Sloggi Light Lace 2.0 Tai S16 * Ilmainen Toimitus *

Kauniit taipikkuhousut pitsiä Sloggilta. Housut ovat pehmeät ja miellyttävät eikä näissä ole hankaavia saumoja tai reunoja. Sovita mielellään yhteen saman sarjan liivin kanssa.

€ 15.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch Hipster * Ilmainen Toimitus *

Upeat Triumph alushousut, joita et lähes edes huomaa ylläsi. Suositun hipster-mallin alushousuissa on sileät reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Hohteleva satiinireunus vyötäröllä on pieni ihana lisä näiden alushousujen suunnittelussa. Alushousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä harjatusta materiaalista, että et melkein edes tunne pukeutuneesi siihen. Yhdistä hipstereihin saman sarjan rintaliivit luodaksi upean alusasukokonaisuuden, jota haluat pian käyttää joka päivä.

€ 19.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Triumph
Product
 

Sloggi WOW Comfort Hipster 18 * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ihonmyötäiset Sloggin hipster -alushousut WOW Comfort -sarjasta. Hipster -malliset alushousut ovat kevyestä ja miellyttävästä materiaalista, joissa on matalan mallinen vyötärö, leveät sivut sekä söpö pieni rusetti edessä. Pehmeät saumat sekä vyötäröllä että jalka-aukoissa estävät housujen näkymisen vaatteiden läpi. Valmistettu mukavasta polyamidi-seoksesta, joka tuntuu mukavalta päällä. Yhdistä alushousut saman sarjaan muiden tuotteiden kanssa ja saat täydellisen lookin.

€ 14.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO One Midi 18 * Ilmainen Toimitus *

Hienot Sloggi -alushousut suositusta Sloggis ZERO -sarjasta, jotka antavat sinulle täydellisen vapauden tunteen. Matalasti leikatut alushousut, joissa on leveät sivut sekä silkkinen ja joustava ZERO-materiaali, joka antaa täydellisen liikkumisvapauden. Saumattomat alushousut, jotka pysyvät paikallaan koko päivän ja jotka eivät näy tiukkojen housujen alta. Alushousujen etuosassa on pieni sloggi -logo eikä siinä ole ärsyttäviä lappuja sisäpuolelle. Upeat alushousut, joista tulee uudet suosikkisi vaatekaappiisi.

€ 14.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Lace Thong * Ilmainen Toimitus *

String -alushousut Calvin Kleinin tunnetusta Modern Cotton -sarjasta naisellisella muotoilulla. Housut ovat pehmeää ja kevyttä materiaalia, ja niissä on hieno pitsi housujen ympärillä. Vyötäröllä on ilmeikäs resori, jossa on Modern Cotton -sarjan Calvin Klein -logo. Käytä alushousuja yhdessä niihin sopivien rintaliivien kanssa ja saat miellyttävän näköisen asun.

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Calvin Klein
Product
 

Sloggi ZERO One Tai 18 * Ilmainen Toimitus *

Kevyet ja upean klassiset tai-malliset Sloggi ZERO -sarjan alushousut, jotka tuntuvat uskomattoman miellyttäviltä yllä. Saumattomissa alushousuissa sisäpuoli on miellyttävän tuntuista samettia, jonka ansiosta alushousut pysyvät paikallaan koko päivän eivätkä näy tyköistuvienkaan vaatteiden alta. Valmistettu silkkimäisen sileästä ja joustavasta ZERO-materiaalista, joka antaa täydellisen vapauden liikkua ja istuu napakasti. Alushousuissa on edessä pieni Sloggi-painatus, pehmeä vuorattu haara eikä yhtään hankaavia lappuja sisäpuolella. Upeat alushousut luovat mahtavat vapauden tunteen.

€ 14.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Sloggi
Product
 

Triumph Seduction Darling Spotlight Brazilian * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Triumph -alushousut Spotlight Brazilian -mallistosta, jotka näyttävät todella kauniilta. Housut ovat puoleksi peittävät ja niissä on matala leikkaus sekä kapeat sivut. Housut ovat hienoa pitsiä ja niissä on koristeellinen reuna vyötäröllä. Ohut resori vyötäröllä ja jalka-aukkojen ympärillä tekee niistä täydellisesti istuvat. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka mukailee kehosi liikkeet ja istuu hyvin päällä. Yhdistä alushousuihin sopivat rintaliivit ja saat täydellisen alusasun, jota rakastat käyttää.

€ 24.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Triumph
Product