Architectmade FJ Pattern viltti, 240 x 210 cm, sininen

Architectmaden FJ Pattern -viltti koristaa Finn Juhlin maalausten inspiroima graafinen kuvio. Luomupuuvillainen kudottu viltti oon kooltaan 240 x 210 cm, joten sitä voi käyttää esimerkiksi torkkupeittona tai päiväpeittona.FJ Pattern -tekstiilikokoelma pohjautuu Finn Juhlin vuonna 1954 tekemiin vesivärimaalauksiin, jotka löytyvät Designmuseum Danmarkin arkistoista. Kuvioiden ja värien käyttäminen oli Juhlille ominaista sekä arkkitehtuurissa että huonekalumuotoilussa – niiden avulla hän loi sisustuksiin kiintopisteitä ja kiehtovia kontrasteja sekä sitoi sisustukset yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Finn Juhlin kuvioiden inspiroimat FJ Pattern -tekstiilit kuuluvat Architectmaden Finn Juhl -sarjaan.

€ 199,00

Lisätietoa osta hinta...

Kodintekstiilit Luomupuuvilla
Product
 

Architectmade FJ Pattern tyyny, 50 x 50 cm, sininen

Architectmaden FJ Pattern -tyynyä koristaa Finn Juhlin maalausten inspiroima graafinen kuvio. Luomupuuvillasta valmistetun tyynyn koko on 50 x 50 cm.FJ Pattern -tekstiilikokoelma pohjautuu Finn Juhlin vuonna 1954 tekemiin vesivärimaalauksiin, jotka löytyvät Designmuseum Danmarkin arkistoista. Kuvioiden ja värien käyttäminen oli Juhlille ominaista sekä arkkitehtuurissa että huonekalumuotoilussa – niiden avulla hän loi sisustuksiin kiintopisteitä ja kiehtovia kontrasteja sekä sitoi sisustukset yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Finn Juhlin kuvioiden inspiroimat FJ Pattern -tekstiilit kuuluvat Architectmaden Finn Juhl -sarjaan.

€ 119,00

Lisätietoa osta hinta...

Kodintekstiilit Luomupuuvilla, polyesteri
Product
 

Fritz Hansen Jaime Hayon viltti, sininen

Fritz Hansenin Jaime Hayon -vilttiä koristaa espanjalaismuotoilija Jaime Hayónin mielikuvituksellinen kuosi erikoisine hahmoineen ja lukemattomine yksityiskohtineen. Veikeä kuviointi toistuu viltin toisella puolella vastakkaisella väristyksellä, ja lisäksi merino- ja alpakanvillan sekä puuvillan sekoituksesta valmistetun viltin päätyjä somistavat kaksiväriset hapsut.

€ 283,00

Lisätietoa osta hinta...

Kodintekstiilit Merinovilla, alpakka, puuvilla
Product
 

Klaus Haapaniemi Iceflower tyynynpäällinen, sametti, sininen

Klaus Haapaniemen Iceflower-tyynynpäällisessä rönsyilevät myöhäissyksyn jäähiutaleiden koristelemat lehdet ja jäätyneet kukat. Neliönmuotoinen tyynynpäällinen on valmistettu molemmilta puolilta kuvioidusta, ylellisen pehmeästä sametista ja viimeistelty piilovetoketjulla.Kuvittaja ja muotoilija Klaus Haapaniemi on luonut yhdessä muotoilija Mia Walleniuksen kanssa uniikin sarjan sisustustekstiilejä, joiden näyttävät kuosit ovat saaneet vaikutteita pohjoisesta luonnosta, suomalaisista kansantaruista sekä perinteisistä koristekuvioista, mutta niiden tyyli ja toteutustapa ovat moderneja. Ylellinen kokoelma on yhdistelmä korkealaatuisia luonnonmateriaaleja ja lumoavan kauniita detaljeja. Kuosit on painettu kankaille käsin.

€ 139,00

Lisätietoa osta hinta...

Kodintekstiilit 88 % puuvilla, 12 % polyesteri
Product
 

Klaus Haapaniemi Squirrel peitto, 150 x 150 cm, sininen

Klaus Haapaniemen Squirrel-peitossa seikkailevat leikkisät, ornamentaaliset oravat. Neliönmuotoinen, hapsureunainen peitto on valmistettu villan ja silkin ylellisen pehmeästä sekoituksesta, ja se sopii niin torkkupeitoksi kuin levitettäväksi sängyn tai sohvan päälle.Kuvittaja ja muotoilija Haapaniemi on luonut yhdessä muotoilija Mia Walleniuksen kanssa uniikin sarjan sisustustekstiilejä, joiden näyttävät kuosit ovat saaneet vaikutteita perinteisistä koristekuvioista, mutta niiden tyyli ja toteutustapa ovat moderneja. Ylellinen kokoelma on yhdistelmä korkealaatuisia luonnonmateriaaleja ja lumoavan kauniita detaljeja. Tuotteita on valmistettu rajallinen määrä, ja kokoelma täydentyy uusilla malleilla vuosittain.

€ 329,00

Lisätietoa osta hinta...

Kodintekstiilit 70 % uusiseelantilainen villa, 30 % silkki
Product