10768 LEGO Toy Story 4 Buzzin ja Tilli Tallin

Tutustuta lapsesi Disney•Pixarin hauskaan ja jännittävään Toy Story 4:ään tämän suloisen 10768 Buzzin ja Tilli Tallin leikkikenttäseikkailu LEGO® 4+ leikkisetin avulla! Tämä hieno setti on suunniteltu erityisesti helpoksi ja hauskaksi alle kouluikäisille lapsille. Siinä on kaksikerroksinen leikkimökki, jossa on keittiö, liukumäki, silta, kiipeilyseinä, kuplaikkunateline ja erityinen aloituspalikkarakennuslevy, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan ajoneuvoista, rakennuksista ynnä muista Tässä söpössä leikkikenttärakennuslelusetissä on karuselli ja siirrettäviä pensaita sillan alla. Sillan voi avata, jolloin näkyviin tulee piilopaikka ja haisunäätämenopeli. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla nuori seikkailujen ystävä ymmärtää rakennusvaiheiden tarkoituksen, ja ne kasvattavat hänen mielikuvitustaan ja itseluottamustaan, jotta hän voi kokea täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle LEGO Toy Storyn tutus

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42490 Satula Suitset Sofia Blossom

Schleich 42490 Satula & Suitset Sofia & Blossom on saksalaisen Schleischin yksityiskohtia täynnä oleva aitoudelle uskollinen setti. Setti sisältää satulan ja suitset.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 5000 Palaa Disney Multiproperty

Fantastinen Ravensburger-palapeli 5000 palalla. Palapelistä muodostuu kuva sisältäen useita Disney-suosikkej kuten Mikki Hiiri, Kaunotar & Hirviö, 101 Dalmatialaista, Lumikki ym. Tee palapeli valmiiksi nähdäksesi Disney-suosikkisi. Valmis palapeli on noin 153 x 101 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 59,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Vetolelu elefantti

JaBaDaBaDo Vetolelu Elefantti on suloinen puinen vetolelu, kun lapsi ottaa ensimmäiset askeleensa. Lähde suloisen elefantin kanssa kävelylle. Elefantilla on suuret pyörät, joten se liikkuu kevyesti.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Elefantti

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Elefantti on pehmeä, suloinen viltti perheen pienimmille. Ihastuttavasta elefantista tulee noepasti suosikki ja lapsen rakastama tavara. Elefantti on valmistettu pehmeimmästä kankaasta ja se on täydellinen unilelu.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Soittorasia elefantti harmaa

JaBaDaBaDo Soittorasia Elefantti Harmaa on suloinen soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa sävelmää. Soittorasian saa ripustettua vaunuihin, babysitteriin tms. ripustuslenkin avulla. Elefantin sävelmä rauhoittaa, kun lapsi on menossa nukkumaan tai lepäämään.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Teeastiasto laukulla Vaaleanpunainen

JaBaDaBaDo Teeastiasto laukulla Vaaleanpunainen on suloinen vaaleanpunapilkullinen teeastiasto vaaleapunaisessa laukussa. Kata teeastiasto ja tarjoa nalleillesi kupillinen hyvää teetä ja maukas keksi. Astiastossa on 15 osaa ja kaikki tarvittava teekutsujen järjestämiseksi. Astiaston on valmistettu pellistä ja laukku on kartonkia.Sisällys: 1 teekannu, 4 kuppia, 4 asettia, 4 keksivatia ja vaaleanpunainen teetarjotin.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41366 LEGO Friends Olivian kuppikakkukahvila

Ilmassa leijuu herkullinen tuoksu – vastaleivottuja kuppikakkuja! Auta LEGO® Friendsien Oliviaa hänen vasta avaamassaan Kuppikakkukahvilassa. Tutki kaikkia hienoja toimintoja, joita Olivia on keksinyt avuksi leivontaan. Valitse houkuttelevin luomus pyörivältä tarjottimelta tai tee omia herkkuja hullulla kuppikakkukoneella. Auta Zobo-robottia palvelemaan LEGO Friendsien Emmaa maitoautomaatilla ja kassalla. Kääri hihat, koska näyttää siltä, että Olivia tarvitsee apua keittiössä... Mikä täällä haisee? Palanut kuppikakku! Pelasta parhaat, pane ne skootterin kyytiin ja myy eripuolilla Heartlake Cityä.

