Twist 16 osainen aterinsetti valkoinen

Koristeellinen kierre antaa Twisille ainutlaatuisen tyylin.

€ 126,99

Read on...

Koti
Product
 

Tinder dog Säästöpossu

Tanskalaisen Spring Copenhagenin puinen säästölipas.

€ 46,99

Read on...

Koti
Product
 

Suola ja pippurimylly Grind Musta

Ilmaisuvoimaista muotoilua arkikäyttöön.

€ 92,79

Read on...

Koti
Product
 

Tools paistinpannu 24 cm

Kaikille liesityypeille ja- tasoille sopiva paistinpannu. Kestää konepesun.

€ 145,49

Read on...

Koti
Product
 

Scala Säilytysrasia 1 litraa

Kaunis ja käytännöllinen patenttikansi muuntautuu kahvaksi ja antaa ilmatiivistä säilytystä kauraryyneistä granolaan ja hedelmiin ja pähkinöihin - tässä purkissa ne on mukava nostaa esille aamiaispöytään.

€ 17,99

Read on...

Koti
Product
 

Hammershøi Mylly 17,5 cm indigo blå

Suola-/pippurimylly, Kählerin Hammershøi-sarja.

€ 40,00

Read on...

Koti
Product
 

Hammershøi Mylly 17,5 cm Antrasiitti

Suola-/pippurimylly, Kählerin Hammershøi-sarja.

€ 40,00

Read on...

Koti
Product
 

Kööpenhamina ruukku Musta 21 cm

Musta lasitettu ruukku suositusta Kööpenhamina-sarjasta Bergs Potterilta. Ruukkujen inspiraatio on saatu kalastajakylästä nimeltään Dragør, joka sijaitsee Kööpenhaminan edustalla. Siellä vallitsee ainutlaatuinen yhteispeli sinisen meren, koristeltujen taloja ja kiiltävien vihreiden porttien välillä. Tästä paikasta tulevat väriyhdistelmät, jotka ovat olleet Bergs Potterin lasitettujen ruukkujen inspiraationa. Näiden saviruukkujen lasitus on käsinmaalattu intensiivisellä värillä, joten ruukkujen sävyt korostuvat. Klassinen ruukku kestää monta vuotta! Ruukut on valmistettu käsityönä italialaisesta savesta ja täten niissä voi esiintyä eroavaisuuksia värissä ja muodossa. Bergsin lasitettuja ruukkuja on saatavilla eri kokoja ja värejä. Alusta tulee ruukun mukana. , Koko: Halkaisija: 12 cm, Korkeus: 10 cm Koko: Halkaisija: 14 cm, Korkeus: 12 cm Koko: Halkaisija 16 cm, Korkeus: 14 cm Koko: Halkaisija: 18 cm, Korkeus: 16 cm Koko: Halkaisija: 21 cm, Ko

€ 71,99

Read on...

Koti
Product
 

Nippon Blue Tayo Bowl 15.2 cm Lines

Laadukas posliinikulho tyypillisellä japanilaisella tyylillä Tokyo Design Studiolta. Nippon Blue -sarja on Tokyo Design Studioksen kaikkein suosituin sarja. Sekoita ja yhdistä muiden aiheiden ja kuvioiden kanssa saadaksesi hienon kattauksen. Tayo-kulho kestää konepesun ja mikroaaltouunin.

€ 8,99

Read on...

