Casall Entwine Sport Top Fusion * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miellyttävä urheilutoppi hyvännäköisessä värissä. Antaa kevyen tuen ja suuren liikkumavapauden. Naisellinen ja sporttinen muotoilu. Edessä on pieni rypytys yksityiskohtana sekä kaksinkertaiset olkaimet. Täydellinen liivi tanssiin tai joogaan. Superpehmeä elastinen kangas. Pehmeä ja joustava kangas, mikä on toiminnallinen. Todella hyvä kosteutta säätelevä ominaisuus. - SLIM FIT

€ 38.80

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Casall
Product
 

Elle Macpherson Evening Luau Contour Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uutuus Elle Macphersonilta. Kaunis kaaritukiliivi koristeellisella pitsillä ja kukkayksityiskohdat hienossa punaisessa värissä. Kupit on kevyesti topattu ja kaksoiskiinnitus selässä sekä säädettävät olkaimet. Sopii yhteen Evening Luau-sarjan stringpikkuhousujen kanssa.

€ 67.10

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Elle Macpherson Intimates
Product
 

Calvin Klein Harem Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Superihana liivi Calvin Kleiniltä! Ohut topattu liivi, joka sopii kaikentyyppisten vaatteiden alle. Kaunis pitsi edessä kupeissa sekä pitsinauha liivin ympäri. Yksityiskohtainen ja hyvin harkittu liivi, mikä tuntuu paitsi miellyttävältä myös ylelliseltä pitää. Pieni kultainen amuletti, jossa Calvin Kleinin logo sivulla. Säädettävät olkaimet kauniilla rypytyksellä. Liivin voi myös laittaa selästä ristiin. Klassinen kaksoiskiinnitys selässä. Liivin voi yhdistää täydellisesti Calvn Kleinin Harem hipstereiden kanssa!

€ 49.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Triumph Seduction Darling Spotlight WHP 01 * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Triumph -rintaliivit, jotka tekevät unenomaisen alusasulookin. Rintaliiveissä on muotoilevat kaarituet ja kevyesti topatut kupit spacer-materiaalista, joka hengittää ja antaa rinnalle kauniin muodon lisäämättä volyymia. Kupeissa on päällä elegantit pitsikuviot, jotka jatkuvat leveissä olkaimissa, jotka kehystävät rintoja kauniisti ja ovat ihana pieni yksityiskohta suunnittelussa. Rintaliiveissä on säädeltävät olkaimet, joissa on pehmeä alapuoli, sekä nikkelitön hakaskiinnitys selkäpuolella, joka takaa parhaan istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden. Yhdistä rintaliiveihin yhteensopivat alushousut täydentääksesi setin.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Calvin Klein Seductive Comfort With Lace Plunge * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit käärituelliset ja kevyesti topatut pitsiliivit Calvin Kleinilta. Takana hakaskiinnitys ja kapeat säädettävät olkaimet. Kaunis pitsi antaa naisellisen tyylin.

€ 44.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product