Klong Skott maljakko, iso

Klongin Skott-maljakko on ruotsalaisen muotoilustudio Broberg & Ridderstrålen käsialaa. Kaksihaarainen siro maljakko toimii jatkumona kasvien varsille, tarjoten aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kukka-astelemien tekemiseen. Näyttävä maljakko on valmistettu messingistä ja sen korkeus on 113 cm.

€ 246,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

OWL R40 seinäpeili, iso

Sebastian Wrongin suunnittelema R40-seinäpeili muodostuu kirkkaasta peililasista ja kaarevalinjaisista saarnikehyksistä, jotka antavat sille pehmeän ja luonnonläheisen ilmeen. R40-kokoelmaan kuuluu kolmen kokoisia peilejä, jotka voi ripustaa seinälle joko vaaka- tai pystysuunnassa ja jotka asettuvat kauniisti myös ryhmiin. Nimen R40 kokoelman on saanut peilien kulmien 40 mm:n säteen mukaan. R40-peilit kuuluvat OWL-brändin (Objects With Life) tuotantoon.

€ 465,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Magis Vitrail peili, 50 x 50 cm, vaaleanharmaa

Vitrail-peili leikittelee väreillä ja heijastuksilla. Inga Sempén suunnitteleman kokoelman peilit koostuvat eri sävyisistä osioista sekä vihreästä tai harmaasta peiliä kiertävästä reunuksesta. Hauskat peilit sopivat kylpyhuoneeseen tai eteiseen kaunistautumista varten, tai ne voi nostaa kodin muissa huoneissa seinälle ympäristöään heijastavaksi värikkääksi tauluksi.

€ 372,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Arne Jacobsen AJ Bankers seinäkello 29 cm, musta

Minimalistisen AJ Bankers -seinäkellon tunnistaa koverasta lasipinnasta, mustavalkoisesta kellotaulusta ja punaisesta yksityiskohdasta sen keskellä. Tunnit on esitetty pienillä neliösarjoilla, ja taulua kiertävät ohuet viisarit. Erityisen taustarakenteensa ansiosta kello näyttää leijuvan irti seinästä.Arkkitehti ja muotoilija Arne Jacobsen suunnitteli Bankers-seinäkellon osaksi Tanskan kansallispankin sisustusta vuonna 1971. Taatakseen Bankers-kokoelmalleen autenttisen ulkoasun Rosendahl Design Group on tehnyt läheistä yhteistyötä Arne Jacobsenin studion pitkäaikaisen tuotekehitysjohtajan, Teit Weylandtin kanssa. 

€ 260,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Serax Volumes ruukku, 59 cm

Seraxin Volumes-ruukut leikittelevät sinänsä yksinkertaisten muotojen eri paksuisilla osioilla. Hollantilaismuotoilija Piet Boonin suunnitteleman kokoelman luonnollinen värimaailma on italialaistaiteilija Giorgio Morandin maalausten innoittama. Volumes-ruukut on valmistettu kivitavarasta ja niitä on saatavilla useassa koossa.

€ 456,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Menu Nimbus peili, kiillotettu messinki

Menun Nimbus-peilin muotoilun takana on muotoilustudio Krøyer-Sætter-Lassen. Nimbus syntyi, kun kööpenhaminalainen designduo halusi suunnitella kehystetyn kuvastimen, jonka reunat eivät veisi liikaa huomiota itse peililtä. Pelkistetyn kaunista Nimbusta kiertääkin herkkä messinkikehys, joka kiinnittyy peiliin neljän lähes huomaamattoman messinkiruuvin avulla. Sädekehää muistuttavan kehyksen inspiroimana peilille annettiin nimeksi Nimbus, joka kreikkalaisessa mytologiassa merkitsi jumalia ympäröivää hohtavaa utua tai sädekehää.

