Ultraääni Tuholaiskarkotin 20 70 kHz 4.5 W Sisäkäyttö

The Ultrasonic XL 200 device is an electronic pest Repeller which generates acoustic signals in ultra-high frequencies and has shown to be effective in repelling mice, rats and most of the irksome and harmful pest. Laboratory tests have shown that the ultrasound waves attack the acoustic and nervous system of the pest and thus cause them uneasiness. At a sound pressure of approx. 70 - 90 dB most of the pest give up looking for food and move along. The ultrasound waves are not harmful to the human ear. The Ultrasonic XL 200 does not interfere with any other electronic devices like television, radio, smoke and fire detectors, electronic alarm installations, cardiac pace makers or hearing devices. It is not at all harmful for plants.

€ 34,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Pistokemallinen Hyttyskarkotin 230 V

ULTRA BITE-FREE sends an ultra-high sound almost not perceivable for the human ear which dispels female and fertilised insects. Pets will not be impaired.Without chemicals and additionals costs, economical and safe due to high-class electronics. Applicable anywhere (kitchen, livingroom, bedroom and nursery). Received award at the international fair of inventions.

€ 22,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Näädänkarkotin 12 kHz

The device emits high-frequency sounds lasting approx. 60 seconds at 60-second intervals. These sounds that are hardly perceptible to the human ear keep the martens away from the vehicle and room. It protects cables, wires and other rubber parts from marten bites. Approx. 6 months operation with one set of batteries!

€ 40,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Jäljittäjä Paikannin Hakutoiminto | Toimintasäde jopa 40 m | Kahden sarja

Avainhakulaitesarjan avulla löydät aina nopeasti ne tavarat, joilla on tapana hukkua. Kiinnitä yksi vastaanottimista avainnippuusi ja jos hukkaat sen, löydät sen helposti lähettimen painiketta painamalla. Jos esineet ovat alle 40 metrin etäisyydellä, löydät ne kätevästi ja nopeasti.

€ 35,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Sähköinen Hyönteisansa | 4 Wattia | LED | Musta

Haluatko nauttia kesäilloista puutarhassa, mutta lentävät hyönteiset käyvät hermoillesi? Nukutko mieluusti ikkunat auki, mutta pelkäät hyttysenpuremia? Tämä sähköinen Nedis®-hyönteisansa on turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu kaikkiin näihin harmeihin. Hanki tämä sähköinen hyönteisansa, niin voit heittää hyvästit hyttysille ja muille ärsyttäville lentäville hyönteisille. Sen energiankulutus on vain 4 wattia, joten se on energiatehokas mutta myös erittäin toimiva: sen avoin 360°:n muotoilu kattaa maksimaalisen hyönteisiä houkuttelevan ja jopa 35 m3:n alueen. UV-A-lamppujen houkuttelemat hyönteiset kuolevat välittömästi osuessaan laitteen sisällä oleviin korkeajänniteritilöihin. Laite toimii ilman kemikaaleja, mikä on paitsi ympäristöystävällistä myös turvallista niin ihmiselle kuin luonnollekin. Laitteen mukana tulee kaksi irrotettavaa ja pestävää keräyslokeroa, jotka tekevät puhdistamisesta helppoa.

€ 31,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Digitaalinen Matkatavaravaaka | 50 kg 110 lbs | Lämpömittari

Kätevä matkatavaravaaka auttaa välttämään ylimääräiset matkatavaramaksut lentokentällä. Vaaka varoittaa, jos matkatavaroiden paino ylittää sallitun rajan (50 kg). Lisäksi siinä on nollaus- ja taaratoiminto. Vaaka näyttää myös huonelämpötilan Celsius- ja Fahrenheit-asteina.

€ 20,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Jäljittäjä Paikannin Hakutoiminto | Bluetooth | Toimintasäde jopa 50 m | Liikkeentunnistus | Musta

Bluetooth-paikantimella löydät nopeasti ne tavarat, joilla on tapana hukkua. Kun kiinnität paikantimen avainnippuusi, löydät sen hetkessä. Muista myös, että älykäs paikannin toimii molempiin suuntiin, joten löydät puhelimesi avainnipun avulla. Bluetooth-laitteesi (kuten puhelimesi) muodostaa yhteyden usein hukkuvaan esineeseesi. Jos se on alle 50 metrin etäisyydellä, löydät sen hetkessä. Jos paikannin liikkuu, eli joku tai jokin on vienyt esineesi, saat välittömästi puhelimeesi ilmoituksen. Lisäksi sovellus muistaa tarkasti, missä sijainnissa paikannin oli viimeksi yhteydessä puhelimeesi, joten muut voivat auttaa sinua havaitsemaan ja löytämään sen.

