Pipsa Possu Teesetti Posliini

Pipsa Possu Teesetti Posliini on suloinen setti otettavaksi esille, kun on teen aika. Settiin sisältyy 12 osaa: teekannu, vati ja mukit. Teeastiastossa on aiheena Pipsa Possu ja hänen perheensä ja kupeissa on eri leivonnaisten kuvia.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75890 LEGO® Speed Champions Ferrari F40

almistaudu jännittävään kilpailuun LEGO® Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizionen kanssa! Rakenna tämä upea auto ja aseta kuljettaja ohjaamoon. Haasta ystäväsi kilpailuihin, esittele ajotaitojasi ja kiidä voittoon. Vaihda konepelti ja spoileri ja muuta tämä kilpa-auto klassiseksi Ferrari F40:ksi ja suuntaa teille!

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60221 LEGO City Sukellusjahti

Heitä sukelluspoiju veteen ja valmistaudu seikkailuun! Pukeudu varusteisiin ja sukella Sukellusjahdin laidan yli LEGO® Cityn syviin sinisiin vesiin. Käynnistä videokamerasi ja katso, mitä löydät. Ooh, onko se aarrearkku? Varo miekkakalaa! Kun olet sukeltanut tarpeeksi, palaa veneelle nauttimaan auringosta!

€ 21,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Maxi Helmet Pipsa Possu

Maxi-helmet ja helmialusta Pipsa Possu aiheella, Hamalta. Tee Pipsa ja hänen ystävät ja perhe. Silitä helmialusta, kun se on valmis ja saat hienon Pipsa Possu aiheisen helmitaulun. Sisällys: 900 helmeä helmialusta mallikuvat

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70226 Playmobil Burnhamin ritarien koulutus

70226 Playmobil Burnhamin ritarien lohikäärmeen koulutus sisältää pienen lohikäärmeen ja harjoittelukoneita.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar Styrn Norway

Palapeli 1000 Palaa Styrn Norway on uskomattoman kaunis palapeli kuvaten peilikirkasta vettä, vihreitä metsiä ja lumipeitteisiä vuoria ja näkymällä, joka jatkuu silmänkantamattomiin.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 500 Palaa Harry Potter

Palapeli 500 Palaa Ravensburgerilta, aiheenaan Harry Potter ja muut elokuvahahmot. Valmis palapeli on noin 49 x 36 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1500 Palaa Cottage

Palapeli 1500 Palaa Cottage on yksityiskohtainen ja värikäs 1500 palan palapeli aiheenaan brittiläisen taiteilijan Howard Robinsonin kuva, tunnettu kauniista ja vastustamattomista eläin- ja mökkiaiheistaan. Tämä palapeliaihe näyttää kauniin brittiläisen mökin Englannissa, täynnä värikkäitä yksityiskohtia kuten sininen ovi ja siniset ikkunaluukut. Värikkäät ja kauniit kukkaistutukset ja perhoset etualalla. Nauti rentouttavasta palapelin teosta! Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa, jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapeli-intoilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityispaksua kartonkia, erityisesti Ravensburgerille kehiteltyä. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen matan, kiiltämättömän pinnan, huokuen käsinkosketeltavaa laatua. Voidakseen taata ettei ole kahta samanlaista palaa ja taatakseen täydellisen sopivuuden, joka

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Kartonkilaukku Jäätelö 2 kpl

JaBaDaBaDo Kartonkilaukku Jäätelö 2 kpl sisältää kaksi hienoa laukkua, joihin lapsi voi pakata omia lempilelujaan. Laukuissa on hienot jäätelöt ja jäätelöauto, ne ovat myös hienot sisustusyksityiskohdat lastenhuoneessa. Laukut on valmistettu kestävästä kartongista ja niissä on elegantit hopeiset kahvat ja metallilukot.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Sänkykatos Harmaa

JaBaDaBaDo Sänkykatos Harmaa antaa lastenhuoneeseen miellyttävän tunteen. Ripusta se lapsen sängyn yläpuolelle ja muuta sänky miellyttäväksi nukkumapaikaksi. Sänkykatoksen voi myös ripustaa muualle huoneeseen ja sisälle laittaa tyynyjä, joten lapselle tulee näin mukava lukunurkkaus. Sänkykatos sopii ripustettavaksi pinnasängyn, juniorisängyn tai lukunurkkauksen yläpuolelle, sillä se ripustetaan helposti kattokoukusta.

