Room Copenhagen Lego rasia, pieni, sininen

Room Copenhagenin Lego-eväsrasiat ja -rasiat kuuluvat Lego Lunch System -sarjaan, joka tuo iloa arkeen ja tekee eväiden nauttimisesta hauskaa niin koulussa kuin piknikillä. Rasiat sopivat täydellisesti eväsrasioiden sisään, ja niissä on helppo kuljettaa ruokalajit erillään ilman erillisiä kääreitä. Sarjan tuotteet on valmistettu muovista, joka on turvallista elintarvikekäytössä ja kestää koneellista pesua.

€ 4.00

Lisätietoa osta hinta...

Piensäilytys Purkit ja rasiat Room Copenhagen
Product
 

Iittala Taika metallipurkki 128x195 mm, sininen

Iittalan Taika-metallipurkki kätkee sisäänsä pienet aarteet ja esineet.Taika on sarja käytännöllisiä astioita, esineitä ja tekstiilejä, joiden pintaa elävöittää Klaus Haapaniemen kiehtova kuvitus. Heikki Orvolan astiastoa sekä sarjan muita osia yhdistää selkeä muotokieli, joka toimii täydellisenä kanvaksena mystiselle fantasiamaailmalle. Iittalan Taika luo satuja ja kertomuksia kodin sisustukseen ja kattaukseen. 

€ 16.90

Lisätietoa osta hinta...

Piensäilytys Purkit ja rasiat Iittala
Product
 

Iittala Taika metallinen laatikko, sininen

Iittalan Taika-sarjan metallisissa laatikoissa säilyttää monenlaiset kodin tarpeet tuoreesta leivästä lankarulliin. Sininen metallilaatikko sopii ultramariinin ystävälle ja graafinen mustavalkoinen pelkistetympään sisustukseen.Taika on sarja käytännöllisiä astioita, esineitä ja tekstiilejä, joiden pintaa elävöittää Klaus Haapaniemen kiehtova kuvitus. Heikki Orvolan astiastoa sekä sarjan muita osia yhdistää selkeä muotokieli, joka toimii täydellisenä kanvaksena mystiselle fantasiamaailmalle. Iittalan Taika luo satuja ja kertomuksia kodin sisustukseen ja kattaukseen.

€ 19.90

Lisätietoa osta hinta...

Piensäilytys Purkit ja rasiat Iittala
Product