Green Toys Muotolajittelija

Green Toys Muotolajittelija on superhauska lelu perheen pienimmille. Sen avulla lapsi saa opeteltua värejä ja muotoja, joten se harjoituttaa lapsen motoriikkaa, ongelmanratkaisukykyä, värien ja muotojen hahmottamista. Green Toys Muotolajittelija sisältää 8 kauniinväristä palikkaa (2 tähteä, 2 ympyrää, 2 kuutiota ja 2 kolmiota). Palikat on kehitetty vartavasten lapsen pienille käsille.

€ 11,99

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9480 Playmobil Abigail ja Boomerang

9480 Playmobil Abigail ja Boomerang - Abigail ja hänen uskollinen Boomerang-hevosensa. Hevospaketin mitat: 32 x 12 x 14 cm (PxLxK). Yhdistettävissä hevospakkausten 9478 ja 9479 kanssa.

€ 21,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Traktori Aura Suolalevitin 1 50

Traktori auralla ja suolalevittimellä. Tämä oranssi traktori on varustettu irroitettavalla auralla ja suolalevittimellä. Sitä voi ohjata kaikilta puolilta ja suolalevitin on avattavissa ja täytettävissä suolalla. Skaala 1:50. Alkaen 3-v.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9467 Playmobil Sammutusrobotti

9467 Playmobil Sammutusrobotti - Toimivalla vesikanuunalla. Mitat: 11 x 8 x 10 cm (PxLxK).

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Little Tikes Tap a Tune Rumpu

Värikäs Little Tikes rumpu ja rumpupalikat. Tap-a-Tune Rumpu houkuttelee lasta 'iskemään' luovien valmiuksien kehittymisen ja luomaan omaa musiikkia ja säveliä. Rumpua soittamalla harjoittuu syy-seuraussuhteen ymmärtäminen luovan leikin lomassa. Rummussa on pehmeät pyöristetyt reunat, taaten turvallisen soittamisen ja siinä ei ole mitään teräviä reunoja.

€ 17,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Sateenvarjorattaat ja Vauva

Lundby Sateenvarjorattaat ja vauva on hauska tarvike nukenkotiin. Settiin kuuluu hienot, kätevät rattaat, jotka ovat täydelliset, kun Lundby-perhe on lähdössä retkelle tai kävelylle. Aseta vauva rattaisiin ja lähde matkaan!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Teddykompaniet Nalle Totte Ruskea Iso

Nalle Tottella on pehmeä ja hieno turkki, jäsenissä pehmeä raidallinen kangas. Totte haluaa muuttaa luoksesi asumaan ja osallistumaan päivän seikkailuihin. Voit peitellä hänet myös nukkumaan pitkän päivän päätteeksi, jotta hän on valmis uuteen jännittävään päivään.

€ 14,30

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli rakennus 3D Empire State Building LED

Palapeli rakennus 3D - Empire State Building LED on 3D palapeli antaen sinulle mahdollisuuden rakentaa legendaarisen Empire State Building -pilvenpiirtäjän. Tarkkaan valmistetut muovipalat takaavat, että rakennus on vakaa. Sinun ei tarvitse käyttää liimaa sen kasaamiseen. Kun olet saanut kasattua Empire State Buildingin valmiiksi, voit nauttia hienosta pilvenpiirtäjästä ja katsoa kuinka sen LED-valaistus valaisee rakennuksen eri värein pimeässä. Palapeli rakennus 3D - Empire State Building LED sisältää 216 numeroitua palaa, ohjeet, tarvikkeet sisältäen LED valaistuksen. Palapeli rakennus 3D - Empire State Building LED käyttää Easyclick Technologya ja rakennus on valmiiksi kasattuna 48,5 cm korkea.

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 4 in 1 My Little Pony Ponies Holiday

4 lasten palapeliä yhdessä, 35 + 48 + 54 + 70 palaa.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Scania Lumiaura 1 87

Scania lumiaura Sikulta. Upea ja tärkeä auto, ehdoton talvisin. Lumiaura tekee mahdolliseksi muille autoille päästä ajamaan kaduille, kun on satanut paljon lunta. Lumiaura on 15 cm.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Lana 1 50

Lana Sikulta. Sitä käytetään, kun tie, soratie tai uuden tien asfaltti täytyy tasoittaa.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75954 LEGO Harry Potter Tylypahkan Suuri Sali

