Trofe Mix Magaluf Bikini Wireless Bra 89218 * Ilmainen Toimitus *

Pehmessä Trofé bikiniyläosassa on topatut kupit, joiden täytteet saa halutessaan pois. Bikiniyläosa istuu sileästi iholle, muotoilee rintoja upeasti ja tukee niitä. Tyylikästä rypytystä sekä kapea nauha rintojen välissä on pieni ihana lisä bikinien designissa. Bikiniyläosan herkulliset värit ja muodot takaavat sinulle varmasti upean lookin rannalle.Luo täydellinen rantalook yhdistämällä bikiniyläosaan matchaavia Trofé bikinialaosia.

€ 30.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Jamaica Bandeau Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs bandeau-mallinen Trofé bikiniyläosa. Topatuista kupeista saa halutessaan täytteet myös pois ja ne antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Säädettävät nauhat saa halutessaan sidottua niskan taakse ja myös kuppien välin leveyttä saa säädettyä. Säädettävät ja irrotettavat olkaimet istuvat sileästi iholle. Täydellinen bikiniyläosa aurinkoiseen päivään rannalla. Yhdistä bikiniyläosaan tyylikkäitä Trofé bikinialaosia.

€ 27.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Bikini Brief 89220 * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Trofé bikinihousut istuvat ylle täydellisen napakasti. Erittäin upea bikinialaosa istuu täydellisesti yllä vaikkapa kokonaisen rantapäivän ajan. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Todella ihana bikinialaosa takaa sinulle lyömättömän bikinilookin tänä kesänä.

€ 25.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Trofe Mix Bikini Brief 89219 * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät brief-malliset Trofé bikinihousut. Yksinkertainen ja mukava bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Bikinialaosaa istuu napakasti ja sileästi iholle. Luo upea bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan muita tyylikkäitä Trofé bikiniyläosia.

€ 21.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product