Schleich 42492 Satula Suitset Sarah Mystery

Schleich 42492 Satula & Suitset Sarah & Mystery on saksalaisen Schleischin yksityiskohtia täynä oleva aitoudelle uskollinen setti. Setti sisältää satulan ja suitset.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Zoo Termos Lepakko

Skip Hop Zoo Termos Lepakko on värikäs lasten ruokatermos ruostumattomasta teräksestä. Se pitää lapsen ruoan lämpimänä tai kylmänä. Yhdistetty lusikka ja kahveli on kiinnitettävissä pulloon kuuluvaan pidikkeeseen. Yhdistä Skip Hop Zoo Termos Lepakko Skipin Zoo pulloon ja lähde ruokailemaan ulkoilmaan! Sopii yhteen Skip Hopin Zoo Pack lastenrepun kanssa. Termos pysyy lämpimänä 7 tuntia ja kylmänä 5 tuntia Ruokatermos suljetaan tiiviillä kierrekorkilla Ruokailupidikkeeseen sopivat useimmat aterimet Sisältää käytännöllisen lusikka+haarukka-yhdistelmän Ei sisällä PVC:tä, BPA-yhdistelmiä tai ftalaatteja.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42516 Horse Club Lisa Storm 1 set

Schleich 42516 Horse Club Lisa & Storm - Lisa on lahjakas esteratsastaja ja hänellä on enemmän mitaleja kuin kenelläkään muulla Lakesidessa. Hannan isä uskoo, että hän voi osallistua olympialaisiin. Silloin kun Lisa ei treenaa kunnianhimoisesti, hän etsii aina seikkailuja. On hyvä, että hän voi luottaa Stormiin aina ja kaikkialla.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42469 Rocky Mountain Horse Tamma 1 set

Schleich 42469 Rocky Mountain Horse- tamma vetää kaikki katseet puoleensa Lakeshiden hevosnäyttelyssä, sen liikkeet ovat niin upeat. Rodulla on luonnostaan taipumus töltti-lajiin, missä vähintään yksi kavio on aina maassa. Sen ansiosta ratsastajan on erityisen mukava istua satulassa. Mitat: 15 x 8,2 x 18 cm (B x D x H)

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Micki Pinottava Karhu Senses

Mickin klassinen pinoamislelu karhun muodossa puuta ja siinä on pehmeät kankaiset koristeet! Kuusi värikästä rengasta houkuttelee leikkiin, kehittää hienomotoriikkaa ja sen kanssa voi leikkiä loputtomiin. Renkaat voi pinota missä järjestyksessä vaan, leikkiessään lapsi saa tuntumaa eri kokoihin ja niiden välisiin suhteisiin. Iloiset värit ja yhdistelmä eri luonnonmateriaaleja antaa pehmeyden tunteen ja herättää lapsen aisteja leikkiessään. Mikä rengas on suurin, mikä on pienin ja mikä keskikokoinen? Miltä tuntuu nallen kova pää verrattuna pehmeisiin kangaskorviin?

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Micki Palikkalaatikko Senses

Oikea muoto oikeaan reikään! Mickin palikkalaatikko on suosittu klassinen puulelu. Se on suloisen karhun mallinen ja siinä on pehmeät kankaiset vihreän väriset koristeet. Palikkalaatikolla on hauskaa leikkiä, se kehittää motoriikkaa ja lisää lasten kykyä käyttää aistejaan leikkiessään. Mikä palikka sopii mihinkin reikään? Miltä tuntuvat nallen pehmeät korvat, kun kosken niihin? Kun palikat on saatu laatikoon, laitat käden nallen suuhun ja poimit ne sieltä ulos – ja leikki alkaa taas. Laatikon pohja on päällystetty huovalla, joten ääni on pehmeä, kun palikat putoavat laatikkoon. Palikkalaatikko sisältää kusi eri kokoista ja muotoista puupalikkaa.

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 70138 Laavalohikäärme

Laavalohikäärme hallitsee laavamaailman yläpuolella olevaa ilmaa, sen alueelle tunkeutuvat joutuvat hankaluuksiin! Puolustaakseen itseään se jysäyttää vastustajaansa piikkisellä hännällään taistelussa. Ja se sattuu kovasti! Vauhdikkaat takaa-ajot taivaalla eivät ole sille mikään ongelma: Sen suuret, vahvat siivet tekevät siitä ketterän, nuolennopean metsästäjän! Sen huippukuuman tulihengityksen avulla se saa jopa kivet sulamaan, mikä ärsyttää kivihirviötä säännöllisesti! Mitä lähempänä se on temppelin laavalähdettä, sitä vahvempi se on. Lisäksi siellä on ihanan lämmintä!

