Atollo Pöytävalaisin Large Musta Oluce

Design Vico Magistretti for Oluce Konsepti Atollo on uskomattoman suosittu valaisin muotoilija Vico Magistrettilta. Atollo -pöytävalaisin on himmennettävissä, ja se on valmistettu metallista. Atollo luo ihastuttavan, epäsuoran valon. Olucen Atollo saavutti klassikon maineen, kun se lisättiin osaksi New Yorkin modernin taiteen museon pysyvää kokoelmaa. Lisäksi se sai Compasso d'Oron v. 1979. Olucen Atollo -pöytävalaisin on saatavana kolmessa koossa joko kultaisen, mustan, valkoisen tai opaalin värisenä.

€ 1.556,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Oluce
Product
 

Stelton Collar sokerikko

Steltonin minimalistinen Collar-sokerikko viimeistelee kahvihetken kattauksen. Teflonilla pinnoitettu teräskulho kansineen on helppo pitää puhtaana.Collar on täydellinen välinesarja kahvin, teen ja muiden hyvien juomien ystäville, jotka arvostavat linjakasta, funktionaalista muotoilua. Italialaiset Daniel Debiasin ja Federico Sandrin suunnitteleman Stelton-kokoelman tuotteita yhdistävät skandinaavisen pelkistetty, sylinterimäinen siluetti ja tummat sävyt. Messinkipinnoitetut sekä puiset osat toimivat tyylikkäänä vastaparina Collarin tummasävyiselle yleisilmeelle.

€ 35,90

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Tarjoiluastiat Teflon pinnoitettu ruostumaton teräs Stelton
Product
 

Showroom Finland Pilke 28 riippuvalaisin, musta

Showroom Finlandin Pilke 28 -riippuvalaisin kuuluu Tuukka Halosen suunnittelemaan yksinkertaisen koristeelliseen valaisinsarjaan. Koivuvanerista valmistetut Pilke-valaisimet luovat tilaan tunnelmallista hehkua.Kansainvälisestikin mainetta niittänyt teollinen muotoilija Tuukka Halonen on suunnitellut perinnekäsitöistä inspiraationsa saaneet Pilke-valaisimet. Pilke ei ole vain valaisin, vaan se on näyttävä sisustuselementti - huoneen ehdoton katseenkiinnittäjä. Tuukka Halonen on saanut suunnittelutyössään vaikutteita perinteisistä käsitöistä, joissa materiaalina käytettiin puuta eri muodoissa. Pilke onkin uusi tulkinta vanhoista käsityöperinteistä nykyajan valmistusmenetelmiä ja materiaaleja hyödyntäen. Pilke-valaisimet ovat tyylikästä ja laadukasta, suomalaista muotoilua.

€ 413,00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Koivuvaneri Showroom Finland
Product
 

DCW éditions Lampe Gras 210 seinävalaisin, pyöreä varjostin, musta

Lampe Gras 210 -seinävalaisin kuuluu Bernard-Albin Grasin suunnittelemaan ikoniseen Lampe Gras -valaisinsarjaan, jonka ranskalainen DCW éditions on julkaissut uudelleen. Teräksinen Lampe Gras 210 on varustettu seinään kiinnitettävällä tangolla, säädettävällä varrella ja pyöreällä varjostimella.Bernard-Albin Gras suunnitteli Lampe Gras -sarjan valaisimet toimisto- ja teollisuuskäyttöön vuonna 1921. Ne levisivät nopeasti julkisista tiloista koteihin ja monien vaikutusvaltaisten arkkitehtien suosioon ja toimivat tärkeinä tienraivaajina 1900-luvun myöhemmälle funktionalismille ja teollisuusestetiikalle. Lampe Gras -sarjaan kuuluu niin seinä-, pöytä-, katto- kuin lattiavalaisimia, joita yhdistävät yksinkertainen ja ergonominen muotokieli sekä ilman ruuveja tai hitsausta toteutetut liitokset. Persoonallista särmää valaisimet saavat jännittävästi muotoilluista varjostimista ja rungosta, ja niiden vähäeleisen tyylikäs yleisilme istuu vaivatta monenlaisiin sisustuksiin.

€ 490,00

Lisätietoa...

Valaisimet Seinävalaisimet Teräs DCW éditions
Product
 

Code 1 Kattovalaisin Musta Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Code on mainio valaisin belgialaisyritys Trizo21:lta. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista, luoden tyylikkään ilmeen. Code on saatavana eri versioina ja useissa väreissä. Valaisimen ilme on yksinkertainen ja elegantti, ja se istuu sisustukseen kuin sisustukseen.

€ 157,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Trizo21
Product
 

Emu Nova pöytä 120 x 80 cm, musta

Emun Nova-pöytä ilahduttaa pikkutarkalla muotoilullaan. Aldo Ciabattin suunnitteleman pöydän yksinkertaisen veistoksellinen muoto käy yhteen monenlaisten istuinten kanssa ja innovatiivinen kansirakenne takaa pöydän vakauden myös kiikkerämmällä alustalla. Teräksestä valmistettu Nova-pöytä sopii niin sisälle kuin ulos, tuoden tilaan raikkaan modernia ilmettä.

€ 364,00

Lisätietoa...

