Uima Allas Exit Stone 400x200cm katoksella

Exitin ruskea suorakaiteen muotoinen (koko 400x200cm) uima-allas sopii täydellisesti kotipihalle! Etsitkö laadukasta uima-allasta kotipihalle tai mökille? Exit Brown on suorakaiteen muotoinen  laadukas uima-allas. Modernin näköinen Exit brown allas on tyylikäs vaihtoehto kun etsit hyvää allasta kotipihalle.  3-kerroksiset seinämät on tehty kestävästä PVC:stä ja polyesteristä Laadukas vesipumppu pitää veden raikkaana ja veden puhdistava filtteri huolehtii että vesi on aina puhdasta Uima-altaan teräksinen musta runko on erikoispaksu ja halkaisijaltaan 50mmHauskaa tekemistä lapsille ja koko perheelle kotipihalle Rungon jalat tekevät altaasta erittäin tukevan Rungon osat ovat galvanoitu ja pulverimaalattu mustaksi - tuplakäsittely tekee rungosta erittäin kestävän eikä anna ruosteelle mahdollisuuksia Duplex Coating System.Katoksen ansiosta vesi lämpenee nopeasti ja vesi pysyy puhtaana lehdistä   Tilaa oma uima-allas vielä tänään!

€ 959.00

Lisätietoa...

Uima altaat
Product
 

Seinään kiinnitettävä Exit Galaxy koripalloteline korkeussäädöllä (Black Edition)

Laadukas seinään kiinnitettävä koripalloteline korkeussäädöllä. Koripallotelineen korkeus on säädettävissä 5-korkeuteen. Sisältää seinään kiinnitettävän koripallotelineen taustalevylläKoripallokorin korkeus säädettävissä 5 eri korkeuteenBlack edition malliErittäin vahva runkoSisältää kiinnikkeetMaksa helposti klarnalla (laskulla / Osamaksulla)Toimitusaika 5-10 arkipäivää Tilaa tämä tuote heti!

€ 299.00

Lisätietoa...

Koripallokorit
Product
 

Polkuauto Foxy Green kärryllä

Vihreä Exit Foxy on polkuauto kärryllä on tarkoitettu 2-5 vuotiaille lapsille. Foxy on suunniteltu lapsille turvallisuus edellä, niin että aivan pienimmätkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdinhuumaa tällä tyylikkäällä polkuautolla. Polkuauton kärry tekee tästä loistavan paketin lapselle. Markkinoiden paras hinta/laatusuhde!Erittäin hyvä valinta lapselle.Todella toivottu lahja! Sopii synttärilahjaksi kuin joululahjaksi!Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nämä viedään käsistä - Tilaa omasi edullisesti heti ja varmista että saat tämän viileän uutuuden!

€ 221.00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Maatrampoliini EXIT Elegant Premium 214x366cm Deluxe turvaverkolla

Maatrampoliini kotipihalle? Exit Elegant Premiym sarjan tyylikäs maatrampoliini suorakaiteen muotoisena. Premium turvakehällä varustettu laadukas Exit Elegant trampoliinipaketti on hyvä valinta lapsille kotipihalle. Maahan upotettava trampoliini nousee vain n. 25cm maapinnan yläpuolelle tehden siitä erittäin tyylikkään valinnan! Säänkestävä: Ympärivuotiseen käyttöönLoistavilla hyppy ominaisuuksilla varustettu malli!Tyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniSuper hyppyominaisuudet! 21,6 cm pitkät erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväksyttyTäydellinen malli lapsiperheelleToimitusaika 7-10pvMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa tämä maatrampoliini vielä tänään!

€ 939.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Koripallokorin sukka Exit

koripallokorin sukka! Exit Koripallokorin verkko 45cm leveään normaalikokoiseen koripallokorin renkaaseen - paksu erittäin kestävä sukka koripallokotiin Nylon narua45cm halkaisijaltaan olevaan koriin

€ 20.00

Lisätietoa...

