Fantasie Long Island Underwire Bandeau Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaarituellinen Fantasie bikiniyläosa on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin rannalle tai uima-altaalle. BIkiniyläosassa on kevyesti topatut kupit ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Bikiniyläosa on herkullista bandeau-mallia ja siinä on irrotettavat olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta, mutta niitä voi pitää myös aivan tavallisesti. Upea kullanvärinen koruyksityiskohta kuppien välissä on pieni ihana lisä tässä bikinilookissa. Yhdistä bikiniyläosaan Fantasie Long Island -sarja bikinialaosa lyömättömän bikinisetin luomiseksi.

€ 69,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Brighton Bikini Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Brighton Abecita bikinihousut, joissa on erittäin korkea vyötärö ja powernet-materiaalia edessä. Sivulla pieni hillitty laatta, jota koristaa Abecita-logo. Etupuolen erityisen vuorin ansiosta bikinihousut litistävät vatsaa kevyesti. Bikinialaosa on takaa yksivärinen ja etupuolella on klassista Abecita-raitaa upeana kuviona.Yhdistä tähän merihenkiseen bikinialaosaan omavalintainen Brighton-sarjan yläosa.

€ 33,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Kiris CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Kiris CTOWP. Mix to match. Valitse malleja ja värejä mielesi ja makusi mukaan! Hyvännäköinen kaaritukiyläosa, toppaukset ja säädettävät olkaimet. Koko 36 = 70 cm ympärys Koko 38 = 75 cm ympärys Koko 40 = 80 cm ympärys Koko 42 = 85 cm ympärys Koko 44 = 90 cm ympärys Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikokosi kanssa. Esim. B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Marc O Polo Solids Triangle Bikini * Ilmainen Toimitus *

Upea ja tyylikäs kaaritueton Marc O´ Polo bikiniyläosa luo ylellisyyden tunnetta! Bikiniyläosassa on kolmionmuotoiset kupit ja kiinnitys niskassa pehmeiden nauhojen avulla. Tyylikäs bikinitoppi istuu todella hyvin ja takaa rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja hyvän tuen. Topatuissa kupeissa on irrotettavat täytteet sekä yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Luo täydellinen rantalook kesäksi yhdistämällä bikiniyläosaan yhtä upea ja matchaava Marc O´ Polo Solids -sarjan alaosa.

€ 49,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Mix Bikini Brief 89219 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät brief-malliset Trofé bikinihousut. Yksinkertainen ja mukava bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Bikinialaosaa istuu napakasti ja sileästi iholle. Luo upea bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan muita tyylikkäitä Trofé bikiniyläosia.

€ 21,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Pallas 6 * Ilmainen Toimitus *

Bikinihousut bokserimallissa Panos Emporiolta. Bikinialaosassa on pehmeä resori ja koristeena solminta. Housuja ei voi solmia vyötäröltä vaan se on ainoastaan koriste. Kokonaan vuorattu sisus. Kaikki Pallas-sarjan osat voi sovittaa yhteen myös Panos Emporio Naxos-sarjan kanssa.

€ 35,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Waves of Light W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Triumph Waves of Light -sarjan bikiniyläosa! Vuoratuissa ja kaarituellisissa bikiniliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja mukautuvat niiden muotoon täydellisesti. D-kupista ylöspäin bikiniyläosassa on sisäänommellut lisätuet ja muotoileva mesh-vuoraus. Säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi ja kätevä kiinnitys selkäpuolella. Täydellinen bikiniyläosa henkilölle, joka kaipaa upeaa ja mukavaa bikinilookia.Koko 36 = ympärys 70 cmKoko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 44,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Summer Waves Midi Bikini Tall * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Triumph Summer Waves -sarjan bikinihousut. Täydellinen bikiniyläosa hieman peittävämpää vaihtoehtoa kaipaavalle. Midihousuissa on korkea vyötärö ja ne on valmistettu pehmeästä materiaalista, jossa on ihanaa neulosta sisäpuolella. Vyötäröä kiertävää reunusta koristaa tyylikäs kuvio, joka on ihana konstrasti muuten yksivärisessä bikinialaosassa. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Yhdistä saman sarjan matchaavaan yläosaan täydellisen bikinisetin luomiseksi.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Fantasie Long Island Underwire Deep Plunge Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäässä plunge-mallisessa Fantasie bikiniyläosassa on syvempi pääntie, joka takaa upean imartelevan kaula-aukon. Kaarituellisessa bikiniyläosassa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja luovat niille ihanan pyöreän muodon. Bikiniyläosassa on myös powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat lisää ja joiden ansiosta tunnet olosi varmaksi. Sileät saumat eivät paina ihoa ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Kuppien upea rypytys tuo pientä ihanaa lisää. Yhdistä bikiniyläosaan omavalintainen Fantasie Long Island -sarjan alaosa trendikkään bikinilookin luomiseksi!