Terassi ja puutarha Terassikalusteet Terassipöydät Teräs Emu
Product
 

Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 546,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Top Light
Product
 

Enigma 825 Musta Louis Poulsen

Design Shoichi Uchiyama for Louis Poulsen Konsepti Enigma 845 -riippuvalaisimen on suunnitellut vuonna 2007 japanilainen suunnittelija Shoichi Uchiyama, valaisin on jatkoa Enigma-kokoelmalle. Enigma 845 omaa saman läpinäkyvän ja kevyen ulkomuodon kuin edelläkävijänsä Enigma 425 ja Enigma 545, ilmassa leijuvilla varjostimilla ja erityisen kevyillä vaijereilla. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti Louis Poulsenin tuotefilosofiaan ja on kuin uusi tulkinta perinteisestä monivarjostinjärjestelmästä. Valaisin on yhdistelmä japanilaista viehkeyttä ja skandinaavista minimalismia. Nimi Enigma tarkoittaa ”arvoitusta”, ja se viittaa valaisimen arvoituksellisuuteen - etäältä katsottuna valaisin näyttää siltä, kuin varjostimet leijuisivat vapaasti ilmassa.

€ 2.520,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Louis Poulsen
Product
 

Freya Beach Hut High Waist Brief

Upea brief-mallinen Freya bikinialaosa. Bikinihousuissa on korkea vyötärö, joka litistää vatsaa ja peittää takaa. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Sileät jalantiet ja pehmeä resori takaa maksimaalisen mukavuuden. Tyylikäs Freya bikinialaosa on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä. Yhdistä bikinialaosaan matchaava bikiniyläosa täydellisen bikinilookin luomiseksi.

€ 34,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Freya
Product
 

Compact W2 LED Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Compact W2 Musta Light-Pointilta on yksinkertainen ja elegantti ulkovalaisin, joka kestää missä tahansa sääolosuhteissa. Valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä valoa. Sitä voi myös halutessaan käyttää sisätiloissa. Saatavilla valkoisena ja mustana sekä kolmessa eri koossa, W1, W2 ja W3.

€ 351,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta LIGHT POINT
Product
 

Eero Aarnio Originals Elephant Boot nojatuoli, musta polyrottinki

Elephant Boot -nojatuoli ihastuttaa leikkisällä ja luonnollisella olemuksellaan. Eero Aarnion vuonna 1961 suunnittelema ”Elefantintossu” on valmistettu punotusta rottingista, ja sen runko on alumiinia. Polyrottingista punottu tuoli sopii myös ulkokäyttöön, joten sen voi huoletta asettaa terassille tai puutarhaan.

€ 790,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Nojatuolit Polyrottinki Eero Aarnio Originals
Product
 

La Petite Seinävalaisin Musta Artemide

La Petite Seinävalaisin Musta Kaipaatko valaisinta ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai kenties käytävään? Silloin tämä valaisin on hyvä valinta! Sen tyylikkäässä muotoilussa ja kauniissa ulkonäössä mikään ei mene pieleen! Mihin ikinä sijoitat tämän kauniin valaisimen, tulee se näyttämään hämmästyttävältä, ja sekä sinä että vieraasi tulevat vaikuttumaan sen kauniista ulkonäöstä.

€ 224,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Artemide
Product
 

Fermob Bistro Metal tuoli, liquorice

Fermobin kokoontaitettavat Bistro-ulkokalusteet ovat paitsi kauniita ja käteviä myös säänkestäviä – UV-suojatun maalipinnan ansiosta värit säilyvät kirkkaina vuodesta toiseen. Kalusteet valmistetaan Fermobin omalla tehtaalla Ranskassa, ja jokaisesta Bistro-tuotteesta löytyy laadun takaava tarkastusmerkintä.Kokoontaitettavat tuolit ja pöydät olivat 1800-luvun lopulla etenkin limonadimyyjien suosiossa, sillä nopeasti pakattavien kalusteiden ansiosta he välttyivät maksamasta pysyvän terassin pitoon vaadittuja lupamaksuja. Fermobin Bistro-kalusteet on kehitetty vuonna 1889 patentoidun mallin pohjalta – vaikka vastaavia kalusteita voi nähdä siellä täällä, ovat Fermobin tuotteet niitä alkuperäisiä.

€ 69,00

Lisätietoa...

Terassi ja puutarha Terassikalusteet Terassituolit Teräsjalusta, galvanoidut istuinrimat Fermob
Product
 

Tradition In Between SK14 sohvapöytä, musta tammi

&Traditionin In Between -sohvapöytä on jatkoa Sami Kallion suunnittelemalle tuolimallistolle. Pyöreä In Between SK14 -pöytä toistaakin tuolien hallittua muotokieltä sekä kaarevien muotojensa että viistojen jalkojensa osalta. Luonteikkaan ja lujan tammipuisen pöydän valmistuksessa on käytetty perinteisiä puuntyöstömenetelmiä kuten sorvausta, ja suunnittelija Kallio kertookin rakastavansa pohjoismaisia puutyöperinteitä. Modernia ulottuvuutta In Between -pöydälle antavat sen siro, kolmijalkainen ilme ja irrotettavat jalat, joiden ansiosta pöytää voi kuljettaa ja varastoida litteänä.

€ 422,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Sohvapöydät Mustaksi maalattu massiivitammi Tradition
Product
 

TON Chair 14 tuoli, musta

TON Chair no. 14 kuuluu maailman vanhimpiin, myydyimpiin ja varioiduimpiin huonekaluklassikoihin. Tuoli 14:n alkuperäisversion suunnitteli tsekkiläinen huonekalupuuseppä Michael Thonet vuonna 1859, ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa kappaletta. Kaarevien linjojen hallitsema puutuoli saavutti aikoinaan suosiota erityisesti wieniläisissä kahviloissa, ja se tunnetaankin wieniläistuolien äitinä.Chair no. 14 valmistetaan edelleen TONin huonekalutehtaalla Tsekeissä perinteisin menetelmin: sen lujatekoinen runko kootaan kasaan kuudesta käsintaivutetusta pyökkitangosta. Vaikka tuolin ilmestymisestä on kulunut jo yli 150 vuotta, sen kevyt ja ajaton muotokieli puhuttelevat laadukkaan designin ystäviä sukupolvi toisensa jälkeen.