Koripallo
Product
 

Jalkapallomaali Exit Scala 3x1m

Exit Scala 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Scala sarjan jalkapallomaali koossa 3x1m on TÜV, CE, EN 16579:2016 hyväksytty ja maalirungolla on 2-vuoden takuu. Tyylikäs 60mm alumiinisella runkoputkella ja kestävällä hexacon maaliverkolla varustettu pieni maali jalkapallokentille. Tukeva rakenne ja laadukas viimeistely!Maaliin kuuluu  kestävä hexacon maaliverkko vakiona!Erinomainen valinta, kun kentällä useampi joukkue harjoittelemassa!Hyvä hinta/laatusuhde Kysy tarjousta useista maaleista!!

€ 479.00

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Pico Taitettava 2kpl

Kahden kestävän 90x60cm jalkapallomaalin combo-paketti salibandyyn ja jalkapallon. Teräksiset kestävät 90x60cm jalkapallomaalit taittomekanismillaHyvä valinta kotipihan peleihin, koulun pihalle pikkumaaliksi, päiväkotiinSisältää 2kpl maaleja.Maaleissa tiheä verkko: Voi pelata salibandyä sekä jalkapalloaTaittuu todella pieneen tilaan -> Helppo säilyttää ja ottaa aina käyttöönMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla). Kauttamme myös verkkolaskutus (kunnat, kaupungit) Tilaa heti!

€ 129.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Istutuslaatikko Exit Aksent L kasvihuoneella

Exit Aksen L kokoinen istutuslaatikko +kasvihuone yhdistelmä on  on täydellinen ratkaisu kotipihan kasvatuspuuhiin. Kasvihuone suojaa istutuksia ja kevään istutuspuuhat tarjoavat hauskaa tekemistä koko perheelle. Hyvä harrastus lapsille: Värikäs oma kasvimaa kotona tarjoaa pikkuisille puutarhureille paljon mukavaa puuhaaSisältää kasvihuoneen sekä välineet pikkupuutarhurille!Istuta hyötykasveja kuten yrttejä, mansikat, herneet, salaatit lasten kanssa ja nauti sadosta!Koko 94x68cm Tilaa tämä istutuslaatikko vielä tänään!

€ 159.00

Lisätietoa...

Istutuslaatikot
Product
 

Taktiikkataulu Floorbee salibandy

Taktiikkataulu salibandyyn! Floorbeen taktiikkataulu salibandy valmentajille pelitaktiikan hiomiseen. Erittäin hyvä ja tyylikäs apuväline valmentajalle kun haluat käydä joukkueen kanssa pelitaktiikkaa ja kuvioita läpi. Siirrettävien magneettien avulla on helppo selkeästi käydä läpi pelikuviot ja suunnitella pelitaktiikkaa pukukopissa.   Hio pelitaktiikka ja kuviot tämän taktiikkataulun avulla Erittäin tyylikäs valinta!Taktiikkataulun mukana tulevat magneetit, tussi sekä pyyhin pelikuvioiden läpikäytiä vartenTarkoitettu salibandyyn: Erinomainen lahja valmentajalle  Hanki tämä selkeä salibandyä varten suunniteltu taktiikkataulu heti!

€ 39.90

Lisätietoa...

Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product
 

Biljardipöytä Garlando Miami 7 jalkainen (pöytälevyillä)

Biljardipöytä kotikäyttöön! Miami biljardipöytä pöytälevyillä on moderni ja tyylikäs valinta, kun olet etsimässä monikäyttöistä mallia. Miami on parhaimmillaan vapaa-ajan pelaamisessa yhdessä ystävien kanssa. Pöytälevyt monipuolistavat kokonaisuuden ei pelkästään pelipöydäksi vaan esimerkiksi ruokailupöydäksi. Miami biljardipöytä on mahdollista saada kolmen värisenä; koivu, harmaa tai wenge. Edustava biljardipöytä pöytälevyilläErinomainen vapaa-ajan käyttöönSopivan kokoinen pöytä 223x124cm3 eri värisenä: koivu, harmaa ja wenge!7-jalkainen tyylikäs biljardipöytä kotikäyttöön!Pöytälevyt sisältyvät hintaan! Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 1090.00

Lisätietoa...