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Funny dogs

Kuka ei tulisi hyvälle tuulelle tämän palapelin kanssa? Palapeli 1000 Palaa - Funny dogs on laadukas Trefl-palapeli. Ehdoton kaikille koirafaneille!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palepelimatto Säilytyksellä 300 1000 Palaa

Palapelimatto säilytyksellä 300-1000 palaa on kätevä säilytysmatto viidellä osiolla palapelipaloille. Sen mukana tulee myös palapelimatto, jonka päälle voi tehdä 300-1000 palan palapelin ja sen avulla on helppo kuljettaa palapeli mukanaan.

€ 92,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 70525 Sateenkaariyksisarvinen, varsa

Schleich 70525 Sateenkaariyksisarvinen, varsa - Sateenkaariyksisarvisten perhe asuu ruohoisella tasangolla sateenkaarijoen varrella. Aamuauringon valossa kolmen maagisen olennot harjat hohtavat kaikissa sateenkaaren väreissä. Niin kuin useimmat yksisarviset, ne ovat erittäin ujoja. Ne harvat onnekkaat, jotka ovat nähneet niitä, kertovat niiden olevan uskomattoman värikkäitä ja siroja. Ja he kertovat tarinoita maagisten yksisarvisten kylkiä koristavista jalokivistä, jotka hehkuvat kaikissa sateenkaaren väreissä. Näistä olennoista on kerrottu paljon salaperäisiä tarinoita – eikä kukaan tiedä, ovatko tarinat totta. Mutta kaikki tarinoita yhdistää se, että sateenkaariyksisarvisten kerrotaan olevan uskomattoman kauniita ja maagisia olentoja.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Map Of The World

Tule maantiedon mestariksi tämän 1000 palan Map of the World palapelin kanssa. Laadukas Trefl-palapeli.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Ferrari Ensimmäinen kauko ohjattavani

Ferrari Ensimmäinen kauko-ohjattavani on radio-ohjattu Ferrari klassisen Ferrari-punaisen värisenä perheen pienimmille. Ferrarissa on ääni- ja valotehosteeet, aivan kuin oikeassa Ferrari 458 Italissa ja ratinmuotoinen ohjain. Autolla voidaan ajaa eteen ja taaksepäin, ja siinä on töötti. Ferrari on noin 18 cm.

€ 28,70

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BRIO 30181 Musical Drum 1 set

BRIO 30181 Musical Drum antaa mahdollisuuden lyödä isoa rumpua! Tämä on täydellinen soitin myös kaikkein pienimmille muusikoille. Siinä on kätevä säilytyspaikka rumpukapuloille alaosassa, joten kapulat löytyvät aina! BRIOn musiikkisoittimella voi koko perhe olla mukana ja tutkia uusia sointuja.

€ 20,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu Lautanen

Peppi Pitkätossu lautanen melamiinimuovia. Lautasessa on hieno Peppi aihe, jossa hän nostaa Pikku-Ukon ilmaan.

€ 4,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 500 Palaa Magical Unicorns

Palapeli 500 Palaa Ravensburgerilta, aiheenaan taianomaiset yksisarviset linnan kukkapuutarhassa. Valmis palapeli on noin 49 x 36 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu 5 osainen Lahjaboksi Roosa 1 set

Hieno vaaleanpunainen bambuinen ruokailusetti peppimotiivilla. Setti sisältää lautasen, kulhon, mukin ja kaksi lusikkaa.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 14585 Velociraptor

Schleich 14585 Velociraptor - Velociraptorit olivat luultavasti erittäin älykkäitä dinosauruksia, jotka metsästivät laumoina. Vaikka nämä lihansyöjät olivat vain 60 sentin korkuisia, ne pystyivät peittoamaan huomattavasti suurempia saaliita. Nämä dinosaurukset saavuttivat jopa 65 kilometrin tuntinopeuden ja pystyivät kääntymään nopeasti jäykän häntänsä ansiosta. Saaliinsa syömiseen velociraptorit käyttivät litteän nokkansa 80 terävää, kaarevaa hammasta, joista osa oli 2,5 sentin pituisia. Velociraptoria pidetään yhtenä älykkäimmistä ja nopeimmista dinosauruksista. Taitava metsästäjä.

