Ajattelija kynäpurkki, betonia

Tämä design -henkinen ajattelija -kynäpidike on oiva lahja siistiä työympäristöä arvostavalle tyyliniemalle. Kynäpurkki on valmistettu betonista, mikä antaa tälle uniikin mielenkiintoisen olemuksen

€ 14,90

Lisätietoa...

Lahjaideoita perheen pojille
Product
 

Vedenkeitin Basic Home 1100W 1 L Valkoinen

Jos etsit kodinkoneita edulliseen hintaan, älä ohita Vedenkeitin Basic Home 1100W 1 L Valkoinen ja muita kodin pienkoneita laajasta valikoimasta!

€ 20,90

Lisätietoa...

Vedenkeittimet
Product
 

Kaiutin 2x 3.5 mm 60 W Musta

Vahva ääni koskettaa. Logitech® Z533 -multimediakaiutinjärjestelmä tuottaa 120 watin* huipputehollaan voimakkaan akustiikan, joka tuottaa täyteläiset matalat äänet ja tarkat korkeat äänet vankkaa, koko huoneen täyttävää äänentoistoa varten. Nosta musiikkisi, elokuvasi ja pelisi uudelle tasolle täyteläisen ja dynaamisen basson avulla, jonka tuottaa eteenpäin suunnattu bassokaiutin, jossa on 2,25 tuuman (5,7 cm:n) kokoäänialueen elementit. Äänentoistoa on helppo ohjata langallisesta ohjausyksiköstä, jossa on virran, äänenvoimakkuuden ja basson säätimet sekä kuulokeliitäntä ja ylimääräinen 3,5 mm:n tuloliitäntä. Voit yhdistää kaiuttimet kätevästi melkein mihin tahansa äänen lähtöliitännällä varustettuun laitteeseen - tietokoneeseen, taulutietokoneeseen, älypuhelimeen tai jopa televisioon - useiden yhteystuloliitäntöjen, mukaan lukien 3,5 mm:n tuloliitännän tai RCAtuloliitännän, kautta.

€ 142,90

Lisätietoa...

Tietokoneen kaiuttimet ja äänentoistolaitteet
Product
 

Maaginen pyörivä karttapallo

Maaginen pyörivä karttapallo hämmentää katsojaansa, sillä ensisilmäisyllä se vaikuttaa pyörivän paikallaan täysin ilman ulkoisia voimia tai jalustoja!

€ 19,90

Lisätietoa...

Joululahjaideat naiselle jouluksi 2020
Product
 

V Cube 5 pulmakuutio

Viidellä kuutiorivillä varusteettu V-Cube 5 on erinomainen pulmakuutio hänelle, jolle perinteiset puzzlekuutiot eivät enää tarjoa minkäänlaista haastetta

€ 24,90

Lisätietoa...

Lahjat ja lahjaideat miehille
Product
 

Henrys Viper Neo XL jojo

Henrys Viper Neo XL on uuden sukupolven, suurikokoinen Henrys jojo. Jojo on mallia off-string, eli tämän käyttäminen edellyttää bind-tekniikoiden hallitsemista. Neo XL on erinomainen valinta kokeneille käyttäjille, jotka etsivät parasta ja tietävät mitä haluavat!

€ 34,90

Lisätietoa...

Street lajit, eli puistourheiluvälineet
Product
 

Monitoimikone Cecotec Mambo 9090

Jos etsit kodinkoneita edulliseen hintaan, älä ohita Monitoimikone Cecotec Mambo 9090 ja muita kodin pienkoneita laajasta valikoimasta!

€ 524,90

Lisätietoa...

Monitoimikoneet
Product
 

Edgarin korpinkallo, 21 cm

Edgar Allan Poen kirjallisuudesta inspiraation ammentava upea, korpin pääkalloa esittävä koristeveistos on hieno sisustuselementti goottityyliä ja mystiikkaa ihannoivan henkilön kotiin.

€ 29,90

Lisätietoa...