€ 71,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Saltabad Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Upea Saltabad bikinialaosa, joka on fantastinen päällä aurinkoisina päivinä. Bikinialaosa suosittua tai-mallia, jonka taitettavan reunuksen ansiosta voit itse valita normaalikorkuisen tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka imartelee kaiken mallisia vartaloita. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinisetin.

€ 32,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim WOW Comfort Mellow CTOP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman hieno Sloggi-bikiniyläosa elegantisti kuvioidusta materiaalista ja edessä olevalla kauniilla koristeella. Bikiniliivien malli tulee suosituista Sloggi WOW Comfort -rintaliiveistä, jotka tukevat povea hyvin ja ovat todella mukavat käytössä. Bikiniliiveissä ei ole kaaritukia. FlexMesh-materiaalista valmistetut kupit ovat kevyesti topatut ja liiveihin ommellut lisätuet tukevat povea ja muotoilevat kauniisti. Kapeiden olkaimien pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Liivien kätevä kiinnitys on selkäpuolella. Ihastuttavan bikinilookin saa yhdistämällä nämä hyvännäköiset bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan.Koko 36 = ympärysmitta 70 cmKoko 38 = ympärysmitta 75 cm Koko 40 = ympärysmitta 80 cm Koko 42 = ympärysmitta 85 cm Koko 44 = ympärysmitta 90 cm Koko 46 = ympärysmitta 95 cm

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi swim Nightblue Essentials CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantit bikiniliivit Sloggi swim Nightblue sarjasta. Bikiniliiveissä on muotoillut kupit kevyillä toppauksilla, muotoilevilla kaarituilla ja kauniilla koristeilla ja rypytyksillä. Kapeat säädettävät olkaimet. Vasemmassa olkaimessa metalliyksityiskohta, mikä ei sisällä nikkeliä. Yksinkertainen hakaskiinnitys muovista takana. Bikiniyläosa on tehty kestävästä stretch-materiaalista. Yhdistä omat suosikkisi Sloggin Nightblue sarjasta.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Marc O Polo Solids Bikini Brief 734 * Ilmainen Toimitus *

Ihanat ja yksinkertaisen tyylikkäät Marc O´ Polo bikinihousut. Bikinihousuissa on normaali vyötärö, joustava resori tuomassa lisämukavuutta sekä peittävä takakappale. Bikinialaosa sopii koko päiväksi rannalle ja voit tuntea siinä olosi aina erittäin mukavaksi. Valmistettu nopeasti kuivuvasta polyamidista. Kauniina koruyksityiskohtana vyötäröllä Marc O´ Polo -logo.Bikinihousuihin on helppo yhdistää Marc O´ Polo bikiniyläosia.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Turquoise Stripes CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno bikiniyläosa Sloggilta ihanassa värissä ja hyvännäköiset raidalliset yksityiskohdat. Bikinissä on pehmeät kaarituet ja kevyesti topatut kupit. Olkaimia voi säätää ja selässä on kätevä kiinnitys. Materiaalissa on UV-suoja, väri, joka vastustaa klooria ja kuivuu nopeasti. Sovita mielellään yhteen muiden osien kanssa Sloggin sarjasta Swim Turquoise!

