Egmont Kärnan Piirustusvihko

Egmont Kärnan Piirustusvihko jonka voit täyttää mielikuvitusta täynnä olevilla piirustuksilla ja maalauksilla!

€ 4,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skrållan Vuodevaatesetti 3 osainen

Peittele Skrållan nukkesi lämpimästi. Tähän vuodevaatesettiin kuuluvat laadukas patja, peitto ja tyyny. Tyyny ja peitto ovat unelmakuvioinnilla, pehmein sävyin. Vuodevaatesetti sopii täydellisesti Skrållanin nukensänkyyn. Puhuvan Skrållan nuken mukana tulee myös useita hauskoja tarvikkeita ja vaatteita. Sopii nukeille maksimissaan 45 cm.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9433 Playmobil Propellivene dinosaurushäkillä

9433 Playmobil Propellivene dinosaurushäkillä - Tämä propellivene kelluu vedessä. Mitat: 31–38 x 17,5 x 16,5 cm. Voidaan yhdistää: 9432 Tutkija-auto stegosauruksella. 9434 Jeeppi dinosaurusverkolla. - Propellivene kelluu. - Moottorin edessä olevalla istuimella on tilaa yhdelle hahmolle. - Roottori ja sen molemmat vertikaaliset kannet liikkuvat ja kääntyvät. - Häkin voi irroittaa. - Ramppi on laskettavissa ja voidaan kiinnittää kahteen eri tasoon sivutangon avulla. - Veneessä on runsaasti säilytystilaa tarvikkeille. - Settiin sisältyy kaksi hahmoa, tarvikkeita ja kaksi dinosaurusta. - Tämä tuote sopii yhteen tuotteiden nro 9432 Tutkija-auto stegosauruksella ja 9434 Jeeppi dinosaurusverkolla kanssa.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skrållan Mekko

Mekko sopii Skrållan-nukelle niin arkeen kuin juhlaan. Pehmeää kangasta, jossa teksti ja värikkäät yksityiskohdat. Tämä on yksi Skrållanin lempiasuista. Sopii erinomaisesti yhteen Skrållan-sukkahousujen kanssa. Sopii 45 cm:n nukeille.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy UV Rantakengät Babblarna Koko 20 21

Swimpy UV/Rantakengät Babblarna ovat kevyet ja mukavat rantakengät ruotsalaiselta Swimpylta, UV-vaatteiden ja tarvikkeiden valmistaja, suojaten lasta UV-säteilyltä. Kengät suojaavat lapsen herkkiä jalkoja vaurioilta ja palamiselta. UV/Rantakengät kuivuvat nopeasti ja antavat 100% UV-suojan. Päällinen neopreenia ja verkkokangasta, pohja lämmönkestävää kumia. Koko-ohjeistus: Aurinkosuojavaatteet valmistetaan saksalaisen UV801 standardin mukaisesti. Tämä sen vuoksi, sillä UV-tekijä muuttuu kankaan venyessä, joutuessa kosketuksiin hien ja veden kanssa sekä pestäessä. Swimpy on tämän sertifioinnin ansiosta saanut suojan vastaten UV80+ ja kankaat ovat eko-tex hyväksyttyjä.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Vuodesuoja Flanelli 60x120cm

Vuodesuoja Flanelli 60x120 cm, joka hengittää, PU-käsiteltyä flanellia. Rätt Startin patjasuoja on valmistettu puhtaasta puuvillaflanellista ja alaosa on polyuretaania (PU), joka hengittää. Rakenne pitää suojan hajuttomana, nopeastikuivuvana, hygieenisenä ja nypyttömänä. Flanelli on pehmeää. Ei sisällä PVCtä. Tuote on allergiaturvattu ja sertifioitu EKO-TEX KLASS 1 BABY mukaan. EKO-TEX STANDARD 100 on kansainvälinen standardi asettaen tiukat humanekologiset vaatimukset tekstiilituotteille. EKO-TEX takaa, että tekstiilit ovat läpäisseet testit ja saaneet setifioinnin etteivät ne sisällä vaarallisia aineita, jotka voivat olla haitallisia ihmisten terveydelle.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Vuodesuoja Flanelli 50x60 cm

