Palapeli 1000 Bitar Calm Campsite

Palapeli 1000 Palaa Calm Campsite on kaunis kuva leirintäalueesta, etualalla tyyni vesi ja korkeat vuoret. Palapelissä on hienot värit ja yksityiskohdat. Palapelin tekeminen ei ole vain hauskaa, vaan palapeli auttaa sinua kehittämään samalla myös loogista ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä. Palapelin tekeminen harjoittaa myös muistia ja keskittymistä, se on täydellinen tapa rentoutua ja ladata itseensä uutta energiaa. Valmiin palapelin koko: 50 x 70 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissä, Saksassa jo vuodesta 1891. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelifanien keskuudessa ympäri maailmaa yksityiskohtaisuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää ainoastaan erityistä paksua kartonkia, joka on erityisesti kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteinseen paperiin, saaden matan, kiillottoman pinnan, joka huokuu laatua ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen palasopivuuden

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75277 LEGO Boba Fett™ kypärä

LEGO® Star Wars™ Boba Fett kypärä on näyttävä keräilymalli esille asetettavaksi!

€ 74,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Gear4Play Racing Boat oranssi

Gear4Play Racing Boat on nopea vene kahdella propellilla ja helpostiohjattavalla ruorilla. Veneen maksimivauhti on 10 km/h. Vene on 30 cm pitkä ja siinä on sisäänrakennettu paristo ja USB-laturi.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Happy Friend Princess Nukentuoli

Anna prinsessasi istua hienosti pöydän ääressä! Tämän nukentuolin avulla voit syöttää nukkeasi kaikessa rauhassa. Sopii max 50 cm nukeille.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Mölkky

Haluatko kokeilla jotain uutta peliä? Kokeile hauskaa Mölkky-peliä Tacticilta! Mölkky on hauska heittopeli, jossa se, joka saa tasan 50 pistettä voittaa! Mutta varo ettet saa yli 50 pistettä, muuten pistetilisi putoaa 25 pisteeseen. Mölkky vaatii taitoa, hieman onnea ja rutkasti taktiikkaa. Se sopii toisin sanoen loistavasti ihaniin kesäpäiviin ja -iltoihin, kun halutaan ottaa selvää ken on joukosta taitavin. Mölkky sisältää 12 kpl puukeiloja (numeroidut 1-12), yhden puisen Mölkky heittokeilan ja säännöt. Mukana tulee myös ilmainen sovellus, joka helpottaa pisteenlaskua. Mölkky keiloissa on uniikki muotoilu ja ne on valmistettu 100% suomalaisesta puusta. Ne on helppo laittaa pystyyn ja ne seisovat vakaasti vaikka alusta olisi epätasainenkin. Ne on myös helppo kaataa - kunhan vain osut niihin... Mölkky heittokeila on kevyt ja siten koko perheen on helppo olla mukana heittämässä. Mölkky-säännöt ovat yksinkertaiset ja selkeät, joten pääsette nopeasti kiinni peliin ja heittäytyä hauskimpaa

€ 21,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kaksointusseja 12 kpl

12 kpl tusseja joissa on kaksi puolta. Toisella puolella on paksu kärki ja toisella ohut. Hyvä nuoremmille kun he haluavat kokeilla taitojaan paksummilla ja ohuemmilla linjoilla, täydellinen vanhemmille jotka haluavat sekä piirtää että värittää samalla kynällä.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Avengers Titan Hero Series Hulk

Avengers Titan Hero -sarjan Hulk. Hahmolla on 5 taivutettavaa jäsentä ja se on isompi ja leveämpi kuin tavallinen sankari.