€ 229,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Pyökki TON
Product
 

Puk Maxx Long One LED Riippuvalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Long One on fiksulla ja minimalistisella designilla varusteltu riippuvalaisin. Riippuvalaisin kohdistaa valoa alaspäin huurteisten linssien läpi. Puk Maxx Long One Downlight on saatavana neljässä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen halkaisija on 12 cm ja korkeus 140 cm. Valaisimessa on sisäänrakennettu LED-valonlähde. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 393,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Top Light
Product
 

Normann Copenhagen Grant lattiavalaisin, musta

Normann Copenhagenin Grant-lattiavalaisin sopii oivallisesti niin nojatuolinurkan lukuvaloksi kuin tyylikkääksi tunnelmanluojaksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Valaisimen pehmeä muotokieli ja kiiltävä metallipinta saavat ilmeikkään kontrastin graniitista valmistetusta jalustasta, ja pallonivelen ansiosta varjostimen voi suunnata mihin suuntaan tahansa. Simon Legaldin suunnitteleman Grant-kokoelman valaisimet ovat saaneet innoituksensa Kööpenhaminan ikonisista katuvalaisimista. Vaihdettavalla LED-yksiköllä ja valoa hajottavalla häikäisysuojalla varustetut valaisimet levittävät ympärilleen tasaista, häikäisemätöntä valoa. Näyttävät materiaalit ja tarkoin muotoillut linjat tekevät Grant-valaisimista niin kotoisten oleskelunurkkien kuin avarien tilojen kaunistajia.

€ 670,00

Lisätietoa...

Valaisimet Lattiavalaisimet Teräs, graniitti Normann Copenhagen
Product
 

IC S1 Riippuvalaisin Matta Musta Flos

Design Michael Anastassiades for Flos Konsepti IC S1 Riippuvalaisin Matta Musta tasapainoilee yksinkertaisuuden ja eleganssin välillä temppuillen samalla muodon ja toiminnallisuuden kanssa. Yksinkertaiset valopallot lepäävät kapealla metallitangolla, joka ylpeänä valaisee messinkistä tai kromista pintaa. HUOM! Valonlähdettä valittaessa sinun tulisi huomioida, että kirkkaat/läpinäkyvät valonlähteet saattavat tehdä varjostimen opaalilasiin varjoja. Jos haluat välttyä näiltä mahdollisilta varjoilta, tulisi sinun hankkia mattalamppu, sillä tämä ei tuota varjoja varjostimeen. Valitse toiveidesi mukainen lamppu valikosta, tai tutustu laajaan lamppuvalikoimaamme. IC S1 Riippuvalaisin on osa edistyksellistä pöytävalaisinten, lattiavalaisinten, seinävalaisinten ja riippuvalaisinten kokoelmaa, joka pitää kiinni vahvasti niiden suunnittelun peruslähtökohdista. Yksinkertainen ja kevyt muotoilu takaa valaisimen sopivuuden useisiin erilaisiin tilanteisiin.

€ 374,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Flos
Product
 

Grid Riippuvalaisin Musta CPH Lighting

Design Tom Stepp for Cph Lighting Konsepti Grid Musta - riippuvalaisimessa Tom Stepp yhdistää modernin muotoilun ja klassisen skandinaavisen muotoiluperinteen. Gridin muotoilukieli on hienostunut tulkinta perinteisestä, teollisesta ja käytännöllisestä työvalaisimesta. Ristikko elementti itsessään on sekä koristeellinen että käytännöllinen, sillä se antaa valaisimelle toivottua twistiä sekä estää uteliaita sormia pääsemään käsiksi lamppuun.

€ 205,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta CPH Lighting
Product
 

Hype the Detail Tights 30 Den

Elegantit 30 denierin Hype the Detail sukkahousut. Tyylikkäät sukkahousut klassisilla kuvioilla. Valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, joka istuu kevyesti ja napakasti. Normaali vyötärö ja pehmeä resori parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Sukkahousut ovat pieni upea lisä asuusi. Venytä sukkahousuja kunnolla ennen kuin puet ne yllesi, niin elastaani venyy ja vältyt silmäpaoilta.

€ 18,00

Lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut Hype the Detail
Product
 

Frost Unu peili 4132, 40 x 40 cm, musta

Tanskalaisen Frostin Unu 4132 -peiliä reunustavat ohuesta metallilevystä valmistetut kehykset, joiden alareunaa voi käyttää myös hyllynä esimerkiksi koruille, meikeille tai muille pienille esineille. Muotoilutoimisto Bønnelycke MDD:n suunnittelemaa Unu-sarjaa hallitsevat graafinen selkeys ja täsmällisen geometriset muodot. Minimalistisen ilmeensä ansiosta Unu-peilit löytävät paikkansa niin eteisestä, kylpyhuoneesta kuin makuuhuoneestakin, ja ne toimivat hyvin myös useamman peilin ryhminä.

€ 169,00

Lisätietoa...