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42480 Kennel

Yksi maltipoo, yksi chihuahua ja yksi labradorinnoutaja leikkivät yhdessä koiratarhassa. Ne riehuvat ja niillä on hauskaa! Ne pyörivät pehmeällä filtillä, vetävät teddykarhua ja leikkivät piilosta. Silloin tällöin ne ottavat ansaitut nokoset koreissaan.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pabobo Tähtiprojektori Pehmolelu Poika

Pabobo Tähtiprojektori Pehmolelu on innovatiivinen pehmoeläimen muotoinen yövalo, joka projisoi lapsen huoneeseen tähtitaivaan ja soittaa kehtolaulua ja auttaa siten lasta rauhoittumaan. Tämä monitoiminnallinen lamppu on myös pehmokaveri, joka pitää seuraa lapselle yöllä. Pabobo Tähtiprojektori Pehmolelu on LED-lamppu, joka ei kuumene, siksi lapsi voi pitää sitä pehmoeläimenä, leikkiä sillä tai pitää sängyssä. Lamppu voi projisoida huoneeseen tähtitaivaan eri värein tai palaa kiinteällä sinisellä, vihreällä tai oranssilla valolla. Se voi myös soittaa rauhoittavaa kehtolaulua kahdella eri voimakkuustasolla. Lamppu laitetaan päälle/pois painalluksella. Se voi myös sammua itsestään 22 minuutin kuluttua, tai 15 minuutin kuluttua silloin kun siinä on sekä tähtitaivas toiminto että musiikki päällä. Lamppu on johdoton ja toimii kolmella AA-patterilla. Malleina Karhu Tyttö/Poika ja Kani. Pehmeä päällinen on irrotettavissa ja voidaan pestä 30 asteen pesuohjelmalla. Tietoa Pabobo Tähtitaivas Peh

€ 51,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Explore More Marakassieläimet

Lapsesi ensimmäinen musiikkisoitin! Näitä kolmea marakassia on helppo pidellä ja jokaisella on oma uniikki ääni. Lapsesi tulee rakastamaan ihania ääniä ja soittamista näiden kolmen kaverin avulla.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 3D L.O.L.

Palapeliin 3D L.O.L. on Ravensburger ottanut aiheen suloisten, coolien ja trendikkäiden L.O.L Surprisen hahmoista. Palat sopivat täydellisesti toisiinsa ja muodostavat yhdessä pallon. Palapelin mukana seuraa alusta, johon valmiin palapelin voi asettaa – ja siitä tulee mahtava sisustuksellinen elementti. Palojen takana on numerot, jos tavanomaisen kokoamisen sijaan mieluummin haluat seurata numerointia kootessasi sitäValmiin palapelin halkaisija on 13 cm.

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Muki kahvalla Camping

Muumimuki Kahvalla Camping on valmistettu kestävästä melamiinimuovista ja siinä on hieno kuva Muumista ja Nuuskamuikkusesta. Tuote toimitetaan pienellä pakkauksella, suojaten tuotetta, mutta samalla vähentäen roskan määrää.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Wrebbit 3D palapeli Game of Thrones Red Keep

Upea 3D-palapeli Wrebbitiltä. Palapelistä muodostuu Red Keep Game of Thronesista, antaen kaikkien GoT-fanien rakentaa oma linnansa. Palapelissä on 845 palaa. Ikäsuositus: 14+

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

76896 LEGO Speed Champions Nissan GT R NISMO

Oletko valmis kisaamaan yhdellä maailman suosituimmista urheiluautoista – maineikkaalla Nissan GT-R NISMOlla? Tämä yksityiskohtainen LEGO® Speed Champions pienoismalli perustuu maailmanennätyksiä tahkoavaan driftausautoon, joka on jo 50 vuoden ajan ollut autoharrastajien suursuosikki. Nyt on sinun vuorosi rakentaa auton miniversio LEGO palikoista, ottaa paikkasi lähtöviivalla ja kilpailla voitosta!

