Damella Michelle Spots Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja klassisesti suunniteltu Damella uimapuku. Uimapuvussa on irrotettavat toppaukset sekä tukeva reunus rintojen alla. Uimapuvussa on rypytystä, edessä solmuyksityiskohta ja se luo upean siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Uimapuvussa on hieno v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Uimapuvun irrotettavien toppausten ansiosta voit tarvittaessa laittaa tilalle oman proteesin tai toppaukset. Kurkkaa myös Damella Spots -sarjan muut alaosat.

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja klassinen Trofé uimapuku. Kloorinkestävä uimapuku on suunniteltu tyylikkäästi ja se istuu vartaloa imartelevasti. Pyöreä pääntie edessä ja hieman syvempi leikkaus selkäpuolella. Säädettävät olkaimet ovat leveät edestä ja kapenevat selkäpuolella. Valmistettu nopeasti kuivuvasta joustavasta materiaalista, joka säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään. Vuorattu haara. Tyylikäs uimapuku sopii yhtä hyvin uimiseen kuin koko päiväksi uima-altaallekin.

€ 64,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Blue Mosaic Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Damella uimapuku istuu täydellisen mukavasti ylle. Valmistettu pehmeästä, nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kevyesti topatuissa kupeissa on ihanaa rypytystä, joka takaa imartelevan lookin. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Damella uimapukua, vaan anna siitä tulla uusi suosikkisi tänä kesänä!

€ 85,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Wire Moulded Full Cup Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti kaarituellinen Fantasie uimapuku takaa todella upean lookin! Uimapuvuissa on topatut spacer-materiaalista valmistetut kupit. Uimapuvun materiaali kuivuu nopeasti ja se takaa rinnoille upean pyöreän muodon sekä kunnollisen tuen. Kuppien välissä on kangasta kierretty solmulle ja se imartelee kaikenmuotoisia rintoja. Uimapuvussa on myös piilokaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet takaamassa maksimaalisen tuen. Vuorattu sisäpuoli luo upean siluetin ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Mahtava uimapuku, johon ihastut varmasti ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle!

€ 123,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Summer Waves Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Triumph Summer Waves -sarjan uimapuku. Imarteleva mapuku on valmistettu pehmeästä materiaalista ja se istuu todella hyvin ylle. Syvä v-pääntie katkeaa rintojen alla olevaan koristeelliseen nauhaan. Kupeissa on käytetty uniikkia ja nopeasti kuivuvaa QuickDry-materiaalia ja niiden toppaukset saa halutessaan irti. Säädettävissä olkaimissa on samaa kuviota kuin rintojen alla ja niitä voi säätää makusi mukaan. Voit valita, haluatko olkaimet ristiin selkäpuolelta, halterneck-mallisen uimapuvun vai perinteisen uimapuvun. Tyylikäs Triumph uimapuku kestää joka tilanteessa.

€ 89,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Capri Kanters Delight Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Abecita Capri -sarjan uimapuku on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Uimapuvussa on imarteleva v-pääntie edessä sekä kupeissa tasku proteesille tai muulle täytteelle. Uimapuvussa on rintojen alla kaistale tuomassa lisätukea sekä etupuolella leveät olkaimet, jotka kapenevat selkäpuolen kapeiksi olkaimiksi. Korkea ja suoraan leikattu selkä takana.Capri-kokoelman tuotteet on valmistettu kierrätetystä nylonista eli ECONYL ® -materiaalista. Innovatiivisen rakenteen ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa sekä öljyjä vastaan. Täydelliset bikinit sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 81,10

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie San Remo Scoop Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Fantasie uimapuku auttaa luomaan todella upean lookin! Uimapuvussa on pyöreä pääntie, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Lisäksi uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on sisäpuolella vuoraus. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja se tuntuu todella ihanalta yllä viettäessäsi aurinkoisia päiviä rannalla tai uima-altaalla.

€ 109,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Panos Emporio Water Potenza Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Panos Emporio uimapuku ihanilla aaltokuvioilla. Tyylikkäässä uimapuvussa on koristeellinen etupuoli powernet-materiaalia, kietaisuyksityiskohta kuppien päällä, rypytystä sekä koristeena kullanvärisiä yksityiskohtia. Topatut kupit ja resori rintojen alla takaavat täydellisen istuvuuden. Magic fit -istuvuuden ansiosta uimapuku sopii kuppikoossa A-D. Lisäksi uimapuvun kanssa voi käyttää rintaproteeseja tai täytteitä. Kurkkaa mieluusti myös muut Panos Emporio Water -sarjan tuotteet.