€ 11,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Säästöpossu Elefantti

JaBaDaBaDo Säästöpossu Elefantti on suloinen keraaminen säästöpossu, joka on harmaan elefantin muotoinen. Säästöpossu on klassinen kastelahja ja se on yhtä hyvä syntymäpäivälahjana. Säästöpossu on pakattu hienoon lahjapakkaukseen. Säästöpossun avulla lapsi oppii pedagogisesti säästämään rahaa ja rahan arvon.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Hedelmäsalaatti

JaBaDaBaDo Hedelmäsalaatti on ihana salaatti sisältäen raikkaita hedelmiä ja kaiken muun tarvittavan. Sekoita hedelmät vaaleanpunaisesa kulhossa ja tarjoile kermavaahdon, mansikkahilloin ja strösselin kanssa. Sekoita ja tarjoile hienoilla salaattiottimilla. Hedelmäsalaattiin kuuluu 1 ananasrengas, 1 banaani, 1 mansikka, 1 kiivi, 1 melonisiivu, 1 päärynä, 1 terttu viinirypäleitä, 1 appelsiinisiivu, 1 vispikerma, 1 mansikkahillo, 1 strösselipurkki ja 2 salaattiotinta.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Salaattisetti

JaBaDaBaDo Salaattisetti sisältää kaiken tarvittavan maukkaan salaatin tekemiseen. Sekoita vihannekset kulhossa ja tarjoile salaattikastikkeen kanssa, johon sekoitat öljyä, viinietikkaa, suolaa ja pippuria. Sekoita salaattiottimien kanssa ja nauti hyvä annos värikästä salaattia. Sisällys: 1 suola, 1 pippuri, 1 öljy, 1 viinietikka, salaattikulho, 2 salaattiotinta, 3 salaatinlehteä, 1 tomaatti, 1 sieni, 1 kurkku, 1 sipuli, 1 avokado

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Tapas

JaBaDaBaDo Tapas on setti sisältäen tarvikkeet puiselle tarjottimelle. Järjestä juhlat ja tarjoa tapaksia, siinä on kalaa, äyriäisiä, juustoja, hedelmiä ja keksejä. Jaa ruoka pienellä puuveitsellä ja tarjoa vieraillesi. Sisällys: 1 leikkuulauta, 1 puuveitsi, 1 kala, 1 makkara, 2 eri juustoa, 1 terttu viinirypäleitä, 1 keksi/p>

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mittatikku Elefantti

JaBaDaBaDo Mittatikku Elefantti on hieno valko/harmaa mittatikku suloisin elefantein ja ilmapalloin. Mittatikun avulla on hauska seurata lapsen kasvua ja kehitystä, mukanatulevalla nipsulla saa merkittyä pituuden. Lapsi oppii myös hauskalla ja pedagogisella tavalla pituudesta ja mitoista. Mittatikku mittaa lapsen pituuden 75-155 cm ja siinä on paikka myös kahdelle kuvalle.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Reppu

Pieni ja kätevä Babblarna-reppu. Repussa on 2 vetoketjutaskua edessä, 2 kpl verkkotaskua, heijastimen olkahihnoissa ja pehmustetut hihnat ja selkäosa. Mitat: 26 x 21 x 10

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10910 LEGO Duplo Town Sukellusveneseikkailu

