Trofe Mix Bikini Brief 89237 * Ilmainen Toimitus *

Trofé bikinialaosa on koristeltu upeilla kukallisilla kuvioilla. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu pehmeästi iholle. Matalat jalantiet ja matala vyötärö, suloinen röyhelöreunus sekä solmuyksityiskohta. Nauti aurinkoisista päivistä näissä upeissa Trofé bikinihousuissa.

€ 30.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Jamaica Bandeau Bikini 89234 * Ilmainen Toimitus *

Kaunis bandeau-mallinen Trofé bikiniyläosa. Säädettävät ja irrotettavat olkaimet sekä etupuolella niskaan sidottava nauha ja säädettävä leveys kuppien välillä. Kupeissa on irrotettavat toppaukset, jotka tuovat rinnoille tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Trofé bikiniyläosa, jonka tarvitset ehdottomasti tänä kesänä ja joka tekee sinusta koko rannan upeimman ilmestyksen.

€ 33.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Bikini Shaping Briefs 89239 * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen brief-mallinen Trofé bikinialaosa. Bikinihousuissa on korkealle leikatut jalantiet ja korkea vyötärö, joka muotoilee ja auttaa luomaan upean siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu napakasti. Erittäin upea Trofé bikinialaosa sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle.Yhdistä bikinialaosaan muita Trofé bikiniyläosia.

€ 25.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Rio Bikini Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen Trofé bikiniyläosa ihanilla kukallisilla kuvioilla. Pehmeän bikiniyläosan kupeissa on irrotettavat toppaukset ja tilaa proteesille. Kupit muotoileva ja tukevat rintoja hyvin. Leveät ja säädettävät olkaimet sekä yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Hieno rusetti kuppien välissä on pieni ihana lisä bikinien designissa. Älä jätä väliin tätä upeaa Trofé bikiniyläosaa ja hanki täydellinen rantalook yhdistämällä siihen saman sarjan yhtä upeita matchaavia bikinialaosia.

€ 37.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product