Sisustus Peilit Seinäpeilit Teräs Frost
Product
 

Kaiser Idell Lattiavalaisin Musta Matta 6580 F Fritz Hansen

Design Christian Dell for Fritz Hansenille Konsepti Kaiser Idell -sarja on hopeaseppä Christian Dellin lisä Bauhaus Design -valaisinkokoelmaan - ja se ei tästä voi muuttua enää yhtään alkuperäisemmäksi. Kaiser Idell Lattiavalaisin Musta Matta 6580-F tarjoaa tarkkaa teknologiaa ja erinomaista ammattitaitoa. Sen ainutlaatuinen ja korkea laatu tihkuu ainutlaatuisuutta, mutta tarjoaa myös veistoksellista laatua ja tiukan puhdasta muotoilua. Kokoelma kulminoituu patentoituun kääntyvään osaan sekä uskomattomaan tunnusomaiseen varjostimeen, joka on helposti tunnistettavissa kiitos varjostimen yläosassa olevan leiman, joka vahvistaa tuotteen olevan “ORIGINAL KAISER IDELL”. Kokoelman alkuperäisiä valaisimia alettiin myydä vuonna 1936. Tähän päivään saakka niitä leimaa erinomainen saksalainen muotoilu, moitteettomat materiaalit ja tarkka tekniikka.

€ 645,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Fritz Hansen
Product
 

Surface Riippuvalaisin Musta LIGHT POINT

Design LP Team for LIGHT-POINT Konsepti Surface -riippuvalaisin koostuu Surface -kattovalaisimesta sekä ripustussarjasta. Riippuvalaisin on ihastuttava ja yksinkertainen. Se on täydellinen valaisin ripustettavaksi ruokapöydän yläpuolelle tai mihin tahansa paikkaan, missä tarvitaan erinomaista valoa ilman että valaisin vie liian paljon tilaa. Se ei myöskään tee rumia ja sopimattomia varjoja. Surface -riippuvalaisinta on saatavilla mustana ja valkoisena, sekä kolmessa eri koossa.

€ 467,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta LIGHT POINT
Product
 

Made by Choice Halikko baarijakkara, 74 cm, musta

Halikko-baarijakkara kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen hyväntuulisten puuhuonekalujen kokoelmaan. Halikko-sarjan kevyen leikkisää ilmettä hallitsevat taivutetun tammivanerin kauniisti kaartuvat muodot sekä vinoon asetettujen jalkojen luoma dynaamisuus. Halikko-kokoelma edustaa uutta suomalaista huonekalumuotoilua, joka yhdistää vanhoihin, hyväksi havaittuihin puutyöperinteisiin nykytekniikan mahdollistamia uusia ulottuvuuksia sekä graafista visuaalisuutta. Kokoelman huonekalut ovat löytäneet paikkansa niin kodeista kuin kahviloista, ravintoloista ja muista julkisista tiloista. Made By Choice -huonekalut valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 460,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Baarituolit ja jakkarat Tammi Made by Choice
Product
 

Paso Basic 35 T1 Pöytävalaisin Musta Darø

Design Thomas Darø for Darø Konsepti Kokonaan mustalle Paso Basic -pöytävalaisimelle tunnusomaista on sen yksinkertainen ja moderni ulkoasu. Tällaista etsitään usein työpöydille, ikkunalaudoille ja muihin vastaaviin paikkoihin. Valaisimen jalat ovat mattamustaksi lakattua terästä. Valaisimeen kuuluu kankainen musta varjostin.

€ 106,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Darø
Product
 

Lumiere XXL Pöytävalaisin Musta Kromi Harmaa Foscarini

Lumiere XXL Pöytävalaisin Musta Kromi/Harmaa Pöydälle, hyllyyn, lipastoon päälle tai ehkä ikkunalaudalle? Tämä pöytävalaisin tulee näyttämään upealta kodin joka tilassa. Valaisimen kaunis estetiikka ja hauska ja erilainen design ei jätä ketään kylmäksi.

€ 946,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Foscarini
Product
 

Menu Cast riippuvalaisin, Shape 2

Menun Cast on sarja minimalistisia, valetusta alumiinista valmistettuja valaisimia, jotka ovat suunnitelleet Tom Chung ja Jordan Murphy. Muotoilijat saivat inspiraation Cast-valaisimien pelkistettyyn muotokieleen luotilangasta, jota muurarit ja puusepät ovat käyttäneet pystysuorien linjojen saavuttamiseksi jo muinaisessa Egyptissä – yksinkertainen apuväline koostuu langasta ja sen päähän solmitusta punnuksesta. Hauskan geometriset Cast-valaisimet sopivat sekä koteihin sekä julkitiloihin, ja kiinnittävät katseen niin yksin kuin useamman kappaleen ryhminä.

€ 99,00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Valettu alumiini (ulkopinta), alumiini (heijastin) ja h Menu
Product
 

Johanna Gullichsen Helios säilytyskori S, musta

Johanna Gullichsenin Helios-säilytyskori elävöittää sisustusta suomalaisen kudontaperinteen modernilla tulkinnalla. Helios-kokoelman erikokoiset säilytyskorit tarjoavat säilytyspaikan niin vaatteille ja leluille kuin asusteille, kylpyhuonetarvikkeille ja muille pikkutavaroille. Helios-säilytyskori on osa Johanna Gullichsenin Normandie-mallistoa, jonka nimi viittaa valtamerimatkailun kultakauteen, jolloin matkaa taitettiin tyylillä ja kiirettä pitämättä. Paksusta, kaksipuolisesta puuvillasta valmistettuun Normandie-mallistoon kuuluu erilaisia graafisia kuoseja skandinaavisissa sävyissä. Tuotteet on suunniteltu ja kudottu Suomessa.