Leiki mielikuvitusleikkejä taaperon kanssa ja auta häntä kehittämään tärkeitä taitoja sukellusveneseikkailulla. Tämä kiehtova kylpylelu tarjoaa paljon opittavaa ja puhuttavaa, kun pikkulapset leikkivät kuvaavansa valasta ja kalaa leikkikameralla. Sukellusvene kelluu vedessä, ja veden pintaan ilmestyy kuplia valaan uidessa ohi ja kalan puhaltaessa kuplia pinnan alla. Kaksi sukeltajaleluhahmoa lisäävät hauskuutta, joten kuka tietää, minne seuraava vedenalainen seikkailu vie teidät ja sukellusveneen.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

42093 LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1

Tutustu innovatiiviseen suunnitteluun ja muotoiluun upean LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 -autosetin avulla – se on kehitetty yhteistyössä Corvetten kanssa. Tässä tutun superauton kopiossa, joka esittää tähän mennessä tehokkainta Corvettea, on aito mustaoranssi väritys sekä valikoima realistisia yksityiskohtia, kuten iso takasiipi, neljä pakoputkea ja mustat vanteet sekä matalaprofiiliset renkaat. Käytä toimivaa ohjausta ja ohjaa ajoneuvoa, niin näkyvissä oleva V8-moottori aktivoituu ja männät liikkuvat. Rakenna tästä eksklusiivisesta 2-in1-mallista tehokas Kiihdytysauto.

€ 43,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Gustavsberg

Palapeli 1000 Palaa Gustavsberg on laatupalapeli Kärnanilta. Kärnanin perinteet ja intohimo laadukkuuteen yhdistyvät palapeleissä, suunnittelu Pohjoismaissa. Inspiroidu, rentoudu ja nauti kuvan muotoutumisesta - itseksesi tai perheesi ja ystävien kanssa!

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Neon

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 1,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 palaa Melagavi Lighthouse

Melagavi lighthouse, 1000 palaa

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu Lahjapakkaus 5 osaa Bambu 1 set

Hieno aterinsetti bambusta Peppi-aiheella. Setti sisältää lautasen, kulhon, mukin ja kaksi lusikkaa.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar Sagrada Familia

Palapeli 1000 Palaa Sagrada Familia aiheenaan Barcelonan Sagrada Familia.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Sänkykatos Kulta

JaBaDaBaDo Sänkykatos Kulta antaa lapsen nukkua prinsessan lailla. Se antaa lastenhuoneeseen miellyttävän tunteen. Ripusta se lapsen sängyn yläpuolelle ja muuta sänky miellyttäväksi nukkumapaikaksi. Sänkykatoksen voi myös ripustaa muualle huoneeseen ja sisälle laittaa tyynyjä, joten lapselle tulee näin mukava lukunurkkaus. Sänkykatos sopii ripustettavaksi pinnasängyn, juniorisängyn tai lukunurkkauksen yläpuolelle, sillä se ripustetaan helposti kattokoukusta.

€ 65,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Food Truck

JaBaDaBaDo Food Truck tarjoaa upeata ruokaa pystybaaristaan ja se voi helposti liikkua paikasta toiseen uusien nälkäisten asiakkaiden luokse. Vaunussa on uusi ruokalista, josta näkee kaikki sen tarjoilemat ruoat. Ruokalistalla on hampurilaisia, jäätelöä ja pizzaa, kaikkia lasten rakastamia ja tuntemia ruokia. Mukana kokko, joka valmistaa ruoan nälkäisille asiakkaille ja ajaa ruokarekkaa paikasta toiseen. Tehtävänäsi on ottaa vastaan tilauksia ja tarjoilla asiakkaille, tervetuloa syömään! Päivän lopussa suljetaan luukku ja ajetaan seuraavaa määränpäätä kohti! Sisällys: 1 food truck, 1 kokki, 1 donitsi, 2 jäätelöä, 1 nakkisämpylä, 1 pizza slice, 1 juoma ja irroitettava lippu