€ 34,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Olkalaukku Täplikäs

Muumi Olkalaukku Täplät on vaaleanpunaisesta ja punaisesta puuvillakankaasta tehty olkalaukku, jossa on valkoiset täplät. Kimalteleva Pikku Myy istuu ajatuksissaan ja tuumii punaisen sateenvarjonsa alla. Laukussa lukee myös Pikky Myy kauniilla punakimaltelevilla kirjaimilla. Yläosassa on metallista tehty lukko, jossa punaiset nupit, ja metallista sekä punaisesta kankaasta tehty olkahihna on pituudeltaan noin 35 cm. Sisäpuoli on vuorattu punaisella polyesterillä. Pintojen pesu on suositeltavissa.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer To Go Friend Raffi Powder

Raffi Done By Deerilta rakastaa olla mukanasi kaikkialla. PIdä Raffia kädestä tai anna Raffin olla lähelläsi. Raffin lempileikki on helistä, ravistaessasi Raffia kuulet helinän. Lelu on helppo kiinnittää esim. vaunuihin, jumppakaareen tai sänkyyn.

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Pöllö 3 4 vuotta

Valmistaudu taistelemaan roistoja vastaan tämän fantastisen Pyjamasankarit-puvun kanssa! Pukeudu suosikkipyjamasankariksesi Pöllöksi ja keksi omia jännittäviä seikkailuja. Sisältää 1 kokopuvun ja 1 kasvonaamion. Koko-ohjeistus: 2-3 -vuotta vastaa 98 cm 3-4 -vuotta vastaa 104 cm 5-6 -vuotta vastaa 116 cm

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Cars 3 Memory

Cars 3 Memory on hauska koko perheen peli ja siinä tulee muistaa missä kuvakorttiparit ovat. Muistipeli on loistava peli, sillä siinä lapsi voi itse asiassa voittaa aikuiset, sillä lapsen kuvamuisti on parempi kuin aikuisten. Paloissa on hienoja kuvia Autot 3 -elokuvasta.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Emma Kangaspussi Lund

Hieno kangaspussi Muumipeikolla ja Niiskuneidillä, jotka juoksevat puiden lomassa.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Juhlasetti 4 lasia

4 hienoa lasia, erivärisiä ja aiheenaan Muumi ja hänen ystävänsä.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Lounaslaatikko Vaaleanpunainen

Muumi Lounaslaatikko Vaaleanpunainen on hieno ja kätevä laatikko ruoan säilyttämiseen.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Nina Kaniini Minihopp Hahmosetti

Bamse Nina Kaniini &, Minihopp Hahmosetti - Pikku Skutin vaimo Nina Kaniini ja heidän poikansa Mini-Hopp. Nina Kaniini on loistava journalisti, joka työskentelee Kansan lehdessä. Nina on aina valmis kameransa kanssa, jos jotain jännittävää ilmaantuu. Mini-Hopp ei pysy paikoillaan ja häntä on mahdoton pysäyttää. Mini-Hoppin paras kaveri on Bamsen tytär Brumma. Ei sisällä ftalaattia saati PVC-muovia.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Magneettitaulu Puuta

Babblarna Puinen Magneettiaulu sisältää 18 magneettia, joiden aihe on Babblarnien maailmasta. Magneetit ovat Babban, Bibbin, Bobbon, Daddan, Diddin, Doddon ja muiden suosikkien ja tavaroiden muotoisia. Keksi oma tarina, kun Babblarnat ovat rannalla ja aseta magneetit. Kun taulu on valmis, voit ripustaa sen seinälle. Taulun mukana tulee pehmeä huopalaukku, jossa magneetit on hyvä säilyttää. Kun lapsi jokeltelee, puhuu, laulaa ja leikkii Babblarnien kanssa, kehittyy samalla lapsen oma puhe ja kieli.

