Done By Deer Spout Cup Happy Dots Blue

Done By Deer Spout Cup Happy Dots Blue on läikkymätön muki, joka on täydellinen ensimmäisille mukijuomisille. Käytä molempia käsiä ensin ja ollessasi valmis, voi kannen poistaa.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Staticker

Babblarna Seinätarra antaa sinun sisustaa tilapäisesti. Nämä Babblarna-seinätarrat ovat liimattomia seinätarroja ja ne voidaan kiinnittää sileille pinnoille. Ne saa helposti irti ja niiden paikkaa voi halutessaan vaihtaa.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Nappipalapeli 5 palaa

Bamse Nappipalapeli 5 palaa - Charmikas Bamse-nappipalapeli pienemmille palapeleistä pitäville. Jokaisessa palassa on nappi, joten palat on helpompi asettaa paikoilleen.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Vesi Kylpy Lautanen

Kirjailija ja taiteilija Tove Jansson rakasti luontoa ja sen erityistä valoa. Lähestulkoon kaikki hänen kertomuksensa ja kuvituksensa kuvaavat luontoa. 'Vesi & Kylpy' on tyylikäs ja muistuttaen muotoilultaan samannimistä lastenastiastoa. Musta-valkoisena ja pelkistetyin pastellisävyin leikkii Muumiperhe pohjoismaisessa saaristomaisemassa, joka oli erityisen lähellä kirjailija-kuvittajan sydäntä. Muumi-lautanen on valmistettu naarmuuntumattomasta melamiinimuovista ja siinä on imukuppirengas, se ei sisällä PVC'tä. Lautasessa on hieno kuva Muumista, hänen ystävistään ja perheestään uimassa.

€ 5,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

4D Cityscape Palapeli Pariisi

4D Cityscape -palapeli Pariisi on 4D -palapeli, jossa voit luoda Pariisin sen perustuksista alkaen. Palapeli kattaa pitkän ajanjakson historiallisessa arkkitehtuurissa. 4D Cityscape -palapeli Pariisi sisältää yli 1100 palaa. Valmiin palapelin mitat ovat: 61 x 38,1 x 5,1 cm Paino: 775 gr 4D Cityscape -palapelin kokoessasi näet kuinka kaikki osat liittyvät toisiinsa! 4D Cityscape-palapeli on patentoitu kolmikerroksinen palapeli, joka on hauska ja opettavainen. Ensimmäisenä tehtävänä on koota yhteen palapelin historiallinen perusta. Kokoa sitten ylin kerros, joka kertoo modernista ajasta. Käytä mukana tulevaa aikajanaa, josta voi tunnistaa ja paikallistaa jokaisen rakennuksen oikean kohdan palapelissä jokaisen rakennusvuoden mukaan. Tämä on viimeinen kerros 4D Cityscape -palapelissä. Muoviyksityiskohtien puhdistamiseen suosittelemme pehmeää hiekkapaperia.

€ 49,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Micki Kudontakehys

Tunnetko olosi luovaksi? Mickin klassisella puisella kudontakehyksellä voit kutoa hienoja mattoja nukkekotiin tai pieniä pöytäliinoja äidille ja isälle. Kudontakehys on valmiiksi koottu. Mukana tulee 10 metriä lisäloimea. Pakkaus sisältää myös kaksi erilaista modernia lankaa - pehmeän, paksun langan ja bukleelangan, joiden pituus on 5 metriä. Kudontaleveys on 14 cm, joten tämä tuote sopii täydellisesti pienille ja touhukkaille kutojille.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Askipalapeli A4 2 pkt 40 palaa 1 set

Tove Janssonin sadut Muumipeikosta vievät meidät Muumilaaksoon ja kertovat muumiperheestä ja etenkin perheen pojasta, Muumipeikosta. Muumin, Muumimamman, Muumipapan, Niiskuneidin, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen ja monien muiden hahmojen avulla voit seurata seikkailuja heidän maailmassaan. Tove Janssonin satuja rakastetaan ympäri maailmaa ja ne opettavat meille ystävyydestä, rohkeudesta ja rakkaudesta Muumi Askipalapeli A4 2-pkt 40 palaa on superhieno setti sisältäen 2 palapeliä jotka kuvailevat Muumi-ystäviemme seikkailuita Muumilaaksossa!