Biljardipöydät
Product
 

Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer PRO

My Floorball Passer PRO on huippuluokan treenikaveri! Passer PRO salibandyn palautusseinä tuo harjoitteluun uusia variaatioita. Omatoimisen harjoittelun rooli on suuri, kun pelaaja haluaa kehittyä paremmaksi. My Floorball Passer PRO on kahdensuuntainen syöttöseinä, joka palauttaa pallon toiselta puolelta säännöllisesti maata pitkin ja toiselta puolelta ilmassa. Joukkueharjoittelussa tätä tuotetta voidaan käyttää samanaikaisesti kummaltakin puolelta.Kehittää pallon syöttötaitoa tehokkaasti Helppo kuljettaa mukana minne tahansaTuo lisää variaatioita harjoituksiinPelikauden päätyttyä innostaa omatoimiseen harjoitteluunMobiilisovellus ladattavissa app storesta Tilaa tuote vielä tänään!

€ 99.00

Lisätietoa...

Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

Turvaverkko Exit JumpArena 3,7m

Exit JumpArena trampoliinin 3,66m turvaverkko.

€ 129.00

Lisätietoa...

Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Jalkapalloilijan harjoittelukeskus Exit Rapido XL

Harjoittele ammattimaisesti kotipihalla! Exit Rapido XL on nopeasti koottava, erittäin tukeva harjoittelukeskus jalkapalloa harrastavalle. Vie juniorijalkapalloilijan harjoittelu uudelle tasolle tarjoamalla siihen täydelliset olosuhteet kotipihalla. Tehokas harjoittelukeskus jalkapallotaitojen kehittämiseenHarjoittele ja kehitä taitojasiKestävä teräsrakenneUseita palautusseiniä jotka tekevät harjoittelusta monipuolista ja hauskaa!Täydellinen lahja-idea jalkapalloa harrastavalle!Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 3-7 arkipäivää! Tilaa tämä harjoittelupaikka kotiin jo tänään!

€ 399.00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Salibandymaalin tarkkuusseinä Floorbee

Salibandymaalin tarkkuuseinä! Floorbeen valmistama kestävä salibandymaalin tarkkuusseinä on hyvä valinta, kun haluat treenata vedon kuntoon. Tarkkuusseinä on hauska tapa treenata laukausta ja vetoa. Floorbeen tarkkuusseinä on valmistettu vahvasta materiaalista, ja siinä on hyvät kiinnitykset maaliin. Suosittelemme niin koti- kuin seurakäyttöön Kiinnitä helposti maaliin.Pidä treenikassissa mukana! Jos maalivahti ei tule treeneihin, niin tarkkuuseinä auttaa!Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Vahva ja hyvä malli edullisesti - suosittelemme seura ja kotikäyttöön!Virallisen kokoiseen maaliin (160x115) tarkoitettu malli. Tilaa tämä tarkkuusseinä vielä tänään!

€ 69.00

Lisätietoa...

Tarkkuusseinät
Product
 

Koripalloteline Exit Polestar

Exit Polestar koripalloteline on varustettu helppokäyttöisellä korkeudensäädöllä, jonka avulla korin korkeuden voi säätää viiteen eri korkeuteen. Näppärä korkeudensäätö (230 - 245 - 260 - 285 - 305 cm)TÜV, CE, EN 71 hyväkstyttyRunkolla 2 vuoden takuu ja taustalevyllä 1vKunnollinen taustapaino: Exit Polestar mallin mukana tulee hiekalla täytettävät hiekkasäkit joiden yhteispaino täytettynä on 114kg.  Tilaa tästä hyvä koripalloteline koviin pihapeleihin!

€ 449.00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Exit Silhouette 244x366cm suorakaide trampoliini turvakehällä

Suorakaiteen mallinen Silhouette-trampoliinipaketti! Supersuosittu Exit Silhouette-sarjan trampoliinisarja on kasvanut suorakaiteen muotoisilla trampoliineilla. Jättikokoinen suorakaiteen mallinen ( 3,66x2,44m) Exit Silhouette trampoliinipaketti on jokaisen hyppimistä rakastavan toivepaketti. Iso jättikokoinen trampoliini suorakaiteen muodossa (3,66 x2,44m) tarjoaa jäätävän kokoisen hyppyalueen hyppijöille Hyvä takuu: Runko 2v, matto 2v, Turvaverkko, reunapehmuste sekä jouset 1v Hiljainen ääni! Exit Silhouette sarjan trampoliinit on todella hiljaisia hyppiessä Nopea toimitus (3-10 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Lisää saapuu elokuun alussa 2018 Tilaa omasi nyt!