Vuodesuoja Flanelli 50x60 cm, joka hengittää, PU-käsiteltyä flanellia. Rätt Startin patjasuoja on valmistettu puhtaasta puuvillaflanellista ja alaosa on polyuretaania (PU), joka hengittää. Rakenne pitää suojan hajuttomana, nopeastikuivuvana, hygieenisenä ja nypyttömänä. Flanelli on pehmeää. Ei sisällä PVCtä. Tuote on allergiaturvattu ja sertifioitu EKO-TEX KLASS 1 BABY mukaan. EKO-TEX STANDARD 100 on kansainvälinen standardi asettaen tiukat humanekologiset vaatimukset tekstiilituotteille. EKO-TEX takaa, että tekstiilit ovat läpäisseet testit ja saaneet setifioinnin etteivät ne sisällä vaarallisia aineita, jotka voivat olla haitallisia ihmisten terveydelle.

€ 10,30

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Jättilattiapalapeli Kaupunki

Jättilattiapalapeli kaupunki-aiheella. Palapeli on valmistettu kartongista ja siinä on 30 palaa, joista 8 muotoiltu kulkuneuvoiksi ja rakennuksiksi. Valmiiksitehdyn palapelin koko on 60 x 90 cm.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lillanin Vaaleanpunainen Haala

Pehmeä haalari sopii Lillan-, Anna- ja David-nukeille. Pehmeän haalarin hupussa on pienet korvat. Haalarin vuori on valkoinen ja siinä on vaaleanpunaisia pilkkuja. Sopii 36 cm:n nukeille.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku Traktori Paaliottimella ja Peräkärryllä 1 50

Siku Traktori Paaluottimella ja Peräkärryllä 1:50 - Claas traktori Oehler heinäpaaluperäkärryllä. Tämän kulkuneuvosetin avulla kuljetat helposti ja tehokkaasti heinäpaaluja ladosta pellolle. Edessäolevan paaluottimen avulla nostaa Claas-traktori vakaasti neliskanttiset heinäpaalut ja lastaa ne peräkärryyn. Skaala 1:50. Alkaen 3-v.

€ 34,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Siku John Deere Metsätraktori 1 32

John Deere metsätraktori. Vahva John Deere 610R -traktori on todelllinen ainutlaatuinen metsätyökone. Tukit lastataan vahvan nostokurjen avulla ja vedetään traktorille vinssillä, jossa on takavetomoottori. Vahva raamirakenne suojaa kuljettajahyttiä ja moottoriosiota kaatuvilta puilta. Skaala 1:32.

€ 59,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Cat car auto äänellä

Pyjamasankarit Cat-car -auto äänellä tekee leikeistä entistäkin jännittävimpiä. Anna heidän saa roistot kiinni nopealla kulkuneuvollaan.

€ 10,40

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Mimmi Lehmä Beanie

Mimmi Lehmä -beanie kaikille Mimmi-faneille. 18 cm korkea sarvineen, valmistettu 100% polyesterista, 'pavut' PP (polypropyleenia). Pesu 30 C.

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skrållan Juhlakengät pilkuin

Parhaat kengät, kun Skrållan lähtee juhliin! Valkoiset kangaskengät mustin pilkuin ja ihastuttavin pikku rusetein. Kengät on helppo pukea ja riisua. Nukenkengät sopivat erinomaisesti Skrållanin juhlamekkoon. Puhuvalle Skrållan nukelle on saatavana useita upeita tarvikkeita ja vaatteita, joten hän on puettuna sekä ulko- että sisäleikkiin. Sopii nukeille maksimissaan 45 cm.

