Polkuauto EXIT Spider Expedition

Exit Spider Expedition on rouhea tumman vihreä polkuauto 3-8 vuotiaille lapsille. Autoa on helppo ohjata ja vahvojen OFF-road renkaiden avulla auto liikkuu helposti ja vauhdilla. Polkuautoassa on tyylikäs etuspoileri ja valot sekä vilkut. Tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsillePenkki säädettävissä 3 eri asentoonHelppo ohjataValot ja vilkut sisältyvätVahvat off-road renkaat ja tyylikäs maskiMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Toimitus 5-10 arkipäiväää Tilaa tämä auto lapsille vielä tänään!

€ 299.00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer PRO

My Floorball Passer PRO on huippuluokan treenikaveri! Passer PRO salibandyn palautusseinä tuo harjoitteluun uusia variaatioita. Omatoimisen harjoittelun rooli on suuri, kun pelaaja haluaa kehittyä paremmaksi. My Floorball Passer PRO on kahdensuuntainen syöttöseinä, joka palauttaa pallon toiselta puolelta säännöllisesti maata pitkin ja toiselta puolelta ilmassa. Joukkueharjoittelussa tätä tuotetta voidaan käyttää samanaikaisesti kummaltakin puolelta.Kehittää pallon syöttötaitoa tehokkaasti Helppo kuljettaa mukana minne tahansaTuo lisää variaatioita harjoituksiinPelikauden päätyttyä innostaa omatoimiseen harjoitteluunMobiilisovellus ladattavissa app storesta Tilaa tuote vielä tänään!

€ 99.00

Lisätietoa...

Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

Trampoliini Avyna Pro line 2m turvakehällä

Laadukas pieni trampoliini turvakehällä! Avyna Pro-line mallisto on tarkoitettu laadukasta trampoliinia etsivälle. Avyna Pro-Line 2m leveä pieni trampoliini turvakehällä on erinomainen valinta, kun haluat turvallisen trampoliinin. . Tämä malli täyttää julkisen käytön standardit! 2m leveä malli sopii hyvin pieneen pihaan!Laadukas ja hyvä valinta lapsille! Hyppijän painoraja 120kg Paksu leveä reunapehmuste suojaa hyppijää runkoputkilta! Ympärivuotiseen käyttöön Erittäin pitkä takuu 100% varaosasaatavuus! Tutustu ja tilaa 

€ 579.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Turvaverkko Exit JumpArena 3,7m

Exit JumpArena trampoliinin 3,66m turvaverkko.

€ 129.00

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Jalkapallomaali Alusport Hobby 3x2m

Alusport Hobby jalkapallomaali 3x2m koossa on alumiinista valmistettu maali, joka on hyvä valinta  n esimerkiksi koulun pihalle tai palloiluhalliin. Maalin mukana toimitetaan laadukas maaliverkko. Käyttökohteet: Julkiset jalkapallokentät, palloiluhallit, koulutHyvä harjoitusmaaliMaaliin on saatavilla Easylift rengasarja, vastapainot sekä maa-ankkuritMaali syvyys ainoastaan 1,2m Pyydä tarjous!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapalloilijan harjoittelukeskus Exit Rapido XL

Harjoittele ammattimaisesti kotipihalla! Exit Rapido XL on nopeasti koottava, erittäin tukeva harjoittelukeskus jalkapalloa harrastavalle. Vie juniorijalkapalloilijan harjoittelu uudelle tasolle tarjoamalla siihen täydelliset olosuhteet kotipihalla. Tehokas harjoittelukeskus jalkapallotaitojen kehittämiseenHarjoittele ja kehitä taitojasiKestävä teräsrakenneUseita palautusseiniä jotka tekevät harjoittelusta monipuolista ja hauskaa!Täydellinen lahja-idea jalkapalloa harrastavalle!Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 3-7 arkipäivää! Tilaa tämä harjoittelupaikka kotiin jo tänään!

