L.O.L Urheilulaukku

L.O.L Urheilulaukku on täydellinen koulun urheilua varten, vapaa-ajan toiminnalle tai vaikkapa matkaan mukaan. Urheilulaukku on vaaleanpunainen ja siinä on hieno kuvio L.O.L -nukkeista, ja mitat ovat 28,5 x 37 cm.

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Kolli Transforming Set

Pyjamasankarit Kolli Transforming Set - Pyjamasankareiden päämaja sisältää kaksi hahmoa, noin 7 cm. Täällä Pyjamasankarit hiovat suunnitelmiaan saadakseen kiinni roistot yöaikaan.

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar 208 Cats

Palapeli 1000 Palaa 208 Cats on palapeli kuvaten 208 kissaa, jotka ovat eri rotuisia ja näköisiä.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Sassy Helistin Ring O Links

Sassy Helistin Ring O Links on hieno värikäs helistin perheen pienimmille. Ring O Links helistin Sassylta suositellaan alkaen 0 kk.

€ 6,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Vesipullo 400 ml

Babblarna-vesipullo on täydellinen mukana sammuttamassa janon päivän aikana. Vesipulloon mahtuu 400 ml.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hape Chunky Clock Puzzle

Hape Chunky Clock Puzzle - Puupalapeli kellon muotoisena. Aseta värilliset muodot oikeille paikoilleen saadaksesi suloiset hyönteiset valmiiksi. Samalla opit kellonajat! Tämä värikäs palapeli on hauska tutustumistapa lapselle kellon oppimiseen! Mitat: 24,5 x 3,5 cm.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Nordic Hoj Pyöräilykypärä Fire

Nordic Hoj Pyöräilykypärä Fire on laadukas kypärä hienoin liekkikuvioinnein. Nordic Hoj Pyöräilykypärä sopii pyöräilyyn ja muihin aktiviteetteihin, joissa on riski kallovaurioihin, se täyttää EN1080-standardin (hyväksytyt kypärät alle 7-vuotiaille). Siinä on säätörengas sisäpuolella, jonka avulla se saadaan säädettyä päähän sopivaksi eikä sisäpehmusteita tarvita. Nordic Hoj Pyöräilykypärä on kevyt, se painaa ainoastaan 180 grammaa. Se on testattu ja hyväksytty KTHn toimesta. Kypärässä on vihreä solki ja säätörengas.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

TOPModel Manga Model Värityskirja

TOPModel Manga Model Värityskirja vie sinut taianomaiseen Manga Model -maailmaan, anna vain mielikuvituksen virrata! Värityskirjassa on 70 sivua trendikkäitä mangahahmoja jotka voit suunnitella haluamaksesi ja piirroksia mangahahmoista hienoin vaattein jotka voit värittää. Värityskirja sisältää kaksi arkkia tarroja ja tukevan kierresidoksen. Saat vietettyä useita hauskoja tunteja puuhastellen TOPModel -maailmassa!

€ 8,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Koiraperhe

Lundbyn Nukkekoti on klassinen lelusarja, joka on viihdyttänyt lapsia ruotsalaisissa kodeissa vuodesta 1947 asti. Sarjalle tunnusomaista on suuri valikoima huonekaluja ja muita tarvikkeita, jotka ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Lundby seuraa tuotesuunnittelun ja muotoilun trendejä, merkin nukkekodit ovat tyyppillisiä esimerkkejä nykyaikaisista kodeista. Lundbyn Nukkekodit ovat nostalgisia ja ne muistetaan erityisesti SVT:n joulukalenterisarjasta vuodelta 1980 ”Joulu tulee Möllegårdeniin”. ! Tuotekuvaus: Lundby Koiraperhe on hieno setti, johon kuuluu pieni koiraperhe, joka on juuri muuttanut perheen kotiin! Koira-äiti on juuri saanut kaksi pentua, jotka rakastavat leikkiä ja keppostella! Koirilla on mukanaan oma ruokakuppi ja puruluu.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Magneettisia palikoita

Leikki magneettivoimalla! Palikoilla rakentaminen voi olla hankalaa pienille insinööreille. Näissä puisissa palikoissa on siksi sisäänrakennetut magneetit jotka auttavat pitämään valmiin rakennuksen pystyssä. Magneetit eivät hankaloita purkuprosessia, se toimii samalla tavalla kuin tavallisilla palikoilla. Sisältää 8 magneettista palikkaa eri muodoissa ja väreissä.