€ 25,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Hakku Puuta

Babblarna Puinen hakku on klassinen ja hauska puulelu lapsille. Hakku harjoituttaa lapsen koordinaatiota ja motoriikkaa. Kun lapsi jokeltelee, puhuu, laulaa ja leikkii Babblarnien kanssa, kehittyy samalla lapsen oma puhe ja kieli. Babblarnien Vovvo-koira houkuttelee leikkimään iloisine väreineen ja muotoineen. Hakun päällä leikkivät Babblarnat vasaroineen ja auttavat lasta naulojen hakkaamisessa. Vasaran pää on pehmeää muovia, joka hiljentää ääntä eikä siitä jää jälkiä. Hakku ei sisällä ftalaatteja eikä PVC-muovia.

€ 30,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Reppu Pieni

Pienempi Babblarna-reppu sopien perheen pienemmille tai kun ei tarvitse ottaa paljoa mukaan. Mitat: 29 x 20 x 13 cm

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41385 LEGO Friends Emman kesäinen sydänlaatikko

Jalokivet odottavat löytäjäänsä meren syvyyksissä LEGO® Friends 41385 Emman kesäisessä sydänlaatikossa. LEGO sydänlaatikko sisältää rantapyyhkeen muotoisen Emma-nimilaatan. Siniset laatat muistuttavat merta, josta Emma etsii jalokiviä vedenalaisella skootterillaan. Lapsista on hauska pakata kaikki tavarat laatikkoon, sulkea kansi ja leikkiä vedenalaista aarteenmetsästystä missä tahansa. Tämä LEGO sydänlaatikko sisältää helpot ohjeet sekä Emma-mininukkehahmon ja rapuhahmon.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71721 LEGO Ninjago Pääkallovelhon lohikäärme

Vuorovaikutteinen lelusetti, jossa on LEGO® lohikäärme ja kuusi minihahmoa

€ 94,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV shortsit Peppi Pitkätossu 98 104 CL

Swimpy UV-shortsit Peppi Pitkätossu suojaavat lasta auringolta.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV puku Peppi Pitkätossu 86 92 CL

Swimpy UV-puku Peppi Pitkätossu suojaa lasta auringolta.

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimavaippa Peppi Pitkätossu L

Swimpy Uimavaippa Peppi Pitkätossu on kätevä uima-asu sisäänommellulla vaipailla, suojaten lasta auringolta.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimaliivit Peppi Pitkätossu 3 6 vuotta

Swimpy Uimaliivit Peppi Pitkätossu on hyvä apuväline uimaharjoittelussa.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV hattu Octopus 110 128 CL

Swimpy UV-hattu Octopus suojaa lapsen päätä, kasvoja ja niskaa auringolta.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV hattu Octopus 86 92 CL

Swimpy UV-hattu Octopus suojaa lapsen päätä, kasvoja ja niskaa auringolta.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV Shortsit Octopus 122 128 CL

Swimpy UV-Shortsit Octopus suojaavat lasta auringolta.

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV puku Bamse Surre 86 92 CL

Svimpy UV-puku Flowers on suojaava uimapuku lapsille. Puku on valmistettu joustavasta, kevyestä ja miellyttävästä eko-tex-sertifioidusta kankaasta, antaen UV-suojan vähintään SPF 50. ankaan tiheys ja rakenne antaa UV-suojan ja suoja kestää niin kauan kuin kangas on ehjä. Puku kuivuu nopeasti ja värit eivät haalistu auringossa, siinä on myös piilovetoketju selässä, joten se on helppo pukea ja riisua.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimavaippa Bamse Surre M

Swimpyn uimavaippa Bamse & Surre. Uimavaippa antaa lapselle liikkumisvapauden, ollen kevyt ja miellyttävä myös märkänä ollessaan. Swimpyn uimavaipoissa on hyvä istuvuus ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden uimavaatteiden kanssa. Koko-ohjeistus: S:3-6 kk / 4-8 kg M:6-12 kk / 7-11 kg L: 12-18 kk / 10-13 kg

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimavaippa Bamse Surre S

Swimpyn uimavaippa Bamse & Surre. Uimavaippa antaa lapselle liikkumisvapauden, ollen kevyt ja miellyttävä myös märkänä ollessaan. Swimpyn uimavaipoissa on hyvä istuvuus ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden uimavaatteiden kanssa. Koko-ohjeistus: S:3-6 kk / 4-8 kg M:6-12 kk / 7-11 kg L: 12-18 kk / 10-13 kg

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71718 LEGO Ninjago Wun taistelulohikäärme

Lohikäärmeen rakennussarja ja kaksi minihahmoa NINJAGO®-toimintaan!

