Sloggi Swim WOW Comfort Mellow OP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköinen Sloggi-uimapuku, jonka malli tulee suosituista WOW Comfort -rintaliiveistä. Uimapuvussa ei ole kaaritukia. Kevyesti topatut FlexMesh-kupit, joiden alla on resori ja sivuilla sisäänommellut tukiosat tukevat povea hyvin ja muotoilevat kauniisti. Edessä kuppien välissä on kaunis koriste. Kapeiden olkaimien pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa. Etuosa on vuorattu, mikä tekee mallista vartaloa imartelevan. Elegantti uimapuku, joka on sekä mukava että hyvännäköinen!Koko 36 = ympärysmitta 70 cmKoko 38 = ympärysmitta 75 cm Koko 40 = ympärysmitta 80 cm Koko 42 = ympärysmitta 85 cm

€ 49,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie San Remo Scoop Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Fantasie uimapuku auttaa luomaan todella upean lookin! Uimapuvussa on pyöreä pääntie, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Lisäksi uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on sisäpuolella vuoraus. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja se tuntuu todella ihanalta yllä viettäessäsi aurinkoisia päiviä rannalla tai uima-altaalla.

€ 109,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 59,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit 995 * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis halterneck-mallinen Marc O´ Polo uimapuku. Uimapuvun pehmeät nyörit sidotaan niskan taakse. Korkea etuosa imartelee vartaloa ja selkäpuoli puolestaan on syvään uurrettu. Uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Kupeissa on ylimääräinen vuoraus sisäpuolella tuomassa tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Marc O´ Polo uimapuku auttaa luomaan lyömättömän rantalookin täksi kesäksi!

€ 89,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Marc O´ Polo uimapuku on suunniteltu todella elegantiksi. Uimapuku mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu täydellisesti! Uskomattoman ihana uimapuku, jota ilman et pärjää tänä kesänä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Topatut kupit, joista saa täytteet halutessaan pois, tuovat rinnoille parasta mahdollista tukea ja tuntuvat mukavilta. Ohut ja pehmeä joustava nauha rintojen alla sekä Marc O´ Polo -logo koruyksityiskohtana kuppien välissä tuomassa pienen ihana lisän kokonaisuuteen. Kapeat säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Upea uimapuku tuntuu todella ihanalta yllä eikä sitä kannata jättää väliin!

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Blue Mosaic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Damella uimapuku istuu täydellisen mukavasti ylle. Valmistettu pehmeästä, nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kevyesti topatuissa kupeissa on ihanaa rypytystä, joka takaa imartelevan lookin. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Damella uimapukua, vaan anna siitä tulla uusi suosikkisi tänä kesänä!

€ 85,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Bardot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis Fantasie uimapuku, jota voi pitää monella tavalla! Uimapuvussa on virkatut röyhelöhihat, joita voi pitää olkapäillä tai alempana käsivarsilla. Virkattu kuviointi laskeutuu upeasti kuppien päälle. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat kunnolla. Selkäpuolella leveä kiinnitys. Uimapuvun sisäpinta on vuorattu ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Tämä uimapuku auttaa luomaan mahtavan lookin aurinkoisiin päiviin!

€ 114,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella 32744 Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis Damella-uimapuku, joka korostaa kauniisti vartalon muotoja. Peittävässä uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Imartelevat rypytykset kuppien päällä. Kapeat olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Klassisen kaunis uimapuku, joka on kiva pukea päälle kauniina kesäpäivänä ja suunnata kohti rantaa!

€ 39,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product