€ 17,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Laatikkopalapeli 40 palaa, Prinsessat Rapunzel

Laatikkopalapeli 40 palaa, Disneyn Prinsessat - Rapunzel

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71700 LEGO Ninjago Viidakkohyökkääjä

Yhdistä voimasi Lloydin kanssa ja aja maastossa kuin maastossa Viidakkohyökkääjällä! Eläydy NINJAGO® Elementtiturnauksen eeppisiin taisteluihin, kun ninjasankarisi päihittää väkivahvat vihollisensa! Tämän ketterän menopelin mahtava jousitus ja suuret kumirenkaat kiidättävät Lloydin viidakon halki. Hyppää ohjaamoon ja valmistaudu taisteluun!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75266 LEGO Star Wars Sithsotilaat

Rakenna LEGO® Star Wars™ Sithsotilaiden armeija ja kiituri! Ryhdy Ensimmäisen ritarikunnan upseeriksi ja johda sotilaasi taisteluun tällä mahtavalla Star Wars™ Sithsotilaat™ -taistelupakkauksella! Varusta sotilaat nuppipyssyillä. Kiinnitä nuppipyssy kiiturin keulaan ja valmistaudu tulittamaan sopivalla hetkellä. Tunkeudu vihollisen maille ja hyökkää ilmasta suihkupakkauksilla lentävillä sotilailla. Oletko täysin pysäyttämätön?

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Midi Giant Presentbox Sealife 6000 kpl

Hama Midi Giant Presentbox Sealife 6000 kpl - Suuri helmisetti sisältäen yli 6000 helmeä, 3 helmialustaa, mallin, ohjeet ja silityspaperin, jotta saat tehtyä jopa 12 erilaista meriaiheista kuvaa. Arvostettu lahja ja hauskaa puuhaa moneksi tunniksi.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 2000 Palaa Doha Qatar

Palapeli 2000 Palaa Doha Qatar on palapeli aiheenaan kaupungin kauniit rakennukset ja taka-alalla siintävä ranta.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 60 palaa Ryhmä Hau

Palapeli 60 palaa Ryhmä Haulla. Palapelin tekeminen motivoi lasta ajattelemaan ja tutkimaan palapeliä, löytääkseen oikeat palat, jotka sopivat toisiinsa. Palapelin tekeminen on hyvä aktiviteetti koko perheelle, erityisesti harmaina sädepäivinä, kun ollaan mieluummin sisätiloissa.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Basic Dragon Hookfang

Lohikäärme elokuvasta 'How To Train Your Dragon - The Hidden World' Hookfang 17 cm

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9421 Playmobil Perheauto

9421 Playmobil Perheauto - Tilavalla matka-arkulla, taitettavalla takaistuimella ja vetokoukulla. Kaksi lastenistuinta. Tilaa kuljettajalle ja 3 matkustajalle. Mitat: 26 x 12 x 8,5 cm PLxLxK). Koko perhe lähtee rannalle tässä tilavassa perheautossa. Kaikille 4 perheenjäsenelle on runsaasti tilaa tässä autossa ja takaluukkuun mahtuvat kaikki rantatavarat. Tarvittaessa voidaan takaistuin taittaa alas, joten tavaroille tulee entistäkin enemmän tilaa. Mutta nyt saavat kaikki hypätä sisälle, jotta päästään rannalle. Hyvin tilaa: tilavassa perheautossa on tilaa 4 hahmolle. Auton katto on irroitettavissa ja matka-arkku ja konepelti avattavissa. Lapsihahmot voidaan laittaa istumaan omiin lastenistuimiinsa, sopien kaikkiin muihin tuoleihin paitsi kuljettajan paikalle.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