Fantasiatuotteet
Product
 

Tuoksuva Sämpylä Kuori iPhonelle

Osta Tuoksuva Sämpylä Kuori iPhonelle huippuhintaan. Pidä iPhone 4/4s hyvin suojattuna tällä eriskummallisella vaahtomuovisella sämpylän tuoksuisella kuorella. Uskomatonta mutta totta! Tuoksu Sämpylä kuori sopii täydellisesti iPhoneesi. Tuoksuva Sämpylä Kuori on omalaatuinen keksi Applen suosituimmalle tuotteelle, Phone 4/4s:lle. Se on upean näköinen, mutta se myös tuoksuu sämpylälle. Vaahtomuovin ansiosta Tuoksuva Sämpylä Kuori iPhonelle on pehmeämpi, pehmustetumpi ja suojaavampi kuin koskaan! Tuoksuva Sämpylä Kuori iPhonelle näyttää aivan tuoreelta leipomon tuotokselta. Tämä on epäilemättä täydellinen lahjatuote. Ominaisuudet:

€ 12,90

Lisätietoa...

Hauskat pilailutuotteet ja pilailuvälineet
Product
 

Jokeri 'Welcome to Arkham asylum' kynnysmatto

Onko kotisi tai työpaikkasi ajoittain enemmän vankilamielisairaala, kuin sivistunyt oleskelutila? Miksi et siis edes varoittaisi pahaa-arvaamattomia vieraitasi hyvissä ajoin ennen peremmälle astuttamista?

€ 16,90

Lisätietoa...

Valmistujaislahjat
Product
 

Peilipallo | 30 cm

Asenna peilipallo kattoon ja muuta kotisi diskoksi. Pallossa on pieniä lasipeilejä, jotka luovat aidon diskotunnelman. Yhdistämällä peilipallon Nedis® VLMOTOR01- ja VLPinspot01-malleihin saat aikaan aidon diskotunnelman.

€ 35,90

Lisätietoa...

Juhlavalot ja efektivalot
Product
 

Pelinäyttö Denver Electronics MLC 3202G 31,5 Full HD LED HDMI Kaareva

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen Pelinäyttö Denver Electronics MLC-3202G 31,5" Full HD LED HDMI Kaareva jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 379,90

Lisätietoa...

Monitorit
Product
 

Levenhuk LabZZ F1 minitaskulamppu

Tyylikäs alumininen minitaskulamppu moneen tarpeeseen

€ 24,95

Lisätietoa...

Muut
Product
 

Jakkara (37 x 37 x 40 cm)

Saat kotiisi omaperäisyyttä hankkimalla sinne Jakkara (37 x 37 x 40 cm).

€ 87,90

Lisätietoa...

Jakkarat ja rahit
Product
 

Sängyn Apuvälineet Selkätuki

The back rest can be placed in any bed. The back rest allows you to sit up in bed. The back rest can be set to five different heights. The back rest can be folded completely flat, so it is easy to store, under the bed for example.

€ 81,90

Lisätietoa...

Makuuhuoneen sisustustuotteet
Product
 

Golfpallo (Ø 4,2 cm) 144410

Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Golfpallo (Ø 4,2 cm) 144410 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

€ 13,90

Lisätietoa...

Golf pallot, mailat, bägit ja muut pelitarvikkeet
Product
 

Pesukoneen tai Kuivausrummun Teline | 20 cm

Korotussokkeli pesukoneelle Syvyys: 500 mm Leveys: 600 mm Korkeus: 200 mm Kantavuus: 120kg

€ 122,90

Lisätietoa...

Kuivausrummut
Product
 

Infinity Blaze jojo

Infinity Blaze on mainio yo-yo ensimmiseksi temppuilujojoksi. Jojon ominaisuuksiin kuuluu paljon usein vain kalliimmissa jojoissa nähtyjä piirteitä, kuten laakerointi ja silikoninen narunpalautusjärjestelmä.

€ 13,90

Lisätietoa...

Jojot
Product
 

Paljetti Magic Mermaid tyyny The Avengers 74488 Sininen (30 X 30 cm)

Lapset ansaitsevat parasta, siksi esittelyssä sinulle Paljetti Magic Mermaid -tyyny The Avengers 74488 Sininen (30 X 30 cm), joka sopii ihanteellisesti heille, jotka etsivät laatua pienemmilleen! Osta The Avengers parhaaseen hintaan!

€ 21,90

Lisätietoa...

Lastenhuoneen sisustustuotteet
Product
 

Kosketuskynä Kupariliinakärki Kuulakärki Musta

Kosketusnäyttökynä, jossa pehmeä kärki, tablet-laitteiden ja älypuhelinten tarkkaan käyttöön. Kosketusnäyttökynä sopii yhteen useimpien kapasitiivisten kosketusnäyttöjen kanssa, ja sen avulla pidät näytöt puhtaina likaisten sormien aiheuttamista lika- ja rasvatahroista.