€ 399.00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Salibandymaalin tarkkuusseinä Floorbee

Salibandymaalin tarkkuuseinä! Floorbeen valmistama kestävä salibandymaalin tarkkuusseinä on hyvä valinta, kun haluat treenata vedon kuntoon. Tarkkuusseinä on hauska tapa treenata laukausta ja vetoa. Floorbeen tarkkuusseinä on valmistettu vahvasta materiaalista, ja siinä on hyvät kiinnitykset maaliin. Suosittelemme niin koti- kuin seurakäyttöön Kiinnitä helposti maaliin.Pidä treenikassissa mukana! Jos maalivahti ei tule treeneihin, niin tarkkuuseinä auttaa!Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Vahva ja hyvä malli edullisesti - suosittelemme seura ja kotikäyttöön!Virallisen kokoiseen maaliin (160x115) tarkoitettu malli. Tilaa tämä tarkkuusseinä vielä tänään!

€ 69.00

Lisätietoa...

Tarkkuusseinät
Product
 

Koripalloteline Exit Polestar

Exit Polestar koripalloteline on varustettu helppokäyttöisellä korkeudensäädöllä, jonka avulla korin korkeuden voi säätää viiteen eri korkeuteen. Näppärä korkeudensäätö (230 - 245 - 260 - 285 - 305 cm)TÜV, CE, EN 71 hyväkstyttyRunkolla 2 vuoden takuu ja taustalevyllä 1vKunnollinen taustapaino: Exit Polestar mallin mukana tulee hiekalla täytettävät hiekkasäkit joiden yhteispaino täytettynä on 114kg.  Tilaa tästä hyvä koripalloteline koviin pihapeleihin!

€ 449.00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Exit Silhouette 244x366cm suorakaide trampoliini turvakehällä

Suorakaiteen mallinen Silhouette-trampoliinipaketti! Supersuosittu Exit Silhouette-sarjan trampoliinisarja on kasvanut suorakaiteen muotoisilla trampoliineilla. Jättikokoinen suorakaiteen mallinen ( 3,66x2,44m) Exit Silhouette trampoliinipaketti on jokaisen hyppimistä rakastavan toivepaketti. Iso jättikokoinen trampoliini suorakaiteen muodossa (3,66 x2,44m) tarjoaa jäätävän kokoisen hyppyalueen hyppijöille Hyvä takuu: Runko 2v, matto 2v, Turvaverkko, reunapehmuste sekä jouset 1v Hiljainen ääni! Exit Silhouette sarjan trampoliinit on todella hiljaisia hyppiessä Nopea toimitus (3-10 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Lisää saapuu elokuun alussa 2018 Tilaa omasi nyt!

€ 599.00

Lisätietoa...

Suorakaide trampoliini
Product
 

Avyna alumiininen pieni jalkapallomaali 1,5x1m

Jämäkkä PRO-pikkumaali kovimpiin pienpeleihin! Jalkapallo on peli, jota voidaan pelata monella tavalla. Pienpelit kehittävät pelaajia monipuolisesti ja mahdollistavat aktiivisen osallistumisen pelin kulkuun. Pienpeleissä käytetään usein pienimpiä maaleja.Täydellinen valinta seurakäyttöön, kouluihin sekä yleisille kentille.Avynan aluminiininen pieni maali on kestävä ja laadukas erityisesti pienpeleihin sopiva jalkapallomaali. Se kestää osiensa puolesta Pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet sekä kovimmat kudit. Verkko on erittäin paksu ja säänkestävä, materiaaliltaan polypropyleenia.Avynan pikkumaali soveltuu: Koulu-, leiri- ja seurakäyttöönPutken halkaisija 80mm ja paksuus 2mm! Ympärivuotiseen käyttöönVerkko sisältyy hintaan! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen.Kauttamme saatavilla sähköinen laskutus -Kysy!Kauttamme löydät jalkapallomaalit eri kokoina - soita ja kysy lisää maaleista!