€ 65,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Lääkärinlaukku vaaleanpunainen

JaBaDaBaDo Lääkärinlaukku Vaaleanpunainen on hieno ja hauska lääkärinlaukku sisältäen kaikki pienen lääkärin tarvitsevat varusteet. Lääkärinlaukussa on 9 erilaista, hauskaa tarviketta ja lapsi voi avata oman lääkärivastaanoton kotonaan. Lääkärinlaukku houkuttelee lapsen leikkimään ja se sisältää useita hauskoja tarvikkeita. Sisällys: 1 lääkeruisku1 stetoskooppi1 salva1 lääkepurkki1 korva- ja silmäinstrumentti1 lääkeohje1 verenpainemittari1 lääkärihattu1 lämpömittari

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mansikkakakku

JaBaDaBaDo Mansikkakakku on maukas kakku lapsille, jotka rakastavat leikkiä kahvilaa ja tarjota kahvileipää. Kakussa on valmiiksileikatut siivut, joten siitä on helppo leikata paloja vieraille. Avaa kahvilasi ja kata esille lautaset tarjotaksesi kupillisen hyvää teetä ja palan mansikkakakkua. Kakussa on 6 palaa ja se on valkoisella vadilla, mukana punainen kakkulapio ja pursotinpussi.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mobiilipidiek Luonnonpuu

JaBaDaBaDo Mobiilipidike Luonnopuu on hieno mobiilipidike tähtiyksityiskohdin. Sen saa ruuvattua pinnasänkyyn ja siihen saa kiinnitettyä haluamansa sänkymobiilin. Useimmat sänkymobiilit sopivat pidikkeeseen.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Dinner Set Sea Friends Blue

Vietä hauskoja ruokahetkiä meriystävien Jellyn ja Wallyn kanssa. Kätevä silikonimateriaali on liukumaton, antaen lapselle hyvän otteen. Settiin sisältyy lautanen, kulho ja minimuki. Pyöristetyt reunat takaavat helpon syömisen. Silikoni on pehmeää ja kestävää, lämpöäkestävää ja se kestää mikroaaltouunin, uunin ja pakastamisen.

€ 37,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Gravitrax Trampoliini

Vaihda kuulaleikkisi kilpa-ajosta pompuksi GraviTrax Trampolinen avulla! Nämä erikoisrakenteiset palikat ja jousitettu trampoliini antavat kuulan pomppia takaisin uralle ja odottaa toisella puolella. Sisällys: 2 x trampolinekiskoa 2 x taivutettua korkeaa kiskoa Tämä setti voidaan yhdistää vain GraviTrax Starter Setin kanssa.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Gekko Transforming Set

Pyjamasankarit Gekko Transforming Set - Pyjamasankareiden päämaja sisältää kaksi hahmoa, noin 7 cm. Täällä Pyjamasankarit hiovat suunnitelmiaan kuinka vangita roistot yöaikaan.

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Wrebbit 3D Palapeli Harry Potter Hogwarts Express

Upea Harry Potter 3D-palapeli Wrebbitiltä. Palapelissä on 460 palaa, jotka on valmistettu ohuesta kartongista, takapuolellaan vaahtokumia ja ne ovat 6 mm paksuja. Kun palapeli on valmis, tulet näkemään hienon 3D-kuvan Hogwarts Expressistä.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 250 palaa Jurassic World

250 palan palapeli aiheenaan Jurassic World.

