adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Ottelupallo Mechta Pack Valkoinen Punainen Musta

Klassikon uudelleensyntyminen MM2018 ottelupallo Telstar 18 on uusi versio klassikosta, ja pallo yhdistää klassisen lookin ja modernin teknologian. adidas on ottanut vuoden 2014 MM-kisapallosta - Brazuca:sta sen parhaat puolet, ja kehittänyt teknologiaa valmistaakseen vieläkin paremman jalkapallon. MM2018 Telstar on viety läpi laajan testauksen varmistaakseen, että se sopii modernien huippupelaajien ja maailmantähtien vaatimustasolle. Pallon laatu on testattu, joten voit olla varma, että pallo tulee suoriutumaan kovimmissakin olosuhteissa. Tästä syystä MM2018 vira

€ 105.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo FootballX Menor Raised On Concrete Punainen Harmaa Valkoinen

Nike Menor FootballX on tarkoitettu futsaliin, ja se kuuluu osaksi Niken FootballX Raised on Concrete -mallistoa. Pallon sisäkumi tarjoaa pehmeän pompun ja näin palloa on helppo kontrolloida kovilla alustoilla. Lisäksi sisäkumi pitää huolen, että ilma ei karkaa pallon sisältä.

€ 21.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Tango Street Glider Punainen Keltainen Musta

adidaksen jalkapallo suositusta Tango-mallistosta. Käsintikattu rakenne tuo kestävyyttä ja hyvän kosketuksen. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Sopii parhaiten katu- ja pihaleihin.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Manchester United Jalkapallo Punainen Musta

Bolden er lavet med en maskinesyet konstruktion og i et holdbart TPU materiale, som giver bolden et blødt opspring og høj slidstyrke. Derudover sikrer butyl blæren at bolden har et minimalt lufttab.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Top Glider Mechta Pack Valkoinen Punainen Musta

• Sama design kuin WC 2018 Telstar ottelupallossa WC 2018 Telstar Top Glider on saanut täysin uuden designin, jossa pallon paneelit eroavat ulkonäöltään virallisesta ottelupallosta, mutta yleisilme on samanlainen. Pallo edustaa näin edelleen modernia versiota klassisesta Telstar-pallosta. Pallo on valmistettu laadukaista materiaaleista sekä sisältä että ulkoa. Pallossa on erityinen sisäkumi, joka on optimoitu tehokkaaseen ilmankarkailun estämiseen. Paneelit on konetikattu yhteen kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokainen paneeli yhtä lukuunottamatta on tikattu yht

€ 18.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Arsenal Jalkapallo One Punainen

PUMA:n valmistama Arsenal-jalkapallo. Pallo on koneommeltu ja se on valmistettu kestävästä TPU-materiaalista. Pehmeä pomppu ja mainio kestävyys. Pallossa on butyyli-sisäkumi, joten pallo pitää ilman hyvin sisällään.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot PUMA
Product
 

Select Jalkapallo Tanska Punainen Valkoinen

Selectin jalkapallo. Pinta pehmeä ja kiiltävä. Pallossa Tanskan maajoukkueen vaakuna ja teksti "DANMARK".

€ 11.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo React Raised On Concrete Punainen Harmaa

Nike Hypervenom React -jalkapallo. Pallossa on 26 paneelin rakenne, mikä takaa optimaalisen pompun sekä puhtaat lentoradat. Butyylistä valmistettu sisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä.

€ 16.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Mini Mechta Pack Valkoinen Punainen Musta

• Sama ulkonäkö ja samat grafiikat kuin MM2018 Telstar ottelupallossa World Cup 2018 Telstar mini -jalkapallo on rakennettu sisäisellä, pehmeällä vaahtomuovisella sisuksella, ja se on laminoitu parempaa kestävyyttä varten. Vaahtomuovi on korkealuokkaista materiaalia, ja koska pallon sisus on valmistettu vaahtomuovista, palloa ei tarvitse pumpata. Täydellinen pallo tekniikan ja temppujen harjoitteluun.

€ 18.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Portugali Jalkapallo Prestige Punainen Kulta

Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä kestävän ja tuo palloon mukavan kosketuksen. 26 paneelin rakenne mahdollistaa puhtaat lentoradat. Lisäksi, pallo on valmistettu materiaaleista, jotka tuovat palloon tasaisen pompun ja parantavat kestävyyttä. Butyylistä valmistettu sisäkumi pitää ilman tiiviisti pallon sisällä.

€ 21.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Atletico Madrid Jalkapallo Skills Valkoinen Punainen Navy

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 12.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Englanti Jalkapallo Supporter Punainen Valkoinen

Nike jalkapallo - mahdollisesti suosikkijoukkueesi väreissä ja maan jalkapalloliiton vaakunalla. Koneommeltu rakenne kestävyyttä ja mukavaa kosketusta varten. Rakennettu klassisella 32:lla paneelin designilla, joka tarjoaa ennustettavan kimmoisuuden. Butyyli-sisäkumi olemattomaan ilmankarkailuun. 60% kumia, 15% polyuretaania, 13 polyesteriä ja 12% EVA-materiaalia.

€ 14.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Premier League Punainen Violetti

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Atletico Madrid Jalkapallo Prestige Valkoinen Punainen Navy

Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä kestävän ja tuo palloon mukavan kosketuksen. 26 paneelin rakenne mahdollistaa puhtaat lentoradat. Lisäksi pallo on valmistettu materiaaleista, jotka tuovat palloon tasaisen pompun ja parantavat kulutuskestävyyttä. Butyylistä valmistettu sisäkumi pitää ilman tiiviisti pallon sisällä.

€ 24.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product