6927 Playmobil Ponitila

6927 Playmobil Ponitila on hauska setti kaikille hevoshulluille. Ponitilassa on kaksi pilttuuta ja yläkerta, jonne pääsee mukanatulevien tikkaiden avulla. Settiin sisältyy myös kolme hevosta, kolme hahmoa, ruokaa, pieniä suloisia kissoja, aita ja useita muita tarvikkeita, joita tarvitaan ponitilalla.

€ 55,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

6879 Playmobil Ryöstöauto ja saalis

6879 Playmobil Ryöstöauto ja saalis avulla voivat vorot paeta saaliinsa kanssa! Settiin sisältyy nelipyöräinen vinssillä, hahmo ja laatikko täynnä arvokkaita esineitä.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli Views of Stockholm Sweden 1000 Palaa

Palapeli Views of Stockholm Sweden 1000 Palaa kauniilla kuvalla Ruotsin pääkaupungista Tukholmasta.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Sänkykatos Luumu

JaBaDaBaDo Sänkykatos Luumu antaa lastenhuoneeseen miellyttävän tunteen. Ripusta se lapsen sängyn yläpuolelle ja muuta sänky miellyttäväksi nukkumapaikaksi. Sänkykatoksen voi myös ripustaa muualle huoneeseen ja sisälle laittaa tyynyjä, joten lapselle tulee näin mukava lukunurkkaus. Sänkykatos sopii ripustettavaksi pinnasängyn, juniorisängyn tai lukunurkkauksen yläpuolelle, sillä se ripustetaan helposti kattokoukusta.

€ 65,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Suklaakakku

JaBaDaBaDo Suklaakakku on maistuva suklaakakku rapealla marenkikuorrutteella. Kakussa on kuusi valmista palaa, jotka ovat toisissaan kiinni tarrranauhan avulla, joten ne saadaan helposti erotettua mukanatulevan kakkulapion avulla. Kakku on valkoisella vadilla ja mukana tulee myös pursotinpussi.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mobiili Elefantti Harmaa

JaBaDaBaDo Mobiili Elefantti Harmaa on suloinen mobiili elefantein ja tähdin, jonka saa roikkumaan pinnasängyn ylle tai hoitopöydälle. Mobiili on valmistettu puusta ja hahmot roikkuvat narusta. Mobiili viihdyttää lasta vaipanvaihdon tai nukkumaanmenon yhteydessä. HUOMIO, mobiilipidike ei sisälly, se on ostettavissa erikseen.

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Koukku Pilvi

JaBaDaBaDo Koukku Pilvi on kätevä ja hieno ripustuskoukku lastenhuoneeseen. Seinakoukku on pilven muotoinen ja se on hieno sisustusyksityiskohta lasten makuuhuoneessa tai leikkihuoneessa. Ripusta siihen vaatteita, reppuja, kaulanauhoja tms.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Lammas

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Lammas on pehmeä peitto perheen pienimmille, antaen turvaa tarpeen vaatiessa. Se on suloinen pikku lammas, pehmeintä kangasta. Lampaasta tulee nopeasti suosikki, unilelu ja lapsen rakastama tavara.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Soittorasia yksisarvinen

JaBaDaBaDo Soittorasia Yksisarvinen on suloinen yksisarvisen muotoinen soittorasia, yksisarvisella on kultainen sarvi. Yksisarvinen soittaa rauhoittavaa sävelmää, kun lapsi on menossa nukkumaan tai lepäämään. Soittorasia kiinnitetään helposti mukanatulevan renkaan avulla ja sen voi ripustaa moneen eri paikkaan kuten vaunuihin, sänkyyn tai lastenhuoneeseen.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Teeastiasto korilla Pastelli