Koti
Product
 

Kööpenhamina ruukku Antiikki Vaalea 14 cm

Suosittu Kööpenhamina-ruukku Bergs Potterilta antiikkisen vaalealla terrakotta sävyllä. Ruukkua kutsutaan linnaruukuksi, sillä se on saanut inspiraationsa ruukuista, joita valmistettiin Tanskan kuninkaallisessa linnassa Fredensborgissa vuonna 1860. Ruukkutuotanto siirrettiin ajan myötä pienemmille Kööpenhaminan ruukunvalmistajille ja se tuli suosituksi 1960-luvulla. Bergs Potterin luoja on nimeltään Steffen Berg ja hän sai ruukkuinspiraationsa useita vuosia sitten viljelykoulussa. Nykyään ruukkuja valmistetaan pienessä Toscanan kylässä lähellä Luccaa. Ruukut on valmistettu käsin italialaisesta savesta ja näin niissä voi esiintyä eroavaisuuksia värissä ja muodossa. Ruukkua on saatavana eri värisinä ja kokoisina. Alusta tulee ruukun mukana. , Koko: Halkaisija: 12 cm, Korkeus: 10 cm Koko: Halkaisija: 14 cm, Korkeus: 12 cm Koko: Halkaisija 16 cm, Korkeus: 14 cm Koko: Halkaisija: 18 cm, Korkeus: 16 cm Koko: Halkaisija: 21 cm, Korkeus: 18 cm € 10,99

Read on...

Koti
Product
 

Mixed bowls 15x7 cm Karakusa

Kulho sarjasta Mixed Bowls, Tokyo Design Studiolta. Posliini on laadukasta, tyypillistä japanilaista tyyliä. Sekoita ja yhdistä eri aiheita ja kuvioita saadaksesi hienon kattauksen. Kulho kestää mikroaaltouunin ja konepesun.

€ 6,99

Read on...

Koti
Product
 

Wildlife Garden Tolppa roihupidikkeelle

Wildlife Gardenin tolppa roihupidikkeelle nostaa roihusi maasta. Tolppa sopii Wildlife Gardenin valurautauiselle roihupidikkeelle. Roihupidikettä voi myös käyttää tavalliselle roihulle, halkaisijaltaan 10 cm. Tolppa on tukeva ja se on mustaa jauhelakattua terästä. Materiaali: Musta jauhelakattu teräs Koko: 60 x 3,7 cm

€ 12,99

Read on...

Koti
Product
 

Wildlife Garden Talipallosyöttölaite Lumitähti Valkoinen

Metallinen Lumitähti-talipallosyöttölaite Wildlife Gardenilta.

€ 17,49

Read on...

Koti
Product
 

Wildlife Garden Roihupidike

Valurautainen roihupidike Wildlife Gardenilta.

€ 17,49

Read on...

Koti
Product
 

Wildlife Garden Lepakkopönttö

Lepakkopönttö Wildlife Gardenilta.

€ 51,99

Read on...

Koti
Product
 

Wildlife Garden Ovistoppari Åkergroda

Käsintaottu ovistoppari Wildlife Gardenilta.

€ 17,49

Read on...

Koti
Product
 

WESCO Single Breadboy leipälaatikko Valkoinen

Leipälaatikko, jossa säilyy leipä, keksit tai muu tuoretavara.

€ 67,99

Read on...

Koti
Product
 

WESCO Baseboy poljinsanko 20L Silver

Tukeva ja kestävä poljinsanko.

€ 172,99

Read on...

Koti
Product
 

WESCO Single Grandy leipälaatikko Musta

Wescon 'Single Grandy' on pienempi versio 'Grandy'-leipälaatikosta.

€ 75,00

Read on...

Koti
Product
 

Day Wall Plaque Instinct

Kaunis käsintehty seinäkoriste keramiikkaa. Näyttää kukalta. Voidaan käyttää myös makuulla olevana koristeena.

€ 76,99

Read on...

Koti
Product
 

TUVA Aterinsetti 16 osaa

Tuva on yksi Hardanger Bestikkin kaikkein tunnetuin aterinsetti.

€ 129,99

Read on...

Koti
Product
 

Samplers Garden Picnic

Pieni tuoksukynttilä sinulle joka haluat testata uusia tuoksuja valmistajalta Yankee Candle.

€ 2,99

Read on...