€ 6,00

Read on...

Leikkikalut
Product
 

60243 LEGO City Police Takaa poliisihelikopter

”Kääk! En tiennyt, että kuorma-autot osaavat lentää!” Snake Rattler ja hänen rikostoverinsa pakenevat varastetun kassakaapin kanssa! Mutta LEGO® Cityn poliisin mönkijä ja hämmästyttävällä magneettiketjulla varustettu helikopteri ovat tiukasti kannoilla! Auta huippulentäjä Sam Grizzlediä ohjaamaan tehokas magneetti Snake Rattlerin auton katolle ... Klang! Nosta sitten auto korkealle ilmaan ja lennätä pahamaineinen roisto kavereineen kaupungin vankilaan!

€ 32,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10768 LEGO Toy Story 4 Buzzin ja Tilli Tallin

Tutustuta lapsesi Disney•Pixarin hauskaan ja jännittävään Toy Story 4:ään tämän suloisen 10768 Buzzin ja Tilli Tallin leikkikenttäseikkailu LEGO® 4+ leikkisetin avulla! Tämä hieno setti on suunniteltu erityisesti helpoksi ja hauskaksi alle kouluikäisille lapsille. Siinä on kaksikerroksinen leikkimökki, jossa on keittiö, liukumäki, silta, kiipeilyseinä, kuplaikkunateline ja erityinen aloituspalikkarakennuslevy, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan ajoneuvoista, rakennuksista ynnä muista Tässä söpössä leikkikenttärakennuslelusetissä on karuselli ja siirrettäviä pensaita sillan alla. Sillan voi avata, jolloin näkyviin tulee piilopaikka ja haisunäätämenopeli. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla nuori seikkailujen ystävä ymmärtää rakennusvaiheiden tarkoituksen, ja ne kasvattavat hänen mielikuvitustaan ja itseluottamustaan, jotta hän voi kokea täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle LEGO Toy Storyn tutus

€ 27,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 42490 Satula Suitset Sofia Blossom

Schleich 42490 Satula & Suitset Sofia & Blossom on saksalaisen Schleischin yksityiskohtia täynnä oleva aitoudelle uskollinen setti. Setti sisältää satulan ja suitset.

€ 4,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Disney Aladdin

Palapeli 1000 palaa Ravensburgerilta. Hieno Disney-aihe kuvaten Aladdinia. Valmis palapeli on noin 70 x 50 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 5000 Palaa Disney Multiproperty

Fantastinen Ravensburger-palapeli 5000 palalla. Palapelistä muodostuu kuva sisältäen useita Disney-suosikkej kuten Mikki Hiiri, Kaunotar & Hirviö, 101 Dalmatialaista, Lumikki ym. Tee palapeli valmiiksi nähdäksesi Disney-suosikkisi. Valmis palapeli on noin 153 x 101 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 59,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Vetolelu elefantti

JaBaDaBaDo Vetolelu Elefantti on suloinen puinen vetolelu, kun lapsi ottaa ensimmäiset askeleensa. Lähde suloisen elefantin kanssa kävelylle. Elefantilla on suuret pyörät, joten se liikkuu kevyesti.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Elefantti

JaBaDaBaDo Lohtupeitto Elefantti on pehmeä, suloinen viltti perheen pienimmille. Ihastuttavasta elefantista tulee noepasti suosikki ja lapsen rakastama tavara. Elefantti on valmistettu pehmeimmästä kankaasta ja se on täydellinen unilelu.