€ 21,90

Lisätietoa...

Oheislaitteet
Product
 

Ilmapumppu Metalli Punainen

Pysy kunnossa ja tutustu alan viimeisimpiin uutuuksiin. Saat urheiluusi parhaat takuut! Osta Ilmapumppu Metalli Punainen parhaaseen hintaan ja nauti terveellisestä elämästä!

€ 18,90

Lisätietoa...

Polkupyöräily ja pyöräilytarvikkeet
Product
 

Puhallettava sähkökitara

Tutkitustin tehokkain kapine ilmakitaran soittoon, eli puhallettava ilmatäytteinen kitara.

€ 6,90

Lisätietoa...

Lahjat musiikin ystävälle
Product
 

E lukulaite Denver Electronics EBO 630L 6 4 GB Musta

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen E-lukulaite Denver Electronics EBO-630L 6" 4 GB Musta jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 117,90

Lisätietoa...

E kirjojen lukulaitteet
Product
 

Hannibal Lecter naamari, ruskea

Jos sinusta tuntuu, että et saa työpaikalla tarpeeksi respectiä, ja että sinua pidetään muutenkin hieman nössönä, niin tässä naamari, joka kasvoilla et takuuvarmati enää jää ruokalajonossa huomioimatta!

€ 8,90

Lisätietoa...

Juhlatarvikkeet ja koristeet tärkeää juhlapäivää varten
Product
 

Peliohjain Logitech F310 PC Musta

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen Peliohjain Logitech F310 PC Musta jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 68,90

Lisätietoa...

Peliohjaimet, rattiohjaimet ja joystickit
Product
 

DVD soitin Denver Electronics DVH 7787 HDMI USB Musta

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen DVD-soitin Denver Electronics DVH-7787 HDMI USB Musta jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 44,90

Lisätietoa...

Laadukkaat Blu ray mediatoistimet ja DVD soittimet
Product
 

Pullonavaajavasara

Tosinikkari ei harjoitusnauloja vasaralla iske. Miksi siis lisätä vasaran vastapuolelle naulojen poistamiseen tarkoitettu hakanen turhaan?

€ 9,90

Lisätietoa...

Baarituotteet
Product
 

Desktop Arcade retropelikonsoli 26 pelillä

Jäikö uusin pleikkari saamatta tai loppuiko budjetti kesken? Eipä hätää, tämä ienikokoista pelihallipeliä erehdyttävästi muistuttava Desktop Arcade retrokonsoli ansaitsee paikkansa jokaisen 8-bittisiä pelejä fanittavan henkilön työpöydällä

€ 12,90

Lisätietoa...

Konsolipelit ja retro pelikonsolit
Product
 

Vuvuzela, kokoontaitettava

Jalkapallon MM-kisojen kautta tutuksi tullut, pahamaineinen Etelä-Afrikkalainen vuvuzela-torvi kätevänä kolmeen osaan ruuvattavana, kokoontaitettavana mallina.

€ 8,90

Lisätietoa...

Fanituotteet ja tuotteet penkkiurheiluun
Product
 

Anti Limescale Water Device Silver

This device helps prevent build-up of limescale, reducing the need to use chemical descaler and providing you with softer laundry and brilliantly clean crockery. The device prolongs the life of your domestic appliances and saves energy. Internal neodymium magnets create a powerful magnetic field that breaks down calcium carbonate crystals. The by-product of aragonite is dispersed in the discharge water. Completely ecological, does not change its organoleptic properties of the water.

€ 28,90

Lisätietoa...

Kodinkoneet laatumerkeiltä
Product
 

Radio ohjattava vene Feilun RC FT008

Lähde ottamaan ulapasta mittaa tämän heti käyttövalmiin, huippuhauskan radio-ohjattavan veneen kanssa! RC FT008 on täydellinen lelu kenen tahansa ensimmäiseksi radio-ohjattavaksi paatiksi!

€ 29,90

Lisätietoa...

RC veneet
Product
 

Makuupussi (75 x 185 cm) 144541

Yksi tämän kesän hauskimmista, ulkoilmasta täysipainoisen nauttimisen mahdollistavista tuotteista on Makuupussi (75 x 185 cm) 144541 jonka saat meiltä edulliseen hintaan, takuulla nopealla toimituksella!

€ 35,90

Lisätietoa...