Koti
Product
 

Nappula ruukku 230x155 mm Beige

Iittalan ruukku on leikkisä ja taipuisa muotoilultaan. Ruukku korostaa kasveja kauniisti. Nappula-ruukku on valmistettu keramiikasta ja muotoilija Matti Klenell sai sarjan inspiraation työskennellessään Nuutajärven lasimuseossa ja nähden pöydän suurin, pyöristetyin jaloin. Nappula-ruukkua on saatavilla eri kokoja ja värejä. Yhdistä mieluusti saman sarjan muiden kynttiläjalkojen kanssa.

€ 42,99

Read on...

Koti
Product
 

Kontur Maljakko valkoinen 20cm

Anna aisteillesi kauneuskokemus ja sisusta Kählerin Kontur-maljakolla. Maljakon on suunnittellut kansainvälisesti tunnettu taiteilija Turi Heisselberg Pedersen Kählerin 180-vuotisjuhlien yhteydessä, kunnianosoituksena modernin ja klassisen designin kohtaamiselle. Maljakossa on mattaisen valkoinen lasite, joka antaa 20 cm korkealle maljakolle kivimäisen pinnan. Täytä maljakko valkoisilla kukilla tai pidä sitä esillä sellaisenaan yhdistä se useampiin Kontur-sarjan eri kokoisiin ja muotoisiin maljakoihin ja loihdit kauniin stilleben-tunnelman. Sarjaan kuuluu 5 eri kokoista maljakkoa ja jokaisella on omanlainen ilmeensä ja muotonsa.

€ 46,99

Read on...

Koti
Product
 

Kontur Maljakko valkoinen 14cm

Kählerin Kontur-sarjan fantastista käsityötä, kauniit muodot ja paljon persoonallisuutta. Maljakon on suunnitellut kansainvälisesti tunnettu taiteilija Turi Heisselberg Pedersen Kählerin 180-vuotisjuhlien yhteydessä, kunnianosoituksena modernin ja klassisen designin kohtaamiselle. Valkoisessa maljakossa on mattainen, kivimäinen pinta ja tämä 14 cm:n korkuinen on Kontur-sarjan pienin. Sarjaan kuuluu 5 eri kokoista maljakkoa, joilla jokaisella on oma uniikki ilmeensä. Maljakkoon sopii täydellisesti pieni vihko vuokkoja ja talvitähtiä. Tai pidä sitä esillä sellaisenaan tyylipuhtaana sisustuselementtinä.

€ 34,99

Read on...

Koti
Product
 

City Kylmälaukkukori Musta

Sagaformin kylmälaukkukkori pellavalookilla.

€ 26,99

Read on...

Koti
Product
 

Design Letters Tote Bag Hey Keltainen

Hey Tote Bag Design Lettersilta. Hieno kangaslaukku 100% puuvillaa ja Design Lettersin ikonisen Arne Jacobsenin käsialaa. Käytä kangaslaukkua kannettavalle tietokoneelle tai ruokatavaroille, ota se mukaan punttisalille tai rannalle - se tarjoaa useita käyttömahdollisuuksia! Lisäksi se on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Saatavana eri vaihtoehtoja ja värejä.

€ 18,99

Read on...

Koti
Product
 

Day Green Lasimaljakko Pieni

Vihreä maljakko Day Homelta. Day Green lasimaljakko on upean muotoinen ja siinä on hieno kaiverrettu kuviointi. Saatavana eri kokoisina.

€ 28,99

Read on...

Koti
Product
 

Cobalt Blue Okonomi Bowl 13.2 cm

Okonomi-kulho Tokyo Design Studion sarjasta Cobalt Blue. Kulho on korkealuokkaista posliinia tyypillisellä japanilaisella tyylillä. Sen kaunis koboltinsininen sävy voi vaihdella tuotteesta toiseen, tehden jokaisesta tuotteesta uniikin. Hyvä riisin, nuudeleiden, keiton tai jälkruoan tarjoilemiseen kauniista kulhosta. Konepesun ja mikroaaltouunin kestävä.