€ 10,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Soittorasia elefantti harmaa

JaBaDaBaDo Soittorasia Elefantti Harmaa on suloinen soittorasia, joka soittaa rauhoittavaa sävelmää. Soittorasian saa ripustettua vaunuihin, babysitteriin tms. ripustuslenkin avulla. Elefantin sävelmä rauhoittaa, kun lapsi on menossa nukkumaan tai lepäämään.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Teeastiasto laukulla Vaaleanpunainen

JaBaDaBaDo Teeastiasto laukulla Vaaleanpunainen on suloinen vaaleanpunapilkullinen teeastiasto vaaleapunaisessa laukussa. Kata teeastiasto ja tarjoa nalleillesi kupillinen hyvää teetä ja maukas keksi. Astiastossa on 15 osaa ja kaikki tarvittava teekutsujen järjestämiseksi. Astiaston on valmistettu pellistä ja laukku on kartonkia.Sisällys: 1 teekannu, 4 kuppia, 4 asettia, 4 keksivatia ja vaaleanpunainen teetarjotin.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dolly Style Reppu

Reppu Dolly Styleltä, väritykseltään liila, taskulla ja vetoketjulla. Repussa on iso tasku, johon mahtuu kaikki tarvittava koulupäiväksi, sitä voi käyttää myös käsimatkalaukkuna matkalla tai missä vain.

€ 29,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

41366 LEGO Friends Olivian kuppikakkukahvila

Ilmassa leijuu herkullinen tuoksu – vastaleivottuja kuppikakkuja! Auta LEGO® Friendsien Oliviaa hänen vasta avaamassaan Kuppikakkukahvilassa. Tutki kaikkia hienoja toimintoja, joita Olivia on keksinyt avuksi leivontaan. Valitse houkuttelevin luomus pyörivältä tarjottimelta tai tee omia herkkuja hullulla kuppikakkukoneella. Auta Zobo-robottia palvelemaan LEGO Friendsien Emmaa maitoautomaatilla ja kassalla. Kääri hihat, koska näyttää siltä, että Olivia tarvitsee apua keittiössä... Mikä täällä haisee? Palanut kuppikakku! Pelasta parhaat, pane ne skootterin kyytiin ja myy eripuolilla Heartlake Cityä.

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Päiväkirja Koodilla Ja Lukolla Täysikuu

Kaikki ajatuksesi, salaisuutesi ja henkilökohtaiset merkintäsi ovat vuorenvarmassa turvassa kauniin Miss Melody -kirjan kansien välissä, siinä on koodi, joka vain sinä tiedät. Lisäksi avatessasi sen se soittaa coolia hittikappaletta 20 sekunnin ajan.

€ 25,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Funny dogs

Kuka ei tulisi hyvälle tuulelle tämän palapelin kanssa? Palapeli 1000 Palaa - Funny dogs on laadukas Trefl-palapeli. Ehdoton kaikille koirafaneille!

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palepelimatto Säilytyksellä 300 1000 Palaa

Palapelimatto säilytyksellä 300-1000 palaa on kätevä säilytysmatto viidellä osiolla palapelipaloille. Sen mukana tulee myös palapelimatto, jonka päälle voi tehdä 300-1000 palan palapelin ja sen avulla on helppo kuljettaa palapeli mukanaan.

€ 92,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 70525 Sateenkaariyksisarvinen, varsa

Schleich 70525 Sateenkaariyksisarvinen, varsa - Sateenkaariyksisarvisten perhe asuu ruohoisella tasangolla sateenkaarijoen varrella. Aamuauringon valossa kolmen maagisen olennot harjat hohtavat kaikissa sateenkaaren väreissä. Niin kuin useimmat yksisarviset, ne ovat erittäin ujoja. Ne harvat onnekkaat, jotka ovat nähneet niitä, kertovat niiden olevan uskomattoman värikkäitä ja siroja. Ja he kertovat tarinoita maagisten yksisarvisten kylkiä koristavista jalokivistä, jotka hehkuvat kaikissa sateenkaaren väreissä. Näistä olennoista on kerrottu paljon salaperäisiä tarinoita – eikä kukaan tiedä, ovatko tarinat totta. Mutta kaikki tarinoita yhdistää se, että sateenkaariyksisarvisten kerrotaan olevan uskomattoman kauniita ja maagisia olentoja.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Map Of The World