€ 109,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Brighton Racer Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Sporttinen Abecita Brighton -sarjan uimapuku imartelevalla kuvioinnilla. Tyylikäs printti koristaa uimapukua kauttaaltaan. Uimapuvussa on selkäpuolella racerback-leikkaus ja kevyesti topatut kupit. Sisäänrakennettu resori tukee rintoja lisää ja muotoilee ja pitää ne paikoillaan. Etupuoli on kokonaan vuorattu mukavuuden varmistamiseksi. ja selkäpuolella on pyöreä leikkaus. Alhaalla sivulla hillitty pieni laatta, jota koristaa Abecita-teksti.

€ 68,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Long Island Underwire Deep Plunge Suit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis plunge-mallinen Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille ihanan pyöreän muodon. Uimapuvussa on myös powernet-vuoratut sivukappaleet ja piilosivutuet lisätuen takaamiseksi, jotta uimapuku pysyy hyvin paikallaan. Sileät saumat eivät hankaa ihoa ja vuorattu sisäpinta litistää vatsaa. Upea kierteinen kangas kuppien välissä luo imartelevaa lookia. Uimapuvussa on syvä leikkaus selkäpuolella ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapuku, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 123,00

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Capri Twisted Delight Prosthetic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Muotoileva ja rypytetty Abecita Capri -sarjan uimapuku muotoilee klassisesti. Upea uimapuku luo imartelevan siluetin. Uimapuvussa on edessä powernet-vuoraus, joka muotoilee erityisen hyvin. Uimapuvussa on kupeissa irrotettavat toppaukset ja tilaa proteesille tai muulle täytteelle. Kuppien powernet-vuoraus ja sivutuet tukevat rintoja hyvin ja luovat niille upean muodon. Kapeat säädettävät olkaimet ja pyöristetty leikkaus selkäpuolella.Capri-sarja on valmistettu kierrätetystä vinyylimateriaalista nimeltään ECONYL ®. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa ja öljyjä vastaan. Täydellinen uimapuku sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 79,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Vibrant Underwire Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen Chantelle uimapuku raidallisella kuvioinnilla. Ihanasti peittävässä kaarituellisessa uimapuvussa on puoliksi peittävät kupit, jotka takaavat rinnoille pehmeän ja luonnollisen pehmeän muodon ja kohottavat upeasti. Uimapuku hoikistaa hieman sivuilta luoden upean siluetin ja kauniin sydämenmuotoisen pääntien. Säädettävät ohuet olkaimet ja normaali leikkaus selkäpuolella. Ihastuttava Chantelle uimapuku, jossa tunnet olosi sekä tyylikkääksi että mukavaksi.

€ 114,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 58,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit 995 * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis halterneck-mallinen Marc O´ Polo uimapuku. Uimapuvun pehmeät nyörit sidotaan niskan taakse. Korkea etuosa imartelee vartaloa ja selkäpuoli puolestaan on syvään uurrettu. Uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Kupeissa on ylimääräinen vuoraus sisäpuolella tuomassa tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Marc O´ Polo uimapuku auttaa luomaan lyömättömän rantalookin täksi kesäksi!

€ 89,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Marc O´ Polo uimapuku on suunniteltu todella elegantiksi. Uimapuku mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu täydellisesti! Uskomattoman ihana uimapuku, jota ilman et pärjää tänä kesänä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Topatut kupit, joista saa täytteet halutessaan pois, tuovat rinnoille parasta mahdollista tukea ja tuntuvat mukavilta. Ohut ja pehmeä joustava nauha rintojen alla sekä Marc O´ Polo -logo koruyksityiskohtana kuppien välissä tuomassa pienen ihana lisän kokonaisuuteen. Kapeat säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Upea uimapuku tuntuu todella ihanalta yllä eikä sitä kannata jättää väliin!

€ 79,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Bardot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis Fantasie uimapuku, jota voi pitää monella tavalla! Uimapuvussa on virkatut röyhelöhihat, joita voi pitää olkapäillä tai alempana käsivarsilla. Virkattu kuviointi laskeutuu upeasti kuppien päälle. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat kunnolla. Selkäpuolella leveä kiinnitys. Uimapuvun sisäpinta on vuorattu ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Tämä uimapuku auttaa luomaan mahtavan lookin aurinkoisiin päiviin!

€ 114,95

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella 32744 Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis Damella-uimapuku, joka korostaa kauniisti vartalon muotoja. Peittävässä uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Imartelevat rypytykset kuppien päällä. Kapeat olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Klassisen kaunis uimapuku, joka on kiva pukea päälle kauniina kesäpäivänä ja suunnata kohti rantaa!

€ 39,90

Lisätietoa osta hinta...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product