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41905 LEGO Dots Sateenkaarikoruteline

Laita persoonasi peliin ja koristele tyylisi mukainen kaunis sateenkaarikoruteline! Kokoa teline ja koristele siitä ainutlaatuinen ja mielikuvituksellinen koruteline huoneeseesi. Tutki pakkauksen sisältämiä ohjeita ja ideoita tai keksi omia jännittäviä ratkaisuja. Koristele koruteline aina uudelleen mielesi mukaan – helppoa ja hauskaa! Haluatko päästää luovuutesi valloilleen?

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41251 LEGO Trolls Poppyn maja

Astu vieraaksi Poppyn majaan ja seuraa, kun hän valmistautuu elämänsä seikkailuun. Aloita päivä halauksella, auta sitten Poppya stailaamaan hiuksensa kuppikakuilla, sydämillä ja kukilla. Etsi seuraavaksi kartta, jossa näkyvät eeppisen matkan kaikki musiikkimaat. Poppyn seurassa tapahtuu aina jotain hauskaa. Muista pysähtyä suuren huopakukan luona, jossa Poppy keinuu hiustensa varassa!

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75893 LEGO® Speed Champions Dodge

Rakenna upea LEGO® Speed Champions 75893 2018 Dodge Challenger SRT Demon ja 1970 Dodge Charger R/T ja valmistaudu uuden ja klassisen auton väliseen kiihdytyskisaan! Kiidä klassisella Dodge Chargerilla, jossa on ahdin, ja aseta kuljettajat ohjaamoihin. Odota, että joulukuusen valot vaihtuvat, ja kiidä matkaan kaasu pohjassa. Kuka ohittaa ruutulipun ensimmäisenä tässä historiallisessa kilpailussa?

€ 42,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer YummyPlus Easy Grip Cutlery Set Grey

Suloinen ja kätevä harmaa aterinsetti Done By Deeriltä. Ozzo-veitsi, Nozo-haarukka ja Elphee-lusikka houkuttelevat lapsen syömään itse ja niiden easy-grip antaa aterimista hyvän otteen.

€ 16,70

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Fire Breathing Toothless

Fire Breathing Toothless - lohikäärme elokuvasta 'How To Train Your Dragon - The Hidden World' usein coolein yksityiskohdin ja toiminnoin. Lohikäärmeellä on aidontuntuinen 'hengitys', se loistaa ym. Pituus: 60 cm

€ 49,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Design Letters Juomalasin kansi Musta

Design Letters Juomalasin kansi Musta sopii Design Lettersin lasten juomalaiin, täydellinen ehkäisemään läikkymistä. Kansi ei sisällä BPAta ja se on halkaisijaltaan 7 cm.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

4D Cityscape Puzzle Stockholm

Tee fantastinen pääkaupunkimme 4D Cityscape -palapelinämme. 4D Cityscape -palapeli on patentoitu kolmikerroksinen palapeli, joka on sekä hauska että opettavainen. Ensimmäisenä tulee sinun rakentaa palapelin historiallinen pohja. Tee sitten ylin kerros moderniin aikaan. Käytä mukanatulevaa aikajanaa identifioimaan ja asettamaan jokainen rakennus palapeliin sen rakennusajankohdan mukaan. Tämä on viimeinen kerros saadaksesi 4D Cityscape -palapelin valmiiksi. Hauska palapeli koko perheelle, taaten palapeliriemua useaksi tunniksi. Yli 1100 palaa.

€ 34,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Design Letters Kids Termos Vaaleanpunainen

Design Letters Kids Termos Vaaleanpunainen on ruostumatonta terästä, täydellinen retkillä ja siihen voidaan laittaa kylmiä ja kuumia juomia. Termoksessa on pilli, joten lapsen on helppo juoda siitä. Termos ei sisällä BPAta.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75948 LEGO Harry Potter Tylypahkan kellotorni

Yli 9-vuotiaat Harry Potter™ -fanit pääsevät tutustumaan taianomaiseen LEGO® Harry Potter 75948 Tylypahkan™ kellotorniin. Lapset voivat uppoutua mielikuvitusleikkeihin kahdeksan minihahmon avulla Harry Potter ja Azkabanin vanki-™ sekä Harry Potter ja liekehtivä pikari™ -elokuvista tutuissa maisemissa. He voivat vierailla Dumbledoren toimistossa, osallistua pimeyden voimilta suojautumisen oppitunnille, matkata aikojen halki kääntämällä tornin kelloa tai rentoutua joulutanssiaisissa tanssitoimintoa käyttämällä. Kun lapset astuvat Tylypahkan kellotorniin, se kiehtoo heitä loputtomiin!