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 14582 Utahraptor

Schleich 14582 Utahraptor - Kaikki Schleich-hahmot ovat todellisen tuntuisesti muotoiltuja ja huolella käsinmaalattuja pedagogisesti arvokkaisiin leikkihetkiin. Utahraptor oli nopea, liikuteltava raptori, joka jahtasi kasveja syöviä dinosauruksia. Takajalan toinen varvas oli epätavallisen pitkä, sirpin muotoinen. Todennäköisesti sen avulla ne pitivät saaliista kiinni, kuten esim. Iguanodonista.

€ 11,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Teepurkki Muumilaakso Teatteri

Muumi-teepurkki Muuminlaakso Teatteri. Aiheena Muumiperhe esiintymässä teatterilavalla. Purkissa on tiivis peltinen saranakansi. Täydellinen lahja teenystävälle.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Dumper Volvo 1 87

Siku Dumper Volvo - Skaala 1:87. 13 cm.

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Kaksi tyttöä

Kaksi tyttöä Lundby-nukketaloon. Ovatko he ystäviä vai ehkäpä siskoksia? Lundby-maailmassa sinä päätät! Kaikki Lundby-perheen nuket ovat liikkuvajäsenisiä. Vaatteet voidaan pukea ja riisua.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Keltainen

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 1,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

42104 LEGO Technic Kilpakuormuri

Ota johtopaikka ja voita kisa tällä mahtavalla kilpakuormurilla. Rohkeine väreineen ja tarroineen se kääntää päät kisapäivänä. Vedä taakse ja vapauta kilpakuormurisi kohti maaliviivaa. Jättiläismäisen pakoputken ja valtavan spoilerin ansiosta hämmästyttävä kuorma-auto näyttää aivan aidolta. Haluatko tietää lisää? Hyviä uutisia! Tämä LEGO® Technic lelukuorma-auto muuntautuu nopeaksi kilpa-autoksi.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Intex Patja Tuoli Sininen

Intex Patjatuoli on mukava rantatuoli mallia King Kool, ja nimi kertookin jo kaiken! Täydellinen patjatuoli hänelle, joka rakastaa ylellisyyttä altaalla. Mukavan niska- ja selkätuen ansiosta voit nauttia vetten päällä kellumisesta drinkki kädessä sillä patjassa on myös sisäänrakennettu mukinpidike.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Lääkärinlaukku sininen

JaBaDaBaDo Lääkärinlaukku Sininen on hieno ja hauska lääkärinlaukku sisältäen kaikki pienen lääkärin tarvitsevat varusteet. Lääkärinlaukussa on 9 erilaista, hauskaa tarviketta ja lapsi voi avata oman lääkärivastaanoton kotonaan. Lääkärinlaukku houkuttelee lapsen leikkimään ja se sisältää useita hauskoja tarvikkeita. Sisällys: 1 lääkeruisku1 stetoskooppi1 salva1 lääkepurkki1 korva- ja silmäinstrumentti1 lääkeohje1 verenpainemittari1 lääkärihattu1 lämpömittari

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Autohylly

JaBaDaBaDo Autohylly säilyttää kaikki autosi samassa paikassa. Hyllyyn mahtuu 9 eri kulkuneuvoa tai muita leluja. Se on tukeva ja kätevä. Hyllyn mukana tulee, 1 traktori, 1 safariauto, 1 tukkiauto, 1 paloauto, 1 bussi, 1 poliisiauto, 1 ambulanssi, 1 jäätelöauto ja 1 roska-auto

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Pizza

JaBaDaBaDo Pizza on maukas pizza usein lisätarvikkein. Pizza on erityisen hyvää nautittuna ystävien tai perheen kanssa, kutsu heidät pizzailtaan ja tee oma pizza. Pizzassa on pohjana tomaattikastike ja juusto, loput täytteet saa kukin valita itse. Pizzatäytteet asetetaan kiinni tarranauhoin ja 6 pizzapalaa pysyvät yhdessä tarranauhan avulla. Pizza tarjoillaan pizzalautaselta pizzaslicerin avulla, jaa pizza sliceilla ja anna palat ystävillesi. Pizza toimitetaan pizzapakkauksessa, aivan kuin oikea pizza.€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Yölamppu Elefantti