€ 999,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Iittala Birds by Toikka Karjalan laulujoutsen

Oiva Toikan Karjalan laulujoutsen on lumenvalkoinen, kapeakaulainen kansallislintu, joka saapui Iittalan lasilintuperheeseen vuonna 2007.Birds by Toikka on Oiva Toikan suunnittelema lasilintukokoelma, jonka ensimmäiset linnut suunniteltiin vuonna 1972. Oiva Toikka on suomalaisen muotoilun suuria nimiä, ja Birds by Toikka -kokoelma hänen luovuutensa sekä lasinpuhaltajien käsityötaidon voimannäyte. Toikan ainutlaatuisessa, jo yli 400 lintua käsittävässä lintuparvessa yhdistyvät ehtymätön mielikuvitus ja perusteellinen tuntemus lasin ominaisuuksista. Lasinpuhaltajat työskentelevät jopa viiden osaajan tiimeissä luodakseen yhden yksilöllisen linnun. Jokainen lintu on valmistettu Iittalan tehtaalla suupuhaltamalla, ja aitouden takaa pohjassa oleva signeeraus. Vuosien varrella Toikan lasilinnuista on tullut rakastettuja lahjaesineitä ja haluttuja keräilykohteita niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

€ 488,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Klaus Haapaniemi Pheasants tapetti, mattapinnoitettu

Klaus Haapaniemen Pheasants-tapettia koristavat suurten raparperinlehtien lomassa käyskentelevät fasaanit. Suomalaisen designin kärkinimiin kuuluvan Haapaniemen tapettikokoelmaa hallitsevat intensiiviset värit ja vallattomina rönsyilevät kasvi- ja eläinaiheiset kuviot, joihin on ammennettu inspiraatiota pohjoisesta luonnosta ja mystiikasta. Näyttävät tapetit sopivat niin minimalistisen sisustuksen kontrastiksi kuin runsaan ja värikylläisen kodin täydentäjäksi. Korkealaatuiset nonwoven-kuitutapetit on helppo kiinnittää suoraan seinälle valmiiksi sekoitetun liisterin avulla.

€ 295,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Klaus Haapaniemi Spider tapetti

Klaus Haapaniemen Spider-tapettia koristaa loppukesän heinäntähkien, sienten ja hämähäkkien muodostama tunnelmallinen kuosi. Suomalaisen designin kärkinimiin kuuluvan Haapaniemen tapettikokoelmaa hallitsevat intensiiviset värit ja vallattomina rönsyilevät kasvi- ja eläinaiheiset kuviot, joihin on ammennettu inspiraatiota pohjoisesta luonnosta ja mystiikasta. Näyttävät tapetit sopivat niin minimalistisen sisustuksen kontrastiksi kuin runsaan ja värikylläisen kodin täydentäjäksi. Korkealaatuiset nonwoven-kuitutapetit on helppo kiinnittää suoraan seinälle valmiiksi sekoitetun liisterin avulla.

€ 245,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

PLEASE WAIT to be SEATED Nouveau Pin muistitaulu, keskikokoinen, messinki harmaa

Nouveau Pin -muistitaulu päivittää tavanomaisen muistitaulun monikäyttöiseksi designesineeksi. Messinkinen runko antaa tälle modernille muistitaululle ylelliset raamit, ja kangasverhoiltu pinta tarjoaa kauniit puitteet muistilapuille, valokuville ja pienille viesteille. Tyhjänä Nouveau Pin toimii minimalistisena seinätauluna, ja sarjan erikokoisista ja -värisistä osista voi vapaasti sommitella suurempiakin ryhmiä. Muistitaulut on päällystetty ääntä vaimentavalla vaahtomuovilla, ja useamman taulun ryhminä ne luovat ympärilleen miellyttävän pehmeän akustiikan. Tanskalaisen PLEASE WAIT to be SEATED -brändin mallistoon kuuluvan Nouveau Pin -kokoelman on suunnitellut muotoilutoimisto All The Way To Paris.