€ 34,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Day and Night Essentials CTOW 02 Big * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset, halterneck-malliset bikiniliivit suosikkimerkiltä Sloggi. Bikiniliiveissä on kaarituet, jotka antavat hyvin tukea. Kuppien kangas on kaksinkertainen ja sisäpuolella on kuminen nauha, joka pitää bikiniyläosan paikoillaan. Pehmeät nauhat, jotka solmitaan niskan taakse. Edessä on kaunis, pieni koriste, ja liivien kiinnitys on selkäpuolella. Hienot bikiniliivit, jotka kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan bikinialaosaan. Kaunis kokonaisuus rannalle tai altaalle!Ympärysmitat:Koko 36 = 70 cm Koko 38 = 75 cm Koko 40 = 80 cm Koko 42 = 85 cmKoko 44 = 90 cm Koko 46 = 95 cm

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Trend Sensation CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis bikiniyläosa Triumphilta. Kaariliivit toppauksilla ja push-up efektillä. Rintaliiveillä on säädettävät olkaimet, kiinnitys selässä ja koristeelliset helmit.Triumphin korkealaatuiselta uimasarjalta shapewear-efektillä, Trend Sensation. Kauniit ja muodikkaat uimavaatteet tyylikkäällä ulkonäöllä. Muoto ja toimivuus yhdistetään tässä uimasarjassa Triumphilta.

€ 49,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Mix Magaluf Bikini Wireless Bra 89218 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmessä Trofé bikiniyläosassa on topatut kupit, joiden täytteet saa halutessaan pois. Bikiniyläosa istuu sileästi iholle, muotoilee rintoja upeasti ja tukee niitä. Tyylikästä rypytystä sekä kapea nauha rintojen välissä on pieni ihana lisä bikinien designissa. Bikiniyläosan herkulliset värit ja muodot takaavat sinulle varmasti upean lookin rannalle.Luo täydellinen rantalook yhdistämällä bikiniyläosaan matchaavia Trofé bikinialaosia.

€ 30,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Shine Lydia Bikini Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erityisen upeat Panos Emporio merkin bikiniliivit on valmistettu hohtelevasta kankaasta ja niissä on rypytystä sekä ruusukultaisia yksityiskohtia. Yläosassa on kaarituet ja kevyesti topatut kupit, joissa on irrotettavat push up -täytteet, jotka muotoilevat ja kohottavat rintoja upeasti. Säädettävät olkaimet ja sivuilla lisätuet sekä powernet-vuoraus mahdollisimman hyvän istuvuuden varmistamiseksi. Selkäpuolella bikiniliiveissä on kätevä kiinnitys. Erittäin laadukkaasti tehdyt ja suunnitellut bikiniliivit tuntuvat tukevilta yllä. Yhdistä bikiniyläosaan saman Shine-sarjan matchaava alaosa luodaksesi säteilevän lookin rannalle tai uima-altaalle!Yläosa sopii A-C-kupille irrotettavien toppausten ansiosta.

€ 69,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Esprit Manly Beach Push Up Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköiset, push up -malliset Esprit-bikiniliivit. Kaarituellisessa bikiniyläosassa on kupeissa irroitettavat toppaukset, säädettävät olkaimet ja kiinnitys selkäpuolella. Kauniit, klassisen raidalliset bikiniliivit!Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sand and Sea Tai sd * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sand and Sea Tai sd. Hyvännäköinen alaosa tai-mallissa. Voi sovittaa yhteen yläosien kanssa sarjasta Sand and Sea.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Esprit Laguna Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ajattomat Esprit-bikiniliivit, joissa yhdistyvät klassinen sininen ja turkoosit yksityiskohdat ihanan kesäisesti. Bikiniyläosa on sekä mukava että kauniisti vartaloa myötäilevä, ja sen tukevat kaarituet kohottavat povea kauniisti. Olkaimet ovat säädettävät, ja bikiniliivien kiinnitys on selkäpuolella.Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 36,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Seafolly Splendour F Cup Bralette Bikini Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mahtava Seafolly bikiniyläosa auttaa luomaan uskomattoman ihanan lookin aurinkoisiin päiviin! Bralette-mallisessa bikiniyläosassa on piilotetut kaarituet ja vuorattu sisäpinta, joka muotoilee rintoja ja tukee niitä kunnolla. Kaksinkertaiset kapeat ja säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta ja selkäpuolella on kätevä kiinnitys. Yhdistä bikiniyläosaan matchaava Seafolly bikinialaosa luodaksesi täydellisen bikinilookin.Bikiniyläosa sopii F-kupille.

