Resteröds Pitkät alushousut 7150 05 49 * Ilmainen Toimitus *

Resterödsin mukavat pitkät kalsarit. Kutistumattomat pitkät alushousut on 100% puuvillaa. Materiaali on pehmeä ja lämmin, mutta antaa myös ihon hengittää. Siis erinomainen talvipäiviin, jolloin tarvitsee ylimääräisen kerroksen vaatetta.

€ 25,40

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Frank Dandy Milk Long John * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät Frank Dandyn pitkälahkeiset kalsarit, joiden kuviointi ovat saaneet inspiraation maidosta. Kalsarit sopivat viileisiin päiviin ja iltoihin. Pitkälahkeiset kalsari ovat pehmeästä ja joustavastä materiaalista. Housuissa on neljän suuntainen venytys, joka tekee niistä istuvat ja antavat sinulle täydellisen liikkumisvapauden. Lisäksi näissä pitkälahkeisissa kalsareissa on tasaiset saumat, jotka estävät kitkan muodostumista sekä pehmeät resorit ja vuorattu etuosa. Joustavassa mikrokuituresorissa on Frank Dandy -logo kontrastiväreillä. Housuissa ei ole hankaavia lappuja. Tässä ovat täydelliset pitkät kalsarit maidon ystäville!Valmistettu vihreästi Öko-Tex-standardin mukaisesti.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Frank Dandy Mustache Mania Long John * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella mukavat pitkät kalsarit viiksi -kuvioinnilla. Pitkissä kalsareissa on pehmeä ja joustava materiaali, joka joustaa neljään suuntaan. Housut istuvat hyvin ja ne mukautuvat kehon liikkeisiin. Housuissa on tasaiset saumat, jotka estävät kitkan muodostumista. Kalsareissa on leveä resori ja vuorattu etuosa, jotka tekevät niistä erityisen mukavat. Mukavan tuntuisessa mikrokuituisessa resorissa on kontrastivärein Frank Dandy -logo. Housujen sisällä ei ole hankaavia lappuja. Suvereenit pitkät kalsarit, joissa pysyt lämpimänä tyylillä.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Muchachomalo Cotton Modal Long John * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Muchachomalo Cotton Modal Long John pitkät kalsarit, jotka pitävät lämpimänä kylminä päivinä.Pitkät kalsarit joustavalla vyötäröllä, jossa on Muchachomalo -logo kontrastivärillä. Valmistettu pehmeästä modaali ja puuvillasekoitteesta, joka tuntuu ihoa vasten sileältä ja istuu hyvin päällä.

€ 46,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Calida Motion Men Pants * Ilmainen Toimitus *

Hienot Calida Motion -pitkätkalsarit, jotka ovat käytännölliset ja funktionaaliset. Kalsarit on valmistettu laadukkaasta puuvillan ja Meryl® Nexten -materiaalin sekoituksesta, joka on ihoystävällinen, lämpöä eristävä, vartalon lämpötilaa säätelevä ja kosteutta pois iholta kuljettava. Loistavat alushousut, jotka ovat todella mukavat ja sopivat hyvin aktiviteetteihin viileämmissä sääoloissa. Yhdistä vaikkapa saman sarjan yläosaan.

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product