Havaianas Kids Slim Frozen * Ilmainen Toimitus *

Upeat Havaianas flip-flopit, joista tulee lasten uudet suosikit. Sandaaleissa on upea kuvio suositusta Frozen-elokuvasta. Klassiset flip-flopit, joissa on kevyet kumipohjat ja kapeat remmit, jotka eivät hankaa. Vedenkestävät ja hajua torjuvat pohjat ovat kuvioidut liukastumisen välttämiseksi. Ihanat flip-flopit ovat välttämättömät aurinkoisin kesäpäiviin.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 27-28 = EU29-30 Havaianas 29-30 = EU31-32 Havaianas 31-32 = EU33-34 Havaianas 33-34 = EU35-36 Havaianas 35-36 = EU37-38

€ 22,95

Lisätietoa osta hinta...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Swiftwater Wave Kids * Ilmainen Toimitus *

Menevät Crocs sandaalit kosteisiin ympäristöihin. Sandaalien kevyet pohjat on valmistettu Crocsin ylivoimaisesta CrosliteT materiaalista, joka muotoutuu jalan mukaan. Takana kantaremmi ja sivuilla tarranauhakiinnitykset, jotta kengät ovat mukavat jalassa. Vedenkestävä materiaali, joka kuivuu nopeasti. Pienten reikien ansiosta vesi kulkee helposti kenkien läpi. Tyylikkäät sandaalit, jotka sopivat täydellisesti kesän vesileikkeihin.

€ 39,95

Lisätietoa osta hinta...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Marvel Clog * Ilmainen Toimitus *

Mahtavissa Crocs kengissä on suosittuja Marvel-hahmoja kivana kuviona. Kengissä on remmit kantapäissä ja tilavat pohjalliset, jotka mukautuvat jalkojen muotoon. Sandaalien pohjat ovat tietysti erinomaista CrosliteT-materiaalia. Vettähylkivä materiaali estää hajujen syntymistä ja se on helppo pestä. Erittäin upeat kengät, joihin lapset ihastuvat varmasti heti!

€ 34,95

Lisätietoa osta hinta...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product