€ 77,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Esprit Bondi Beach Push Up Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen, push up-mallinen Esprit-bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on kaarituet ja kupeissa irroitettavat toppaukset. Olkaimet ovat säädettävät, ja liivien kiinnitys on selkäpuolella. Todella kivat bikiniliivit!Kokotaulukko:70: 3675: 3880: 4085: 4290: 44

€ 31,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Jetplane Flair Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassisen tai-malliset ja tyylikkään kesäiset Triumph Jetplane Flair -bikinihousut. Vuoratuissa, kevyestä materiaalista valmistetuissa bikinihousuissa on 3D-raidoitus. Vyötäröllä on levät resori, jossa on kontrastivärisiä yksityiskohtia. Jalka-aukot ovat mukavan joustavat. Tämä ihana bikinialaosa kannattaa ehdottomasti yhdistää Triumph Jetplane Flair -bikiniliiveihin!Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioidut

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Pallas 1 * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs bikiniyläosa halterneckilla Panos Emporion Pallas sarjsta. Malli sopii A-D-kupeille. Liiveissä on kaarituet ja irrotettavat toppaukset sekä säädettävä nauha kuppien välissä. Powernet selässä ja leveät olkaimet. Kultainen hakanen selässä.Yhdistä Pallas sarjan alaosan kanssa!

€ 45,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Aqua Essentials CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis bikiniyläosa Sloggilta kevyesti topatuilla kupeilla ja kaarituilla. Rypytetyt kupit antavat imartelevan vaikutuksen. Koristeltu yläreuna. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys takana. Yhdistä saman sarjan alaosan kanssa.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Damella Blue Mosaic Bikini Underwire Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaarituelliset Damella bikiniliivit istuvat napakasti ja ne on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Toppauksettomissa kupeissa on rypytystä, joka muotoilee rintoja upeasti ja takaa maksimaalisen tuen. Ihanat säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Herkullinen bikiniyläosa sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle ja se on helppo yhdistää tyylikkäiden ja matchaavien saman sarjan bikinialaosien kanssa.

€ 56,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Jetplane Flair Midi 02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno, midi-mallinen bikinialaosa merkin Triumph sarjasta Jetplane Flair. Bikinihousuissa on hyvännäköiset 3D-raidat, vyötäröllä kapea resori ja vartaloa imarteleva suunnittelu. Yhdistä nämä tyylikkäät bikinihousut saman sarjan yhtä tyylikkääseen bikiniyläosaan!Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioidut

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Day and Night Essentials CTOW Big * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Sloggi-bikiniyläosa, jossa on koristeellisia yksityiskohtia. Bikiniliiveissä on kaarituet ja toppaamattomat kupit, jotka myötäilevät povea kauniisti ja antavat hyvin tukea. Sivuille on ommeltu käytännölliset lisätuet. Olkainten pituuden voi säätää itselle sopivaksi ja selkäpuolella on kätevä kiinnitys. Täydellinen bikiniyläosa suuripoviselle. Elegantti ja ajaton bikiniyläosa kannattaa yhdistää saman sarjan bikinialaosaan.Ympärysmitat:Koko 36 = 70 cm Koko 38 = 75 cm Koko 40 = 80 cm Koko 42 = 85 cmKoko 44 = 90 cm Koko 46 = 95 cm

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Brighton Twisted Soft Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat kaarituettomat Abecita Brighton bikiniliivit sopivat myös proteesia käyttävälle. Klassista Abecitan raitaa huolella harkituilla yksityiskohdilla höystettynä. Bikiniyläosa peittää edestä ja siinä on herkullinen solmuyksityiskohta rintojen välissä. Bikiniyläosassa on ohuet irrotettavat toppaukset, sivutuet sekä tukevat säädettävät olkaimet. Kätevä kiinnitys selkäpuolella. Bikinit tuntuvat myös hyvin kevyiltä ja miellyttäviltä yllä, mutta tukevat rintoja hyvin E-kuppiin asti. Rintojen alla pienenä yksityiskohtana laatta, jota koristaa Abecita-logo.Yhdistä tähän merihenkiseen bikiniyläosaan saman Brighton-sarjan omavalintainen alaosa.