€ 93,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60231 LEGO City Palopäällikön auto

Yllätä pieni palomies yksityiskohtaisella paloautosetillä, joka on tuttu vuoden 2019 uutuustelevisiosarjasta. Tämä hieno LEGO® City 60231 Palopäällikön auto setti sisältää palikoista rakennetun paloauton, jossa on irrotettavat tikkaat, avattava katto ja ohjaamo näyttöineen, sähkökaapin, jossa on liekkielementti ja avattavat ovet, vesisäiliön ja vesitykin sekä kaksi minihahmoa. LEGO rakentajan rakennuskokemus saa uuden ulottuvuuden, kun hän käyttää tabletteihin ja älypuhelimiin saatavilla olevanLEGO Life sovelluksen Instructions PLUS -ohjeita. Helppokäyttöisten rakennusohjeiden erityistä haamutilaa käyttämällä luomusta voi zoomata, kääntää ja katsella. Instructions PLUS opastaa pieniä rakentajia koko rakennusprosessin ajan. Näin lapset saavat kokea onnistumisen iloa.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Me olemme Babblarna Vuodevaatesetti Pinnasänky

Me olemme Babblarna Vuodevaatesetti Pinnasänky - upealla Babblarna-aiheella. Sopii useimpiin pinnasänkyihin. Pesu 60 asteessa. Pussilakana: 100 cm x 130 cm, tyynyliina: 38 cm x 55 cm.

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Juomalasi Akryyli

Akryylinen Bamse-juomalasi aiheenaan kylpevä Bamse ja hänen ystävänsä. Lasi sopii niin kotiin kuin retkelle. Lasi on valmistettu kovsta ja kestävästä materiaalista. Tuote on osa sarjaa, joka rohkaisee lasta syömään ja juomaan itse. Tuotteet toimitetaan pienimmällä mahdollisella pakkausmateriaalilla, suojaten tuotetta vaurioilta, mutta vähentäen roskan määrää.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Musical Balloon Happy Dots

Done By Deer Musical Balloon Happy Dots antaa Elphee-elefantin soittaa laulua Over the Rainbow 1.20 min nukuttaessasi lasta tai antaen hänen katsella suloista elefanttia, joka tulee lähemmäksi ja lähemmäksi pilkullisella ilmapallolla.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Spoon Happy Dots 3 PCS Powder 1 set

Raffi, Elphee ja Ozzo - Done By Deer auttavat vauvan tutustuttamisessa kiinteään ruokaan. Tässä setissä on 3 suloista vaaleanpunaista, pitkävartista lusikkaa.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer First Meal Happy Dots Blue

Done By Deer First Meal Happy Dots Blue on täydellinen ensimmäinen astiasto pikkulapselle. Settiin sisältyy kulho, lusikka ja pillimuki. Mukin avulla lapsi saa opeteltua juomista itse.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Bib w velcro Contour Powder

Done By Deer Bib w/velcro Contour Powder on suloinen ruokalappu, joka auttaa pitämään lapsen kuivana ja puhtaana ateriointien aikana. Ruokalapussa on kätevä tasku ja tarranauha, jonka ansiosta se on helppo laittaa päälle ja ottaa pois. Se on vedenpitävä ja helppo puhdistaa.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Activity Spiral Powder

Done By Deer Activity Spiral Powder antaa pienten sormien tutkia vaaleanpunasävyistä aktiviteettispiraalia. Elphee on pehmeä ja siinä on helisevä ääni, rutistaessasi Ozzon mahaa kuulet rapisevan äänen. Pieni peili on hauska uteliaille silmille ja kaksi pururengasta helpottavat ikenien kutinaa. Aktiviteettispiraali on joustava ja se voidaan kiinnittää autoon, vaunuihin tai pinnasänkyyn. Se on myös helppo ottaa mukaan.

€ 35,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Pitkähihainen esiliina

Bamse Esiliina pitkin hihon on täydellinen maalatessa tai leipoessa!