JaBaDaBaDo Yölamppu Elefantti on lamppu, joka valaisee pimeässä pehmeällä ja miellyttävällä valolla. Yölamppu antaa lapselle turvallisuutta ja se voi olla sängyssä, sillä se ei kuumene. Siinä on lapsille sopiva LED-lamppu, joka ei kuumena, se toimii 3 x LR44-paristolla, mukana. Lampussa on on/off-nappi.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Kakkuvati kuvulla

JaBaDaBaDo Kakkuvati kuvulla on setti hienoille muffinsseille, sopien loistavasti leikkikeittiöön ja kotikahvilaan. Vadilla on 4 hienoa ja maukasta muffinssia ja läpinäkyvä kansi.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Hampurilaisateria

JaBaDaBaDo Hampurilaisateria on maukas ateria, joka pitää sinut kylläisenä kauan. Saat itse päättää mitä laitan hampurilaiseesi, valittavanasi on runsaasti tarvikkeita. Hampurilaisen mukana tulee tietysti ranskalaiset ja juoma. Sisällys: 1 hampurilaisleipä, 1 hampurilainen, 1 kannellinen pillijuoma, 1 ranskalaispakkaus, 1 tomaattiviipale, 1 juustosiivu, 1 salaatinlehti, 1 take away -laatikko

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Snotlout Hookfang

Snotlout & Hookfang elokuvasta How To How To Train Your Dragon- The Hidden World. Lohikäärme on 17 cm pitkä ja sen mukana tulee viikinkihahmo.

€ 17,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 2000 Palaa Dragon Valley

Ravensburger-palapeli 2000 palaa. Palapelissä on fantasia-aihe esittäen lohikäärmeitä linnan edessä upeissa väreissä. Valmis palapeli on kooltaan noin 98 x 75 cm Koe täydellinen yhteensopivuus! Ravensburger tarjoaa kaikille jotain – 500 palan palapeleistä maailman suurimpiin 40 320 palaisiin – ja kaikkea siltä väliltä! Valitse eri aiheiden välillä, luonto, monumentti, taideteos, historia, kartat, eläimet ym. – jokainen värikäs aihe on valmistettu korkealuokkaisesta materiaalista ja erikoiskehitellyt välineet takaavat laadukkaan palapelielämyksen. Kun olet kokeillut extra-paksua kestävää kartonkia, sekoittumatonta pellavapaperia ja palojen täydellisen palasopivuuden, tulet ymmärtämään miksi Ravensburger on maailman johtavin palapelimerkki. Ravensburger-palapeli on hauska tapa harjoituttaa aivoja vahvistamalla loogista ajattelua ja lähimuistia, samalla kun se on hauskaa! Jo vuodesta 1891 lähtien on maailman hienoimmat palapelit valmistettu Ravensburgissa, Saksassa. Ravensburgerin keskitt

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 2000 Palaa Gardener's Paradise

Palapeli 2000 Palaa Gardener's Paradise on upea palapeli kuvaten puutarhavajaa, joka on täynnä kukkia ja tarvikkeita. Koe täydellinen yhteensopivuus! Ravensburger tarjoaa kaikille jotain – 500 palan palapeleistä maailman suurimpiin 40 320 palaisiin – ja kaikkea siltä väliltä! Valitse eri aiheiden välillä, luonto, monumentti, taideteos, historia, kartat, eläimet ym. – jokainen värikäs aihe on valmistettu korkealuokkaisesta materiaalista ja erikoiskehitellyt välineet takaavat laadukkaan palapelielämyksen. Kun olet kokeillut extra-paksua kestävää kartonkia, sekoittumatonta pellavapaperia ja palojen täydellisen palasopivuuden, tulet ymmärtämään miksi Ravensburger on maailman johtavin palapelimerkki. Ravensburger-palapeli on hauska tapa harjoituttaa aivoja vahvistamalla loogista ajattelua ja lähimuistia, samalla kun se on hauskaa! Jo vuodesta 1891 lähtien on maailman hienoimmat palapelit valmistettu Ravensburgissa, Saksassa. Ravensburgerin keskittyminen yksityiskohtiin on tehnyt heistä maai