Tule maantiedon mestariksi tämän 1000 palan Map of the World palapelin kanssa. Laadukas Trefl-palapeli.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Ferrari Ensimmäinen kauko ohjattavani

Ferrari Ensimmäinen kauko-ohjattavani on radio-ohjattu Ferrari klassisen Ferrari-punaisen värisenä perheen pienimmille. Ferrarissa on ääni- ja valotehosteeet, aivan kuin oikeassa Ferrari 458 Italissa ja ratinmuotoinen ohjain. Autolla voidaan ajaa eteen ja taaksepäin, ja siinä on töötti. Ferrari on noin 18 cm.

€ 28,70

Read on...

Leikkikalut
Product
 

BRIO 30181 Musical Drum 1 set

BRIO 30181 Musical Drum antaa mahdollisuuden lyödä isoa rumpua! Tämä on täydellinen soitin myös kaikkein pienimmille muusikoille. Siinä on kätevä säilytyspaikka rumpukapuloille alaosassa, joten kapulat löytyvät aina! BRIOn musiikkisoittimella voi koko perhe olla mukana ja tutkia uusia sointuja.

€ 20,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Victorian cottage

Palapeli 1000 Palaa Victorian cottage on laadukas Trefl-palapeli, jonka aiheena on kaunis viktoriaaninen talo.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Intex Patja Tuoli Harmaa

Intex Patjatuoli on mukava rantatuoli mallia King Kool, ja nimi kertookin jo kaiken! Täydellinen patjatuoli hänelle, joka rakastaa ylellisyyttä altaalla. Mukavan niska- ja selkätuen ansiosta voit nauttia vetten päällä kellumisesta drinkki kädessä sillä patjassa on myös sisäänrakennettu mukinpidike.

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu Lautanen

Peppi Pitkätossu lautanen melamiinimuovia. Lautasessa on hieno Peppi aihe, jossa hän nostaa Pikku-Ukon ilmaan.

€ 4,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 500 Palaa Magical Unicorns

Palapeli 500 Palaa Ravensburgerilta, aiheenaan taianomaiset yksisarviset linnan kukkapuutarhassa. Valmis palapeli on noin 49 x 36 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 500 Palaa Colorful Marina

Palapeli 500 Palaa Colorful Marina on kaunis ja värikäs 500 palan palapeli aiheenaan värikkäät sataman laivat. Nauti rentouttavasta palapelin teosta! Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa, jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapeli-intoilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityispaksua kartonkia, erityisesti Ravensburgerille kehiteltyä. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen matan, kiiltämättömän pinnan, huokuen käsinkosketeltavaa laatua. Voidakseen taata ettei ole kahta samanlaista palaa ja taatakseen täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, käyttävät he itse kehittelemiään leikkuukoneita.

€ 9,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu 5 osainen Lahjaboksi Roosa 1 set

Hieno vaaleanpunainen bambuinen ruokailusetti peppimotiivilla. Setti sisältää lautasen, kulhon, mukin ja kaksi lusikkaa.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Schleich 14585 Velociraptor

Schleich 14585 Velociraptor - Velociraptorit olivat luultavasti erittäin älykkäitä dinosauruksia, jotka metsästivät laumoina. Vaikka nämä lihansyöjät olivat vain 60 sentin korkuisia, ne pystyivät peittoamaan huomattavasti suurempia saaliita. Nämä dinosaurukset saavuttivat jopa 65 kilometrin tuntinopeuden ja pystyivät kääntymään nopeasti jäykän häntänsä ansiosta. Saaliinsa syömiseen velociraptorit käyttivät litteän nokkansa 80 terävää, kaarevaa hammasta, joista osa oli 2,5 sentin pituisia. Velociraptoria pidetään yhtenä älykkäimmistä ja nopeimmista dinosauruksista. Taitava metsästäjä.