€ 65,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Säilytyskorit Tekstiilikorit 100% puuvilla Johanna Gullichsen
Product
 

Vitra Petite Potence seinävalaisin, musta

Vitran Petite Potence -seinävalaisin on Jean Prouvén muotoilema ranskalainen designklassikko vuodelta 1947. Prouvé suunnitteli ensimmäisen Potence-valaisimen omaan kotiinsa Ranskan Nancyssa, ja vähäeleisen funktionaalinen valaisin on sittemmin löytänyt tiensä lukuisiin eri käyttötarkoituksiin sekä kodeissa että julkisissa tiloissa.Potence-valaisinta pidetään yhtenä Prouvén puristisimmista taidonnäytteistä: se rakentuu valonlähteestä ja pelkistetystä, kääntyvästä teräsvarresta, jota kannattelee teräsvaijeri. Pituutta varrella on yli metrin verran, ja varren päähän on kiinnitetty himmennettävä LED-polttimo. Petite Potence kiinnittää katseen ajattomalla, minimalistisella olemuksellaan ja sopii myös vaihtoehdoksi ripustettavalle valaisimelle.

€ 878,00

Lisätietoa...

Valaisimet Seinävalaisimet Jauhemaalattu teräsputki, tammi Vitra
Product
 

HUGO Saba Swim Shorts

Hienot klassiset HUGO uimahousut klassista shortsimallia. HUGO-logo peilikuvana oikeassa lahkeessa. Uimahousut istuvat upeasti ja niissä on mukava vyötäröresori kiristysnauhalla, kätevät sivutaskut ja tarralla suljettava takatasku. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja shortseissa on myös alla mesh-materiaalista valmistetut sisähousut. Nämä upeat HUGO uimahousut takaavat sinulle tyylikkään lookin rannalle.

€ 59,95

Lisätietoa...

Mies RANTAMUOTI Uimahousut HUGO
Product
 

Iittala Taika kulho 0,6 l, musta

Taika on sarja rohkeita ja yksilöllisiä esineitä. Astiasarjassa Heikki Orvolan suunnittelema pelkistetty muotokieli kohtaa Klaus Haapaniemen luoman upean tarujen fantasiamaailman. Taikan mystinen kuvitus inspiroi luomaan omia arjen tarinoita kattauksessa ja sisustuksessa.

€ 28,50

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Kulhot Keramiikka Iittala
Product
 

Cannonball Cluster 2 Sockets Musta Umage

Design Soren Ravn Christensen for Umage Konsepti Silikoninen kattokupu, jonka voit asentaa riippuvalaisimeesi. Voit piilottaa johdonpäät suojuksen sisäpuolelle, ja kaunis pyöreä muoto viimeistelee valaisimesi ilmeen upeasti. Fiksu suojus mahdollistaa kahden valaisimen samanaikaisen ripustamisen. Saatavilla kahdessa värissä, joista tässä näkyvillä musta. Molemmat johdot ovat kumpikin 2,5 metriä pitkät.

€ 59,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Umage
Product
 

Sloggi Formentera Surfin Swimsuit * Kampanja *

Tyylikäs ja räväkkä Sloggi Formentera Surfin' -sarjan uimapuku. Sporttinen uima-asujen mallisto verkkoyksityiskohtineen on hakenut vaikutteita surffivaatteista. Uimapuku on napakkaa mallia ja siiinä on herkullinen v-pääntie edessä sekä tyylikäs painijanselkä takana. V-pääntietä koristavat hillityt ja peittävät verkkoyksityiskohdat. Myös painijanselkää peittää tyylikäs mesh-verkkomateriaali. Vuorattu etupuoli estää läpinäkyvyyden ja tukee kevyesti. Uimapuku istuu imartelevasti vartalolle ja luo tyylikkään rantalookin. Kurkkaa myös muut Formentera Surfin' -sarjan uima-asut, jos pidät tästä tuotteesta.

€ 49,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Sloggi
Product
 

Vitra Lampe de Bureau pöytävalaisin, musta

Vitran Lampe de Bureau on Jean Prouvén 1930-luvulla suunnittelema pöytävalaisinklassikko. Prouvé suunnitteli Lampe de Bureaun alun perin Ranskan Nancyssa sijaitsevan Cité Universitaire -yliopiston asuntolatiloihin, ja valaisimen funktionaalinen henki istuu vaivatta myös nykypäivän sisustuksiin. Taivutetusta teräslevystä valmistettu Lampe de Bureau heijastaa ympärilleen alaspäin suunnattua häikäisemätöntä valoa, ja sen alatasoa voi halutessaan käyttää säilytyspaikkana vaikkapa kynille, muistilapuille tai muille pienille tavaroille. Prouvén alkuperäisillä värisävyillä jauhemaalattu Lampe de Bureau on oivallinen työpöydän valaisija sekä kotikäytössä että toimistoissa.

€ 258,00

Lisätietoa...

Valaisimet Pöytävalaisimet Pöytävalaisimet Jauhemaalattu teräslevy Vitra
Product
 

Elomi Sachi Full Brief

Tyylikkäät Elomi -alushousut, joissa on hieman läpinäkyvät yksityiskohdat, jotka antavat housuille pientä lisäilmettä. Peittävät alushousut suositussa brief -mallissa. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka istuu erinomaisesti päällä. Yhdistä alushousuihin sopivat rintaliivit ja saat silmiinpistävän alusvaatelookin.