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Wrebbit 3D Palapeli The Burrow Weasley Home

Upea Harry Potter 3D-palapeli aiheenaan Burrow- Weasley Family Home. Palapelissä on 415 palaa, jotka on valmistettu ohuesta kartongista, takapuolellaan vaahtokumia ja ne ovat 6 mm paksuja. Kun palapeli on valmis, tulet näkemään 3D-mallin Weasleyn perheen kodista.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar Amsterdam Flower Market

Palapeli 1000 Palaa Amsterdam Flower Market on kaunis kuva hienoin ja värikkäin kukkasin.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Saaristo Pussilakanasetti Vaunu

Muumi Saaristo Pussilakanasetti Vaunu - EKOLOGINEN tuote Rätt Startilta, valmistettu huomioiden henkilöympäristö, meri, järvet ja vedenkulku. Kaikki materiaalit ja tuotteet kokonaisuudessaan on sertifioitu Eko-Tex Klass 1 Baby mukaan, asettaen korkeat kemialliset vaatimukset sisällölle ja taaten, ettei tuote sisällä haitallisia tai allergisoivia aineita. Tekstiilituotteet ovat pehmeitä, viileitä ja mukavia, antaen lapselle maksimaalisen nukkumamuukavuuden koko yöksi.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Gear4Play Racing Boat valkoinen

Gear4Play Racing Boat on nopea vene kahdella propellilla ja helpostiohjattavalla ruorilla. Veneen maksimivauhti on 10 km/h. Vene on 30 cm pitkä ja siinä on sisäänrakennettu paristo ja USB-laturi.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hyppykeppi Punainen

Tämän hauska hyppykepin kanssa voit harjoituttaa motoriikkaa ja tasapainoa! Hyppykeppi on ehdoton suosikki ulkoleluissa. Hyppykeppi on 89 x 6,5 x 26 cm ja maksimipaino 50 kg. Saatavana sininen, punainen, musta ja coolit liekit.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich Haka

Schleich Haka on yksityiskohtainen ja hieno Schleich-setti jonka avulla voit luoda lempihevosillesi haan missä ne voivat syödä, leikkiä ja ravata ympäriinsä. Schleich Haka sisältää 12 osaa.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Kulta

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 2,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Tempo Etanaralli

Kuusi suurta, värikästä puuetanaa ovat päättäneet pitää etanarallin. Kuka on nopein tällä kertaa? Yksinkertainen värinoppapeli myös perheen pienimmille. 2-4 pelaajalle, yli 4-vuotiaille. Peliaika noin 10-15 min.

€ 20,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich Hevosperävaunu

Hevoskuljetus joka voidaan yhdistää jeeppiin. Settiin sisältyy: Auto lavalla, hevoskuljetusvaunu, hevonen, kaksi hamoa sekä erilaisia hauskoja oheistarvikkeita. Koko: 29 x 16,5 x 17,25 cm.

