kyseisen tuotteen historiaan liittyy Piet Hein, joka kysyi itseltään, mikä geometrinen muoto on kaunein: suorakulmio vai ellipsi? Vastauksena tähän kysymykseen syntyi superellipsi. Se on juuri se muoto, mihin Piet Heinin SuperEgg perustuu.

€ 172,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

Puk Meg Maxx Plus LED Kattovalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Meg Maxx Plus on älykäs kohdevalaisin, joka loistaa valoa alaspäin huurteisen lasin läpi. Kattovalaisin on varusteltu LED-valonlähteellä ja sen halkaisija on 16 cm. Puk Meg Maxx Plus on designiltaan älykäs ja minimalistinen, ja se istuu monenlaisiin sisustuksiin. Puk Meg Maxx Plus on saatavana neljässä eri värissä, joista tässä on nähtävillä mattainen kromi. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 466,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Staple Seinävalaisin Musta Menu

Design Søren Rose Studio for Menu Konsepti Staple Seinävalaisin on osa Tribeca-kokoelmaa, johon kuuluu pöytävalaisimia, riippuvalaisimia ja kattokruunuja. Kokoelman on suunnitellut Søren Rose, joka löysi inspiraationsa 1930-luvun lopun New Yorkin glamourista. Søren Rose matkusti Yhdysvaltoihin tutkimaan kauniita valaisimia, joille voitaisiin antaa uusi tarkoitus luomalla ainutlaatuinen valaisinkokoelma. Tämän vuoksi kokoelma on nimetty Manhattanin Tribecan (Triangle Below Canal Street) mukaan. Kaikkien Tribeca-kokoelman valaisinten ilmentymä on karu ja yksinkertainen, ja niitä voidaan käyttää missä tahansa paikassa, jossa tarvitaan hyvää valaistusta ja karua ilmentymää.

€ 205,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Kina Riippuvalaisin Ø60 Musta 2 Puolta David Trubridge

Design David Trubridge for David Trubridge Konsepti Kina Ø60 on jännittävä valaisinvalikoima David Trubridgeltä. Valaisin toimitetaan kokoamattomana, jotta sen ympäristövaikutukset voidaan minimoida. Valmistusprosessin aikana kaikki valinnat materiaaleista pakkaukseen valitaan ympäristövastuun huomioivalla tavalla. Ripustettavan Kina -valaisimen inspiraationlähteenä toimii Uuden Seelannin alkuperäisväestö: Maorit kutsuvat merisiiliä nimellä ”Kina”. Merisiili kätkee kauniin rakenteen piikkiensä alle. David Trubridgelle kestävyys itsessään toimii ylimääräisenä inspiraationlähteenä sekä muotoilussa että tuotannossa. Usein hänen tuotteensa ovatkin luonnon inspiroimia. Älä huolestu siitä, että joudut kokoamaan valaisimen itse. Täällä meillä Valaisinmestarilla olemme koonneet suuren määrän valaisimia ja voimme vakuuttaa, että se ei ole lainkaan vaikeaa. Ohjeita rauhallisesti seuraamalla kaikki sujuu hyvin. Ota kuppi kahvia, lue kokoamisohjeet ja iske kiinni. Aurinkoisena kesäpäivänä voit vaihtaa kahvikupin lasilliseen kylmää valkoviiniä ja koota valaisimen lämpimällä terassilla. Kina -riippuvalaisin on saatavilla seuraavissa väreissä: luonnonbambu, lime, oranssi, keltainen, aqua, punainen, vaaleanpunainen, valkoinen sekä musta ja valkoinen -versiot joissa molemmat puolet saman värisiä. Myös useita eri kokoja on saatavilla. Löydät asennusoppaan täältä.

€ 1.132,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kaiser Idell Seinävalaisin Saksivalaisin Musta High Gloss 6718 W Fritz Hansen

Design Christian Dell for Fritz Hansenille Konsepti Kaiser Idell -sarja on hopeaseppä Christian Dellin lisä Bauhaus Design -valaisinkokoelmaan - ja se ei tästä voi muuttua enää yhtään alkuperäisemmäksi. Kaiser Idell Seinävalaisin Sakselampe 6718-W Musta tarjoaa tarkkaa teknologiaa ja erinomaista ammattitaitoa. Sen ainutlaatuinen ja korkea laatu tihkuu ainutlaatuisuutta, mutta tarjoaa myös veistoksellista laatua ja tiukan puhdasta muotoilua. Kokoelma kulminoituu patentoituun kääntyvään osaan sekä uskomattomaan tunnusomaiseen varjostimeen, joka on helposti tunnistettavissa kiitos varjostimen yläosassa olevan leiman, joka vahvistaa tuotteen olevan “ORIGINAL KAISER IDELL”. Kokoelman alkuperäisiä valaisimia alettiin myydä vuonna 1936. Tähän päivään saakka niitä leimaa erinomainen saksalainen muotoilu, moitteettomat materiaalit ja tarkka tekniikka.