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Jumppapussi

Bamse Jumppapussi on täydellinen koulujumppaan, vapaa-ajan aktiviteetteihin ja matkalle. Sopii käytettäväksi myös kenkäpussina matkalaukussa. Mitat: 35 x 45 cm.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Penaali

Hieno sininen penaali Bamse-aiheella on täydelllinen koulussa, matkalla tai kotona. Penaalissa on 8 värikynää, kynä, teroitin, viivoitin ja suuri pyyhekumi. Mitat: 20 x 12,8 x 3 cm.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hevea Tutti Cantaloupe 3 36 kk 2 kpl pakkaus 1 set

Hevea Tutti Cantaloupe 3-36 kk 2 kpl pakkaus sisältää käsintehtyjä tutteja, jotka on valmistettu 100% luonnonkumista. Tutit ovat saaneet inspiraationsa kaikista upeista luonnonväreistä, Cantaloupe on luonnollinen värilataus täydellisen kypsää ja mehukasta hedelmää. Tutissa on silkinsileä tunne ja se on pehmeä lapsen kasvoille ja hampaille, mutta silti kestää hyvin puremisen. Tutissa on tuuletusaukko, joka ehkäisee vakuumitilan lapsen suun ympärillä ja se on ergonomisesti perhosmuotoinen, antaen tilaa nenälle ja leualle. Tutti ei sisällä PVCtä, BPAta, ftalaatteja tai keinotekoisia aineita. Pesuohje: Keitä tutti, nopea ja helppo puhdistus

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Naamiaisasu Bobbo

Pukeudu Bobboksi, yhdeksi suosikki-Babblarnoista. Nyt voit seurata Babblarnien kaikkiin huisiin seikkailuihin! Bobbo on eläväinen ja aina menossa. Mutta varo – Bobbo voi tulla erittäin vihaiseksi! Kun lapsi babblaa, puhuu, laulaa ja leikkii yhdessä Babblarna kanssa, kehittää hän samalla omaa puhettaan ja kieltään. Asussa on Bobbon kuva vatsasssa ja pehmustetut lahkeet ja hihat. Se on helppo pukea päälle ja hihoissa on kuminauha, johon voit kiinnittää kätesi, jotta voit taputtaa ja halata kaikkia ystäviäsi

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hevea Tutti Crown 0 3 kk 2 kpl pakkaus

Hevea Tutti Crown 2 kpl pakkaus sopii 0-3- kuisille vauvoille. Tutti on valmistettu 100% luonnonkumista ja se ei sisällä PVCtä, BPAta, ftalaatteja tai keinotekoisia aineita. Tutti on pehmeä ja hellävarainen kasvoille ja siinä on ainutlaatuinen ilmastointiaukko. Sen ergonominen perhosmuoto takaa tilan nenälle ja leualle, samoin estää vakuumitilan suun ympärillä. Pakkaus on valmistettu FSC-sertifioidusta paperista. Nimi 'Hevea' tulee latinankielisestä nimestä tarkoittaen kumipuun sukulaista, Hevea Brasiliensista.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Melamiini 5 osaa 1 set

Hieno ja hauska 5-osainen Bamse-setti. Kaikissa tuotteissa on aiheena Bamse ja hänen ystävänsä, iloisissa väreissä ja hienoin yksityiskohdin. Sisällys: 1 matala lautanen 1 kulho 1 kahvallinen muki 2 kpl lastenlusikoita Ruokalappu Ruokalappu on valmistettu 100% EKO-Tex sertifioidusta polyesteristä, siinä on kouru, se on vedenkestävä eikä se sisällä PVCtä tai ftalaatteja.

€ 26,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Piirustussetti

Babblarna Piirustussetti - sisältää lehtiön, 6 värikynää ja tarroja.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71706 LEGO Ninjago Colen Kiituriauto

Kiidä pakoon Colen kiituriautolla, ettei hän jää ansaan vaarallisen Prime Empire -videopelin sisään. Pidä kuitenkin varasi! Digi-Colea jahtaa leijulaudallaan paha Hausner, joka haluaa napata hänet ketjullaan ja prime controller -aseellaan. Tehtäväsi on päihittää hänet ja pitää kiinni arvokkaasta avain-Tanasta. Digi-Colen on voitettava tämä taistelu!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Kitara valkoinen

Hauska valkoinen kitara kaiverretulla tähdellä. Kieliä voi kiristää samalla tavoin kuin normaalissa kitarassa ja se sopii loistavasti musiikista pitävälle lapselle, tai herättämään kiinnostusta musiikkiin. Aloita vaikka pieni bändi muiden puusoittimien kanssa!