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skrållan Pyöräilykypärä

Skrållan rakastaa pyöräilyä! Ja tietysti on hänellä pyöräilykypärä päässä, aivan kuin sinulla. Kestävässä vaaleanpunaisessa kypärässä on kiiltäviä pilkkuja ja hieno kultakruunu päällä! Puhuvan Skrållan nuken mukana tulee useita hauskoja tarvikkeita, joten hän voi seurata jännittävälle seikkailulle. Sopii nukeille maksimissaan 45 cm.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Näsfrida Nenäimuri

Helpottaa tukkoista nenää, nukkumista ja yleistä oloa, tarkoitettu 0-3 -vuotiaille. Näsfrida nenäimuri on alkuperältään ruotsalainen ja korva-nenä-nielulääkärien sekä lastenlääkärien kehittelemä. Se on hygieninen ja turvallinen, läpikäynyt kliinisiä testej'' ja se on rekisteröity MPA toimesta ja neuvoloiden suosittelema. Näsfrida Nenäimuri on erinomainen apuväline, kun lapsella on flunssa ja tukkoinen nenä!

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75524 LEGO Chirrut Imwe

ällä sokealla soturimunkilla on kaikki taidot, joita hän tarvitsee vastustaakseen Imperiumia. Rakenna hahmo ja aseta hänet taistelu asentoon, avaa hänen upea varsijousensa, lataa jousimekanismi ja valmistaudu toimintaan! Imperiumin kannattaa varoa tätä mahtavaa taistelijaa! Hahmo on 23 cm korkea.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75525 LEGO Baze Malbus

Auta Baze Malbus™ -soturia käyttämään taistelussa testattuja taitojaan Imperiumia vastaan! Rakenna hahmo ja aseta hänet taisteluasentoon, lataa hänen raskaan tykkinsä jousimekanismi ja valmistaudu tulittamaan! Tämä taistelujen karaisema soturi on valmiina toimintaan! Hahmo on 25 cm korkea.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

UV shortsit Mikko Mallikas Vaaleanpunainen 98 104 CL

Swimpy UV-shortsit Mikko Mallikas Vaaleanpunaiset ovat suojaavat uimashortsit Swimpylta. Ne on valmistettu joustavasta, kevyestä ja miellyttävästä Eko-Tex sertifioidusta kankaasta, joka antaa UV- suojan vähintään SPF 50. Kankaan tiheys ja rakenne antaa UV-suojan ja suoja kestää niin kauan, kuin kangas on ehjä. Eko-Tex sertifikaatti tarkoittaa, että kangas ei sisällä haitallisia aineita. Shortsit kuivuvat nopeasti, ilman että värit haalistuvat auringossa!

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Zoo Pullo Pöllö

Iso askel lapsen elämässä on, että saa juoda oikeasta pullosta. Tämän Skip Hopin pullo pillillä tekee oppimisesta helpompaa. Pilli taittuu, kun kansi suljetaan ja estää siten läikkymisen. Käytä kotona tai ota mukaan, kun lähdette retkelle. Skip Hop Zoo Pullo Pöllö on suos. alkaen 12 kk. Aiheena kaverit Zoo perheestä Lisäpilli mukana Kestää konepesun Ei sisällä BPAta, PVCta tai ftalaatteja Koko: 7×17,5 cm Tilavuus noin 3,5 dl

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Uimakengät Mustat Koko 20 21

Swimpy Uimakengät Musta ovat kevyet ja mukavantuntuiset uimakengät jotka suojaavat lapsen jalkoja vaurioilta ja ihon palamiselta! Uimakengät kuivuvat nopeasti ja antavat 100% UV-suojan. Yläosa on valmistettu neopreenistä ja verkkokangas ja ulko-osa on valmistettu lämpöä kestävästä kumista. Koko-opas:

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Harmaa

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 1,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pensselikyniä 12 kpl

12 kpl tusseja pensselillä. Myrkytön ja vaaraton väri.