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71717 LEGO Ninjago Matka pääkallotyrmiin

NINJAGO®-lautapelin sisältävä lelusetti ja neljä ninjatoimintahahmoa

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41915 LEGO Dots Korurasia

Lumoa askartelufani rakennettavalla korurasialla

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

31107 LEGO Creator Avaruusmönkijätutkija

Ulkoavaruuden seikkailuja avaruusmönkijätutkijalla, josta voi rakentaa kaksi muutakin mallia!

€ 58,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV kengät Turkoosi Koko 26 27

Swimpy UV-kengät Turkoosit ovat kevyet ja kätevät rantakengät, jotka suojaavat lapsen jalkoja polttavalta hiekalta. Kengät kuvuvat nopeasti ja ne antavat 100% UV-suojan. Päällinen on valmistettu neopreenista ja meshistä, pohja on termokumia.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV kengät Turkoosi Koko 24 25

Swimpy UV-kengät Turkoosit ovat kevyet ja kätevät rantakengät, jotka suojaavat lapsen jalkoja polttavalta hiekalta. Kengät kuvuvat nopeasti ja ne antavat 100% UV-suojan. Päällinen on valmistettu neopreenista ja meshistä, pohja on termokumia.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Pöllö hahmo Deluxe

Pyjamasankarit Pöllö hahmo Deluxe - Anna mahtavat Pyjamasankarit Pöllön vangita roistot. Hahmo on noin 15 cm korkea ja se ääntelee.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Magformers Rakennussetti 30 osaa

Magformers Rakennussetti 30 osaa on hauska ja värikäs setti magneettisia Magformers-paloja, joista lapsi voi rakentaa useita erilaisia jännittäviä hahmoja. Settiin sisältyy 12 kolmiota ja 18 neliötä. Magformers-palat sopivat kaikkiin muihin Magformers rakennussetteihin.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1500 Palaa Paris Montmartre

Palapeli 1500 Palaa Paris Montmartre kuvaa kaunista iltatoria Pariisin Montmartrella. Valoketjut koristavat syvänsinistä taivasta ja taustalla siintelee Sacré-Coeur.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Panorama Flamingo

Palapeli 1000 Palaa Panorama Flamingo - 1000 palan panoraamapalapeli aiheenaan ihanan vaaleanpunainen flamingo.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 palaa Dubai

Palapeli 1000 palaa Dubai - 1000-palan palapeli aiheenaan kaunis Dubai.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Selkäreppu Keltainen

Peppi Selkäreppu on supersuloinen Peppi-selkäreppu pienemmille lapsille, suurella taskulla, ulkotaskulla ja 2 sivutaskulla. Saatavana keltaisena ja vaaleanpunaisena. Rintaremmin avulla selkäreppu pysyy paikoillaan. Selkärepussa on myös kantokahva sekä paikka nimelle ja osoitteelle.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Raidallinen Kylpypyyhe

Sametinpehmeä kylpypyyhe iloisenvärisin raidoin, isolla Peppi kuvalla, jossa hän nostaa Pikku-Ukon ja herra Tossavaisen ilmaan. Samettia 100% puuvillaa. Koko 70 x 140 cm.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 13815 Islanninponi, ori