€ 59,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

76141 LEGO Super Heroes Thanos robotti

Riittääkö rohkeutesi päihittämään pahan Thanoksen? Kun superkonna astuu jättimäisen robottinsa ohjaamoon, hän on sekopäisempi ja tuhoisampi kuin koskaan ennen! Thanosin ylivoima kestää niin kauan kuin hänellä on 6 Ikuisuuskiveä Ikuisuuden Rautahanskassaan. Onnistuuko kauhea Titan pyyhkäisemään kartalta puolet maailmankaikkeuden väestöstä? Sinä päätät!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

43175 LEGO Disney Annan ja Elsan satukirja

Avaa kirja ja tutki linnan mikromaailmaa! Ylitä silta Arendellen linnaan ja tutustu sen huikeisiin sisätiloihin. Soita sävelmä Disney-prinsessa Annan kanssa Disneyn Elsan säestäessä, ja suuntaa sitten makuuhuoneeseen päivätorkuille. Kun olet jälleen virkeä, pukeudu lämpimästi ja hyppää kelkkaan, Elsa saa aikaan lumisateen! Jihuu! On ihanaa laskea kelkalla ystävien kanssa! Haluatko rakentaa lumiukon?

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60239 LEGO City Poliisin partioauto

Auta pitämään LEGO® Cityn katujen virtaa yllä tämän hienon LEGO® City 60239 Poliisin partioauton avulla. Siinä on irrotettava katto, ohjaamo minihahmolle ja tuttuja koristeita. Mukana on myös kaksi liikennekeilaa ja minihahmo.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60206 LEGO City Police suihkaripartio

Auta lastasi valvomaan LEGO® Cityä upean 60206 Taivaspoliisin suihkaripartion avulla. Tämä LEGO 4+ setti on suunniteltu erityisesti hauskaksi ja helpoksi alle kouluikäisille ja nuorille lapsille. Mukana on hieno suihkari, jossa on avattava ohjaamo minihahmolle, valonheitin sekä aloituspalikka, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan rakennuksista, ajoneuvoista ynnä muista. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla nuori arjen sankari ymmärtää rakennusvaiheiden tarkoituksen, ja ne kasvattavat hänen mielikuvitustaan ja itseluottamustaan, jotta hän voi kokea täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle LEGO Cityn tutussa maailmassa. Tässä hauskassa LEGO Cityn poliisin takaa-ajosetissä on avattava kassakaappi, johon mahtuu jalokivielementtejä, sekä käsiraudat ja kaksi minihahmoa.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Intex Jalkapumppu

Käytännöllinen jalkapumppu puhallettaville leluille, palloille ja moneen muuhun käyttöön.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Pinottavat kuutiot jäätelö 1 10

JaBaDaBaDo Pinottavat Kuutiot Jäätelö 1-10 on hieno setti pinottavia kuutioita. Jokainen kuutio on eri värinen, niissä on numerot 1-10 ja aiheena jäätelöt. Kuutiot ovat hauska ja opettavainen tapa leikkiä, mutta myös hienot sisustusyksityiskohdat lastenhuoneessa. Palikkatorni on 96 cm korkea.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Sänkykatos Dusty Pink

JaBaDaBaDo Sänkykatos Dusty Pink antaa lastenhuoneeseen miellyttävän tunteen. Ripusta se lapsen sängyn yläpuolelle ja muuta sänky miellyttäväksi nukkumapaikaksi. Sänkykatoksen voi myös ripustaa muualle huoneeseen ja sisälle laittaa tyynyjä, joten lapselle tulee näin mukava lukunurkkaus. Sänkykatos sopii ripustettavaksi pinnasängyn, juniorisängyn tai lukunurkkauksen yläpuolelle, sillä se ripustetaan helposti kattokoukusta.

€ 65,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Prinsessakakku

JaBaDaBaDo Prinsessakakku on klassinen marsipaanikakku, josta pitävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Kakussa on 6 valmista palaa, jotka ovat kiinni toisissaan tarranauhan avulla, joten lapsen on helppo erottaa ne toisistaan ja tarjota vieraille. Kakussa on vihreä marsipaani ja vaaleanpunainen ruusu keskellä. Kakku on valkoisella vadilla ja mukana tulee myös kakkulapio.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Syntymäpäiväjuna valoin

JaBaDaBaDo Syntymäpäiväjuna valolla musta/valkoinen on hieno juna, johon mahtuu kynttilä syntymäpäiväsankarille. Junan musta-valkoisissa vaunuissa on eri kuvioita ja viimeiseen vaunuun saa laitettua numeron, mukana luvut 0-9. Juna antaa juhlavan tunnelman juhlapöytään. Kynttiläjalkaan mahtuu 6 kynttilää, kynttilät eivät sisälly. HUOMIOITAVAA, syntymäpäiväjuna on koriste, ei lelu.