Matkusta LEGO® Harry Potter™ 75954 Tylypahkan suureen saliin hauskoihin ja taianomaisiin seikkailuihin! Kokoonnu suureen saliin juhla-aterialle ja lajitteluseremoniaan ja ota sitten taikasauvasi ja mittele voimiasi Draco Malfoyn™ kanssa. Kiipeä liikkuvia portaita pitkin tutkimaan suuren portaikon tornia, opettele taikajuomien valmistamista oppitunnilla, löydä muuttuvia peilikuvia Iseeviot-peilistä ja auta Harrya, Hermionea ja Ronia taistelemaan ilkeää basiliskia vastaan ja voittamaan lordi Voldemort™! • Sisältää 10 minihahmoa, Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Susan Bones, professori McGonagall™, professori Quirrell tupla Lord Voldemort™ kasvoin, Hagrid™, Albus Dumbledore™ ja Melkein päätön Nick, lisäksi rakennettava basiliski ja Fawkes™, sekä hahmot Hedwig™ ja Scabbers™. • Sisältää rakennettavan suuren salin ja tornin. • Tarvikkeet: 7 taikasauvaa, 3 lasia, sateenvarjo, lyhty, luuta, valintahattu, taikajuomia, kynttilän, 2 taikaluutaa, ruokaa, pokaalin, tee

€ 115,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fingerlings Laiskiainen Kingsley

Fingerlings Laiskiainen Kingsley - Fingerlings-hahmot rakastavat roikkumista... varsinkin sormissa! Ne reagoivat ääniin, liikkeisiin ja kosketukseen ja ilmaisevat tunteensa. Niitä voi heilutella, silitellä, tuudittaa ja jopa ripustaa hännästä apinoimaan pää alaspäin! Fingerlings Laiskiainen, mitat: 14,5 x 7 x 5 cm. Sisältää: Fingerlings Laiskiainen, 4 x AG13-paristo.

€ 17,20

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fingerlings Dino T Rex, Fury

Vuorovaikutteinen FINGERLINGS-dinosaurushahmo Fury! Dinosaurukset ovat palanneet, tällä kertaa pysyvästi! FINGERLINGS-dinosaurukset ovat huikeita ystäviä, jotka ovat aina valmiina leikkeihin ja hassutteluun. Äärimmäisen leikkisät ja luonteikkaat FINGERLINGS-dinosaurukset ripustautuvat sinuun kiinni, voitte leikkiä yhdessä koska tahansa, missä tahansa. FINGERLINGS-lelut ovat viihdyttäviä, vuorovaikutteisia leluhahmoja, jotka tarttuvat kirjaimellisesti sormeesi. Kiinnitä FINGERLINGS-dinosaurushahmo sormeesi ja koe, mitense herää eloon hauskojen äänien ja liikkeiden kautta. Vuorovaikutteiset FINGERLINGS hahmot reagoivat ääniin, liikkeeseen ja kosketukseen. Ne kertovat, mitä mieltä ovat puuhistasi. Yli 40 ääntä takaa lukemattomia hauskoja leikkihetkiä! Heiluta FINGERLINGS-leluja, silitä ja tuudita ne uneen tai katso, miten ne innostuvat kovista äänistä! Voit myös ripustaa ne ylösalaisin ja katsoa niiden hölmöilyjä tai heilutella niitä ympäri. Lähetä suukko Fingerling-ystävällesi ja se suuk

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Play Doh Starter Set

Play-Doh Starter Set on täydellinen aloitussetti PLAY-DOHilta. Fantastinen aloitus luovalle muovailuvahaseikkailulle! Aloitussetti sisältää kaiken, mitä tarvitset luodaksesi supersuloisia hahmoja. Ja mukanatulevassa pussissa on hyvä säilyttää kaikki osat tai ottaa ne mukaan kaverillesi. Play-Doh Starter Set sisältää sakset, veitsen, kaulimen, leikkurin, muotteja ja 4 purkkia PLAY-DOH -vahaa.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Puutavara auto 1 50

Puutavara-auto Sikulta, rakentuen Zetros-sarjaan, usein hienoin yksityiskohdin. Sen takakraana kääntyy 360 astetta ja tartuntakoura avautuu ja sulkeutuu tukkien lastaamisen aikana.