€ 569,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Circus Medium Riippuvalaisin Musta Innermost

Design Corinna Warm for Innermost Konsepti Circus-kokoelma Innermostilta on elegantti ryhmä valaisimia, jotka on suunnitellut Corinna Warm. Tässä tapauksessa Warm on luonut lämmintä hehkua tuottavat valaisimet, kiitos niiden varjostimen sisuksen kultaisen päällystyksen. Riippuvalaisimia voi käyttää yksinään, mutta ne toimivat hyvin myös ryhmänä. Jos käytät niitä ryhmässä, voit leikitellä eri kokoisilla ja värisillä valaisimilla tuottaaksesi ainutlaatuisen ja persoonallisen ulkoasun. Valaisimen muoto on saanut inspiraationsa sirkusteltasta. Se on valmistettu alumiinista ja siinä on vankka jauhelakattu pinta. Voit valita kolmesta eri koosta sekä mustasta tai valkoisesta versiosta.

€ 399,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

City L2 Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Marie Dam Holsting for Light Point Konsepti City on yksinkertainen ja toiminnallinen seinävalaisin, jota voi käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin. Sen IP-luokitus on 67, joten se sopii myös ulkokäyttöön. Voit käyttää sitä taulujen yläpuolella, aulassa, makuuhuoneessa tai kylpyhuoneessa.

€ 413,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Aim Riippuvalaisin Ilman Pistoke Musta Flos

Design R & E Bouroullec for Flos Konsepti AIM -riippuvalaisimen kantava ajatus on, että valaisimen tulee olla helposti säädettävä vastatakseen kaikkiin valaistustarpeisiin. Valaisimen tulisi löytää paikkansa luonnollisesti tilassa, jossa valaisimen johdot voivat roikkua kuin kasvin lehdet, ja mahdollistaen mahdollisimman joustavan valonlähteen suunnan ja korkeuden säädön. Tämä versio on suoraan kattoon asennettava versio.

€ 625,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

AQ01 Pöytävalaisin Matta Musta Fritz Hansen

Design Anne Qvist for Lightyears Konsepti Uusi AQ01 toimiston pöytävalaisin tarjoaa tunnistettavan ilmaisun, mutta rakentuu innovatiiviselle ajatukselle, jossa yksityiskohdat on hiottu ja linjat määritelty. AQ01:n kaareutuvat reunat ja valaisimen mattapinta mahdollistavat valaisimen päälle ja pois kytkemisen - ja jopa himmentämisen - koskettamalla sen yläosaa. Valon hajauttaja on tehty paksummasta materiaalista, joka estää valaisinta häikäisemästä. Se luo valokeilan, joka antaa valoa alaspäin symmetrisenä kiertyvänä kuviona. Herkät varret, jotka yhdistävät valaisimen kaksi osaa, piilottavat samalla valaisimen johdon ja pitävät sen paikallaan alleviivaten valaisimen eleganssia. AQ01 voidaan kiinnittää telineeseen tai asettaa pöydälle jalustan sisään. Valaisin on saatavilla myös seinävalaisimena, joka toimii hyvin lukuvalona, aulatiloissa tai sängynvierusvalona.

€ 414,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

PD2 Lattiavalaisin Musta GUBI

PD2 Lattiavalaisin Musta Tämä lattiavalaisin on kaunis ja upea lisäys sisustukseen. Elegantilla ulkonäöllään tämä valaisin sopii joka tilaan ja on aina ilo silmälle.

€ 679,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mantis BS4 Musta Kattovalaisin Schottlander

Design Bernard Schottlander for Schottlander Konsepti Kaunis, elegantti ja ainutlaatuinen! Schottlanderin Mantis-valaisimet ovat visuaalinen kamppailu painovoimaa vastaan. Tämän kokoelman kanssa suunnittelija ja kuvanveistäjä Bernard Schottlander on onnistunut luomaan ajattoman ja upean tuotteen. Bernard Schottlander syntyi Saksassa v. 1924 ja muutti Englantiin 1939. Palveltuaan Iso-Britannian armeijassa Intiassa, hän oppi hitsaamaan ja suoritti taiteiden tutkinnon Leeds College of Art:ssa, jonka jälkeen hän suuntasi St John's Woodin Anglo-French Art Centreen stipendin kanssa. Mantis-kokoelma suunniteltiin v. 1951, mutta huolimatta sen iästä, valaisin sopii täydellisesti moderneihin ja klassisiin koteihin. Nykyään valaisin tehdään DCW:n toimesta Schottlanderille. Riippuen mallista valaisimen päätä voidaan kiertää ja kallistaa 180°-360°. Kokoelma sisältää lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia ja kattovalaisimia.

€ 553,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Compact Down W1 Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Compact Down W1 Musta Light-Pointilta on yksinkertainen ja elegantti ulkovalaisin, joka kestää missä tahansa sääolosuhteissa. Valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä valoa. Sitä voi myös halutessaan käyttää sisätiloissa, jos se sopii paremmin suunnitelmiisi. Saatavilla valkoisena ja mustana sekä kolmessa eri koossa, W1, W2 ja W3. Myös Up-Down-versio saatavilla samoissa väreissä ja kokoina.

