Gant Basic Swim Shorts Classic Fit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja klassisen mallin Gant uimahousut. Uimahousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja niissä on myös sisäpuolella housut mesh-materiaalista. Käytännölliset sivutaskut, takatasku ja pehmeä vyötäröresori kiristysnauhalla, joka tekee uimahousuista tukevammat ja mukavammat. Vasemman lahkeen alaosassa kirjailtuna Gant-logo. Tyylikkäät uimahousut istuvat todella erinomaisesti ja mukavasti vartalolle.

€ 59.90

Lisätietoa osta hinta...

Mies RANTAMUOTI Uimahousut Gant
Product
 

Gant Garden Floral Swim Shorts Classic Fit * Ilmainen Toimitus *

Upean klassiset Gant uimahousut, joissa on joustava vyötäröresori kiristysnauhalla, sivutaskut ja mesh-materiaalista valmistetut housut sisäpuolella. Uimahousut on valmistettu ihanasta polyesteristä, joka kuivuu nopeasti uimisen jälkeen. Erittäin tyylikkäät uimahousut kukallisilla kuvioilla istuvat mahtavasti. Tyylikkäät Gant uimahousut ihaniin rantapäiviin.

€ 69.90

Lisätietoa osta hinta...

Mies RANTAMUOTI Uimahousut Gant
Product
 

Gant Seersucker Swim Shorts * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassiset Gant uimahousut tyylitietoiselle miehelle. Uimahousut, joissa on lyhyet lahkeet ja vyötäröllä mukava resori nauhoilla. Valmistettu mukavasta puuvillasekoitteesta, jonka mesh-kankainen sisähousu maksimoi mukavuuden. Avoimet taskut sivuilla ja kätevä takatasku tarralla. Todella upeat uimahousut ihaniin lomapäiviin.

€ 99.95

Lisätietoa osta hinta...

Mies RANTAMUOTI Uimahousut Gant
Product
 

Gant Seersucker Swim Shorts 16 * Ilmainen Toimitus *

Gant uimahousut ovat klassista mallia ja niissä on tyylikästä liituraitaa. Uimahousut ulottuvat reiden alaosaan asti ja ne istuvat mukavan rennosti. Housuissa on sisäpuolella mesh-materiaalista valmistetut housut parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi sekä vyötäröresori kiristysnauhalla. Shortseissa on käytännölliset sivutaskut ja yksi takatasku. Nämä uimahousut ovat ehdottomasti tyylitietoisen valinta pitkiin kesäpäiviin.

€ 69.90

Lisätietoa osta hinta...

Mies RANTAMUOTI Uimahousut Gant
Product