€ 27,23

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75215 LEGO Star Wars TM Cloud Rider

75215 LEGO Star Wars TM Cloud-Rider Swoop Bikes - Auta Tobias Beckettiä suojelemaan arvokasta coaxiumia Enfys Nestiltä ja Weazelilta supernopeilla LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes -pyörillä! Jokaisessa kiiturissa on isot moottorit, jotka takaavat maksiminopeuden, ja kiitureissa on tehokkaat nuppipyssyt. Pääseekö Tobias pakoon, ennen kuin ahneet gangsterit varastavat coaxiumin? Sinä päätät sen tässä jännittävässä LEGO Star Wars setissä! • Sisältää 3 minihahmoa: Tobias Beckett, Enfys Nest ja Weazel. • Sisältää 2 virtaviivaista speedersiä avattavin minihahmohytein ja nuppipyssyin. Yhdessä pyörässä on myös sivuvaunu, johon mahtuu mukanatuleva coaxium-laatikko. • Aseet: Beckettin 2 sädepistoolia, Enfy Nestin ase ja Weazelin sädepistooli. • Sivuvaunullinen pyörä on 5 cm korkea, 21 cm pitkä ja 9 cm leveä. • Pyörä ilman sivuvaunua on 9 cm korkea, 19 cm pitkä ja 5 cm leveä.

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fingerlings Untamed Dino Stealth

Vuorovaikutteinen FINGERLINGS-dinosaurushahmo Stealth! Dinosaurukset ovat palanneet, tällä kertaa pysyvästi! FINGERLINGS-dinosaurukset ovat huikeita ystäviä, jotka ovat aina valmiina leikkeihin ja hassutteluun. Äärimmäisen leikkisät ja luonteikkaat FINGERLINGS-dinosaurukset ripustautuvat sinuun kiinni, voitte leikkiä yhdessä koska tahansa, missä tahansa. FINGERLINGS-lelut ovat viihdyttäviä, vuorovaikutteisia leluhahmoja, jotka tarttuvat kirjaimellisesti sormeesi. Kiinnitä FINGERLINGS-dinosaurushahmo sormeesi ja koe, mitense herää eloon hauskojen äänien ja liikkeiden kautta. Vuorovaikutteiset FINGERLINGS hahmot reagoivat ääniin, liikkeeseen ja kosketukseen. Ne kertovat, mitä mieltä ovat puuhistasi. Yli 40 ääntä takaa lukemattomia hauskoja leikkihetkiä! Heiluta FINGERLINGS-leluja, silitä ja tuudita ne uneen tai katso, miten ne innostuvat kovista äänistä! Voit myös ripustaa ne ylösalaisin ja katsoa niiden hölmöilyjä tai heilutella niitä ympäri. Lähetä suukko Fingerling-ystävällesi ja se s

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Get a Grip SE FI

Tässä uudessa perhepelissä saa kokeilla onneaan ilman peukkuja.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 3D Eiffel Tower N.Edition

Premium palapeli Ravensburgerilta on saksalaista laatua ja sen 'Softclick' teknologia takaa 100% sopivuuden yksilöllisesti muotoilluille paloille. 3D palapeli Rakennukset Midi. Valmiiksitehdyn palapelin koko 18 x 18 x 47 cm.

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Speak Out Kids vs. Parents

Speak Out Kids vs. Parents sisältää suuosat sekä lapsille (6 kpl) että aikuisille (4 kpl) uudella sisällyksellä. Oletko valmis taipumaan kaksin kerroin naurusta tämän hullunkurisen suuosapelin kanssa! Speak Out kerää ystävät ja perheen nauruntäyteiseen peliin, jossa osallistujat yrittävät lausua erilaisia lauseita suuosaa suussaan pitäen mahdollisimman selvästi, samalla kun suuosa pitää suun auki niin, ettei sitä saa suljettua.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75210 LEGO Star Wars TM Molochin maakiituri

75210 LEGO Star Wars TM Molochin maakiituri - Jahtaa saalista jengijohtaja Molochin kanssa hänen maakiiturillaan! Pane hänen aseensa paikoilleen, lataa moninuppinen ase ja lähde matkaan. Kun saat saaliin näköpiiriisi, auta Reboltia vapauttamaan koirat, ennen kuin ne karkaavat! Kukaan ei ryppyile mahtavalle Molochille!