€ 11,50

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Säästöpossu Elefantti

JaBaDaBaDo Säästöpossu Elefantti on suloinen keraaminen säästöpossu, joka on harmaan elefantin muotoinen. Säästöpossu on klassinen kastelahja ja se on yhtä hyvä syntymäpäivälahjana. Säästöpossu on pakattu hienoon lahjapakkaukseen. Säästöpossun avulla lapsi oppii pedagogisesti säästämään rahaa ja rahan arvon.

€ 8,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Hedelmäsalaatti

JaBaDaBaDo Hedelmäsalaatti on ihana salaatti sisältäen raikkaita hedelmiä ja kaiken muun tarvittavan. Sekoita hedelmät vaaleanpunaisesa kulhossa ja tarjoile kermavaahdon, mansikkahilloin ja strösselin kanssa. Sekoita ja tarjoile hienoilla salaattiottimilla. Hedelmäsalaattiin kuuluu 1 ananasrengas, 1 banaani, 1 mansikka, 1 kiivi, 1 melonisiivu, 1 päärynä, 1 terttu viinirypäleitä, 1 appelsiinisiivu, 1 vispikerma, 1 mansikkahillo, 1 strösselipurkki ja 2 salaattiotinta.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Jäätelökioski

JaBaDaBaDo Jäätelökioski on hauska jäätelökioski, josta kaikki saavat valita haluamansa. Jäätelökioski tarjoaa useiden tuntien hauskat leikkihetket, haastaen lapsen luovaan leikkiin. Jäätelökioskista voi valita 8 erisorttista jäätelöä, puikkojäätelöstä jäätelöpikariin ja pehmikseen. Valittavana on myös mansikkahilloa ja suklaakastiketta. Jäätelökioskissa on pyörät, joten sitä voi työntää asiakkaiden luokse.Jäätelökioski sisältää 1 kauhan, 1 mansikkahillon, 1 suklaakastikkeen, 3 puikkojäätelöä, 3 pehmistä, 2 pikara ja 1 kilikellon

€ 113,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Salaattisetti

JaBaDaBaDo Salaattisetti sisältää kaiken tarvittavan maukkaan salaatin tekemiseen. Sekoita vihannekset kulhossa ja tarjoile salaattikastikkeen kanssa, johon sekoitat öljyä, viinietikkaa, suolaa ja pippuria. Sekoita salaattiottimien kanssa ja nauti hyvä annos värikästä salaattia. Sisällys: 1 suola, 1 pippuri, 1 öljy, 1 viinietikka, salaattikulho, 2 salaattiotinta, 3 salaatinlehteä, 1 tomaatti, 1 sieni, 1 kurkku, 1 sipuli, 1 avokado

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Tapas

JaBaDaBaDo Tapas on setti sisältäen tarvikkeet puiselle tarjottimelle. Järjestä juhlat ja tarjoa tapaksia, siinä on kalaa, äyriäisiä, juustoja, hedelmiä ja keksejä. Jaa ruoka pienellä puuveitsellä ja tarjoa vieraillesi. Sisällys: 1 leikkuulauta, 1 puuveitsi, 1 kala, 1 makkara, 2 eri juustoa, 1 terttu viinirypäleitä, 1 keksi/p>

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mittatikku Elefantti

JaBaDaBaDo Mittatikku Elefantti on hieno valko/harmaa mittatikku suloisin elefantein ja ilmapalloin. Mittatikun avulla on hauska seurata lapsen kasvua ja kehitystä, mukanatulevalla nipsulla saa merkittyä pituuden. Lapsi oppii myös hauskalla ja pedagogisella tavalla pituudesta ja mitoista. Mittatikku mittaa lapsen pituuden 75-155 cm ja siinä on paikka myös kahdelle kuvalle.