€ 242,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Georg Jensen Henning Koppel seinäkello 30 cm, musta valkoinen

Georg Jensenin Henning Koppel -seinäkellossa yhdistyvät tanskalainen käytännöllisyys ja tyylikkyys. Muotoilijalegenda Henning Koppel suunnitteli omaa nimeään kantavat kellot jo vuonna 1978, ja elegantin ja ajattoman ilmeensä ansiosta ne otettiin myöhemmin Georg Jensenin uudelleentuotantoon. Kellokokoelman tunnuspiirteisiin kuuluvat ilmeikkäät, mustat viisarit, jotka kiertävät pelkistettyä, valkoista kellotaulua. Kellojen visuaalinen ilme on säilynyt vuosien saatossa lähes muuttumattomana, mutta kokoelmaa on laajennettu uusin väri- ja materiaalivaihtoehdoin.

€ 415,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Georg Jensen SGJ kulho, iso

Georg Jensenin SGJ-kulho hurmaa mustaksi maalatun saarnipinnan ja peilikiillotetun ruostumattoman teräksen liitolla. Søren Georg Jensenin suunnittelema kulho on oiva esimerkki Jensenin yksinkertaisesta, veistoksellisesta ja luonnonläheisestä tyylistä. Ajattoman kaunis SGJ-kulho sopii niin koristeeksi, kauniiden esineiden säilytyspaikaksi kuin hedelmien tai karamellien tarjoiluastiaksi.

€ 335,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Vitra Asterisk seinäkello, messinki

Vitran Asterisk-seinäkello kääntää katseet lämpimän messinkipinnan ja erottuvan kellotaulun yhdistelmällä. Laadukas koneisto ja viimeistä piirtoa myöten hiotut yksityiskohdat takaavat sen, että kello on paitsi luotettava ajannäyttäjä myös upea koriste.George Nelsonin toimisto suunnitteli amerikkalaiselle kellovalmistajalle Howard Millerille yli 150 erilaista kellomallia vuosina 1948–1960. Kokoelman pöytä- ja seinäkelloja yhdistävät mielikuvitukselliset muodot, moderni henki ja numerottomat kellotaulut. Nelsonin tavoitteena oli tuoda amerikkalaisten koteihin lisää modernia muotoilua, ja siinä hän onnistui erinomaisesti – kellot tunnetaan nykyään paitsi 50-luvun amerikkalaisen muotoilun merkkiteoksina myös kansainvälisinä designklassikoina.

€ 305,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Tivoli Divan kastelukannu, messinki

Divan-kastelukannu kuuluu Normann Copenhagenin Tivoli-kokoelmaan, jota värittävät Kööpenhaminan Tivolista poimitut hyväntuuliset sävyt, muodot ja tunnelma. Veistoksellinen kastelukannu koostuu hauskalla tavalla yhdistetyistä geometrisista osista: kahdesta sylinteristä muodostuvan vesisäiliön ilmettä täydentävät kapea kaatonokka ja kaareva kahva. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kastelukannun ulkokuorta koristaa peilikiillotettu messinki, ja sen sisäpuoli on kiillotettu elektrolyyttisesti. Ilmaisuvoimainen Divan on paitsi kastelukannu, myös näyttävä sisustusesine sellaisenaan.

€ 200,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Klaus Haapaniemi Ice Palace Blue tapetti, pinnoittamaton

Klaus Haapaniemen Ice Palace -tapettia koristaa jääpuikkojen ja huurteisten kasvien muodostama jäänviileä kuosi, joka on osa Haapaniemen Polar Byzantine -kokoelmaa. Suomalaisen designin kärkinimiin kuuluvan Haapaniemen tapettikokoelmaa hallitsevat intensiiviset värit ja vallattomina rönsyilevät kasvi- ja eläinaiheiset kuviot, joihin on ammennettu inspiraatiota pohjoisesta luonnosta ja mystiikasta.Näyttävät tapetit sopivat niin minimalistisen sisustuksen kontrastiksi kuin runsaan ja värikylläisen kodin täydentäjäksi. Korkealaatuiset nonwoven-kuitutapetit on helppo kiinnittää suoraan seinälle valmiiksi sekoitetun liisterin avulla.