€ 35,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Elomi
Product
 

Inno Bondo Wood sohvapöytä 120 cm, musta saarni

Innon Bondo Wood -sohvapöydät ovat elegantti valinta moderniin skandinaaviseen sisustukseen. Harri Korhosen suunnittelemien pöytien pyöristetyt kulmat tuovat pehmeyttä pelkistettyyn muotokieleen. Voit valita omaan olohuoneeseesi sopivan sohvapöydän useiden koko- ja sävyvaihtoehtojen joukosta tai ryhmitellä niistä haluamasi kokonaisuuden. Tukevat Bondo Wood -sohvapöydät on valmistettu saarnista.

€ 484,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Sohvapöydät Mustaksi petsattu saarni Inno
Product
 

Design Letters Korttikotelo A Z

Design Lettersin Personal-korttikotelo on koristeltu itse valitsemallasi kirjasimella, joka antaa uniikin ilmeen lujasta ja laadukkaasta puhvelinnahasta valmistetulle kotelolle. Kätevästi taskuun tai käsilaukkuun mahtuvassa korttikotelossa on tilaa kuudelle kortille, ja se on viimeistelty magneettikiinnityksellä. Turvallinen RFID-suojaus estää korttien kopioimisen kotelon läpi. Korttikotelo toimitetaan tyylikkäässä mustassa lahjapakkauksessa.

€ 55,00

Lisätietoa...

Vapaa aika Matkailu Puhvelinnahka Design Letters
Product
 

Zero S1 Riippuvalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Zero riippuvalaisin on osa klassisen tyylikästä ainutlaatuisen minimalistisen ilmaisun sarjaa. Tämän vuoksi Zero sopii lähes mihin tahansa. Zero riippuvalaisimia voi käyttää sellaisenaan, rivissä tai ryhmänä, jossa voi yhdistellä eri kokoja ja värejä. Zero levittää valoa tehokkaasti ja täydellisesti paikoissa, joissa tarvitaan alaspäin suunnattua valoa, kuten ruokapöydän tai keittiön pöydän päällä. Toki se toimii yhtä hyvin osana sisustusta nurkassa, tarjoilupöydän yläpuolella, ja niin edelleen. Riippuvalaisimessa on vastaavan värinen kangasjohto.

€ 186,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Musta LIGHT POINT
Product
 

Muuto Reflect senkki, pieni, musta

Muuton Reflect-senkki on saanut inspiraationsa luonnollisesta skandinaavisesta valosta. Senkki on saanut nimen Reflect sen vuoksi, että sen kevyesti pyöristetyt muodot ja eri paksuiset kulmat heijastavat valoa kauniilla tavalla. Reflect-senkissä on kaksi kaappia, ja sen materiaalina on käytetty tammipuuta. Søren Rose Studion suunnittelema Reflect on sekä pohjoismaisen muotoilun että puutyöosaamisen taidonnäyte.

€ 1.995,00

Lisätietoa...

Huonekalut Säilytyskalusteet Senkit ja lipastot Tammi Muuto
Product
 

Björn Borg Performance Cle Racerback Tank

Ihana Björn Borg treenitoppi on valmistettu ihanasta funktionaalisesta materiaalista. Treenitoppi istuu napakasti ja se on muotoiltu parantamaan treenikokemustasi. Takana painijanselkä ja sivuilla käytännölliset halkiot. Toppi on valmistettu kierrätetystä polyesterista ja elastaanista. Materiaali sopii täydellisesti kovaan treenaamiseen, sillä se imee kosteutta, vie hikeä pois iholta ja hengittää hyvin. Klassinen BORG-logo rinnassa. Päivitä treenivaatevalikoimaasi uusilla tyylikkäillä Björn Borg treenivaatteilla.

€ 29,95

Lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet Björn Borg
Product
 

Falke Women Seasonal Graffiti Scratch 15 Den * Kampanja *

Erittäin laadukkaat 15 denierin Falke sukkahousut. Sukkahousuissa on ylellistä pyöreää kuviota, joka säteilee itseluottamusta. Falke sukkahousuissa on täydellinen FALKE-fit ja ne on valmistettu erittäin laadukasta 3D-neulontaa käyttäen. Tuo ripaus ylellisyyttä arkeesi näillä sukkahousuilla ja yhdistä ne upeaan hameeseen tai mekkoon.

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut Falke KGaA
Product
 

Victorinox Muumi linkkuveitsi, Viimeinen lohikäärme

Sveitsiläisen Victorinoxin Muumi-teemainen linkkuveitsimallisto on täydentynyt Collector’s Edition 2018-2019 -sarjalla, jonka kuvitus perustuu Tove Janssonin vuonna 1962 julkaistuun novellikokoelmaan Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia. Legendaarisesta Swiss Army Knife -linkkuveitsestään tunnetun Victorinoxin huippulaatuiset tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Jokaiselle veitselle on valittu oma sitaattinsa Janssonin teoksesta, jonka tematiikka käsittelee itsensä löytämistä.''Lohikäärme aukaisi kitansa ja sähisi. Se iski hampaansa perhoshaaviin ja alkoi surista kuin pieni moottori. Yhtäkkiä se pyrähti pois tangolta ja alkoi lennellä katonrajassa ympäri huonetta. – Hän lentää, hän lentää! huusi Muumipeikko. – Minun lohikäärmeeni lentää!'' (Tove Jansson, Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia)Viimeinen lohikäärme -linkkuveitsi sisältää seitsemän tuikitarpeellista työkalua luontoretkille, matkoille sekä suuremmille ja pienemmille seikkailuille.

€ 30,00

Lisätietoa...