JaBaDaBaDo Teeastiasto korilla Pastelli on valkoinen eväskori ja pilkullinen, värikäs teeastiasto. Ota teeastiasto mukaasi ulos ja nauti kahvihetkestä ulkosalla tai kata teetarjoilu lastenhuoneeseen kaikille nalleillesi. Teeastiasto sisältää 18 osaa ja se on pakattu punottuun eväskoriin, jossa on rusetit ja sen saa helposti kiinni päälläolevin napein. Sisällys: teekannu, 4 kuppia, 4 asettia, 4 keksivatia ja 4 lusikkaa

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10925 LEGO Duplo Leikkihuone

Avaa talon muotoinen laatikko ja uppoudu hauskaan mielikuvitusleikkiin! Leikkihuonesetin parissa roolileikkien mahdollisuudet ovat loputtomat. Valitse pakkauksen pojalle ja tytölle sopivat lelut, leiki koulua ja juhlista syntymäpäivää jäätelöllä, lahjoilla ja ilmapalloilla. Vanhemmat näkevät pienen rakentajansa tärkeät kehitysaskeleet, kun lapset etenevät leikkimään omia mielikuvitustarinoitaan.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Plus Plus Neon Mix Tube 240 Osaa

Plus Plus Neon Mix Tube 240 osaa on hauska setti, taaten useiden tuntien luovan leikin.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Burp Cloth 2 P Contour Powder 1 set

Done By Deer Burp Cloth 2-P Contour Powder on täydellinen sylivauva-aikana. Näitä suloisia vaaleanpunaisia käsipyyhkeitä voi käyttää röyhtäyttämisen aikana tai vilttinä.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

4 riviin 3D

Klassinen strategiapeli taskumuodossa on helppo ottaa matkalle mukaan!

€ 6,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Muumi

Palapeli 1000 Palaa Muumi Egmont Kärnanilta. Palapelissä on useita eri kuvia Muumista, hänen ystävistään ja perheestään. Täydellinen aktiviteetti koko perheelle.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

L.O.L Kirjoituspakkaus

L.O.L Kirjoituspaukkaus A5-kokoisella spiraalivihkolla joka sisältää 60 sivua, jotka odottavat muistiinpanoja ja salaisuuksia. Kirjoituspakkauksessa on myös monivärinen kynä, tarra-muistiinpanot, kynä, pyyhekumi ja pieni 40-sivuinen vihko.

€ 6,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

L.O.L Reppu pieni

Pieni L.O.L: n reppu vaaleanpunaisella ja hienolla kuviolla. Repussa on suurempi lokero ja pienempi, joka suljetaan vetoketjulla. Reppu sopii erinomaisesti koulumatkoille tai reissulle mukaan.Laukulla on kaksi säädettävää olkahihnaa parhaan mukavuuden takaamiseksi, ja silmukka helpompaa riipustusta varten. Repun mitat: 29 x 20 x 13 cm

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9478 Playmobil Lucky ja Spirit

9478 Playmobil Lucky ja Spirit - Lucky ja hänen villi mustanginsa Spirit. Hevoslaatikon mitat: 32 x 12 x 14 cm (PxLxK). Yhdistettävissä hevospakkausten 9479 ja 9480 kanssa.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

FantaColor Basic Set 2122 100 tappia 1 set

FantaColor Basic Set 2122 - 100 tappia on loistava aloitussetti luodaksesi taidetta tappeja käyttäen! Tee kauniita mosaiikkitauluja kiinnittämällä tappeja tauluun – hauskaa, luovaa ja opettavaa aktiviteettia joka kannustaa lasta oppimaan värejä, kehittämään hienomotoriikkaa sekä silmän ja käden koordinaatiota. Tuote on turvallinen leikkikalu - kaikki osat on valmistettu korkealuokkaisesta muovista pyöristetyin reunoin ja ne voidaan jopa tarvittaessa pestä!

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kaivinkone

Klassinen metallinen kaivinkone hiekkaleikkeihin.