€ 2,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich – suuri hevoskilpailupakkaus

Schleich Suuri Hevoskilpailupakkaus on yksityiskohtainen ja uskottavan näköinen hevoskilpailupakkaus Schleich'ltä. Vihdoinkin on koittanut suuri hevoskilpailupäivä. Aurinko paistaa ja kaikkia kiinnostaa tietää kuka pääsee ylittämään vaikeat esteet ja voittaa lopulta kilpailun. Kaikki ovat harjoitelleet ja valmistautuneet kilpailuun kuukausien ajan. Tänään on todella tärkeä päivä. Katsojat taputtavat jokaiselle onnistuneelle hypylle, ottavat kuvia ja juttelevat suosikeistaan. Ratsastajan näyttävät upeilta kauniine hevosineen. Yksi toisensa jälkeen he ratsastavat areenalle ja näyttävät parhaat taitonsa. Kuka heistä voittaa? Schleich Suuri Hevoskilpailupakkaus sisältää: 1 kpl Palkintoalue 1 kpl portti 1 hevonen 1 ratsastaja 15 aidan osaa 1 vesieste 1 muurieste 2 kpl kukkaesteitä 1 kpl lautaesteitä 4 kpl lippuja 4 kpl lipputankoja 3 kpl palkintoja 2 kpl puita 1 kpl pokaali 1 kpl seppele 5 kpl estemerkkejä 1 kpl aloitusmerkki 1 kpl maalimerkki

€ 64,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Käsikellukkeet Bamse 1 set 2 6 v.

Swimpy Käsikellukkeet Bamse ovat hienot puhallettavat käsikellukkeet, jotka antavat lapselle turvaa vedessä ja mahdollistavat lapsen uimaharjoittelut kontrolloidulla ja turvallisella tavalla. Niissä on kaksoiskammiot ja turvaventtiilit ehkäisemään ilman karkailua. Swimpyn kellukkeet ovat myös muotoiltu lapsen kehon mukaaan ja siten ne tulevat rintakehään asti. Näin ne ovat mukavat pitää ja turvalliset ilman hankaavia tai raapivia saumoja. Swimpy Käsikellukkeet Bamse 0-2 -vuotiaille ja 0-15 kg. Swimpy Käsikellukkeet Bamse 2-6 -vuotiaille soveltuvat 15-30 kg.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy Käsikellukkeet Bamse 1 set 0 2 v.

Swimpy Käsikellukkeet Bamse ovat hienot puhallettavat käsikellukkeet, jotka antavat lapselle turvaa vedessä ja mahdollistavat lapsen uimaharjoittelut kontrolloidulla ja turvallisella tavalla. Niissä on kaksoiskammiot ja turvaventtiilit ehkäisemään ilman karkailua. Swimpyn kellukkeet ovat myös muotoiltu lapsen kehon mukaaan ja siten ne tulevat rintakehään asti. Näin ne ovat mukavat pitää ja turvalliset ilman hankaavia tai raapivia saumoja. Swimpy Käsikellukkeet Bamse 0-2 -vuotiaille ja 0-15 kg. Swimpy Käsikellukkeet Bamse 2-6 -vuotiaille soveltuvat 15-30 kg.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Sateenvarjo Zoo Pöllö

Skip Hop Zoo Sateenvarjo Pöllö on hauska Skip Hop sateenvarjo suositusta Zoo kokoelmasta perheen pienemmille, se on kuin pöllö 3D-korvin. Sateenvarjossa on kätevä ikkuna, josta lapsi näkee lävitse ja samalla se kuitenkin suojaa tuulelta ja sateelta. Kahva on pieni ja kätevä, joten lapsesi pystyy hyvin itse pitämään siitä kiinni. Skip Hop Zoo Paraply Pöllö voidaan sulkea tarranauhalla. Nyt sadesäässä kulkeminen on hauskempaa! -Hauskempi sateenvarjo. -Muotoiltu pöllöksi, jolla korvat. -Kätevä ikkuna-toiminto.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Selkäreppu Zoo Pack Ampiainen

Skip Hop Selkäreppu Zoo Pack Mehiläinen on kestävä pieni Skip Hop -selkäreppu suosittua Zoo-sarjaa. Selköreppu on käytännöllinen ja kätevä pienemmille lapsille, kun he menevät esikouluun tai retkelle.Repussa on hauskat yksityiskohdat ja laadukas materiaali, joten se sopii erityisen hyvin retkirepuksi tai koulurepuksi perheen pienimmille.Skip Hop Selkäreppu Zoo Pack Mehiläinen ei sisällä PVCtä tai ftalaatteja ja siinä on tilava iso tasku. Repussa on myös eristävä tasku juomille tai snackseille, samoin kuin kätevä verkkotasku juomapullolle. Repun pehmestutetut olkahihnat tekevät repusta miellyttävän kantaa. Skip Hop Selkärepussa on kätevä nimilappu sisäpuolella, joten ei vahingossa ota väärää reppua. Helppo puhdistaa.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Swimpy käsikellukkeet 1 set 2 6 v.