€ 11,99

Read on...

Koti
Product
 

Day Musta Tarjotin

Day Homen suosittu musta tarjotin akaasiapuuta. Tarjottimessa on pienet jalat ja kahvat. Hieno koriste-esineenä ja sisustusyksityiskohtana tai aamiaisen tarjoilemiseen sängyssä.

€ 89,49

Read on...

Koti
Product
 

Day Turuncu Hurricane Kynttilänjalka Suuri

Day Turuncu Hurricane Kynttilänjalka. Hieno klassinen kahvallinen kynttilänjalka mustaa metallia Day Homelta. Kynttilänjalassa on raitakuviointi ja lasikupu kynttilälle. Saatavana eri kokoisena.

€ 117,99

Read on...

Koti
Product
 

Ehra aterinsetti 16 osaa matta

Aterinsetti, joka lanseerattiin Tukholman Kansallismuseon uudellenavauksen yhteydessä.

€ 166,99

Read on...

Koti
Product
 

Crystal Magic Tumbler 25cl 25 cl Roosa

Käsintehtyä, lyijytöntä lasia, monitoimintoista ja kestää konepesun.

€ 24,99

Read on...

Koti
Product
 

Collective Tools Juustoveitsi

Vahvempaa juustohöylää ei olekaan!

€ 23,79

Read on...

Koti
Product
 

Collective Tools Tarjoilulusikka 18 cm

Moderni ja selkeämuotoinen vuoka ruostumatonta terästä, josta saa hyvän otteen.

€ 21,69

Read on...

Koti
Product
 

Crosses Maljakko 12 cm Kirkas

Korista kotisi tällä upealla designlaatumaljakolla.

€ 28,99

Read on...

Koti
Product
 

Brick Kylpyhuonematto 50x80 cm Oliivin vihreä

Kylpyhuonematto Mette Ditmerin suositusta Brick-sarjasta. Sarjassa on useita kauniita, utuisia värejä ja kokoja. Värit sopivat täydellisesti Lotus-sarjaan, jossa on samoja sävyjä, antaen kauniin kokonaisuuden kylpyhuoneeseen

€ 13,99

Read on...

Koti
Product
 

By Hand Muki Hammasharjamuki Light Grey

Muki/hammasharjamuki tanskalaisen Mette Ditmerin By Hand -sarjata. By Hand -sarja on valmistettu kivitavarasta ja siinä on pehmeät, orgaaniset muodot, jotka antavat sille mielenkiintoisen ja taiteellisen ilmeen. Mukia voidaan käyttää kylpyhuoneen lisäksi myös toiminnallisena säilytysrasiana tai yrttiruukkuna.

€ 21,99

Read on...

Koti
Product
 

Botanica Maljakko 21 cm Ruskea

Kählerin maljakko, antaen hienon kontrastin leikkokukille.

€ 48,99

Read on...

Koti
Product
 

Botanica Maljakko 19,5 cm Roosa

Maljakko pehmein muodoin Kählerilta.

€ 48,99

Read on...

Koti
Product
 

Juwel termoskannu 1 L 1 litraa Matt stål

Kaunis termoskannu Alfilta.

€ 199,99

Read on...

Koti
Product
 

Kay Bojesen Elefantti mini

Kay Bojesenin Elefantti mini

€ 70,99

Read on...

Koti
Product
 

Gaucho sahalaitaiset pihviveiset 4 pack 1 set

Lion Sabatiers Gaucho -sarjan pihviveitset. Veitset ovat taotut ja terät ovat ruostumatonta terästä ja tuhkanväriset. Lahjapakkauksessa olevat kauniit pihviveitset leikkaavat täydellisesti lihaa.

€ 118,99

Read on...

Koti
Product
 

Grand Cru Teetermos 1L Musta

Grand Cru termos teelle Rosendahlilta

€ 49,99

Read on...