Schleich 13815 Islanninponi, ori - Olipa kyse esteratsastuksesta, kouluratsastuksesta, harrasteratsastuksesta, hevosajosta tai ratsastusterapiasta, monipuolinen islanninhevonen taipuu kaikkeen. Useimmista muista hevosroduista poiketen islanninhevosella on kaksi erityisaskellajia: töltti ja passi. Molemmat askellajit ovat miellyttäviä ratsastajalle, ja lisäksi hämmästyttävän vauhdikkaita. Siksi islanninhevosilla kisataankin useimmiten erityisillä kilparadoilla, joilla eri askellajit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Islanninhevosilla on myös ikiomat maailmanmestaruuskilpailut.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Pöllö kiitäjä

Pyjamasankarit Pöllö-kiitäjä tekee leikeistä entistäkin jännittävämpiä. Annan heidän saada roistot kiinni nopealla kulkuneuvollaan. Sisältää hahmon noin 6-7 cm.

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Musta

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 1,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Kartonkikuutiot 1 10 Edvin

Kids Concept kartonkikuutiot 1-10 Edvin haastavat opettavaiseen leikkiin opettelamaan numeroita, eläimiä ja värejä.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Seinähylly 3 tasoa Valkoinen

Kids Concept seinähylly 3 tasoa valkoinen on ajattomalla muotoilulla, sopien lastenhuoneeseen.

€ 62,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Intiaaniteltta Mini Luonnonvalkoinen

Kids Concept intiaaniteltta mini luonnonvalkoinen on hieno teltta pienoiskoossa, sopiva nukeille ja pehmoleluille.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Kids Concept Lohtuviltti Dino Pellava Beige

Kids Concept lohtuviltti Dino pellava Beige on suloinen lohtuviltti, joka antaa lapselle turvaa ja lohtua.

€ 35,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Herobility Eco Cutlery Baby Mist Grey 1 set

Aterinsetti ergonomisella muotoilulla. Valmistettu maissista. Hellävarainen lapsen suulle, ilman teräviä reunoja.

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

43173 LEGO Disney Princess Auroran vaunut

Hyppää Disney-prinsessa Auroran kauniisiin vaaleanpunaisiin vaunuihin ja suuntaa juhliin! Liity Auroran ja hänen pöllöystävänsä seuraan nauttimaan ihanasta päivästä metsässä järjestettävissä juhlissa. Kata pöytä ja nosta kakku pöytään, sytytä kynttilä ja toivo jotain. Laske sitten kolmeen, puhalla kynttilä ja jaa kaikille kakkua. Kun olet valmis, pakkaa pöytä matkaan ja lähde kohti uusia seikkailuja Auroran ja pöllön seurassa prinsessan hauskoissa vaunuissa!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10870 DUPLO Town Maatilan Eläimet

10870 DUPLO Town Maatilan eläimet - Pienet eläinten rakastajat nauttivat maatilan eläinten huolenpidosta. Auta siirtämään kana taloonsa, johdattaa kili ja vasikka syömään ja vesiämpärille ja silitä kissaa kiltisti. Kanatalo on helppo rakentaa ja tämä opettava lelu on täydellinen rakennustaitojen harjoittamiseen. Sisältää 4 eläinhahmoa.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 palaa Farm Visit

Koominen palapeli, suunnittelu Jan van Haasteren, 1000 palaa

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Flower Parade

Koominen, yksityiskohtainen palapeli, suunnittelu Jan van Haasteren, 1000 palaa.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli XXL 100 Palaa Frozen 2

Palapeli XXL 100 Palaa Frozen 2 on palapeli isoin paloin ja hienolla Frozen 2 aiheella. Koe täydellinen palojen yhteensopivuus! Ravensburger tarjoaa täydellisen palapeli joka lapselle. Mielenkiintoisin aihein ja strategisella palakoolla, heiltä löytyy palapeli joka ikäryhmälle ja vaikeusasteella! Ravensburger lastenpalapeli on hauska tapa harjoituttaa tunnistamista, loogista ajattelua, kärsivällisyyttä ja silmä/käsikoordinaatiota. Valitessasi oikean vaikeustason, vahvistuu lapsen itsetunto ja lähimuisti, samalla kun hänellä on hauskaa! Jo vuodesta 1891 lähtien on Ravensburg valmistanut hienoimpia palapelejä Saksassa. Yksityiskohtaisuus on tehnyt Ravensburgerista maailman suurimman palapelimerkin! He käyttävät erikoiskehitettyä paksua kartonkia yhdistelmällä pellavarakennepaperia saadakseen palapelilaadun, jonka näet ja tunnet. Teräksiset leikkuuvälineet on suunniteltu ja valmistettu käsityönä. Näin taataan, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja palat sopivat yhteen täydellisest