€ 599.00

Lisätietoa...

Suorakaide trampoliini
Product
 

Verkaharja (puinen)

Puinen verkaharja biljardipöydän veran puhdistamiseen. Verkaharjassa on molemmissa päissä pidennetyt harjakset, mikä helpoittaa lian ja pölyn puhdistamista biljardipöydän vallien alta. Hyvä ja kestävä malliBiljardipöydän puhdistamisessa hyvä harja tekee veran puhdistamisesta helppoaNopea toimitus 1-4 arkipäivääMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä tuote heti!

€ 11.90

Lisätietoa...

Biljardi
Product
 

Laukaisualusta My Shoot Pad Mini (120x60cm)

Vetoalusta jääkiekko! Kätevä koko! My Shoot Pad Mini (120x60cm) on näppärän kokoinen veto- ja harjoittelualusta jääkiekkoon, joka sopii täydellisesti autontalliin/pihalle sijoitettavaksi. Aidon tuntuinen treenialusta on jokaisen kovaa treenaavan jääkiekkopelurin toivelistalla vetoharjoitteita tehdessä. Vetoalustan käyttö säästää mailaa kulumiselta ja mahdollistaa kiekon luonnollisen liikkumisen. Tuotteeseen on mahdollista yhdistää My Enemy mailankäsittely harjoitin tai One Timer syöttöseinä tuomaan lisää variaatioita paikaltaan vetämisen lisäksi. Kompaktin kokoinen vetoalusta jääkiekkoon! Jokaisen omalla ajallaan treenaavan toivetuote! Jääkiekko liukuu hyvin alustalla! Yhdistä syöttöseinään tai My Enemy Skilleriin! Kestävä käytössä, mahdollista käyttää kaikilla suorilla alustoilla Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Laukaisualustat
Product
 

Highballer hierontapallot

Highballer omatoimiseen lihasten hierontaan ja lihaskalvojen huoltamiseen! Suomalainen HighBaller on lihasten omatoimiseen hierontaan ja lihaskalvojen käsittelyyn tarkoitettu apuväline. Highballer sisältää kaksi säädettävää (kulma/leveys) hierontapalloa jotka ovat kiinnitetty tukevaan jalustaan. Täydellinen valinta omatoimiseen lihashuoltoon: Voit käsitellä jalkojen, käsivarsien sekä selän alueet helposti ja nopeasti. Säädettävyyden ansiosta hierontapallot saadaan asetettua juuri oikeaan asentoon ja liukumattomasta materiaalista valmistettu alusta pitää hierontapallot paikallaan hierottaessa. Tilaa joulun 2018 paras lahja nyt heti! Ehdottomasti paras lahja-idea lihashuoltoaHeti käyttövalmis: Ei kokoamista vaan tuotteen voi ottaa heti käyttöönSelkäkipujen sekä lihaskipujen huoltoon: Hierontapallojen kovapinta ja pitävä alusta mahdollistavat syvien kudosten ja trikkerpisteiden käsittelyn helposti!Sopii selän, jalkojen, niskan ja käsivarsien hierontaan sekä kipupisteiden käsittelyyn.Suomessa valmistettu 12kk takuulla!Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Tilaa täydellinen joululahja vielä tänään!

€ 49.00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Biljardipöydän verka Gorina Tour 150 Green

Kestävä vihreä biljardipöydän verka! Gorina on yksi parhaista biljardipöydän veran valmistajista. Gorina Tour Green on edullinen ja kestävä vihreä biljardipöydän verka. Verka soveltuu hyvin kohteisiin missä veran täytyy kestää kuten koulujen ja nuorisotilojen biljardipöytiin. Kestävä biljardiverkaLeveys 150cmVilla: 45% Polyester: 55%Toimitusaika 5-10pv Tilaa tästä hyvä verka pöytääsi!

€ 125.00

Lisätietoa...

Biljardipöydän verka
Product