Swimpy -käsikellukkeet ovat hienot kellukkeet, jotka lisäävät turvallisuutta lapsen uidessa ja antavat varmuutta uimataitoja harjoittellessa. Käsikellukkeissa on kaksiosaiset tyynyt ja varmuusventtiilit, jotka estävät ilman karkailun. Swimpy -käsikellukkeet on muotoiltu lapsen kehon mukaisesti niin että ne ulottuvat rintakehään saakka. Ne ovat siten mukavamman ja varmemman tuntuiset ilman hierovia saumoja. Kokotaulukko: 0-2-v. - 0-15 kg 2-6-v. - 15-30 kg

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Jännitteenmuuntaja

Lundbyn Nukkekoti on klassinen lelusarja, joka on viihdyttänyt lapsia ruotsalaisissa kodeissa vuodesta 1947 asti. Sarjalle tunnusomaista on suuri valikoima huonekaluja ja muita tarvikkeita, jotka ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Lundby seuraa tuotesuunnittelun ja muotoilun trendejä, merkin nukkekodit ovat tyyppillisiä esimerkkejä nykyaikaisista kodeista. Lundbyn Nukkekodit ovat nostalgisia ja ne muistetaan erityisesti SVT:n joulukalenterisarjasta vuodelta 1980 ”Joulu tulee Möllegårdeniin”. ! Tuotekuvaus: Lundby Jännitteenmuuntaja on tarpeellinen, jotta Lundby Nukkekodin valaistus toimisi. Tässä jännitteenmuuntajassa on automaattiturva, joka katkaisee virran järjestelmän ylikuumentuessa. Kaikki Lundbyn valaisimet ovat huolellisesti turvallisuustarkistettuja ja ovat täysin turvallisia. Tätä jännitteenmuuntajaa tulee käyttää ainoastaan Lundby Nukkekodin kanssa.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Viiru Pesonen Työkaluvyö

Viiru & Pesonen Työkaluvyö on hauska setti Pesosen työkaluvyöllä ja usein työkaluin. Viiru & Pesonen Työkaluvyö sisältää pihdit, kaksi ruuvimeisseliä, sahan, avaimen, vasaran ja tuumamitan. Työkalut ovat noin 15 - 20 cm pitkiä. Viiru & Pesonen on kirjasarja, joka on Sven Nordqvistin kirjoittama. Päähenkilönä on Pettson-herra ja hänen puuhakas kissansa Viiru! He asuvat maatilalla ja he seikkailevat yhdessä! Joskus tulee naapuri Gustavsson kylään juttelemaan tai lainaamaan työkaluja. Viirun & Pesosen talossa asuu myös Mukluja, olioita joita vain Viiru näkee, mutta jotka mielellään kujeilevat Pesosen kustannuksella siirtämällä kirjoja tai piilottamalla sukan tai pari!

€ 18,00

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Laiva

Tove Janssonin sadut muumipeikosta vievät meidät muumilaaksoon ja kertovat Muumiperheestä ja heidän pojastaan Muumipeikosta. Muumipeikon, Muumimamman, Muumipapan, Niiskuneidin, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen ja monien muiden kanssa näemme monet seikkailut! Tove Janssonin sadut tunnetaan ympäri maailman ja ne opettavat ystävyydestä, rohkeudesta ja rakkaudesta. Muumi Laiva on hauska laiva, jossa koko Muumiperhe ja heidän ystävänsä lähtevät seikkailulle! Laivassa on kaikki mitä Muumit tarvitsevat pitkiäkin matkoja varten, täysin varustettu keittiö, makuuhuone, ruokailihuone, tähystystorni, ohjaushytti ja paljon muuta! Settiin sisältyy monta hahmoa, Muumipeikko, Muumipappa, Muumimama, Niiskuneiti, Niisku, Hemuli, Nipsu, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen! Laiva avautuu paljastaen kaikki hienot huoneet ja se kulkee pyörillä mahdollistaen leikin koko lattiapinta-alalla!

