Abecita Twisted Solid Delight Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Abecita uimapuku ylläsi tunnet olosi upeaksi koko päivän ajan. Muotoilevassa uimapuvussa on rypytystä ja powernet-vuoraus, joka litistää vatsaa. Uimapuvun kupeissa on irrotettavat täytteet kupeissa, joissa on myös tilaa proteesille tai muulle täytteelle. Kuppien powernet-vuoraus ja sivutuet tuovat rinnoille lisää tukea ja upean muodon. Valmistettu korkealaatuisesta Carvico-materiaalista, joka on kloorinkestävää ja suojaa auringolta. Upea uimapuku, johon ihastut varmaksi ja joka sopii täydellisesti päiviin rannalla tai altaalla.Koko-opas:Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cmKoko 46 = ympärys 95 cmKoko 48 = ympärys 100 cm

€ 79.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Abecita
Product
 

Sloggi Swim WOW Comfort Mellow OP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköinen Sloggi-uimapuku, jonka malli tulee suosituista WOW Comfort -rintaliiveistä. Uimapuvussa ei ole kaaritukia. Kevyesti topatut FlexMesh-kupit, joiden alla on resori ja sivuilla sisäänommellut tukiosat tukevat povea hyvin ja muotoilevat kauniisti. Edessä kuppien välissä on kaunis koriste. Kapeiden olkaimien pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa. Etuosa on vuorattu, mikä tekee mallista vartaloa imartelevan. Elegantti uimapuku, joka on sekä mukava että hyvännäköinen!Koko 36 = ympärysmitta 70 cmKoko 38 = ympärysmitta 75 cm Koko 40 = ympärysmitta 80 cm Koko 42 = ympärysmitta 85 cm

€ 49.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Sloggi
Product
 

Trofe Swimsuit With Bust Lining And Stripes * Ilmainen Toimitus *

Valmistaudu päiviin rannalla ja uima-altaalla tämän Trofé uimapuvun avulla. Upea uimapuku kontrastivärisillä raidoilla. Klassinen uimpuku, jossa pyöreä kaula-aukko, matalat jalantiet, leveät olkaimet ja vuoratut kupit. Valmistettu klooria kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka tekee mallista joustavan. Materiaali pitää muotonsa eikä nyppyynny. Täydellinen uimapuku uimiseen, vesiliikuntaan ja rentouttaviin päiviin rannalla tai uima-altaalla.

€ 60.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Trofé
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 59.95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Abecita
Product
 

Damella 32744 Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis Damella-uimapuku, joka korostaa kauniisti vartalon muotoja. Peittävässä uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Imartelevat rypytykset kuppien päällä. Kapeat olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Klassisen kaunis uimapuku, joka on kiva pukea päälle kauniina kesäpäivänä ja suunnata kohti rantaa!

€ 39.90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut Damella
Product