€ 46,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Jäätelövaunu

JaBaDaBaDo Jäätelövaunu on upea ja ihastuttavan suloinen jäätelövaunu 10 eri jäätelövaihtoehdolla. Siinä on puikkojäätelöä, irtojäätelöä ja pehmistä, lisäksi mansikkapäällistä. Jäätelövaunussa on pyörät ja sitä voidaan työntää asiakkaiden luokse. Mukana 1 kauha, 1 mansikkapäällinen, 5 puikkojäätelöä, 5 irtopalloa/pehmistä

€ 46,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Karkkivati

JaBaDaBaDo Karkkivati on hieno vati täynnä karkkeja. Vati on suosittu kioskissa tai kotikahvilassa. Karkkivadilta voi valita hedelmätutin, polka-karamellin, vadelma-lakritsikarkin tai muuta hyvää.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mobiili Pilvi

JaBaDaBaDo Mobiili Pilvi on suloinen puinen mobiili, joka viihdyttää lasta pinnasängyssä tai hoitopöydällä. Mobiilissa on pilvi, tähtiä ja kuu, jotka pyörivät hitaasti ympäri. Hahmot on valmistettu puusta ja ne roikkuvat narusta. HUOMIO, mobiilipidike ei sisälly, se on ostettavissa erikseen.

€ 23,68

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Babygym hahmot eläimet

JaBaDaBaDo Babygym-hahmot ovat ihastuttavia, värikkäitä babygym-leluja, lammas, norsu ja pingviini. Pingviini soittaa kehtolaulun vauvalle. Suloisenväriset eläimet ovat vaaleanpunaisia ja ne viihdyttävät vauvaa. Kangaslelut saa kiinnitettyä helposti tarranauhan avulla ja siten niitä voi siirtää ja kiinnittää mihin vain. Sopii kaikkiin babygymeihin. ,

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Pixi Shelf Zebee Black

Done By Deer Pixi Shelf Zebee Black auttaa pitämään lempilelusi järjestyksessä. Zebee Pixi -hylly on hieno sisustusyksityiskohta, johon mahtuu pikkukirjat, tutit tai muut pikkutavarat. Ripusta hylly seinälle tai anna sen olla pöydällä tai kirjahyllyssä.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Pyjamasankarit Kolli Transforming Set

Pyjamasankarit Kolli Transforming Set - Pyjamasankareiden päämaja sisältää kaksi hahmoa, noin 7 cm. Täällä Pyjamasankarit hiovat suunnitelmiaan saadakseen kiinni roistot yöaikaan.

€ 23,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar 208 Cats

Palapeli 1000 Palaa 208 Cats on palapeli kuvaten 208 kissaa, jotka ovat eri rotuisia ja näköisiä.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Sassy Helistin Ring O Links

Sassy Helistin Ring O Links on hieno värikäs helistin perheen pienimmille. Ring O Links helistin Sassylta suositellaan alkaen 0 kk.

€ 6,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Vesipullo 400 ml

Babblarna-vesipullo on täydellinen mukana sammuttamassa janon päivän aikana. Vesipulloon mahtuu 400 ml.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hape Chunky Clock Puzzle

Hape Chunky Clock Puzzle - Puupalapeli kellon muotoisena. Aseta värilliset muodot oikeille paikoilleen saadaksesi suloiset hyönteiset valmiiksi. Samalla opit kellonajat! Tämä värikäs palapeli on hauska tutustumistapa lapselle kellon oppimiseen! Mitat: 24,5 x 3,5 cm.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Nordic Hoj Pyöräilykypärä Fire

Nordic Hoj Pyöräilykypärä Fire on laadukas kypärä hienoin liekkikuvioinnein. Nordic Hoj Pyöräilykypärä sopii pyöräilyyn ja muihin aktiviteetteihin, joissa on riski kallovaurioihin, se täyttää EN1080-standardin (hyväksytyt kypärät alle 7-vuotiaille). Siinä on säätörengas sisäpuolella, jonka avulla se saadaan säädettyä päähän sopivaksi eikä sisäpehmusteita tarvita. Nordic Hoj Pyöräilykypärä on kevyt, se painaa ainoastaan 180 grammaa. Se on testattu ja hyväksytty KTHn toimesta. Kypärässä on vihreä solki ja säätörengas.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