€ 79,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Småland Lelusetti 1

Hienoja leluja lastenhuoneeseen. Keinuhevonen, nukenvaunut, auto ja pehmeä nalle Teddy. Mitta: Skaala 1:18

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Liituja 64 kpl

64 kpl liituja eri väreissä + teroittaja. Myrkytön ja vaaraton väri.

€ 3,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BRIO 33215 Rahtiveturi, paristokäyttöinen

BRIO 33215 Paristokäyttöinen rahtiveturi, jonka kanssa voi leikkiä tunteja. Toimii yhdellä nappulalla. Tämä värikäs ja hauska veturi vetää perässään useita vaunuja. Painat vain veturin päällä olevaa nappulaa kun haluat sen liikkeeseen tai pysähtyvän.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Sähkövalikoima

Lundbyn nukkekodit ovat ihanan klassisia leluja, joita on ollut ruotsalaisissa kodeissa vuodesta 1947 lähtien ja ne ovat tarjonneet lapsille monien tuntien hauskanpitoa ja leikkiä! Niiden tunnismerkkinä on suuri valikoima huonekaluja ja tarvikkeita, ja niiden muotoilu ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa. Nyt Lundby on mukana ajassa ja seuraa muotia, muotoilua ja designia, ja heidän nukkekodit ovat ajanmukaisia esimerkkejä siitä, kuinka nykyaikaisat perheet haluavat asua! Lundbyn nukkekodit tuovat monelle nostalgisia muistoja ja monet muistavat ne Ruotsin television joulukalenterista vuodelta 1980, ”'Joulu saapuu Möllegårdeniin''! Tuotetietoa: Lundby Sähkövalikoima on erilaisten johtojen valikoima, joita voidaan tarvita Lundby Nukkekotiin. Se sisältää kolme johtorasiaa, viisi kaksiosaista hehkulamppua ja muuntajajohdon. Muuntajajohtoa tarvitaan alakerran liittämiseen nukkekotiin.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Småland Ruokasalin kalusteet

Puinen ruokasalin kalusteryhmä sisältää pöydän ja neljä päällystettyä tuolia. Kulho sisältyy. Mitta: Skaala 1:18

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Småland Kulmahellasetti

Ihania iltoja avoimen takan ääressä joka valaisee oikeasti. Takkapuut korissa sekä lampaantalja mukana. Mitta: Skaala 1:18

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Småland Akvaario 3 kukkaa

Tuotekuvaus tulossa pian

€ 15,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Rautatie lisärakennussarja

Setti, jonka avulla voit rakentaa lisää klassiseen puurautatiehen mutta setti toimii erinomaisesti myös aloituspakettina. BRIO loi aivan ensimmäisen rautatiensä vuonna 1958. Sen jälkeen se on rakentanut maailman suurimman valikoiman kiskoja, vetureita ja vaunuja, tarvikkeita ja kokonaisia settejä lapsenmielisille. TÄnäpäivänä tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia lasten rakennusleikkeihin. BRIOn puuraiteet valmistetaan pyökistä jonka vuoksi lelut kestävät sukupolvelta toiselle.

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Plus Plus Basic 300 Osaa

Plus Plus Basic 300 osaa on setti sisältäen perusvärit, antaen useiden tuntien hauskan leikin.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Plus Plus BIG Metal Suitcase Pastel 70 Osaa

Plus Plus BIG Metal Suitcase Pastel 70 osaa on setti sopien pienemmille lapsille, pakattuna kätevään säilytyslaukkuun.

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60248 LEGO City Fire Palokunnan helikopter

Hui! Tulipalo! Apua! Tyylikkääseen hitsausmaskiin sonnustautunut työntekijä on vahingossa sytyttänyt tuleen korjattavan putken sisällön! Onneksi LEGO® Cityn palopartiohelikopteri lentää sopivasti ohi, ja lentäjä lähettää hätäkutsun palokunnalle. Auta LEGO Cityn TV:stä tuttu sankari palopäällikkö Freya McCloudia supernopean mönkijän ohjaksiin. Kurvaa palopaikalle ja tee päivän sankariteko!

