Saltabad Bikini Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Upea Saltabad bikinialaosa, joka on fantastinen päällä aurinkoisina päivinä. Bikinialaosa suosittua tai-mallia, jonka taitettavan reunuksen ansiosta voit itse valita normaalikorkuisen tai korkean vyötärön. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka imartelee kaiken mallisia vartaloita. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinisetin.

€ 32.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa kaunista ajatonta mallia. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka sivujen nyöritysten avulla voit helposti säätää korkeutta. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka stretchin ansiosta bikinialaosa istuu hyvin ja on mukava päällä. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen bikinilookin.

€ 32.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Saltabad bikinialaosa ajatonta mallia, joka on ehdoton aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka etuosan elegantti laskostus peittää ja luo imartelevan siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka vuorattu sisäpuoli varmistaa hyvän istuvuuden. Löydä suosikkiyhdistelmäsi yhdistämällä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa.

€ 32.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Beatrice Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman hieno Saltabad-bikiniyläosa, joka sopii täydellisesti ihaniin aurinkoisiin päiviin rannalla. Bandeau-mallisissa bikiniliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea kauniisti. Edessä on kaunis rypytys ja olkaimet ovat kapeat ja irroitettavissa kokonaan. Liivien kiinnitys on selkäpuolella. Bikiniyläosa sopii hyvin pienelle tai keskikokoiselle kuppikoolle. Upean kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä hyvännäköiset bikiniliivit saman Saltabad-sarjan bikinialaosaan.

€ 44.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product