€ 32,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Hämähäkkikarkotin 7 14 kHz 1 W Sisäkäyttö

Spider-free emits signals that are periodically raised and lowered between 7 and 14 KHz with a delay circuit. Through their sensitive sense organs, the spiders perceive the emitted sound to be a natural enemy and will avoid the corresponding rooms. With LED function indicator. Operating voltage: 230V AC / 50Hz Frequency range: 7-14 KHz Effective range: approx. 30m² Power consumption: approx. 1 Wat

€ 22,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Jäljittäjä Paikannin Hakutoiminto | Bluetooth | Toimintasäde jopa 50 m

Bluetooth-paikantimella löydät nopeasti ne tavarat, joilla on tapana hukkua. Kun kiinnität paikantimen avainnippuusi, löydät sen hetkessä. Muista myös, että älykäs paikannin toimii molempiin suuntiin, joten löydät puhelimesi avainnipun avulla. Bluetooth-laitteesi (kuten puhelimesi) muodostaa yhteyden usein hukkuvaan esineeseesi. Jos se on alle 50 metrin etäisyydellä, löydät sen hetkessä.

€ 22,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Näädänkarkotin 12 23 kHz Sisäkäyttö

Electronic appliance with ultra-high sound (interval). The appliance protects against martens in your house, stables, stacks and in your attic. (indoor). Handling is unbelievably simple. A socket is enough for the appliance to be ready for opration.

€ 52,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Ultraääni Tuholaiskarkotin 230 V

Vario-Protection sends audible signals with ultra-high sounds. Pets will not be impaired. Without chemicals and additional costs, economical and safe due to high-class electronics. Without refilling problems, also suitable for bedrooms and nursery.

€ 34,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Sähköinen Hyönteisansa | 3 Wattia | LED | Musta

Haluatko nauttia kesäilloista puutarhassa, mutta lentävät hyönteiset käyvät hermoillesi? Nukutko mieluusti ikkunat auki, mutta pelkäät hyttysenpuremia? Tämä sähköinen Nedis®-hyönteisansa on turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu kaikkiin näihin harmeihin. Hanki tämä sähköinen hyönteisansa, niin voit heittää hyvästit hyttysille ja muille ärsyttäville lentäville hyönteisille. Sen energiankulutus on vain 3 wattia, joten se on energiatehokas mutta myös erittäin toimiva: sen avoin 360°:n muotoilu kattaa maksimaalisen hyönteisiä houkuttelevan ja jopa 30 m3:n alueen. UV-A-lamppujen houkuttelemat hyönteiset kuolevat välittömästi osuessaan laitteen sisällä oleviin korkeajänniteritilöihin. Laite toimii ilman kemikaaleja, mikä on paitsi ympäristöystävällistä myös turvallista niin ihmiselle kuin luonnollekin. Laitteen mukana tulee kaksi irrotettavaa ja pestävää keräyslokeroa, jotka tekevät puhdistamisesta helppoa.

€ 23,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Näädänkarkotin Laite 12 kHz Ulkokäyttöön

The marten-free device genarates an acoustic signal with a frequency of 12 kHz in intervals of 15 seconds. This ultra high frequency is sensed by the martens as perturbing and nasty, so that they flee from the vehicle the device is installed in.

€ 38,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Ultraääni Hiirenkarkotin 12 24 kHz

Anti Mouse produces ultra-high sounds almost not perceivable for the ear and dispels mice by it. Pets will not be impaired. Without chemicals and additional costs, economical and safe due to high-class electronics. With LED function control lamp. Field of application: flats, attics, basements, storage rooms.

€ 22,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product
 

Korujen Ultraäänipuhdistin | Tilavuus 600 ml | Digitaalinen Ajastin

Puhdista korusi tällä ultraäänipuhdistimella. Ääniaallot värisevät 43 kHz:n taajuudella, minkä ansiosta pöly ja lika puhdistuvat tehokkaasti. Aseta korusi 600 millilitran säiliöön ja käynnistä laite. Vaikeimmatkin kolot puhdistuvat täydellisesti. Digitaalisen ajastimen avulla voit määrittää puhdistusajaksi 1,5-8 minuuttia. Läpinäkyvän kannen läpi näet, kun korusi puhdistuvat. Pidä arvokkaat koristeet, korut ja jopa lasit kiiltävinä ja uudenveroisina! Täytä kulho vedellä "max"-kohtaan asti ennen käyttöä.

€ 54,90

Lisätietoa...

Kodintuotteet ja sisustustuotteet
Product