€ 28,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

T41407 LEGO Friends Olivian kauppaleikkikuutio

Hauska karkkikauppa makeassa, taskukokoisessa kuutiossa!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Wrebbit 3D Palapeli Harry Potter Hogwarts Hall

Todella hauska Wrebbitin 3D-palapeli aiheenaan Tylypahkan Great Hall. Pusslet har 850 palaa, jotka on valmistettu ohuesta kartongista, takapuolellaan vaahtokumia ja ne ovat 6 mm paksuja. Kun palapeli on valmis, tulet näkemään upean kuvan Tylypahkan isosta salista.

€ 49,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Piikaboo UV puku Leopardi 12 18 månader

Piikaboon UV-puku on valmistettu kestävästä ja elastisesta materiaalista, joka suojaa lasta vahingollisilta auringonsäteiltä (Aurinkosuoja UPF +50). Asussa on hyvä istuvuus, pitkät hihat ja lahkeet antavat lapselle hyvän liikkumavapauden vesileikeissä. Iloisenvärisessä UV-puvussa on leikkisä kuviointi

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Piikaboo UV puku Hai 12 18 månader

Piikaboon UV-puku on valmistettu kestävästä ja elastisesta materiaalista, joka suojaa lasta vahingollisilta auringonsäteiltä (Aurinkosuoja UPF +50). Asussa on hyvä istuvuus, pitkät hihat ja lahkeet antavat lapselle hyvän liikkumavapauden vesileikeissä. Iloisenvärisessä UV-puvussa on leikkisä kuviointi

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Piikaboo UV puku 2 osainen Leo 4 5 vuotiaille

Piikaboo UV-puvut ,on valmistettu kestävästä ja eastisesta materiaalista ja ne suojaavat lasta vahingollisilta auringonsäteiltä (Aurinkosuoja UPF +50). ,2-osainen asu, jonka yläosa on kuviollinen ja alaosa musta.

€ 39,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Skip Hop Easy Feed Syöttölusikka Koralli

Skip Hop Easy-Feed Syöttölusikka Harmaa/Koralli on miellyttävä ja hellävarainen lapsen suulle ja ikenille. Lusikat ovat pehmeää ja taipuisaa silikonia ja niissä on suorat kulmat, joiden avulla on helppo onkia ruoka, joka meni sivu suun.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pikku Ukko Hahmosetti 1 set

Hahmosetti Peppi Pitkätossu ja hänen hevosensa Pikku-Ukko. Laita Peppi Pikku-Ukon selkään ja he ratsastavat yhdessä uusiin seikkailuihin. Ehkä he löytävät kätketyn aarteen? Hassu Peppi pitää ratsastaessaan kädessään paistinpannua. Eihän sitä koskaan tiedä, jos sille tulee tarvetta! Ei sisällä ftalaattia eikä PVC:tä.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10913 LEGO Duplo Palikkarasia

Kun avaat tämän värikkään LEGO® DUPLO® palikkarasian, avaat oven luovan leikin maailmaan, jossa lapsi kehittyy jatkuvasti. Monipuolinen leikkisetti on täynnä innostavia ideoita taaperoille. Auto, jossa on liikkuvat pyörät, katto, ikkuna, kukkia, leipä... Erilaisista palikoista ja paloista voi yhdistellä vaikka mitä loputtomaan mielikuvitusleikkiin. Rasia sisältää myös palikat 1, 2 ja 3, joilla voi harjoitella ensimmäisiä numeroita.