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi vaihtaa vaatteita

Askartele hauskasti. Merirosvohattu ja hieno pusero - sopivatko ne yhteen? Onko Tommilla hame? Tässä hienossa puurasiassa säilytät palikat ja kannen päällä voit tehdä palapelin. Mitta: 18 palaa

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

21162 LEGO Minecraft Taiga seikkailu

Lähde vaellukselle jäätävän kylmälle Taigalle! Rakenna nuotio pysyäksesi lämpimänä ja louhi samalla harvinaista malmia TNT:llä. Kurniiko vatsasi? Poimi herkullisia punaisia marjoja. Tässä tulee ystävällinen kettu... ja sitten luuranko! Varo – susi etsii saalista! Sido se luurankoon, hän nauttii luista! Tarvitset kultaisen miekan ja kaikki Minecraft™-taitosi päihittääksesi tämän luitaan kalistelevan hyökkääjän.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71716 LEGO Ninjago Lloyd pelihallikapseli

Yhdistä voimasi Digi-Lloydin kanssa ja ratkaise NINJAGO® Cityn mysteeri! Selvitä mistä nämä peliautomaatit ovat peräisin ja miksi pelaajat katoavat? Teleporttaa itsesi peliautomaatin kautta Prime Empireen ja kohtaa vaarallinen Unagami! Kuka sinä olet Prime Empiressä? Suunnittele itsellesi oma avatar ja muokkaa sitä, kun sinusta tulee osa peliä

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75891 LEGO® Speed Champions Chevrolet Camaro

Tankkaa ja kiidä matkoihisi LEGO® Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 -kilpa-autolla! Avaa tämän nopean auton turvakehikko ja aseta kuljettaja ohjaamoon. Esittele ajotaitojasi vakioautokisoissa ystäviäsi vastaan. Kun on varikkopysähdyksen aika, tankkaa mahdollisimman nopeasti ja pysy kilpakumppanien edellä maaliin asti!

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60255 LEGO City Turbo Wheels Stunttitiimi

Liity LEGO® Cityn Stunttitiimiin ja tarjoa katsojille jännitystä uskaliailla tempuilla! Suorita mahtavia keulimisia ja hämmästyttävä liikkeitä mahtavalla mönkijällä. Käynnistä sitten moottoripyörä ja aja liekehtivään ramppiin täydellä nopeudella! Pidä tiukasti kiinni, kun ajat liekkien läpi ja lennät ilman halki täydelliseen laskeutumiseen! Mikä tässä oli muka vaikeaa? Tämä on vain arkea LEGO Cityn sankareille!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75957 LEGO Harry Potter Poimittaislinjan bussi

Pieni noita tai velho pääsee elämänsä jännittävimpään kyytiin LEGO® Harry Potter™ 75957 Poimittaislinjan bussilla™! Kun lapset nousevat violettiin kolmikerrosbussiin, he tietävät pääsevänsä hurjalle matkalle. Tämä taianomainen bussi on täynnä leikkimahdollisuuksia, sillä kääntyvän sivupaneelin kautta pääsee helposti sisätiloihin ja irrotettavan katon ansiosta myös yläkerroksessa on helppo leikkiä. Kun Harryn matka-arkku on nostettu kyytiin, pidä tiukasti kiinni. Bussi kiitää matkaan, ajaa mutkat suoriksi ja hyppii töyssyjen yli. Lapsista on hauskaa, kun sänky liukuu edestakaisin ja kattokruunu heiluu katossa. Settiin kuuluu kolme minihahmoa.