€ 30,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70430 LEGO Hidden Side Newburyn metro

Suuntaa Newbury metroon huikeaan yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseen Hidden Side -maailmassa. Rakenna digitaalisesti vuorovaikutteinen metromalli, joka muuttuu portaaliksi. Lähde seikkailuun Jackin, Parkerin ja riivatun Pete Peterson -minihahmon kanssa. Lataa sitten ilmainen Hidden Side AR -sovellus älylaitteeseesi ja seikkaile digitaalisessa maailmassa vihamielisten kummitusten ja arvovaltaisen haamupomo Rat Shaunin kanssa!

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60258 LEGO City Turbo Wheels autokorjaamo

Vauhdikas päivä tuunaukseen erikoistuneessa Tread Octanen autokorjaamossa! Omituinen yleismies Harl Hubbs korjaa rakettikäyttöistä moottoripyöräänsä, Tread hitsailee palkittua hot-rodiaan ja mekaanikko on hinannut paikalle rikkoutuneen urheiluauton. Samaan aikaan kaupungin kaikkein ”krhm!” rehellisin autokauppias on asuntovaunussaan valmistelemassa uutta erikoistarjousta! Tule pitämään hauskaa tällä LEGO® City leikkisetillä!

€ 114,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60257 LEGO City Turbo Wheels Huoltoasema

Ohjaa tämä huikea sähkökäyttöinen katumaasturi LEGO® Cityn huoltoasemalle ja lataa akku pikapikaa! Kytke latausjohto latauspisteeseen, nappaa lemmikkichihuahuasi kainaloosi ja suuntaa pikkupuotiin täydentämään karkkivarastosi. Auta sitten aseman henkilökuntaa tankkaamaan surffaajien matkailuauto. Kiireinen päivä LEGO Cityn huoltoasemalla!

€ 56,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41397 LEGO Friends Mehuauto

Hengaile kavereiden kanssa Emman mehuauton luona. Emma taikoo huikeita sekoituksia tuoreista hedelmistä ja huolehtii Heartlake Cityn uimarannan hyvästä tunnelmasta. Auta häntä pilkkomaan hedelmät ja palvelemaan asiakkaita. Tai istahda aurinkotuoliin ja rentoudu Andrean kanssa smoothieta siemaillen. Mitä tuolla vedessä on? Delfiinipari on tullut tervehtimään! Auta Andrea surffilaudalle ja ratsasta aalloilla delfiinien luo.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41391 LEGO Friends Heartlake Citys kampaamo

Oletko kyllästynyt vanhaan tyyliisi? Suuntaa Heartlake Cityn kampaamoon päivittämään kampauksesi! Lähde LEGO® Friends Emman seuraksi, kun stylisti Nina loihtii hänelle uuden kampauksen. Pese ensin Emman hiukset simpukan muotoisessa pesualtaassa ja tartu sitten saksiin kampauksen muotoilua varten. Kahvitelkaa yhdessä sillä välin, kun Emman kampaus valmistuu. Lisää rusetti täydentämään tyyliä. Tässä tyylikkäässä kampaamossa on kiva hengailla ystävien kanssa!

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Frozen 2 Toddler Doll Anna Mekko

Ole valmist maagisiin matkoihin tämän upean lahjasetin kanssa, sisältäen Frozen 2 Anna-mekon ja Toddler Doll Annan. Mekko on elokuvan inspiroima ja täydellinen kaikkiin seikkailuihin. Mekossa on useita yksityiskohtia ja ylellinen violett viitta, joten olet valmis kaikkiin seikkailuihin.

€ 87,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Basic Dragon Deathgripper

Tässä yksi upea lohikäärme elokuvasta How To Train Your Dragon - The Hidden World. Deathgripperillä on suuret liikkuvat siivet ja jalat, ollen aina valmis jännittäviin seikkailuihin.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Designa Friend Winter Warm Outfit

Eläinkuviollinen tekoturkistakki irroitettavin hihoin ja vyötärövyöllä, mustat leggingsit ja vaaleanpunaiset nilkkabootsit niittiyksityiskohdin. Vaatteiden mukana tulee rannekoru, jonka voi kiinnittää Designa Friend -nuken mukana tulevaan ranneketjuun.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BABY born Trend Deluxe Kappa