Koti
Product
 

Foster Jääastia Samppanjacooleri

Norman Fosterin sunnittelema Steltonille.

€ 160,99

Read on...

Koti
Product
 

Jaz Varakumi lattiapyyhkimeen

Varakumi JAZ /Zack lattiapyyhkimeen

€ 8,99

Read on...

Koti
Product
 

Hammershøi Termosmuki 30 cl Antrasiitti

Kaunis termosmuki pitää sekä lämpöä että kylmää.

€ 20,00

Read on...

Koti
Product
 

Hammershøi Teekannu 1,2 litraa Valkoinen

Tanskalaisen Kählerin kaunis palkittu teekannu.

€ 69,00

Read on...

Koti
Product
 

Hammershøi Lasilautanen Savu 17 cm Smoked

Ikonisin uurtein koristeltu Kählerin lasilautanen.

€ 12,00

Read on...

Koti
Product
 

Foster Viinilasit 20 cl Rostfritt stål Guld

Viinilasit, Norman Fosterin kaunis design.

€ 24,99

Read on...

Koti
Product
 

Foster Termoskannu 1 litraa Rostfritt stål

Kaunis termoskannu, muotoilija Norman Foster.

€ 129,99

Read on...

Koti
Product
 

Foster Pressokannu kahville 1 litraa Rostfritt stål

Kaunis pressokannu kahville, muotoilija Norman Foster.

€ 136,99

Read on...

Koti
Product
 

Kastehelmi vaasi 154 mm Harmaa

Valmistettu Suomessa.

€ 33,49

Read on...

Koti
Product
 

Kilner Jääkaappisäilytys 0.60 litraa

Valmistettu borosilikatlasista, sopii jääkaappiin, uuniin ja mikroaaltouuniin.

€ 17,99

Read on...

Koti
Product
 

Line snapsilasi

LINE – Klassinen ja tyylikäs lasisarja Anna Ehrnerin vuonna 1982 suunnittelema. Sopii erinomaisesti kaikenlaisiin juhlallisuuksiin!

€ 28,99

Read on...

Koti
Product
 

Intermezzo viskilasi OF Sininen

Erika Lagerbielken suunnittelema suosittu Intermezzo -sarja käsintehdystä kristallilasista joka sopii kaikkiin juhlatilaisuuksiin!

€ 30,99

Read on...

Koti
Product
 

Intermezzo martinilasi Sininen

Erika Lagerbielken suunnittelema suosittu Intermezzo -sarja käsintehdystä kristallilasista joka sopii kaikkiin juhlatilaisuuksiin!

€ 31,99

Read on...

Koti
Product
 

Nippon Blue Rice Bowl 12 cm Dots

Laadukas riisikulho tyypillisellä japanilaisella tyylillä Tokyo Design Studiolta. Nippon Blue -sarja on Tokyo Design Studioksen kaikkein suosituin sarja. Sekoita ja yhdistä eri aiheita ja kuvioita saadaksesi hienon kattauksen. Kulho on täydellinen esim. riisin tarjoilemiseen. Kulho kestää konepesun ja mikroaaltouunin.

€ 5,99

Read on...

Koti
Product
 

Design Letters Termospullo Hot Roosa

Trendikäs termoseristetty pullo Design Lettersiltä.

€ 39,99

Read on...

Koti
Product
 

Design Letters Suosikkimuki Dad

Suosikkimuki Dad Design Lettersiltä. Siinä lukee Dad yhdellä sivulla ja Love toisella sivulla. Sekoita ja yhdistä muiden Design Letters -posliinimukien kanssa. Suosikkimuki Mom sopii täydellisesti lahjaksi äidille. Design Letters -mukit luovat persoonallisen ja eloisan ilmeen hyllylle, keittiöön ja ruokapöydälle. Kuppi on hienoa luuposliinia, ollen ajaton ja klassinen muotoilutuote, sopien kaikkiin koteihin.

€ 19,99

Read on...

Koti
Product