€ 529.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Futsal Maalivahdin hanskat Poker Salient II Training

Poker Futsal Salient II Training futsal-maalivahdin hanskat! Edulliset sormenpäättömät maalivahdin hanskat ovat erinomainen valinta koviin futsal peleihin ja harjoituksiin. Kämmenosa hyvin pitävää lateksi jossa vaahtomuovinen pehmuste. Edullinen hyvä hanska futsaaliinKoot: 5-10Sopii harjoitus ja pelihanskaksi Tilaa tämä hanska vielä tänään!

€ 25.90

Lisätietoa...

Futsal maalivahdin hanskat
Product
 

Darts taulu Unicorn DB180 taustalevyllä

Darts-paketti johon sisältyy laadukas Unicorn DB180 Darts-taulu, darts-tikat (6kpl) sekä tyylikäs musta taustalevy. Unicornin taustalevyllinen darts-taulu setti on täydellinen lahja-idea dartsia harrastavalle. Pakettiin sisältyy hyvä darts-taulu (Unicorn DB180) sekä tikat+taustalevy. Darts-taulu, tikat sekä taustalevy edullisestiNopea toimitus 2-5 arkipäivääHyvä lahja-idea: Joululahjaksi, Synttärilahjaksi darsia harrastavalleMaksa helposti Klarnalla Loppuunmyyty!

€ 70.00

Lisätietoa...

Darts
Product
 

Verkaharja (puinen)

Puinen verkaharja biljardipöydän veran puhdistamiseen. Verkaharjassa on molemmissa päissä pidennetyt harjakset, mikä helpoittaa lian ja pölyn puhdistamista biljardipöydän vallien alta. Hyvä ja kestävä malliBiljardipöydän puhdistamisessa hyvä harja tekee veran puhdistamisesta helppoaNopea toimitus 1-4 arkipäivääMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä tuote heti!

€ 11.90

Lisätietoa...

Biljardi
Product
 

Laukaisualusta My Shoot Pad Mini (120x60cm)

Vetoalusta jääkiekko! Kätevä koko! My Shoot Pad Mini (120x60cm) on näppärän kokoinen veto- ja harjoittelualusta jääkiekkoon, joka sopii täydellisesti autontalliin/pihalle sijoitettavaksi. Aidon tuntuinen treenialusta on jokaisen kovaa treenaavan jääkiekkopelurin toivelistalla vetoharjoitteita tehdessä. Vetoalustan käyttö säästää mailaa kulumiselta ja mahdollistaa kiekon luonnollisen liikkumisen. Tuotteeseen on mahdollista yhdistää My Enemy mailankäsittely harjoitin tai One Timer syöttöseinä tuomaan lisää variaatioita paikaltaan vetämisen lisäksi. Kompaktin kokoinen vetoalusta jääkiekkoon! Jokaisen omalla ajallaan treenaavan toivetuote! Jääkiekko liukuu hyvin alustalla! Yhdistä syöttöseinään tai My Enemy Skilleriin! Kestävä käytössä, mahdollista käyttää kaikilla suorilla alustoilla Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Laukaisualustat
Product
 

Highballer hierontapallot

Highballer omatoimiseen lihasten hierontaan ja lihaskalvojen huoltamiseen! Suomalainen HighBaller on lihasten omatoimiseen hierontaan ja lihaskalvojen käsittelyyn tarkoitettu apuväline. Highballer sisältää kaksi säädettävää (kulma/leveys) hierontapalloa jotka ovat kiinnitetty tukevaan jalustaan. Täydellinen valinta omatoimiseen lihashuoltoon: Voit käsitellä jalkojen, käsivarsien sekä selän alueet helposti ja nopeasti. Säädettävyyden ansiosta hierontapallot saadaan asetettua juuri oikeaan asentoon ja liukumattomasta materiaalista valmistettu alusta pitää hierontapallot paikallaan hierottaessa. Tilaa joulun 2017 paras lahja nyt heti! Ehdottomasti paras lahja-idea lihashuoltoaHeti käyttövalmis: Ei kokoamista vaan tuotteen voi ottaa heti käyttöönSelkäkipujen sekä lihaskipujen huoltoon: Hierontapallojen kovapinta ja pitävä alusta mahdollistavat syvien kudosten ja trikkerpisteiden käsittelyn helposti!Sopii selän, jalkojen, niskan ja käsivarsien hierontaan sekä kipupisteiden käsittelyyn.Suomessa valmistettu 12kk takuulla!Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Tilaa täydellinen joululahja vielä tänään!