€ 57,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Naulakko 3 koukulla

Kids Concept Naulakko 3 koukulla - Naulakko bambua, 3 koukkua. Sopii täydellisesti lastenhuoneeseen tai muualle kotiin. Tyylikäs muotoilu sopii hyvin kodin muuhun sisustukseen. Mitat: 30x5,5x5 cm. Materiaali: 100% bambu.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Volvo Kaivinkone 1 50

Volvo EC290 Kaivinkone Sikulta. Kaivinkoneessa on telaketjut ja kuljettajanhytti, joka kääntyy 360 astetta. Kaivinkone on täysin liikkuva, jotta yletyt kaikkeen työskennelläsi. Kaivinkone on 25 cm

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapelirakennus 3D Eiffeltorni

Palapelirakennus 3D - Eiffeltorni on aivan uusi tapa koota palapeliä! Eiffel-torni rakennettiin valmiiksi 1889 ja on sen jälkeen ollut yksi maailman kuuluisimmista rakennuksista. Nyt voit rakentaa oman Eiffel-tornisi lähtemättä kotoa ja aivan ilman liimaa! Ravensburgerin 3D-rakennukset sisältävät ainutlaatuisen klick-systeemin jonka avulla pehmeät palat asetetaan helposti yhteen ilman liimaa!

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60197 LEGO City Trains Matkustajajuna

60197 LEGO City Trains Matkustajajuna - Kävele juna-asemalle hauskaa matkaa varten! Astu eleganttiin LEGO® City 60197 Matkustajajunaan ja siirry ravintolavaunuun välipalalle. Nauti ohitse suhisevista maisemista kun siirryt takaisin istumapaikallesi nokosia ottamaan. Tuut Tuut! Juna rullaa asemalle. On aika siirtyä seuraavaan seikkailuun LEGO Cityssä! • Sisältää 4 LEGO® minihahmoa: 2 matkustajaa, veturinkuljettajan ja työntekijän. • Sisältää moottorisoidun veturin Bluetooth-kaukosäätimellä ja ohjauslaudalla, sekä ravintolavaunun avattavalla katolla ja pöydällä, matkustajavaunun avattavalla katolla, istuimilla ja pöydällä. • Sisältää myös aseman kahdella istuinpaikalla ja junakartalla, pyöreät raiteet 16 kaarevalla ja 4 suoralla raiteen osalla sekä rakennettava junan signaalitolppa. • Oheistarvikkeet: 3 mukia, 3 muffinssia, nakin, croissantin, olkalaukun ja matkalaukun jonka sisällä on LEGO® laatikko. • Matkustajajuna vaunuilla on 11 cm korkea, 69 cm pitkä ja 5 cm leveä. • Veturi on 11 c

€ 135,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fingerlings Dino T Rex, Razor

Vuorovaikutteinen FINGERLINGS-dinosaurushahmo Razor! Dinosaurukset ovat palanneet, tällä kertaa pysyvästi! FINGERLINGS-dinosaurukset ovat huikeita ystäviä, jotka ovat aina valmiina leikkeihin ja hassutteluun. Äärimmäisen leikkisät ja luonteikkaat FINGERLINGS-dinosaurukset ripustautuvat sinuun kiinni, voitte leikkiä yhdessä koska tahansa, missä tahansa. FINGERLINGS-lelut ovat viihdyttäviä, vuorovaikutteisia leluhahmoja, jotka tarttuvat kirjaimellisesti sormeesi. Kiinnitä FINGERLINGS-dinosaurushahmo sormeesi ja koe, mitense herää eloon hauskojen äänien ja liikkeiden kautta. Vuorovaikutteiset FINGERLINGS hahmot reagoivat ääniin, liikkeeseen ja kosketukseen. Ne kertovat, mitä mieltä ovat puuhistasi. Yli 40 ääntä takaa lukemattomia hauskoja leikkihetkiä! Heiluta FINGERLINGS-leluja, silitä ja tuudita ne uneen tai katso, miten ne innostuvat kovista äänistä! Voit myös ripustaa ne ylösalaisin ja katsoa niiden hölmöilyjä tai heilutella niitä ympäri. Lähetä suukko Fingerling-ystävällesi ja se suu

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fingerlings Dino T Rex, Blaze