€ 41,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Disney Kaunotar hirviö Mekko Belle 7 8 vuotiaille

Disney Kaunotar & Hirviö Mekko Belle on fantastisen hieno satumekko, aiheenaan Disneyn uusi menestyselokuva. Mekossa on koristeellinen, kimaltava tylli ja kultaiset yksityiskohdat, kaunis rintakoru Bellen kuvalla. Koko-ohjeistus: 2-3 -v: noin 98 cm. 3-4 -v: noin 104 cm. 5-6 -v: noin 116 cm. 7-8 -v: noin 128 cm.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Barbo Classic Lattiapalapeli Dinosaurukset

Suuri lattiapalapeli 5 suositulla dinosauruksella, Barbo Toysilta. 120 palaa. Valmis palapeli on kooltaan noin 60 x 80 cm

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Rome

Palapeli 1000 Palaa Rome on kaunis palapeli kuvaten Roomaa. Koe uusi täydellinen palojen sopivuus! Ravensburger tarjoaa kaikille jotain – 500 palan palapeleistä maailman suurimpiin 40 320 palan peleihin – ja kaikkea siltä väliltä! Valitse maisema, monumentti, taideteos, historia, kartat, eläimet ym – jokainen värikäs aihe on valmistettu laadukkasta materiaalista ja erikoiskehitellyin välinein, jotta voidaan taata ykkösluokan palapelikokemus. Kun olet kokeillut extra-paksua kestävää kartonkia, pellavapaperia ja palojen täydellistä sopivuutta, tulet ymmärtämään miksi Ravensburger on maailman johtava palapelimerkki. Ravensburger-palapeli on hauska tapa harjoituttaa aivoja vahvistamalla loogista ajattelua ja lähimuistia, ja samalla pitää hauskaa! Jo vuodesta 1891 lähtien on Ravensburger valmistanut palapelejä Ravensburgissa, Saksassa. Keskipisteenäään yksityiskohdat on Ravensburger maailman suurin palapelimerkki! He käyttävät erikoiskehitettyä extra-paksua kartonkia yhdistäen siihen hienon

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli XXL 200 Palaa Orca Paradise

Palapeli 200 Palaa XXL Ravensburgerilta. Kaunis palapeli hienoin värein ja yksityiskohdin. Kokoa koralliriutta, kaikki värikkäät kalat, miekkavalas ja kilpikonnat, samalla päästen nojatuolimatkalle tähän ihanaan paratiisiin. Valmis palapeli on noin 49 x 36 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Säästöpossu yksisarvinen

JaBaDaBaDo Säästöpossu Yksisarvinen on suloinen yksisarvinen, joka auttaa lasta säästämään rahaa. Säästöpossu on valkoinen ja siinä on kultainen sarvi, se on valmistettu keramiikasta. Säästöpossu on klassinen kastelahja ja se on yhtä hyvä syntymäpäivälahjana. Säästöpossu on pakattu hienoon lahjapakkaukseen. Säästöpossun avulla lapsi oppii pedagogisesti säästämään rahaa ja rahan arvon.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Kangasviiri Harmaa

JaBaDaBaDo Kangasviiri Harmaa on hieno viirinauha, joka suurimmalta osin valmistettu kierrätystekstiileistä, yhteensä 15 viiriä. Viirit ovat vaaleanharmaat ja niisä on pienet tupsut, joten se luo miellyttävän ilmeen lastenhuoneeseen, kun se ripustetaan sängyn päälle tai seinälle. Harmaa väri voi vaihdella, sillä se on suurimmalta osin valmistettu kierrätysmateriaalista.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Keittiösetti laukussa

JaBaDaBaDo Keittiösetti laukussa on hauska setti keittiötarvikkeita. Setti on pakattu suloiseen harmaapilkulliseen kartonkilaukkuun ja sen mukana tulee 13 keittiövälinettä. Käytä välineitä oikeassa keittiössä ja auta hämmentämään pataa, sekoittamaan kastiketta tai hämmentämään pastaa. Settiin kuuluu 1 laukku, 1 patakinnas, 1 pastakauha, 1 vispilä, 1 paistinlasta, 1 soppakauha, 1 iso kannellinen kattila ja 1 pieni kannellinen kattila, 1 paistinpannu ja 1 purkinavaaja

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Hot Dog ateria

JaBaDaBaDo Hot Dog -ateria on hyvä ateria nälkäiselle. Ateriaan sisältyy nakki ja leipä, ketsuppia, sinappia ja juoma. Nakki tarjoillaan kaukalokupista, antaen ylellisyyttä. Mukana 1 nakki, 1 nakkisämpylä, 1 pillimehu, 1 pullo ketsuppia, 1 pullo sinappia, 1 nakkikulho ja 1 take away -laatikko