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Turkoosi 0 30 kg

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Turkoosi 0-30 kg - sopivat mukaan otettavaksi lapselle uimahalliin, meren tai järven rannalle. Täydellinen apuväline, kun lapsi opettelee uimaan. Kellukkeet ovat turvallista muovitettua vaahtomuovia. Valmistusaineet PVC, CE-merkitty, ei sisällä ftalaatteja. Paino: 0-30 kg Ikäsuositus: noin 8-10kk- 6v

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Roosa 0 30 kg

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Roosa 0-30 kg - korkealaatuiset puhallettavat kellukkeet. Kellukkeet ovat turvallista muovitettua vaahtomuovia. Valmistusaineet PVC, CE-merkitty, ei sisällä ftalaatteja. Paino: 0-30 kg Ikäsuositus: noin 8-10kk- 6v

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Keltainen 0 30 kg

Aquarapid Kellukkeet Aquaring Keltainen 0-30 kg - ihanan keltaiset puhallettavat kellukkeet. Kellukkeet ovat turvallista muovitettua vaahtomuovia. Valmistusaineet PVC, CE-merkitty, ei sisällä ftalaatteja. Paino: 0-30 kg Ikäsuositus: noin 8-10kk- 6v

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Design Letters Pilli ja Kansi Vihreä

Design Letters Pilli ja Kansi Vihreä on mainio vaihtoehto kertakäyttöiselle pillille. Pilli ja kansi sopivat yhteen tritaanisen Design Lettersin Juomalasin kanssa. Pilli ja kansi eivät sisällä BPA tai BPS-yhdisteitä.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Miss Melody Päiväkirja Koodilla Lukolla Roosa

Kaikki ajatuksesi, salaisuutesi ja henkilökohtaiset merkintäsi ovat vuorenvarmassa turvassa kauniin Miss Melody -kirjan kansien välissä - siinä on koodi, joka vain sinä tiedät. Lisäksi avatessasi sen se soittaa coolia hittikappaletta 20 sekunnin ajan.

€ 24,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Ticket to Ride USA (ruotsinkielinen)

Ticket to Ride USA on monesti palkittu myyntimenestys (yli 4 miljoonaa myytyä peliä) junaseikkailupeli, jonka oppii viidessä minuutissa, mutta johon ei koskaan kyllästy. > 2. lokakuuta 1900 on päivälleen 28 vuotta sen jälkeen, kun Lontoon eksentrinen Phileas Fogg hyväksyttiin ja myöhemmin voitti vedon matkustamalla maailman ympäri 80 päivässä. Nyt vuosisadan loppupuolella on uuden, mahdottoman matkan aika. Muutama vanha ystävä on kokoontunut juhlimaan Foggsin suurta uhkapeliä omalla haasteella. Uhkapeli: 1 miljoona dollaria kaikki tai ei mitään kilpailussa. Maali? Nähdä mikä viidestä junasta saa käytyä useimmissa Pohjois-Amerikan kaupungeissa seitsemän päivän aikana. Nyt matka alkaa! Ticket to Ride on maanosaa halkova junaseikkailu, jossa pelaajat keräävät erilaisia junakortteja, joilla he lahjovat junareittejä pohjois- Amerikassa. Mitä useamman reitin selvität, sitä enemmän pisteitä sinulle kertyy. Mutta pidemmät reitit tarkoittavat isompia riskejäkin.. Saat lisäpisteitä, jos saat täy

€ 38,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BABY born Play Fun Deluxe Talvisetti

On tärkeää pukeutua asianmukaisesti talvella ulkona leikkiessä. BABY bornin talviasuun kuuluu lämpimät, harmaat lumihousut ja upea vaaleanpunainen takki, joten hän on valmis lumileikkeihin. Pipossa on hieno etninen kuviointi. Sävy sävyyn olevat saappaat pitävät hänen jalat lämpiminä kelkalla laskiessa tai keskellä lumipallosotaa.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 24 Palaa Maxi Peppa's Holiday

Palapeli 24 Palaa Maxi Peppa's Holiday on suloinen Pipsa Possu palapeli kuvaten Pipsaa ja hänen pikkuveljeään Jyriä rannalla.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bloomingville Työkalu Sininen

Bloomingville Työkalu Sininen on hieno setti sisältäen tarvikkeita pikkuiselle nikkarille. Settiin kuuluu 9 osaa ja se sisältää kaiken, mitä nikkarin työkalulaatikosta löytyy.

€ 40,90

Read on...

Leikkikalut
Product