€ 343,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta
Product
 

Austere W Seinävalaisin Musta Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Jos haluat ihastuttavan, elegantin tai yksinkertaisen valaisimen, Trizo21:n Austere -valaisimet ovat mainio valinta. Valaisimen yksinkertainen muoto erottuu joukosta ja takaa upean istuvuuden sisustukseesi. Austere on saatavana eri versioina aina yksinkertaisesta valaisimesta nahkahihnoista ripustettuun kattokruunuun. Valaisimia voidaan yhdistellä muiden kokoelman valaisimien kanssa, jotka yhdessä tarjoavat miellyttävän valon. Trizo21 on v. 2001 Bruno van Meenen perustama belgialainen yritys. Van Meenellä on runsaasti kokemusta valaisualalta. Trizo21 -valaisimissa ei ole tarpeettomia röyhelöitä. Valaisimet näyttävät arkkitehtuurisilta mestariteoksilta, jotka tarjoavat täydellisen muodon ja toimivuuden välisen vuorovaikutuksen.

€ 714,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Bell Riippuvalaisin X Small Musta Normann Copenhagen

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell X-Small on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. X-Small -versiossa käytetään G9-kantaa, valo on himmennettävissä, mikäli sinulla on himmennin asennettuna katkaisimen yhteyteen. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin.

€ 240,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

217 XL Outdoor Seinävalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 217 XL Outdoor Seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. Tämä valaisin on täydellinen elegantti valaisinvalinta ulkotiloihin! 217 XL Outdoor Seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 1.597,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Compact W3 Ground Ulkovalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Compact W3 Musta on täydellinen valaisin puutarhapalstallesi. Se koostuu Compact Stand -jalustasta ja Compact -valaisimesta. Näin pystyt saamaan palstallesi valot, jotka vastaavat aulassasi olevia valoja. Kuvassa on esitetty Compact Down -versio.

€ 1.239,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Model 1 Lattiavalaisin Musta Grupa Products

Design Grupa Products Konsepti Model 1 lattiavalaisin on osa valaisinsarjaa, joiden ominaisuuksia ovat geometriset muodot, valot ja yksinkertaiset siluetit. Lattiavalaisin löytyy kolmessa eri mallissa ja kahdessa eri värissä. Yksinkertainen lattiavalaisin on korkeudeltaan 147 cm ja antaa sinulle mahdollisuuden valita seitsemästä eri värisestä johdosta. Valaisin on valmistettu teräksestä ja se on helppo asentaa.

€ 362,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Owalo 7030 Seinävalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secton ainutlaatuinen Owalo 7030 -seinävalaisin voidaan kääntää siten, että valo osuu juuri siihen missä sitä eniten tarvitset. Ihanteellinen valaisin lukulampuksi sängyn viereen. Valaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. Owalo 7030 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

€ 760,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kaiser Idell Riippuvalaisin Musta High Gloss 6631 P Fritz Hansen

Design Christian Dell for Fritz Hansenille Konsepti Kaiser Idell -sarja on hopeaseppä Christian Dellin lisä Bauhaus Design -valaisinkokoelmaan - ja se ei tästä voi muuttua enää yhtään alkuperäisemmäksi. Kaiser Idell Riippuvalaisin Musta High Gloss 6631-P tarjoaa tarkkaa teknologiaa ja erinomaista ammattitaitoa. Sen ainutlaatuinen ja korkea laatu tihkuu ainutlaatuisuutta, mutta tarjoaa myös veistoksellista laatua ja tiukan puhdasta muotoilua. Kokoelma kulminoituu patentoituun kääntyvään osaan sekä uskomattomaan tunnusomaiseen varjostimeen, joka on helposti tunnistettavissa kiitos varjostimen yläosassa olevan leiman, joka vahvistaa tuotteen olevan “ORIGINAL KAISER IDELL”. Kokoelman alkuperäisiä valaisimia alettiin myydä vuonna 1936. Tähän päivään saakka niitä leimaa erinomainen saksalainen muotoilu, moitteettomat materiaalit ja tarkka tekniikka.

€ 336,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta
Product
 

Lantern G3 Ulkovalaisin Musta LIGHT POINT

Design Marie Dam Holsting for Light Point Konsepti Lantern seinävalaisin on valmistettu mattamustasta alumiinista ja on saatavilla kahdessa eri koossa. Se on täydellinen valinta mihin tahansa kotiin, jonka kotoisaa ilmapiiriä halutaan vahvistaa. Light-Pointin ulkotiloihin tarkoitettu Lantern-kokoelma on yksinkertaisen ulkomuotonsa johdosta täydellisen sopiva useisiin eri tyyppisiin koteihin. Valaisimet antavat miellyttävää valoa, joka pehmentää niiden puhdaslinjaista ulkoasua. Lantern-valaisinta voidaan käyttää pihan reunoilla, polkujen varrella tai kasvimaan valaistuksena. Saatavilla useina eri malleina, jotka tarjoavat useita eri yhdistelemismahdollisuuksia.

€ 895,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Musta
Product