€ 58,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Esprit Laguna Flexiwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ajattomat Esprit-bikiniliivit, joissa klassinen sininen yhdistyy turkooseihin yksityiskohtiin ihanan kesäisesti. Huolellisesti suunniteltu malli, joka kohottaa povea hyvin. Bikiniyläosassa ei ole toppauksia, ja kaarituet ovat vähän pehmeämmät, mikä tekee mallista miellyttävän käyttää. Bikiniliivein kiinnitys on selkäpuolella, ja kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse. Yhdistä kauniit bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan!Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 31,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa kaunista ajatonta mallia. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka sivujen nyöritysten avulla voit helposti säätää korkeutta. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka stretchin ansiosta bikinialaosa istuu hyvin ja on mukava päällä. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinilookin.

€ 32,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Damella Geena Paisley Flower Tankini * Ilmainen Toimitus *

Ihana suositun Damella-merkin tankini on ihonmyötäistä mallia. Uimatopissa on upeaa paisley-kuviota ja topatut kupit, joista saa halutessaan täytteet irti ja joissa on upea solmuyksityiskohta rintojen päällä. Kupeissa on tasku toppauksia tai proteesia varten. Vatsan päällä hienoja rypytettyjä yksityiskohtia, jotka luovat upean siluetin ja muotoilevat kevyesti. Tankinissa on kapeat säädettävät olkaimet täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka ansiosta toppi on erinomainen valinta koko päiväksi rannalle tai uima-altaalle. Yhdistä tankini saman sarjan bikinialaosaan tai Damella Basic -sarjan yksiväriseen alaosaan.Kurkkaa myös Tankini Geena -malliston muut tankinit, jos pidät tästä mallista.

€ 69,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Water Electra Bikini Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana Panos Emporio bikiniyläosa eleganteilla aaltokuvioilla. Bikiniliiveissä on rintojen välissä suloinen solmu, jota pystyy säätämään lisätuen saamiseksi. Toppauksettomissa kupeissa on kaarituet ja vuorattu sisäpinta, joka mukautuu täydellisesti rintojen muotoihin. Hieman leveämmät olkaimet ovat myös säädettävät ja yläosassa on selkäpuolella yksinkertainen bikinikiinnitys. Yhdistä tyylikkääseen bikiniyläosaan Panos Emporio Water -sarjan alaosa, jotta saat täydellisen bikinisetin aurinkoisiin päiviin.

€ 69,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Pallas 5 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset bikinipikkuhousut hipsterimallissa Panos Emporiolta. Vasemmalla puolella on pieni Panos logo ja housuissa on vuorattu haara. Kaikki Pallas-sarjan osat voi sovittaa yhteen myös Panos Emporio Naxos-sarjan kanssa.

€ 29,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Mix Jamaica Bandeau Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs bandeau-mallinen Trofé bikiniyläosa. Topatuista kupeista saa halutessaan täytteet myös pois ja ne antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Säädettävät nauhat saa halutessaan sidottua niskan taakse ja myös kuppien välin leveyttä saa säädettyä. Säädettävät ja irrotettavat olkaimet istuvat sileästi iholle. Täydellinen bikiniyläosa aurinkoiseen päivään rannalla. Yhdistä bikiniyläosaan tyylikkäitä Trofé bikinialaosia.