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Bamse Vesipullo 400 ml

Bamse-vesipullo on täydellinen, kun tarvitaan janonsammutusta päivän aikana. Vesipulloon mahtuu 400 ml.

€ 7,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Babblarna Reppu

Pieni ja kätevä Babblarna-reppu. Repussa on 2 vetoketjutaskua edessä, 2 kpl verkkotaskua, heijastimen olkahihnoissa ja pehmustetut hihnat ja selkäosa. Mitat: 26 x 21 x 10

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Dragons Basic Dragon Toothless

Yksi upeista lohikäärmeistä elokuvasta How To Train Your Dragon - The Hidden World. Toothlessilla on suuret siivet ja jalat, ollen aina valmis huimiin seikkailuihin.

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

10910 LEGO Duplo Town Sukellusveneseikkailu

Leiki mielikuvitusleikkejä taaperon kanssa ja auta häntä kehittämään tärkeitä taitoja sukellusveneseikkailulla. Tämä kiehtova kylpylelu tarjoaa paljon opittavaa ja puhuttavaa, kun pikkulapset leikkivät kuvaavansa valasta ja kalaa leikkikameralla. Sukellusvene kelluu vedessä, ja veden pintaan ilmestyy kuplia valaan uidessa ohi ja kalan puhaltaessa kuplia pinnan alla. Kaksi sukeltajaleluhahmoa lisäävät hauskuutta, joten kuka tietää, minne seuraava vedenalainen seikkailu vie teidät ja sukellusveneen.

€ 22,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

42093 LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1

Tutustu innovatiiviseen suunnitteluun ja muotoiluun upean LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 -autosetin avulla – se on kehitetty yhteistyössä Corvetten kanssa. Tässä tutun superauton kopiossa, joka esittää tähän mennessä tehokkainta Corvettea, on aito mustaoranssi väritys sekä valikoima realistisia yksityiskohtia, kuten iso takasiipi, neljä pakoputkea ja mustat vanteet sekä matalaprofiiliset renkaat. Käytä toimivaa ohjausta ja ohjaa ajoneuvoa, niin näkyvissä oleva V8-moottori aktivoituu ja männät liikkuvat. Rakenna tästä eksklusiivisesta 2-in1-mallista tehokas Kiihdytysauto.

€ 43,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

L.O.L Surprise Tupla Kynäkotelo

L.O.L Tupla Kynäkotelo, jossa on hieno kuvio L.O.L-nukkeista, ja joka on täynnä muita hauskoja kirjoittamiseen tarvittavia asioita. Kynälokero sisältää viivottimen, 1 kynän, tarroja, mustekynän, 1 kynän teroittimen, 1 pyyhekumin, 1 muistivihko, jolla 20 sivua, ja 16 värikynää.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi 3 kpl Flanellivilttejä Saaristo

Muumi 3 kpl Flanellivilttejä Saaristo - Pehmeitä flanellivilttejä 100% ekologista puuvillaa (GOTS Organic). Kaikki materiaalit ja tuote kokonaisuudessaan on sertifioitu Eko-Tex Luokka 1 Baby mukaan, asettaen erittäin korkeat kemialliset vaatimukset sisällölle ja taaten, ettei tuote sisällä haitallisia aineita. Pakkaus sisältää vauvaviltin kooltaan 75x100cm ja 2 kpl turvariepuja kooltaan 50x50cm

€ 16,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Muumi Babygym Harmaa Vaaleanpunainen

