Calida Motion Men Shirt Long Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Funktionaalinen Calida Motion -alushousu monella käytännöllisellä toiminnalla. Pitkähihaisen paidan malli on miellyttävä ja se on valmistettu puuvilla ja Meryl® Nexten -materiaalin sekoituksesta. Tämä materiaali on ihoystävällinen, vartalon lämpötilaa säätelevä ja hengittävä, eli pitää kuivana. Yhdistä vaikkapa saman sarjan alushousuihin, niin käytännöllinen setti on valmis!

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet
Product
 

Craft St Moritz Longsleeve Men * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja mukava aluspaita 100% merinovillasta Craftilta. Paita pitää sinut lämpimänä ja kuivana kylmissä olosuhteissa treenatessa. Ergonominen malli antaa sinulle maksimaalisen liikkuvuuden. Tyylikäs malli.

€ 89,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet
Product
 

Calida Motion Men T shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida Motion -aluspaita lyhyillä hihoilla. Vartaloa mukavasti myötäilevä t-paita on valmistettu innovatiivisesta materiaalista, jossa on puuvillaa ja Meryl® Nexten -materiaalia. Meryl® Nexten on ihoystävällinen, vartalon lämpötilaa säätelevä ja kosteutta pois iholta kuljettava materiaali, joka tekee tästä paidasta todella mukavan ja käytännöllisen. Täydellinen aluspaita viileimpiin päiviin. Yhdistä vaikkapa saman Calida-sarjan alushousuihin.

€ 56,95

Lisätietoa osta hinta...

Mies Vaatteet Alusvaatteet
Product