Adventtina on aina lapsille joulumarkkinoita, joissa he voivat askarrella, syödä joulumakeisia ja katsella jouluesitystä. BABY bornilla on aina hieno takkinsa päällään. Plustakki kimaltelee ja hänet on sen avulla helppo huomata lasten joukosta. Hän istuutuu hienoissa ja värikkäissä leggingseissään tyynylle näyttämön eteen ja seuraa näytöstä. Hänen lämpimät saappaat ja pipo, jossa on suloiset korvat, suojaavat häntä kylmältä. Alkuperäistarvikkeet BABY born -nukelle.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9286 Playmobil Talviliikunta trio

9286 Playmobil Talviliikunta trio - Vapaa-ajan talviurheilijan on valittava: Carving-sukset, lumilauta vai snowtube-liukuri? Aivan sama, lumessa kaikki on hauskaa. Tänään hän kokeilee ensin lumilautaa. Kätevää: Snowtube-liukurissa on jalka-aukko lapsihahmolle sekä kaksi kahvaa aikuishahmolle.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70224 Playmobil Novelmoren vesitykki

70224 Playmobil Novelmoren vesitykki - ritari ja asemestari voivat puolustautua tykillä, joka ampuu kuusi laukausta ja siinä on laukaisutoiminto.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70221 Playmobil Burnhamin ritarilinnoitus

70221 Playmobil Burnhamin ritarilinnoitus linnaportilla, tulikanuunoin, tulipallovangitsijalla ja lohikäärmehäkillä. Linnaan pääsee myös Tulivuoren kautta. Tulivuoressa on vankityrmä alaosassa ja mukana neljä hahmoa.

€ 156,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70200 Playmobil Roska auto

70200 Playmobil roska-autossa on vilkkuvat valot, poistettava katto ja pidike nostamaan ja tyhjentämään roska-astiat. Roska-auton takaosa viettää taaksepäin ja tyhjenee luukun kautta.

€ 62,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

70193 Playmobil Potilas pyörätuolissa

70193 Playmobil Potilas rullatuolissa, jossa on ulostaitettava jalkatuki. Jalka- ja käsituet ovat säädettävissä.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Frozen 2 Kirjoitussetti

Frozen 2 Kirjoitussetti sisältää 12 eri osaa, sopien täydellisesti kirjoittamisesta tai piirtämisestä pitävälle lapselle. Kaikissa osissa on aiheena Elsa, Anna ja heidän ystävänsä elokuvasta.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Teddykompaniet Diinglisar, Kaniini Keinueläin

Teddykompaniet Diinglisar keinueläintä voi vetää, sillä siinä on pyörät ja se soittaa Old McDonald melodiaa. Koko 60x48 cm, CE-merkitty EN71 mukaan.

€ 75,10

Read on...

Leikkikalut
Product
 

42097 LEGO Technic Kompakti telanosturi

Siirrä kuormia ahtaissa tiloissa upealla LEGO® Technic Kompaktilla telanosturilla. Tämä tukeva ja monipuolinen siirrettävä nosturi sisältää monia realistisia ominaisuuksia, kuten isot telaketjut, kattavan nostokaapeliston, perinteisen keltamustan värityksen ja näyttäviä, yksityiskohtaisia tarroja. Aja se paikalleen, laske tukijalat, ojenna puomi, aktivoi turvalukitus, käytä vinssiä, käännä ylärakennetta 180° ja siirrä kuorma supertarkasti. Kun olet valmis, voit taittaa LEGO Telanosturin näppäräksi ajoneuvoksi ja siirtyä seuraavaan työhön! Rakenna tästä 2-in-1-mallista LEGO Technic Kompakti torninosturi.

€ 93,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Designafriend Sophie Doll

Designafriend Sophie Doll on vaaleanpunaiset suorat hiukset ja ainutlaatuisen ruskeat silmät, jotka sulkeutuvat. Hänellä on yllään vaaleanpunasävyinen paljettitakki, tyllihame paljettiyksityiskohdin, vaaleanpunasävyiset kimaltavat ballerinakengät, rusetti hiuksissaan ja olkalaukku.

€ 69,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

INTEX Lobster

Oletko väsynyt näkemään flamingoja ja delfiinejä uima-altaassa ja rannalla? Nyt voit yllättää ystäväsi tällä superhienolla puhallettavalla hummerilla! Siinä on aidonnäköinen kuviointi, joten sitä helposti erehtyy luulemaan aidoksi jättisuureksi hummeriksi! Mukana 1 korjauslappu.

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product