€ 27,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Navy Shimmer CTOW * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen laivastonsininen bikiniliivi Sloggin sarjasta Navy Shimmer. Klassinen liivi, jossa on säädettävät olkaimet ja kiinnitys selässä. Liivissä on kaarituet, jotta tuki on hyvä ja optimaalinen istuvuus. Kupeissa ei ole toppauksia, mutta kaksinkertainen kangas. Sopii täydellisesti yhteen muiden osien kanssa sarjasta Navy Shimmer.Bikiniyläosien kokosuuntaviivat ovat: Koko 36 = 70 cm ympärys Koko 38 = 75 cm ympärys Koko 40 = 80 cm ympärys Koko 42 = 85 cm ympärys Koko 44 = 90 cm ympärys Valitse mitta yhdessä kuppikoon kanssa. Esim. B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Twisted Solid Unique Wire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Abecita bikiniyläosa luo elegantin ja mukavan bikinilookin. Kaarituettomissa bikiniliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka tukevat rintoja, kohottavat niitä kauniisti ja luovat imartelevan siluetin. Vuoratuissa kupeissa on sivutuet, jotka takaavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja tuovat lisätukea. Säädettävät olkaimet täydellisen istuvuuden takaamiseksi ja kätevä kiinnitys selkäpuolella. Valmistettu kierrätetystä ja korkealaatuisesta Carvico-materiaalista, joka on kloorinkestävää ja suojelee auringolta. Luo täydellinen bikinisetti yhdistämällä bikiniyläosaan Abecita Twisted Solid -sarjan matchaava bikinialaosa.

€ 59,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Turquoise Ahoy CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Turquoise Ahoy CTOWP. Mix to match. Sekoita malleja ja värejä mielesi ja makusi mukaan! Hyvännäköinen yläosa kaarituilla, toppaukset ja säädettävät olkaimet. Koko 36 = 70 cm ympärysmittaKoko 38 = 75 cm ympärysmittaKoko 40 = 80 cm ympärysmittaKoko 42 = 85 cm ympärysmittaKoko 44 = 90 cm ympärysmitta Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikokosi kanssa.Esim. B 40 = B 80 normaalissa liivikoossa.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Capri Wire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Klassiset Abecita Capri sarjan bikiniliivit on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Toppauksettomissa bikiniliiveissä on tukeva vuoraus sekä lisätuet sivuilla tuomassa upean muodon ja mukavuudentunnetta rinnalle. Kolmiosaiset kupit tukevat hyvin myös runsaampaa povea. Bikineissä on koristeellinen solmu kuppien välissä ja sitä tiukemmalle sitomalla bikiniliivit luovat täyteläisemmän kaula-aukon. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen bikinikiinnitys selkäpuolella. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Yhdistä mieluusti omavalintaiseen Capri-sarjan alaosaan ihanan rantalookin luomiseksi.Capri-kokoelman tuotteet on valmistettu kierrätetystä nylonista eli ECONYL ® -materiaalista. Innovatiivisen rakenteen ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa sekä öljyjä vastaan. Täydelliset bikinit sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 64,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Navy Essentials CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen bikiniyläosa Sloggin sarjasta Navy Essential. Yksivärinen bikiniliivi, jossa on säädettävät olkaimet, kevyesti topatut kupit ja kiinnitys selässä. Kuppien välissä on koristeena pieni hopean värinen simpukka. Sopii täydellisesti yhteen alaosien kanssa sarjasta Navy Shimmer.Bikiniyläosien kokosuuntaviivat ovat: Koko 36 = 70 cm ympärys Koko 38 = 75 cm ympärys Koko 40 = 80 cm ympärys Koko 42 = 85 cm ympärys Koko 44 = 90 cm ympärys Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikoon kanssa. Esim. B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Brighton Unique Wired Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Merihenkiset Abecita Brighton -sarjan klassiset toppauksettomat bikiniliivit. Tässä bikiniyläosassa on kolmiosaiset tukevasti vuoratut kupit ja sivutuet, jotka luovat rinnoille upean pyöreän muodon. Kupit peittävät hyvin ja jatkuvat tukevina olkaimina, joissa on pieni yksityiskohta liittymäkohdassa. Kaikki bikinien pienet yksityiskohdat kuten olkainten säädöt ja kiinnitys selkäpuolella ovat ihanasti sointuvaa hopean sävyä. Edessä rintojen välissä pieni solmuyksityiskohta, joka tekee kokonaisuudesta vielä hieman upeamman.Yhdistä näihin merihenkisiin bikiniliiveihin omavalintainen Brighton-sarjan matchaava alaosa.