Teltat, laavut ja leirintävälineet
Product
 

Höyrypuhdistin Karcher SC 2 EASYFIX 1 L 3.2 BAR Keltainen

Tehokkaan, nykyaikaisen kotitalouden sydän on markkinoiden huippua edustava Höyrypuhdistin Karcher SC 2 EASYFIX 1 L 3.2 BAR Keltainen jonka saat meiltä edullisesti, takuulla nopealla toimituksella!

€ 159,90

Lisätietoa...

Hörypesurit
Product
 

Sähköskootterin suojus BRIGMTON BH 1

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen Sähköskootterin suojus BRIGMTON BH-1 jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 34,90

Lisätietoa...

Hoverboard laudat ja sähköskootterit
Product
 

Vyö 144594 (117 x 3,3 x 0,3 cm)

Kenen tahansa tyyliä ja korkalaatuista viimeistelyä arvostavan henkilön vaatekaappiin sopiva Vyö 144594 (117 x 3,3 x 0,3 cm) on erinomainen valinta laadukkaita teknologiatuotteita edulliseen hintaan etsivälle

€ 14,90

Lisätietoa...

Vyöt
Product
 

Bar Amigos karahvin tai pullon puhdistuskuulat

Puhdista pullot, karahvit tai muut hankalan muotoiset lasiastiat tehokkaasti teräksisten Bar Amigos puhdistuskuulien avulla

€ 9,90

Lisätietoa...

Sekalaiset baaritarvikkeet kotibaariin
Product
 

Poikaystävätyyny muskelimies

Kaipaatko hellyyttää tosimiehen kainalossa, mutta oma äijäsi on keskittynyt lähinnä penkkiurheiluun ja keskivartalon kasvattamiseen? Tämä pumpattu poikaystävätyyny tarjoaa trimmiä kainaloansa kaikille omasta muskelimiehestä haavaileville hellyydenkipeille.

€ 29,90

Lisätietoa...

Tupaantuliaislahjat
Product
 

Smart Money aivosäästölipas

Mikä olisikaan järkevämpi paikka tallettaa säästöt, kuin komea, aivojen näköinen säästölipas? Kestävästä kivitavarasta valmistettu Smart Money säätopossu on juuri tätä, ja enemmän!

€ 12,90

Lisätietoa...

Lahjat nörtille
Product
 

Unisex kellot Time It (33 mm)

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen Unisex kellot Time-It (33 mm) jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 57,90

Lisätietoa...

Laadukkaat rannekellot parhailta valmistajilta
Product
 

Verbatim PinStripe muistitikku 64 Gt, USB 3.0

Reilun kokoinen 64 GB Verbatim PinStripe USB muistitikku tarjoaa käytännöllisen tavan siirtää suuret tiedosta paikasta toiseen. Nopea USB 3.0 siirtonopeus takaa, että tiedostoja kopioitaessa eivät ehdi hiukset alkaa harmaantua.

€ 13,90

Lisätietoa...

Muistit
Product
 

Hands free stereo headset Pico RX180 minikännykkään

Kätevä headset-kuulokemikrofoni Pico RX180 minikännykkään.

€ 9,50

Lisätietoa...

Matkapuhelimet, tablet tietokoneet ja tarvikkeet
Product
 

SYMA X8W quadcopter nelikopteri FPV ominaisuudella

Syma X8W on hämmästyttävä paketti uusinta helikopteriteknologiaa. X8 kopterin tuorein versio kykenee jopa reaaliaikaisen videokuvan lähettämisen suoraan lentäjän puhelimen tai tabletin ruudulle ilmasta käsin!

€ 199,00

Lisätietoa...

Kehittävät lelut oppi ikäiselle lapselle
Product
 

Maailman pienimmät walkie talkie radiopuhelimet

Yhteydenpito ei ole vielä koskaan ollut hauskempaa kuin näillä laadukkailla, pienten salaisten agenttien käyttöön suunnitelluilla Walkie Talkie lyhytaaltopuhelimilla!

€ 19,90

Lisätietoa...

Walkie Talkie radiopuhelimet
Product
 

Kannettava kolmijalka 143694

Mikäli hyväksyt kotiisi vain parasta uutta elektroniikkaa, suosittelemme tutustumaan tuotteeseen Kannettava kolmijalka 143694 jonka saat nyt meiltä edulliseen hintaan.

€ 13,90

Lisätietoa...

Kameratarvikkeet ja muut valokuvaustarvikkeet harrastaj
Product