TOPModel Manga Model Värityskirja

TOPModel Manga Model Värityskirja vie sinut taianomaiseen Manga Model -maailmaan, anna vain mielikuvituksen virrata! Värityskirjassa on 70 sivua trendikkäitä mangahahmoja jotka voit suunnitella haluamaksesi ja piirroksia mangahahmoista hienoin vaattein jotka voit värittää. Värityskirja sisältää kaksi arkkia tarroja ja tukevan kierresidoksen. Saat vietettyä useita hauskoja tunteja puuhastellen TOPModel -maailmassa!

€ 8,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Lundby Koiraperhe

Lundbyn Nukkekoti on klassinen lelusarja, joka on viihdyttänyt lapsia ruotsalaisissa kodeissa vuodesta 1947 asti. Sarjalle tunnusomaista on suuri valikoima huonekaluja ja muita tarvikkeita, jotka ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Lundby seuraa tuotesuunnittelun ja muotoilun trendejä, merkin nukkekodit ovat tyyppillisiä esimerkkejä nykyaikaisista kodeista. Lundbyn Nukkekodit ovat nostalgisia ja ne muistetaan erityisesti SVT:n joulukalenterisarjasta vuodelta 1980 ”Joulu tulee Möllegårdeniin”. ! Tuotekuvaus: Lundby Koiraperhe on hieno setti, johon kuuluu pieni koiraperhe, joka on juuri muuttanut perheen kotiin! Koira-äiti on juuri saanut kaksi pentua, jotka rakastavat leikkiä ja keppostella! Koirilla on mukanaan oma ruokakuppi ja puruluu.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Magneettisia palikoita

Leikki magneettivoimalla! Palikoilla rakentaminen voi olla hankalaa pienille insinööreille. Näissä puisissa palikoissa on siksi sisäänrakennetut magneetit jotka auttavat pitämään valmiin rakennuksen pystyssä. Magneetit eivät hankaloita purkuprosessia, se toimii samalla tavalla kuin tavallisilla palikoilla. Sisältää 8 magneettista palikkaa eri muodoissa ja väreissä.

€ 17,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Laatikkopalapeli 40 palaa, Prinsessat Rapunzel

Laatikkopalapeli 40 palaa, Disneyn Prinsessat - Rapunzel

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

71700 LEGO Ninjago Viidakkohyökkääjä

Yhdistä voimasi Lloydin kanssa ja aja maastossa kuin maastossa Viidakkohyökkääjällä! Eläydy NINJAGO® Elementtiturnauksen eeppisiin taisteluihin, kun ninjasankarisi päihittää väkivahvat vihollisensa! Tämän ketterän menopelin mahtava jousitus ja suuret kumirenkaat kiidättävät Lloydin viidakon halki. Hyppää ohjaamoon ja valmistaudu taisteluun!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

75266 LEGO Star Wars Sithsotilaat

Rakenna LEGO® Star Wars™ Sithsotilaiden armeija ja kiituri! Ryhdy Ensimmäisen ritarikunnan upseeriksi ja johda sotilaasi taisteluun tällä mahtavalla Star Wars™ Sithsotilaat™ -taistelupakkauksella! Varusta sotilaat nuppipyssyillä. Kiinnitä nuppipyssy kiiturin keulaan ja valmistaudu tulittamaan sopivalla hetkellä. Tunkeudu vihollisen maille ja hyökkää ilmasta suihkupakkauksilla lentävillä sotilailla. Oletko täysin pysäyttämätön?

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Midi Giant Presentbox Sealife 6000 kpl

Hama Midi Giant Presentbox Sealife 6000 kpl - Suuri helmisetti sisältäen yli 6000 helmeä, 3 helmialustaa, mallin, ohjeet ja silityspaperin, jotta saat tehtyä jopa 12 erilaista meriaiheista kuvaa. Arvostettu lahja ja hauskaa puuhaa moneksi tunniksi.