€ 58,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Fantasie Marseille Wire Padded Balcony Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Elegantti ja todella hyvin istuva Fantasie bikiniyläosa! Kaarituellisessa Fantasie bikiniyläosassa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja optimaalisesti ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Bikineissä on myös powernet-vuoratut sivukappaleet lisätuen takaamiseksi. Upea brodeerattu reuna kupeissa etupuolella luo imartelevan lookin. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Yhdistä bikiniyläosaan omavalintainen Fantasie bikinialaosa lyömättömän bikinilookin luomiseksi.

€ 64,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Bahia Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim. Bahia Tai. Mix to Match. Yhdistä malleja ja värejä makusi ja mieltymyksesi mukaan!

€ 22,20

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Esprit Sunset Underwire Bra Navy * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Esprit-bikiniyläosa, jossa on hieno trooppinen kuviointi ja valkopunaiset yksityiskohdat. Huolellisesti suunniteltu malli, joka istuu todella hyvin päällä, ja jonka tukevat kaarituet kohottavat povea pirteästi. Olkaimet ovat säädettävät, ja bikiniliivien kiinnitys on selkäpuolella. Esprit on kansainvälinen merkki, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Merkki sai alkunsa vuonna 1968 San Franciscossa. Epsrit valmistaa tuotteita miehille ja naisille, ja panostaa hillittyyn ja klassisen hyvännäköiseen tyyliin ripauksella aurinkoista asennetta Kaliforniasta. Esprit-filosofian peruskiviä ovat luonnollinen tyylikkyys ja kevyt elämä.

€ 31,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Penelope 16 E Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kivasti kuvioidut Panos Emporio Penelope-16 -bikiniliivit kuppikoossa E. Kiinnitys takana kullanvärisellä soljella. Tässä hienossa bikiniyläosassa on säädettävät olkaimet, kaarituet ja pehmustetut kupit. Yhdistä esimerkiksi saman sarjan bikinialaosaan!

€ 79,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Seafolly Splendour Wide Side Retro Bikini Pant * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Seafolly bikinialaosassa on kukallista kuviota sekä hieman pidempi nyöritys vyötäröllä, mikä takaa todella modernin ja upean lookin. Malliltaan retroa henkivässä bikinialaosassa on leveät sivukappaleet ja matalaan leikatut jalantiet. Vuorattu bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Yhdistä bikinialaosaan matchaava Seafolly bikinialaosa luodaksesi lyömättömän bikinisetin!

€ 54,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Marc O Polo Beach Shorts * Ilmainen Toimitus *

Upeat Marc O´ Polo uimahousut sopivat hieman peittävämmäksi vaihtoehdoksi bikineille. Uimahousut istuvat todella hyvin ja ne on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista. Tukeva vyötäröresori sidottava nyörillä ja käytännölliset taskut sivuilla. Erittäin tyylikkäät shortsit rannalle tai kaupungille laiskoihin kesäpäiviin.

€ 49,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Paisley Shore CTOWP SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno bikiniyläosa push up vaikutelmalla Triumphilta. Syvä uurre ja niskasta solmittavat nauhat. Bikiniyläosa on Triumphin fantastisesta sarjasta Magic Wire, mikä on pehmeä ja joustava kaarituki. Se luo täydellisen tuen. Kupeissa on pehmeä toppaus ja sivuilla on hyvännäköinen rypytys. Kuppien välissä on myös solmittava yksityiskohta. Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 49,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Water Olympia High Waist Brief * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Panos Emporio bikinihousut tyylikkäällä aaltokuviolla. Bikinialaosassa on korkea vyötärö, säädettävät olkaimet ja rypytystä sivuilla, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja tyylikkään lookin. Maxihousut litistävät vatsaa ja peittävät hyvin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa mukavan istuvuuden. Yhdistä tyylikkäisiin bikinihousuihin omavalintainen Panos Emporio Water -sarjan bikiniyläosa tyylikkään rantalookin luomiseksi!