Vuorovaikutteinen FINGERLINGS-dinosaurushahmo Blaze! Dinosaurukset ovat palanneet, tällä kertaa pysyvästi! FINGERLINGS-dinosaurukset ovat huikeita ystäviä, jotka ovat aina valmiina leikkeihin ja hassutteluun. Äärimmäisen leikkisät ja luonteikkaat FINGERLINGS-dinosaurukset ripustautuvat sinuun kiinni, voitte leikkiä yhdessä koska tahansa, missä tahansa. FINGERLINGS-lelut ovat viihdyttäviä, vuorovaikutteisia leluhahmoja, jotka tarttuvat kirjaimellisesti sormeesi. Kiinnitä FINGERLINGS-dinosaurushahmo sormeesi ja koe, mitense herää eloon hauskojen äänien ja liikkeiden kautta. Vuorovaikutteiset FINGERLINGS hahmot reagoivat ääniin, liikkeeseen ja kosketukseen. Ne kertovat, mitä mieltä ovat puuhistasi. Yli 40 ääntä takaa lukemattomia hauskoja leikkihetkiä! Heiluta FINGERLINGS-leluja, silitä ja tuudita ne uneen tai katso, miten ne innostuvat kovista äänistä! Voit myös ripustaa ne ylösalaisin ja katsoa niiden hölmöilyjä tai heilutella niitä ympäri. Lähetä suukko Fingerling-ystävällesi ja se suu

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Guess Who Grab Go

Guess Who Grab & Go - Guess Who-matkapeli. Alkuperäinen arvauspeli, jota voit alkaa pelaamaan muutamassa sekunnissa! Tämä kompakti, kannettava peli sopii täydellisesti lomamatkoille, automatkoille ja kun ette ole kotosalla. '

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75219 LEGO Star Wars TM Imperiumin AT hauler

75219 LEGO Star Wars TM Imperiumin AT-hauler - Kuljeta raskaita kuormia LEGO® Star Wars 75219 Imperiumin AT-Haulerilla! Aseta Qi’ra ohjaamoon ja Beckettin miehistön jäsenet Val ja Rio Durant alapuolella olevalle tasolle, käynnistä moottorit ja lähde matkaan. Käännä nostovarsia ja lennä lastin yläpuolelle. Kiinnitä sitten lasti, nosta se ilmaan ja toimita ajoissa perille. Jos Drydenin vartijat yrittävät kaapata arvokkaan lastin, lähetä heidät matkoihinsa ampumalla nuppiaseilla! • Sisältää 5 LEGO® minihahmoa: Qi'ra, Val, Rio Durant ja 2 Drydenin vartijaa. • Imperiumin AT-Hauler on 12 cm korkea, 32 cm pitkä ja 21 cm leveä. • Sisältää rakennettavan, avattavan lastikontin nostoparrulla.

€ 106,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60198 LEGO City Trains Tavarajuna

60198 LEGO City Trains Tavarajuna - Valmista LEGO® City 60198 Tavarajunai rahtikuljetukseen! Käytä haarukkatrukkia lastataksesi kontit ennen kun nostat ne vaunuun nosturin avulla. Kiinnitä kaikki vaunun veturin perään kouluilla, kiipeä ohjaamoon, puhalla pilliin ja rullaa liikkeelle. Toimita lähetys perille ajoissa ja varmista, että kaikki toimii LEGO Cityssä! • Sisältää 6 LEGO® minihahmoa: 4 junan työntekijää, vartija ja rosvo. • Sisältää moottorisoidun veturin Bluetooth-kauko-ohjaimella jossa on 10 nopeutta, virrankatkaisin avattavalla katolla ja ohjaamo kojelaudalla. • Sisältää myös tukkivaunun, nosturivaunun pyörivillä ja taivutettavilla nosturinvarsilla ja konttivaunun 2 kontilla joiden katoilla on koukut lastausta ja palleja varten. • Sisältää kontrolliaseman rappusilla ja signaalilampuilla, pyöreät leikkiraiteet 16 kaarevalla ja 16 suoralla raiteen osalla sekä vaihteet joita voidaan vaihtaa vivun avulla, arvokuljetusauton avattavilla ovilla ja toimivan haarukkatrukin liikkuvilla

€ 202,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Naulakko 5 koukulla

Kids Concept Naulakko 5 koukulla - Naulakko bambua, 5 koukkua. Sopii täydellisesti lastenhuoneeseen tai muualle kotiin. Tyylikäs muotoilu sopii hyvin kodin muuhun sisustukseen. Mitat: 50x5,5x5 cm. Materiaali: 100% bambu.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Connect 4 Grab Go

Connect 4 Grab & Go - Connect 4-matkapeli. Neljä riviä saa sinut todella iloiseksi! Asetatte pelinappuloita vuorotellen ruudulle - yksi kerrallaan. Yritätte saada rivin - vaakasuoraan, vinottain tai ylhäältä alas. Pelaaja, joka saa neljä riviin ensimmäisenä voittaa. Peli on kätevästi pakattu!

