Salming Marvin Short Sleeve Logo Tee * Ilmainen Toimitus *

Mukava ja tyylikäs Salming-paita lyhyillä hihoilla. T-paita on valmistettu laadukkaasta puuvillamateriaalista, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Edessä on hieno Salming-painatus. T-paita sopii erinomaisesti kotona hengailuun tai yöpaidaksikin, ja on helppo yhdistää mieluisiin housuihin.

€ 39.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Salming
Product
 

Jockey Loungewear Pyjama Mix * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs pyjamasetti housuilla ja t-paidalla Jockeylta. Housuissa on nauhoitus sekä lyhyet lahkeet. Paidassa on pyöreä kaulus ja pitkät hihat. Pyjama on valmistettu pehmeästä materiaalista, joten se sopii erinomiasesti nukkumiseen.

€ 52.00

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Jockey
Product
 

Tommy Hilfiger Cotton Icon SS T shirt * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen ja laadukas Tommy Hilfiger -paita lyhyillä hihoilla. Rento t-paita on valmistettu puuvillamateriaalista, joka hengittää ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. T-paidassa on v-kaula-aukko ja sivulla tyylikäs painatus. Täydellinen t-paita niihin päiviin kotona, kun haluaa olla tyylikäs olematta ylipukeutunut. Helppo yhdistää muihin vaatteisiin.

€ 36.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Tommy Hilfiger
Product
 

BOSS Trend Long Set * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs BOSS -pyjama, joka on pakattu hienoon lahjapakkaukseen. Pyjamassa on t-paita ja housut, jotka ovat rennon tuntuiset päällä. T-paidassa on rintatasku ja suorissa housuissa on mukava vyötärö sekä taskut sivuilla. Valmistettu 100% korkealaatuisesta puuvillasta, joka hengittää ja istuu hyvin vartaloa vasten. Täydellinen pyjama kenelle tahansa, joka haluaa yöpuvulta sekä tyylikkyyttä että maksimaalista mukavuuta.

€ 99.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Hugo Boss
Product
 

BOSS Dynamic Long Set * Ilmainen Toimitus *

Todella mukava BOSS -pyjama, jossa on pusero ja housut hienossa lahjapakkauksessa. Pyjamassa on rento sovitus ja se on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka hengittää ja istuu hyvin. V-kaula-aukkoinen pusero ja housut, joissa on mukava joustoresori sekä resorit myös lahkeissa. Tässä pyjamassa yhdistyy täydellisesti tyylikäs muotoilu, maksimaalinen mukavuus ja laadukkuus. Pyjama tulee olemaan erittäin arvostettu lahja.

€ 119.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Hugo Boss
Product
 

Rayville Mick Pyjamas Solid * Ilmainen Toimitus *

Trendikäs pyjama miehelle värillisessä kuosissa Rayvillelta. Pyjamasetissä on paita ja housut. Housuissa on pehmeä vyötäröresori nauhalla ja pitkät lahkeet. Paidassa on pieni tasku vasemmassa rinnassa ja paidassa on napitus. Perinteinen väljä malli. Valmistettu puuvillasta, joten tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

€ 69.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Alusvaatteet Yöasut Loungewear Rayville
Product