€ 45,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Saltabad bikinialaosa ajatonta mallia, joka on ehdoton aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka etuosan elegantti laskostus peittää ja luo imartelevan siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka vuorattu sisäpuoli varmistaa hyvän istuvuuden. Löydä suosikkiyhdistelmäsi yhdistämällä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa.

€ 32,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Twilight Essentials Hipster * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja suositut, hipster-malliset Sloggi-bikinihousut, joiden malli imartelee vartaloa. Bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa. Vyötäröllä on kapea resori ja sivuilla kevyet rypytykset. Ihanan bikinisetin saa yhdistämällä tämän hienon bikinialaosan Sloggi-bikiniliiveihin!

€ 29,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Mix Bikini Folded Maxi * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Trofé bikinihousut, joissa on upeasti kuvioitu yläreuna, jonka saa halutessaan taiteltua alas. Käytännöllinen bikiniyläosa, joka antaa sinun päättää vyötärön korkeuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan ja joustavan istuvuuden. Upeat Trofé bikinihousut, joita ei kannata jättää väliin.

€ 25,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Salming Crown Bandeau * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Imarteleva ja topattu bandeaubikini Salmingilta. Säädettävät ja irrotettavat olkaimet, joiden ansiosta voit säätää bikinin istuvuutta haluamallasi tavalla. Sivulla on pieni metallinen laatta, jossa on Salming logo. Myös solki selässä on metallia, mikä on extra kestävä. Salming bikini on valmistettu pehmeästä ja elastisesta polyamidista, joka tulee johtavalta Carvico -nimiseltä valmistajalta. Materiaali pitää muotonsa kerta toisensa jälkeen, vaikka se joutuu kestämään aurinkoa, vettä ja pesuja.

€ 59,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Fantasie Long Island Underwire Balcony Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaarituellinen Fantasie bikiniyläosa. Bikiniyläosassa on kevyesti topatut kupit ja powernet-vuoraus sivukappaleissa, mikä takaa rinnoille optimaalisen tuen ja luonnollisen pyöreän muodon. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten ja mukautuu vartalon liikkeisiin. BIkiniyläosa istuu todella ja tunnet siinä olosi sekä tyylikkääksi että varmaksi. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Yhdistä bikiniyläosaan matchaava saman sarjan alaosa ihanan bikinilookin luomiseksi.

€ 71,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Fantasie Marseille Wire Bandeau Multiway Strap * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Fantasie bikiniyläosa sopii aurinkoisiin päiviin rannalle tai uima-altaalle! Bandeau-mallisessa bikiniyläosassa on kangasta solmulla kuppien välissä. Kevyesti topatut kupit muotoilevat rintoja upeasti ja tukevat kunnolla. Säädettäviä olkaimia voi pitää tavallisesti, niskan takana tai ristissä selkäpuolelta. Bikineissä on myös mukavat powernet-vuoratut sivukappaleet tuomassa lisätukea. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Mahtava bikiniyläosa, johon kannattaa yhdistää omavalintainen Fantasie alaosa säteilevän rantalookin luomiseksi!

€ 64,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Shine Olympia High Waist Brief * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Korkeavyötäröiset panos Emporio Shine -sarjan bikinihousut on valmistettu hohtelevasta kankaasta ja niissä on pieni ruusukultainen yksityiskohta. Imarteleva alaosa on rypytetty edestä ja se luo tyylikkään lookin ja imartelee vartaloa. Alushousuissa on vuoraus edessä ja takana ja etupuolen powernet-vuorauksen ansiosta se litistää myös hieman vatsaa. Tukevat ja laadukkaat bikinihousut peittävät hyvin. Yhdistämällä tämän sarjan bikinien yläosan ja alaosan säihkyt rannalla varmasti kaikkein upeimpana!

€ 59,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sand and Sea Mini pt * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sand and Sea Mini pt. Housuissa on solminta kummallakin puolella. Tämän alaosan voi sovittaa yhteen Sand and Sea sarjan yläosien kanssa.

€ 24,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product