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Hiccup Lightfury Blue

Hiccup & Lightfury Blue elokuvasta How To How To Train Your Dragon- The Hidden World. Lohikäärme on 17 cm pitkä ja sen mukana tulee viikinkihahmo.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Darts

Palapeli 1000 palaa on Jan Van Haasterenin kuvittama. Palapelin aihe on tikanheittokilpailu ja siinä on useita yksityiskohtia, värejä ja paljon samanaikaisia tapahtumia. Palapelin tekeminen on hauska haaste. Palapeli on täydellinen aktiviteetti koko perheelle, kun haluaa viettää rauhallisen hetken tai sää ei salli ulkona olemista.

€ 21,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Speak Out SE FI

Oletko valmis katkeamaan naurusta pelatessasi tätä naurettavan hauskaa ja fantastista suuosapeliä! Speak Outissa tulee sinun laittaa suuhusi suuosa, joka levittää suuta niin, ettet saa suutasi kiinni ja sitten sinun tulee yrittää lukea hauskoja lauseita niin selvästi kuin vain pystyt, että muut pystyvät ymmärtämään sanomasi. Valmistaudu naurunpurskahduksiin! Uusi päivitetty versio sisältää: 4 lasten suukappaleta, 4 aikuisten, 100 kaksipuoleista korttia ja ajastimen. Sopii 4-8 pelaajalle. Kieli: ruotsi ja suomi.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Pöllö Transforming Set

Pyjamasankarit Pöllö Transforming Set - Pyjamasankareiden päämaja sisältää kaksi hahmoa, noin 7 cm. Täällä Pyjamasankarit hiovat suunnitelmiaan miten saada roistot kiinni yöaikaan.

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

76895 LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo

Valmistaudu rakentamaan yksi tehokkaimmista Ferrarin valmistamista V8-autoista – F8 Tributo! Tämä pienoismalli on vuoden 2020 huikea uutuus. Rakenna aito ja häikäisevän yksityiskohtainen malli, jota voit esitellä ystävillesi tai testata kilparadoilla. Tämän huippunopean Ferrarin ratin takana voit todistaa, että olet paras!

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

76146 LEGO Super Heroes Spider Man robotti

Singahda kaupungin läpi Spider-Manina! Suojele maailmaa pahiksilta! Ja kun tarvitset suurempaa ja voimakkaampaa varustusta, aseta nuori hämis Spider-Man-robotin ohjaamoon. Jättimäisen mekaanisen hämähäkkirobotin sisällä Spider-Man voi mennä minne tahansa, napata mitä haluaa ja singota massiivisia verkkoja! Roistot varokoot ... Spider-Man-robotti on tulossa!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41360 LEGO Friends Emman liikkuva eläinsairaala

Auta LEGO® Friendsien Emmaa hoitamaan sairaita eläimiä eri puolilla Heartlake Cityä. Hyppää upean eläinlääkärin autosi kyytiin ja lähde hakemaan kipeä Toffee-mopsi. Auta Emmaa hoitamaan lemmikkiä paremmin tutkimalla pieni mopsi hoitopöydällä, antamalla sille lääkettä ruiskulla ja hellimällä sitä koiranluulla ja tuttipullolla. Harjaa sen turkkia, jotta se voisi paremmin.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42491 Satula Suitset Lisa Storm

Schleich 42491 Satula & Suitset Lisa & Storm on saksalaisen Schleischin yksityiskohtia täynnä oleva aitoudelle uskollinen setti. Setti sisältää satulan ja suitset.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product