Pehmeä ja miellyttävä babygym. Muumi-babygym pedagogisin leluin, jotka stimuloivat kuulo- ja tuntoaistia. Babygymissä on lukuisia toimintoja ja irroitettavat Muumihahmot. Pehmeä matto loikoiluun ja hienot hahmot roikkumassa kaaressa, isommalla Muuminukella istumassa matolla. Babygymissä on paljon hauskaa materiaalia lapsen tutkittavaksi ja kokeiltavaksi. Muumihahmot ovat hauskoja katsella ja niissä on helistimet, ne voidaan irroittaa ja pestä tarpeen vaatiessa (kaaria ei voi pestä koneessa). Matossa on myös luonnonkuminen pururengas, josta saa hyvän otteen ja sitä on mukava pureskella. Pururengas on irroitettavissa.

€ 82,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Gustavsberg

Palapeli 1000 Palaa Gustavsberg on laatupalapeli Kärnanilta. Kärnanin perinteet ja intohimo laadukkuuteen yhdistyvät palapeleissä, suunnittelu Pohjoismaissa. Inspiroidu, rentoudu ja nauti kuvan muotoutumisesta - itseksesi tai perheesi ja ystävien kanssa!

€ 17,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Hama Helmiä 1000kpl 1 set Neon

Hama Helmiä 1000kpl, on täydellinen helmisetti helmialustoille, koruihin tai muuhun askarteluun. Valitse monista eri väreistä, kuten kullasta ja hopeasta tai ihanista neonväreistä!

€ 1,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 palaa Melagavi Lighthouse

Melagavi lighthouse, 1000 palaa

€ 11,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Peppi Pitkätossu Lahjapakkaus 5 osaa Bambu 1 set

Hieno aterinsetti bambusta Peppi-aiheella. Setti sisältää lautasen, kulhon, mukin ja kaksi lusikkaa.

€ 20,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Bitar Sagrada Familia

Palapeli 1000 Palaa Sagrada Familia aiheenaan Barcelonan Sagrada Familia.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Palapeli 1000 Palaa Harry Potter

Palapeli 1000 palaa Ravensburgerilta. Palapelin aiheena on Harry Potter hahmot. Valmis palapeli on noin 70 x 50 cm Ravensburger on valmistanut palapelejä Ravensburgerissa, Saksassa jo vuodesta 1891 lähtien. He ovat saavuttaneet menestyksensä palapelin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa heidän yksityiskohtatarkkuutensa ansiosta. Ravensburger käyttää vain erityisen paksua kartonkia, joka on varta vasten kehitetty Ravensburgerille. He yhdistävät paksun kartongin hienoon pellavarakenteiseen paperiin saadakseen mattapintaisen, kiillottoman pinnan, josta huokuu laatu ja jonka voit tuntea käsilläsi. Taatakseen, ettei ole olemassa kahta samanlaista palaa ja täydellisen sopivuuden, joka on tehnyt Ravensburgerista maailmankuulun, ovat he kehittäneet aivan omat leikkuukoneet.

€ 14,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Sänkykatos Kulta

JaBaDaBaDo Sänkykatos Kulta antaa lapsen nukkua prinsessan lailla. Se antaa lastenhuoneeseen miellyttävän tunteen. Ripusta se lapsen sängyn yläpuolelle ja muuta sänky miellyttäväksi nukkumapaikaksi. Sänkykatoksen voi myös ripustaa muualle huoneeseen ja sisälle laittaa tyynyjä, joten lapselle tulee näin mukava lukunurkkaus. Sänkykatos sopii ripustettavaksi pinnasängyn, juniorisängyn tai lukunurkkauksen yläpuolelle, sillä se ripustetaan helposti kattokoukusta.