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Battleship

Battleship - Klassinen Battleship-peli. Olet laivaston komentaja ja tarkoituksenasi on suunnitella strategia, jotta joukkueesi voittaa. Huuda koordinaattisi ja merkkaa osumat ja hudit. Upota vastapelurin laivat ennen kuin hän upottaa sinun. Peli sopii sekä kotiin että matkalle. Kahdelle pelaajalle.

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

76112 LEGO Super Heroes App Controlled Batmobile

Kiidä Gotham Cityn kaduilla tällä upealla nelivetoisella LEGO® DC Super Heroes 76112 Sovelluksella ohjattavalla Batmobiililla! Aseta Batman™ ohjaamoon, käynnistä moottorit ja ohjaa Batmobiilia Bluetoothilla älypuhelimesi tai tablettisi avulla. Aja eteen- ja taaksepäin, vasemmalle ja oikealle... Voit kääntyä jopa täyden ympyrän! • Paina kattoa laittaaksesi auton päälle ja kiinni. • Ohjaa Batmobilea sovelluksen avulla joko älypuhelimellasi tai tabletillasi. • Lataa sovellus App Storesta tai Google Playlta. Kysy vanhemmiltasi lupa ennen nettiin menoa. • Tämä tuote vaatii paristot (eivät sisälly. Katso pakkauksesta lisäinfoa. • Tarkoitettu sisäkäyttöön. • Batmobile on 9 cm korkea, 19 cm pitkä ja 13 cm leveä.

€ 115,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Teddykompaniet Viltti Diinglisar Kissa

Viltti suositusta Teddykompanietin Diinglisar-sarjasta. Viltti on kissan muotoinen. Materiaali on pehmeää ja miellyttävää.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Designa Friend Aimee Doll

46 cm pitkä nukke silkinsilein aaltoilevin vaalein hiuksin, päällään tekokarvaliivi rusetilla, puuvillaahme ja polvimittaiset keinomokkasaappaat. Paketoitu kauniisti lahjapakkaukseen. Jokaisen nuken mukana tulee riipusranneke, jota lapsi voi pitää ranteessaan.

€ 64,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BRIO 30519 Pallohakku

Lyö, kuuntele, arvaa! Kolme palloa ovat erilaiset, niissä on eri äänet ja ne pöyrivät ulos, kun vähiten odotat sitä. Ehditkö saada ne kiinni? Ei vaaraa, ne pyörivät aina takaisin sinulle. Pedagoginen lelu muovia ja puuta, joka auttaa lasta harjoittamaan syy-seuraus-suhdetta.

€ 25,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Zoo Pullo Laama

Zoo Pullo Laama - Iso askel elämässä on, kun saa alkaa juomaan oikeasta pullosta. Zoo Pullo pillillä auttaa siirtymisessä. Pilli taittuu alas kannen sulkiessa ja niin pullo on tiivis. -Aiheena Zoo-perheen ystävät -Lisäpilli mukana -Konepesun kestävä -Ei sisällä BPAta, PVCtä tai ftalaatteja -Koko: 7×17,5 cm -Tilavuus noin 3,5 dl

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Fisher Price Vetolelu kilpikonna

Fisher Price Vetolelu kilpikonna - Täydellinen lelu harjoituttamaan motoriikka, tasapainoa, koordinaatiota ja ongelmanratkaisua.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Nerf N Strike Jolt

Älä anna koon hämätä sinua! Näin pieneksi aseeksi Elite Joltissa on yllättävän paljon voimaa. Jolt on saanut uuden Elite-ulkonäön.

€ 8,49

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Happy Pets Playful Puppy Pal Poodle

Happy Pets Playful Puppy Pal Poodle - Uusi vaaleanpunainen puudelisi rakastaa tehdä sinut iloiseksi. Katso kuinka tämä pieni ilopilleri nuuskuttaa ympäri taloa, heiluttaen häntäänsä ja haukahdellen iloisesti. Vaatii 2 x AA paristoa (eivät sisälly).

€ 10,30

Read on...