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Meikkilaukku

JaBaDaBaDo Meikkilaukku on ainutlaatuinen meikkilaukku sisältäen kaiken tarvittavan hauskaan ja luovaan meikkausiltamaan ystävien kanssa. Avaa kauneussalonkisi ja meikkaa asiakkaat erilaisin ihanin sävyin. Kaikki tarvikkeet on valmistettu puusta, joten vältyt ylimääräisiltä tahroilta ja läikkymisiltä. Meikkilaukun mukana tulee 1 parfyymi, 1 poskipuna, 1 luomiväripaletti, 1 luomivärilevitin, 1 kynsilakka, 1 poskipunahuisku, 1 peili, 1 huulipuna

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Changing Pad Raffi Grey Gold

Done By Deer Changing Pad Raffi Grey/Gold - Anna Deer-ystäväsi Raffin pitää sinulle seuraa, kun äiti tai isä vaihtaa vaippaa sinulle. Hoitoalusta on harmaa ja siinä on suloinen Raffin kuva. Se on vedenkestävä ja helppo puhdistaa.

€ 55,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Jäätelölaatikko Retro

JaBaDaBaDo Jäätelölaatikko Retro tarjoaa jäätelöä massoittain! Ota tämä upea jäätelölaatikko esille juhlissa tai kuumana kesäpäivänä jäätelökioskissa. Mukana 6 eri jäätelöä, mehujäästä kermajäätelöön. Jäätelöt ovat suosittuja klassikoita, tuttuja kaupan pakastealtaasta, tunnistatko ne?

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Frozen 2 Taikarannekoru jää

Tämän taikarannekorun avulla saat tutkittua lumikristallien peittämään maastoa, aivan kuin Elsa-kuningatar Disneyn elokuvassa Frozen. Täydellinen roolileikkeihin, jossa lapsi saa olla luova ja käyttää mielikuvitustaan leikkiessään olevansa kuuluisa Elsa. Sisältää rannekorun kangaskädet ja säiliön, jossa on lumikristallinestettä.

€ 42,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1500 Palaa Sunrise in Paradise

Palapeli 1500 palaa Ravensburgerilta. Palapeli esittää maagista auringonnousua paratiisissa. Valmis palapeli on noin 80 x 60 cm Jo vuodesta 1891 lähtien on Ravensburger valmistanut palapelejä Ravensburgissa, Saksassa. Keskipisteenäään yksityiskohdat on Ravensburger maailman suurin palapelimerkki! He käyttävät erikoiskehitettyä extra-paksua kartonkia yhdistäen siihen hienon pellavarakennepaperin saadakseen palapelipalat, joiden laatu on nähtävissä ja tunnettavissa. Teräksiset leikkuukoneet on suunniteltu ja valmistettu käsityönä. Näin he takaavat, ettei ole olemassa kahta samanmuotoista palaa ja palojen sopivuuden toisiinsa täydellisesti. Nauti Ravensburger-laadusta tämän perheaktiviteettin parissa!

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70665 LEGO Ninjago Samurairobotti

Ohjaa upeaa Samurairobottia Nyan kanssa – hän on naamioitunut samurai X:ksi! Väistä Krunchan miekkahyökkäyksiä ja pysy kaukana Nuckalin puukirveestä. Taistele vastan robotin valtavalla katanalla ja kaksoiskatanalla. Ammu nuppiaseilla ja voita luurankokenraalit!

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1500 Palaa The Oasis

Koominen, yksityiskohtainen palapeli, suunnittelu Jan van Haasteren, 1500 palaa.

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Plus Plus Pastel Mix Tube 240 Osaa

Rakenna upeita luomuksia kotona tai matkalla tämän Plus Plus Pastel Mix Tube 240 osan kanssa.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product