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV Rantakengät Vaaleanpunainen Koko 28 29

Swimpy UV/Rantakengät ovat kevyet ja mukavat rantakengät ruotsalaiselta Swimpylta, joka valmistaa UV-vaatteita ja tarvikkeita suojaamaan lasta UV-säteilyltä. Kengät suojaavat lapsen herkkiä jalkoja palamiselta. UV/Rantakengät kuivuvat nopeasti ja antavat 100% UV-suojan. Pääliosa on neopreenia ja verkkokangasta ja pohjallinen lämpöäkestävää kumia. Koko-ohjeistus: Aurinkosuojavaatteet tuotetaan saksalaisen standardin UV801 mukaisesti. Tämä sen vuoksi, koska UV-tekijät muuttuvat jälkikäteen kankaan venyessä, tullessa kosketuksiin hien ja veden kanssa, sekä pestessä. Swimpyllä on tämän sertifioinnin avulla suoja, joka vastaa UV80+ ja kankaat ovat eko-tex -hyväksytyt.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimaliivit 3 6 vuotta

Swimpy Uimaliivi on keltainen uimaliivi, ruotsalaisen Swimpyn suunnittelema, auttaen lasta kellumaan, uimaharjoituksissa tai vain tuntemaan olonsa turvalliseksi vesileikeissä. Swimpy Uimaliini on kätevä kelluntaväline, jota käytetään lapsen uimaanopettelussa. Uimaliivin kelluntavoimaa voidaan säätää lapsen painon mukaan. Jokaine liivitasku sisältää kolme kerrosta vaahtokumilevyä. Ottamalla pois yhden tai kaksi levyä voidaan kelluntavoimaa säätää. Uimaliivi on helppo pukea lapselle ja se kiinnitetään vetoketjulla ja tarranauhalla. Nivusremmi on säädettävissä ja sovitettavissa lapsen pituuden mukaan. Se on muotoiltu antamaan lapselle liikkumisvapaus ja käyttömukavuus ilman hankaavia saumoja. Swimpy Uimaliivi on valmistettu 100% neopreenista ja sen pinta on polyesteriä ja taskut 85% ja 15% elastaania. Täyte (vaahtolevyt) vaahtomuovia on laajentuvaa polyeteenia. Swimpy Uimaliiviä on saatavana kahta eri kokoa: 1-3 -vuotiaat (11-18 kg) rinnanympärysmitta 51-56 cm 3-6 -vuotiaat (18-30 kg) rin

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli XXL 100 Palaa Tropical paradise

Palapeli 100 Palaa XXL Ravensburgerilta. Palapeli esittäen trooppista paratiisia värikkäin ja kaunein yksityiskohdin. Valmis palapeli on noin 49 x 36 cm

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Zoo Eväslaatikko Teräs Kettu

Skip Hop Zoo Eväslaatikko Teräs Kettu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sopii loistavasti retkieväille. Setissä on kaksi eri kokoista eväslaatikkoa, jotka voi pinota ja sulkea toisen kannen pitkillä klipseillä. Kansissa on silikonitiivisteet, jotka eivät päästä mitään läpi ja ne on helppo irrottaa puhdistamista varten. Eväslaatikot voi pestä astianpesukoneen yläkorissa. Kapasiteetti: 450 ml + 300 ml

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product