€ 65,91

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Food Truck

JaBaDaBaDo Food Truck tarjoaa upeata ruokaa pystybaaristaan ja se voi helposti liikkua paikasta toiseen uusien nälkäisten asiakkaiden luokse. Vaunussa on uusi ruokalista, josta näkee kaikki sen tarjoilemat ruoat. Ruokalistalla on hampurilaisia, jäätelöä ja pizzaa, kaikkia lasten rakastamia ja tuntemia ruokia. Mukana kokko, joka valmistaa ruoan nälkäisille asiakkaille ja ajaa ruokarekkaa paikasta toiseen. Tehtävänäsi on ottaa vastaan tilauksia ja tarjoilla asiakkaille, tervetuloa syömään! Päivän lopussa suljetaan luukku ja ajetaan seuraavaa määränpäätä kohti! Sisällys: 1 food truck, 1 kokki, 1 donitsi, 2 jäätelöä, 1 nakkisämpylä, 1 pizza slice, 1 juoma ja irroitettava lippu

€ 46,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Jäätelövaunu

JaBaDaBaDo Jäätelövaunu on upea ja ihastuttavan suloinen jäätelövaunu 10 eri jäätelövaihtoehdolla. Siinä on puikkojäätelöä, irtojäätelöä ja pehmistä, lisäksi mansikkapäällistä. Jäätelövaunussa on pyörät ja sitä voidaan työntää asiakkaiden luokse. Mukana 1 kauha, 1 mansikkapäällinen, 5 puikkojäätelöä, 5 irtopalloa/pehmistä

€ 46,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Karkkivati

JaBaDaBaDo Karkkivati on hieno vati täynnä karkkeja. Vati on suosittu kioskissa tai kotikahvilassa. Karkkivadilta voi valita hedelmätutin, polka-karamellin, vadelma-lakritsikarkin tai muuta hyvää.

€ 23,89

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Afternoon tea

JaBaDaBaDo Afternoon Tea on hieno setti sisältäen keksejä, teemukeja ja teekannun hienoissa väreissä ja tähtiyksityiskohdin. Afternoon Tea nautitaan iltapäivisin lounaan ja päivällisen välissä ja silloin tarjolla on teetä, sconeseja ja pieniä keksejä. Silloin voidaan myö tarjoilla voileipiä. Settiin sisältyy 1 kahvallinen tarjotin, 2 teekuppia alusin, 2 lusikkaa, 2 teepussia, 2 leivonnaista, 1 tarjoiluvati kekseille, 1 kannellinen teekannu, 1 maitokannu, 1 kannellinen sokerikko

€ 33,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Mobiili Pilvi

JaBaDaBaDo Mobiili Pilvi on suloinen puinen mobiili, joka viihdyttää lasta pinnasängyssä tai hoitopöydällä. Mobiilissa on pilvi, tähtiä ja kuu, jotka pyörivät hitaasti ympäri. Hahmot on valmistettu puusta ja ne roikkuvat narusta. HUOMIO, mobiilipidike ei sisälly, se on ostettavissa erikseen.

€ 23,68

Read on...

Leikkikalut
Product
 

JaBaDaBaDo Babygym hahmot eläimet

JaBaDaBaDo Babygym-hahmot ovat ihastuttavia, värikkäitä babygym-leluja, lammas, norsu ja pingviini. Pingviini soittaa kehtolaulun vauvalle. Suloisenväriset eläimet ovat vaaleanpunaisia ja ne viihdyttävät vauvaa. Kangaslelut saa kiinnitettyä helposti tarranauhan avulla ja siten niitä voi siirtää ja kiinnittää mihin vain. Sopii kaikkiin babygymeihin. ,

€ 18,90

Read on...

Leikkikalut
Product
 

Done By Deer Pixi Shelf Zebee Black

Done By Deer Pixi Shelf Zebee Black auttaa pitämään lempilelusi järjestyksessä. Zebee Pixi -hylly on hieno sisustusyksityiskohta, johon mahtuu pikkukirjat, tutit tai muut pikkutavarat. Ripusta hylly seinälle tai anna sen olla pöydällä tai kirjahyllyssä.

€ 12,90

Read on...

Leikkikalut
Product