€ 19,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 2000 Palaa Doha Qatar

Palapeli 2000 Palaa Doha Qatar on palapeli aiheenaan kaupungin kauniit rakennukset ja taka-alalla siintävä ranta.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 60 palaa Ryhmä Hau

Palapeli 60 palaa Ryhmä Haulla. Palapelin tekeminen motivoi lasta ajattelemaan ja tutkimaan palapeliä, löytääkseen oikeat palat, jotka sopivat toisiinsa. Palapelin tekeminen on hyvä aktiviteetti koko perheelle, erityisesti harmaina sädepäivinä, kun ollaan mieluummin sisätiloissa.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Basic Dragon Hookfang

Lohikäärme elokuvasta 'How To Train Your Dragon - The Hidden World' Hookfang 17 cm

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

9421 Playmobil Perheauto

9421 Playmobil Perheauto - Tilavalla matka-arkulla, taitettavalla takaistuimella ja vetokoukulla. Kaksi lastenistuinta. Tilaa kuljettajalle ja 3 matkustajalle. Mitat: 26 x 12 x 8,5 cm PLxLxK). Koko perhe lähtee rannalle tässä tilavassa perheautossa. Kaikille 4 perheenjäsenelle on runsaasti tilaa tässä autossa ja takaluukkuun mahtuvat kaikki rantatavarat. Tarvittaessa voidaan takaistuin taittaa alas, joten tavaroille tulee entistäkin enemmän tilaa. Mutta nyt saavat kaikki hypätä sisälle, jotta päästään rannalle. Hyvin tilaa: tilavassa perheautossa on tilaa 4 hahmolle. Auton katto on irroitettavissa ja matka-arkku ja konepelti avattavissa. Lapsihahmot voidaan laittaa istumaan omiin lastenistuimiinsa, sopien kaikkiin muihin tuoleihin paitsi kuljettajan paikalle.

€ 34,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

6927 Playmobil Ponitila

6927 Playmobil Ponitila on hauska setti kaikille hevoshulluille. Ponitilassa on kaksi pilttuuta ja yläkerta, jonne pääsee mukanatulevien tikkaiden avulla. Settiin sisältyy myös kolme hevosta, kolme hahmoa, ruokaa, pieniä suloisia kissoja, aita ja useita muita tarvikkeita, joita tarvitaan ponitilalla.

€ 55,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

6879 Playmobil Ryöstöauto ja saalis

6879 Playmobil Ryöstöauto ja saalis avulla voivat vorot paeta saaliinsa kanssa! Settiin sisältyy nelipyöräinen vinssillä, hahmo ja laatikko täynnä arvokkaita esineitä.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Suklaakakku

JaBaDaBaDo Suklaakakku on maistuva suklaakakku rapealla marenkikuorrutteella. Kakussa on kuusi valmista palaa, jotka ovat toisissaan kiinni tarrranauhan avulla, joten ne saadaan helposti erotettua mukanatulevan kakkulapion avulla. Kakku on valkoisella vadilla ja mukana tulee myös pursotinpussi.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mobiili Elefantti Harmaa

JaBaDaBaDo Mobiili Elefantti Harmaa on suloinen mobiili elefantein ja tähdin, jonka saa roikkumaan pinnasängyn ylle tai hoitopöydälle. Mobiili on valmistettu puusta ja hahmot roikkuvat narusta. Mobiili viihdyttää lasta vaipanvaihdon tai nukkumaanmenon yhteydessä. HUOMIO, mobiilipidike ei sisälly, se on ostettavissa erikseen.

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Koukku Pilvi

JaBaDaBaDo Koukku Pilvi on kätevä ja hieno ripustuskoukku lastenhuoneeseen. Seinakoukku on pilven muotoinen ja se on hieno sisustusyksityiskohta lasten makuuhuoneessa tai leikkihuoneessa. Ripusta siihen vaatteita, reppuja, kaulanauhoja tms.

€ 13,90

Read on...

Leikkikalut
Product