Vapaa aika Retkeily Linkkuveitset Ruostumaton teräs, muovi, alumiini Victorinox
Product
 

By Lassen Kubus seinäkiinnike, musta

Kubus-seinäkiinnikkeen avulla nostat seinällesi minkä tahansa Kubus-sarjan maljakon tai kukkaruukun – pienikokoinen kiinnike on huomaamaton ja helppo kiinnittää seinälle. Voit sommitella erikokoisista ruukuista ja maljakoista näyttävän ryhmän Kubus-sarjan geometrisen muotokielen hengessä.

€ 13,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Maalattu metalli By Lassen
Product
 

Gubi Beetle tuoli, musta teräs musta

Gubin Beetle on kokoelma mukavia ja elegantteja tuoleja, jotka on suunnitellut tanskalais-italialainen muotoilijaduo GamFratesi. Suunnittelijat Stine Gam ja Enrico Fratesi saivat inspiraation tuolin muotoon kovakuoriaisen anatomiasta, mikä näkyy sen siroissa metallijaloissa sekä kaarevalinjaisessa, kuorta muistuttavassa istuimessa. Vuonna 2012 lanseerattu Beetle-sarja on täydentynyt lukuisilla jalka-, materiaali- ja värivaihtoehdoilla, ja sen jäsenet sopivat monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

€ 299,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Gubi
Product
 

Woud Tree ruokapöytä, pyöreä 120 cm, musta

Woudin Tree-ruokapöydän keveän graafinen olemus muodostuu eleettömästä laminaattitasosta ja sitä kannattelevista siroista metallijaloista, joiden mukaan Tree-pöytä (englanniksi ”puu”) on nimetty: kahdesta metalliputkesta muodostuvat, ylhäällä haarautuvat jalat muistuttavat puun oksia. Elegantin pöydän on suunnitellut Elisabeth Hertzfeld.

€ 899,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Woud
Product
 

Ferm Living Hourglass ruukku, M

Ferm Livingin Hourglass-ruukku nostaa kasvisi arvoiselleen jalustalle. Ruukun nimi viittaa sen tyylikkääseen, tiimalasia muistuttavaan muotoon. Epätavallisella muodolla on myös käytännöllinen funktio: kasviesi tarvitsemasta tilasta ja haluamastasi ilmeestä riippuen voit kääntää ruukun myös ylösalaisin, sillä sitä voi käyttää molemmin päin. Mattaviimeistellystä metallista valmistettu ruukku soveltuu myös ulkokäyttöön.

€ 175,00

Lisätietoa...

Sisustus Vihersisustus Yrtti ja kukkaruukut Metalli Ferm Living
Product
 

Aaro Kattovalaisin Musta DCW

Design Simon Schmitz for DCW Design Aaro kattovalaisimen lähtökohtana on ollut ele; mahdollisimman sujuva liike. Tämä johti täydelliseen pallon muotoon. Pallon muotoisen nivelen suunnalla ei ole rajoja - ei vasenta tai oikeaa, ei ylä- tai alaosaa. Kaikki muu pyörii tämän pallon ympärillä, ilman kitkaa, tasapainossa. Tankoa, jonka päähän valonlähde on asennettu, voidaan näin säätää täysin sinun toiveidesi mukaisesti. Toisessa päässä sijaitsevalla suuremmalla teräskuulalla suunnittelija on onnistunut luomaan valaisimen painon ja designin täydellisen balanssin. Valaisimen tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderniin skandinaaviseen sisustukseen, jossa minimalismi ja puhtaat linjat ovat tärkeimpiä elementtejä. Tämä joustava valaisin tarjoaa funktionaalista valaistusta jokaiseen päivään, juuri toiveidesi mukaisesti. Aaro -sarjasta löytyy sekä seinävalaisin ja kattovalaisin, joten sinulla on mahdollisuus asentaa valaisin sinne, mihin se sopii parhaiten juuri sinun kodissasi. Jos kaipaat veistoksellista valaisinta kirjoituspöydällesi tai lipastollesi, löytyy sarjasta myös Aaro pöytävalaisin! Tutustu koko sarjaan täällä.

€ 866,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Tilaa täältä
Product
 

Parentesi Komponentti Riippuvalaisimeen Musta Flos

Design Achille Castiglioni and Pio Manzú for Flos Konsepti Parentesi on ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka antaa suoraa valoa. Valaisinta voidaan siirtää pystysuunnassa siirtämällä maalattua tai kromista teräsputkea ylös- tai alaspäin teräskaapelia, joka on asennettu kattoon (4000 mm). Valaisimen pää on valmistettu ruiskuvaletusta mustasta elastomeerista ja siinä on virtakytkin. Huom. - tämä valaisin on varustettu pienemmillä Sylvania -spoteilla kuin mitä kuvassa on esitetty. Mikäli haluat suuremman lampun, voit ostaa sen erikseen. Ole meihin yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

€ 205,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Flos
Product
 

Petite Friture Vertigo riippuvalaisin, pieni, musta

Petite Frituren Vertigo on näyttävä ja suurikokoinen riippuvalaisin, jonka graafinen rakenne luo ympärilleen rytmikkään varjokuvion. Vertigo-valaisimen kevyt, ohuiden nauhojen raidoittama lasikuitukehys keinahtelee ilmavirran mukana ja pysäyttää katseen jo kaukaa. Suunnittelija Constance Guisset’n mukaan kookas varjostin myös jäsentää tilaa ja luo alleen eräänlaisen intiimin sopen. Veistoksellinen Vertigo sopii valaisemaan kaikenlaisia huoneita, mutta on parhaimmillaan lipuessaan suurissa ja korkeissa tiloissa.