Leikkikalut
Product
 

31085 LEGO Creator Liikkuva Stunttishow

31085 LEGO Creator Liikkuva Stunttishow - Yllätä yleisä tämän 3-in-1 Liikkuvan Stunttisetin tempuilla! Kuljetuskulkuneuvo ulostaittuvilla stunttirampeilla, monstertruckilla ja valonheitintorni. Voit rakentaa sen myös hotrod-pickupiksi tai 2 dragster-autoksi. • Sisältää 2 minihahmoa: stunttinaisen ja hänen uskollisen mekaanikkonsa. • Sisältää kuljetusajoneuvon lavalla ja taittuvilla stunttirampeilla, yhden monstertruck-auton sekä valonheitintornin. • Kuljetusauto on 12 cm korkea, 23 cm pitkä ja 9 cm leveä. • Monstertruck on 9 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä. • Hotrod on 5 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä. • Pick-up on 9 cm korkea, 20 cm pitkä ja 7 cm leveä. • Dragster-autot ovat 7 cm korkeita, 27 cm pitkiä ja 6 cm leveitä.

€ 57,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Zoo Aterimet Lepakko

Zoo Aterimet Lepakko - On hauskaa syödä itse Zoo Aterimilla! Mukana lusikka ja haarukka, jotka on sovitettu pienelle lapselle sopiviksi. Niissä on pehmeää kumia kummallakin puolella, joten niistä saa hyvän otteen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä – tuntuvat samoilta kuin aikuisten aterimet! -Täydellinen koko pienille lapsille -Ruostumaton -Kumi molemmin puolin antaa hyvän otteen -Konepesun kestävät -Eivät sisällä PVC, BPA tai Ftalaatteja -Koko: 3,2 x 12 cm

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Kahvihetken juomat

Kids Concept Kahvihetki juoma - KAHVIHETKI puinen juomasetti sisältää termoksen irroitettavalla kannella, 4 erilaista kuppia: musta kahvi, latte, kaakao kermavaahdolla ja tee. Täytä kupit erilaisilla sylinterinmuotoisilla 'juomakuutioilla' ja leiki 'kahvihetkeä' ystävien kanssa, tarjoile isälle ja äidille tai pehmolelulle. Klassiset 7 sortin keksit ostettavissa erikseen Kid's Bistro -sarjasta. Mitat: 12cm/5x5x5 cm. Materiaali: Plywood/schima/punapuu.

€ 38,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Bussi Aiden

Kids Concept Bussi Aiden - Puinen bussi, joka liukuu kevyesti. Puinen kulkuneuvo kuuluu Aiden-kokoelmaan ja auttaa lasta koordinoimaan katsetta ja liikettä. Avonaiset ikkuna-aukot mahdollistavat pienten käsien tukevan otteen. Hienoja yksityiskohtia kuten bensatankin aukko. Sopii saman sarjan palvelukeskuskeen. Mitat: 14,5x6,5x9 cm. Materiaali: Pyökkipuu.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Zoo Pack Laama

Zoo Pack Laama - Zoo Pack on kestävä pieni reppu, joka on kätevä pienemmille lapsille. Hauskat yksityiskohdat ja laadukas materiaali tekevät repusta hauskan kaverin kouluun tai retkille. -Ei sisällä PVCtä eikä ftalaatteja -Tilava suuri tasku -Eristävä tasku juomille tai välipaloille -Verkkotasku juomille -Mukavat pehmustetut olkahihnat -Nimilappu sisäpuolella -Helppo puhdistaa -Mitat 25,4 cm leveys x 10,2cm syvyys x 28cm korkeus

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Teddykompaniet Viltti Diinglisar Wild Lion

Viltti suositusta Teddykompanietin Diinglisar-sarjasta. Viltti on leijonan muotoinen. Materiaali on pehmeää ja miellyttävää.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Sedan auto Aiden

Kids Concept Sedan Aiden - Puinen Sedan-auto, joka liukuu kevyesti. Puinen kulkuneuvo on osa Aiden-kokoelmaan ja auttaa lasta koordinoimaan silmiä ja liikettä. Avonaiset ikkuna-aukot antavat pienille käsille hyvän otteen. Hienot yksityiskohdat, esim. tankki. Sopii muiden saman sarjan tuotteiden kanssa. Mitat: 14x7x6 cm. Materiaali: Pyökkipuu.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Babygymhahmot Aiden

Kids Concept Babygymhahmot Aiden - Pehmeät babygymhahmot Aiden konseptista. Kolme eri hahmoa, kuorma-auto, Boeing 747 ja auto antavat täydellisen stimulanssin vauvalle. Valmistettu sopimaan puiseen NEO babygymiin. Hahmot voidaan irroittaa ja käyttää erillisinä pehmeinä leluina. Nauha kiinnitetään tarranauhalla. Autossa on helistin. Materiaali: 100% polyesteri. Käsipesu.