€ 49.00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Biljardipöydän verka Gorina Tour 150 Green

Kestävä vihreä biljardipöydän verka! Gorina on yksi parhaista biljardipöydän veran valmistajista. Gorina Tour Green on edullinen ja kestävä vihreä biljardipöydän verka. Verka soveltuu hyvin kohteisiin missä veran täytyy kestää kuten koulujen ja nuorisotilojen biljardipöytiin. Kestävä biljardiverkaLeveys 150cmVilla: 45% Polyester: 55%Toimitusaika 5-10pv Tilaa tästä hyvä verka pöytääsi!

€ 125.00

Lisätietoa...

Biljardipöydän verka
Product
 

Reunapehmuste Salta 4,3m musta

Tyylikäs musta reunapehmuste! Pyöreään 427cm halkaisijaltaan olevaan trampoliiniin soveltuva universaali reunapehmuste tuo ripauksen luxusta vanhaan pomppumattoon.29cm leveä PVC pehmuste peittää jouset ja runkoputkiston tehokkaasti. Salta musta reunapehmuste on paksuudeltaan 2,5cm ja PVC on 0,35mm paksua. Soveltuu ympäri vuotiseen käyttöönSuojaa hyppijää tehokkaasti, jos hyppy tulee jousien tai rungon päälle Käy kaiken merkkisiin 427cm halkaisijaltaan oleviin trampoliineihin12kk takuuPehmusteessa on tyylikäs 12cm reunahelma, joka antaa vanhalle trampoliinillesi täysin uuden tyylin. Tilaa tyylikäs musta reunapehmuste!

€ 149.00

Lisätietoa...

Trampoliinin reunapehmusteet
Product
 

Lattiaelementti Loft 100 Crooky 100 leikkimökki

Loft 100 / Crooky sarjaan sopiva lattielementti. Loft 150 sarjaan vaaditaan lisäksi laajennusosa

€ 109.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

SAM PRO ilmakiekon kiekko (oranssi)

Tarvitsetko kestäviä ja hyviä ilmakiekkopöydän kiekkoja? SAM puolikova ilmakiekon kiekko on ihanteellinen ja pelaajaystävällinen malli, kun halutaan pelata laadukkailla välineillä. Tasainen PRO-tason liuku pelipinnalla!Pehmennetty pinta ei kolise niin kuin suurin osa muista ilmakiekoista!Oranssi väri on helppo erottaa pelipinnasta! Tilaa nyt laadukkaita ilmakiekkopöydän kiekkoja helposti ja nopealla toimituksella!

€ 30.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Maatrampoliini Exit Supreme 427x244cm

Exitin maantasalle asennettava suorakaiteen mallinen maatrampoliini! Exit Supreme sarja edustaa Premium-luokan trampoliineja. Supreme on iso suorakaiteen muotoinen maahan upotettava trampoliini joka upotetaan täysin maantasalle. 44cm levelä ja 3cm vahva laadukas PVC reunapehmuste suojaa hyppijää parhaalla mahdollisella tavalla. 21,6cm pitkät Exit superjouset antavat hyppyihin ilmaa! Hyvä malli esimerkiksi voimistelua harrastavalle perheelle. Maksa helposti Klarnalla (Laskulla / Osamaksulla) Suorakaiteen mallinen trampoliini on helppo sijoittaa tontille eikä syö  hukkaneliöitä pyöreän tapaan Parasta mallia etsivän valinta - Super tyylikäs Exit Supreme tarjoaa parhaat pomput koville hyppijöille!

€ 969.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product