€ 795,00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lasikuitu, rauta, polyuretaani Petite Friture
Product
 

Triumph Mix and Match W SD * Kampanja *

Hieno toppaukseton Triumph bikiniyläosa, jossa on tukevat kaarituet ja joka peittää täydellisesti sekä istuu sileästi iholle. Erittäin upeat bikiniliivit, joiden vuoratut kupit ympäröivät rintoja kauniisti ja antavat niille upean muodon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Kontrastisävyinen kaistale kulkee pitkin kuppien yläreunaa. D-kupista alkaen ylöspäin bikiniliiveissä on lisätukea ja leveämmät olkaimet. Nämä upeat Triumph bikiniliivit auttavat luomaan upean rantalookin rannalle.Yhdistä Triumph Mix and Match -sarjan upeisiin bikinihousuihin.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Triumph
Product
 

Louis Poulsen AJ Royal 370 riippuvalaisin, musta

Louis Poulsenin AJ Royal -riippuvalaisin tarjoaa lempeää valaistusta kaikenlaisiin tiloihin. Valoa pehmentävä diffuusori takaa häikäisemättömän alaspäin suuntautuvan valon samalla kun yläosan urat siivilöivät valoa tunnelmallisesti myös ylöspäin. AJ Royal -riippuvalaisin sopiikin erinomaisesti niin koteihin, esimerkiksi ruokapöydän ylle, kuin ravintoloihin, toimistoihin ja näyttelytiloihin. Valaisin tunnetaan myös nimellä AJ Riippu, ja se on yksi tanskalaisarkkitehti Arne Jacobsenin Kööpenhaminan SAS Royal -hotelliin suunnittelemista valaisinmalleista. Jacobsen suunnitteli vuonna 1960 avatun hotellin sisustuksineen ja kalusteineen, ja sittemmin hänen hotellia varten suunnittelemistaan AJ-sarjan valaisimista on tullut tanskalaisia designikoneita ja Jacobsenin kenties rakastetuimpia tuotteita.

€ 730,00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Musta lakattu alumiini ja teräs. Sisäänrakennettu himme Louis Poulsen
Product
 

By Lassen Frame 42 laatikko, mustaksi petsattu saarni

Frame on käytännöllinen hyllyjärjestelmä By Lassenilta, joka muodostuu erikokoisista laatikoista. Musta, kehysmäinen runko luo laatikoille kontrastia. Frame-hyllymoduulit voi kiinnittää suoraan seinään tai jättää pöydälle tai lattialle. Luo oma kokonaisuutesi, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi - mahdollisuudet ovat rajattomat. Saatavilla useassa eri koossa ja värissä.

€ 295,00

Lisätietoa...

Huonekalut Säilytyskalusteet Säilytysyksiköt Vaneri, Mdf levy By Lassen
Product
 

OX Denmarq O pöytä, musta musta marmori

Tanskalaisen OX Denmarqin O-pöydän on suunnitellut yrityksen perustajiin kuuluva suunnittelija Dennis Marquart. O-pöydän ajaton ja selkeä yleisilme on yhdistelmä selkeitä linjoja ja mustan marmorin ylellisyyttä. Erilaisten materiaalien ja pintojen kontrastit kuuluvatkin Marquartin muotoilun ydinelementteihin. O-pöydän pyöreä, marmorinen pöytälevy ja siro metallikehikko eivät kalpene suuremmankaan sohvaryhmän äärellä, ja näyttävä pöytä sopii katseenvangitsijaksi myös kodin muihin tiloihin.Mustan, espanjalaisen Marquina-marmorin vahvakontrastinen ilme syntyy sen pintaa halkovista valkoisista suonikuvioista, joiden ansiosta jokainen pöytä on uniikki. Marmorilevy kiinnitetään pöydän metallikehikkoon ruuveilla.

€ 879,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Sohvapöydät OX Denmarq
Product
 

Fredericia Søborg tuoli 3051, puurunko, musta tammi musta nahka

Frederician Søborg-tuoli kuuluu Børge Mogensenin suunnittelemaan kokoelmaan, jonka pääosassa ovat taivutetusta vanerista valmistetut istuimet. Kokoelman innoittajana oli New Yorkin MoMA:n vuonna 1948 järjestämä kilpailu, jossa etsittiin uusia tapoja huonekalujen edulliseen massatuotantoon. Søborg-kokoelman ensimmäiset, puurunkoiset tuolit ilmestyivät vuonna 1950, ja vuonna 1952 sarja täydentyi metallirunkoisilla malleilla. Niin koti- ja ravintolakäyttöön kuin muihinkin julkisiin tiloihin sopivat Søborg-tuolit ovat raikas ja ajaton esimerkki Mogensenin funktionalismista. Kokoelman tuolit valmistetaan Tanskassa.

€ 882,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Fredericia
Product
 

Hay Tarjotinpöytä pieni, musta

Hayn Tray Tablen eli Tarjotinpöydän taustalla on ollut ajatus korvata suuret sohvapöydät pienempien pöytien yhdistelmillä. Tarjotinpöytä koostuu yksinkertaisesta teräskehikosta, jonka päällä on irrotettava tarjotin. Pöydät sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, tiloihin ja tilanteisiin. Niitä voi käyttää niin sohvapöytinä olohuoneessa kuin yöpöytinä sängyn vieressäkin – missä tahansa ylimääräiselle pöytätilalle on tarvetta. Tarjotinpöydälle voidaan asettaa erillisiä Hayn tarjottimia, jotka tuovat vaihtelua värivalikoimaan sekä toimivat käytännöllisenä säilytyslokerikkoina.

€ 163,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Sohvapöydät Jauhemaalattu teräs Hay
Product