€ 285,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

By Lassen Kubus Nolia maljakko, musta

By Lassenin Kubus Nolia -lattiamaljakko tuo jatkoa suositun Kubus-sarjan ajattomalle muotokielelle, joka on saanut vaikutteita Bauhaus-tyylisuunnasta. Kulmikkaan metallirungon varaan asetettu sylinterin muotoinen vaasi tarjoaa pelkistetyn geometriset puitteet suurikokoisille kimpuille ja asetelmille ja yhdistyy sulavasti Kubus-sarjan muiden jäsenten kanssa. Lattiamaljakkoon kuuluu irrotettava tukiristikko, joka tukee kasvien varsia ja helpottaa erilaisten asetelmien luomista. Kubus Nolian on suunnitellut Søren Lassen.

€ 409,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Georg Jensen Duo maljakko, iso

Georg Jensenin Duo-maljakossa lasin herkkyys kohtaa kiillotetun teräksen hohdon. Suupuhalletun maljakon yläosaa koristaa teräksinen koristerengas, joka peilin lailla heijastaa maljakkoon asetetut kukat alhaalta päin. Teräsrengas on samalla viittaus Georg Jensenin pitkään historiaan korusuunnittelun saralla – teräskoriste muistuttaa hieman kaulakorua. Teräskoriste on irrotettava, mikä helpottaa maljakon puhdistamista ja mahdollistaa maljakon käyttämisen myös ilman teräsosaa.

€ 229,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

Vitra Cone Base pöytäkello

Vitran Cone Base -pöytäkello kääntää katseet hauskoilla viisareillaan ja kartion muotoisella jalustallaan. Laadukas koneisto ja viimeistä piirtoa myöten hiotut yksityiskohdat takaavat sen, että kello on paitsi luotettava ajannäyttäjä myös upea koriste.George Nelsonin toimisto suunnitteli amerikkalaiselle kellovalmistajalle Howard Millerille yli 150 erilaista kellomallia vuosina 1948–1960. Kokoelman pöytä- ja seinäkelloja yhdistävät mielikuvitukselliset muodot, moderni henki ja numerottomat kellotaulut. Nelsonin tavoitteena oli tuoda amerikkalaisten koteihin lisää modernia muotoilua, ja siinä hän onnistui erinomaisesti – kellot tunnetaan nykyään paitsi 50-luvun amerikkalaisen muotoilun merkkiteoksina myös kansainvälisinä designklassikoina.

€ 339,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product
 

PLEASE WAIT to be SEATED Nouveau Pin muistitaulu, iso, messinki harmaa

Nouveau Pin -muistitaulu päivittää tavanomaisen muistitaulun monikäyttöiseksi designesineeksi. Messinkinen runko antaa tälle modernille muistitaululle ylelliset raamit, ja kangasverhoiltu pinta tarjoaa kauniit puitteet muistilapuille, valokuville ja pienille viesteille. Tyhjänä Nouveau Pin toimii minimalistisena seinätauluna, ja sarjan erikokoisista ja -värisistä osista voi vapaasti sommitella suurempiakin ryhmiä. Muistitaulut on päällystetty ääntä vaimentavalla vaahtomuovilla, ja useamman taulun ryhminä ne luovat ympärilleen miellyttävän pehmeän akustiikan. Tanskalaisen PLEASE WAIT to be SEATED -brändin mallistoon kuuluvan Nouveau Pin -kokoelman on suunnitellut muotoilutoimisto All The Way To Paris.

€ 322,00

Lisätietoa...

Sisustus
Product