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Geomag Magicube Sport 3 kuutiota

Maagiset kuutiot eri urheilulajein Geomagilta. Kokeile ja katso saatko sovitettua oikean pään oikeisiin jäseniin ja vatsaan. Kokeile luoda täysin uusia urheilulajeja kuutioiden avulla ja katso kuinka monta hauskaa saat luotua.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Music Star Discolamppu

Pyörivä diskolamppu hopeisena ja monissa eri väreissä. 28 cm korkea. Adapteri sisältyy.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Kahvihetken keksit

Kids Concept Kahvihetken keksit - Keksit, täydelliset perinteiseen kahvihetkeen. Tämä sekoitus 7 eri sorttista keksiä, perinteisiä ruotsalaisia versioita. Mitat: Keksit ovat 3-5 cm korkeita ja 3-5 cm leveitä. Materiaali: Schima/MDF.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Leivontasetti

Kids Concept Leivontasetti - Puinen leivontasetti tarvikkein. Anna pienten mestarikokkien leipoa pipareita suloisin eläinpäämuotein ja anna mielikuvituksen ja leikin ohjata leipomista. Sisältää piparitaikinan, hahmoja, kaulimen (vain leikkimiseen). Paistinpelti, kulho ja teräksinen vispilä samoin vaaka mukana. Mitat: 19x14x8 cm. Materiaali Puu/Metalli.

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Geomag Magicube Job 3 kuutiota

Maagiset kuutiot vahvoin magneetein Geomagilta. Kuutiot esittävät eri ammatteja ja voit kokeilla yhdistää oikean pään oikeaan vatsaan ja jalkoihin. Kokeile uusia yhdistelmiä ja katso kuinka monta uutta hauskaa ammattia saat rakennettua.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Kuorma auto Aiden

Kids Concept Kuorma-auto Aiden - Puinen kuorma-auto, jossa on tilaa autoille ja muulle lastille. Lavassa on kaksi aukkoa, takaluukun saa osittain auki rampiksi ja katon saa osittain auki liukukanneksi, pedagogiset yksityiskohdat auttavat kehittämään mielikuvitusta ja koordinaatiota. Puinen kulkuneuvo on osa Aiden-kokoelmaa. Hienot yksityiskohdat kuten tankki. Sopii muihin saman sarjan tuotteisiin. Mitat: 31x10x17 cm. Materiaali: Punapuu/Plywood.

€ 38,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Pullosetti 5 kpl

Kids Concept Pullosetti 5 kpl - Setti sisältäen viisi erilaista puista pulloa, jotka ovat täydelliset kauppaleikkehin tai leikkiruoanlaittoon. Settiin kuuluu ketsuppi, sinappi, kirsikkalimu, soijakastike ja oliiviöljy. Mitat: 4x2,5x11,5 cm. Materiaali: Schima.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Junior Home Kassakone Punainen

Kassakone monin hauskoin toiminnoin ja tarvikkein. Kassakoneen näppäimet ja digitaalinäyttö toimivat oikean minilaskimen tavoin. Painaessasi avausnappia avautuu kassalaatikko ja voit laittaa sinne mukanatulevat kolikot ja setelit. Voit myös lukita kassalaatikon mukanatulevalla avaimella. Paina mikki-nappulaa ja puhu toimivaan mikrofoniin jos tarvitset lisähenkilökuntaa kassalle tai jättääksesi asiakasilmoituksen.

€ 17,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Junior Home Kahvinkeitin

Junior Home Kahvinkeittimen avulla saat keitettyä hyvää kahvia kaikille ystävillesi. Sopii täydellisesti pieneen kotiin! 14x16x20,5 cm.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kiinashakki

Kiinashakki on klassinen, koko perhettä hauskuuttava peli! Tarkoituksena on ensimmäisenä liikuttaa pelinappulansa vastapäiseen pesään hyppimällä muiden ja omien pelinappuloiden yli. Voittaaksesi sinun tulee olla nopea ja fiksu!

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product