Resteröds Pitkät alushousut 7150 05 49 * Ilmainen Toimitus *

Resterödsin mukavat pitkät kalsarit. Kutistumattomat pitkät alushousut on 100% puuvillaa. Materiaali on pehmeä ja lämmin, mutta antaa myös ihon hengittää. Siis erinomainen talvipäiviin, jolloin tarvitsee ylimääräisen kerroksen vaatetta.

€ 25,40

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Frank Dandy Floats Long John * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät miesten pitkät Frank Dandy alushousut. Trendikkäissä pitkissä alushousuissa on upeaa kuviota ja ne on valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista. Pehmeää vyötäröresoria koristaa Frank Dandy -logo. Pitkät alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, jossa on neljään suuntaan joustavaa stretchiä, ja ne istuvat sileästi vartalolle ja takaavat täyden vapauden liikkumiseen. Napakassa vyötärön mikrokuituresorissa on kontrastisävyinen Frank Dandy -logo, jossa ei ole ollenkaan hankaavia lappukja sisäpuolella. Täydelliset pitkät alushousut viileisiin päiviin!

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Muchachomalo Cotton Modal Long John * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Muchachomalo Cotton Modal Long John pitkät kalsarit, jotka pitävät lämpimänä kylminä päivinä.Pitkät kalsarit joustavalla vyötäröllä, jossa on Muchachomalo -logo kontrastivärillä. Valmistettu pehmeästä modaali ja puuvillasekoitteesta, joka tuntuu ihoa vasten sileältä ja istuu hyvin päällä.

€ 46,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Calida Motion Men Pants * Ilmainen Toimitus *

Hienot Calida Motion -pitkätkalsarit, jotka ovat käytännölliset ja funktionaaliset. Kalsarit on valmistettu laadukkaasta puuvillan ja Meryl® Nexten -materiaalin sekoituksesta, joka on ihoystävällinen, lämpöä eristävä, vartalon lämpötilaa säätelevä ja kosteutta pois iholta kuljettava. Loistavat alushousut, jotka ovat todella mukavat ja sopivat hyvin aktiviteetteihin viileämmissä sääoloissa. Yhdistä vaikkapa saman sarjan yläosaan.

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product