Jalkapallomaali Exit Scala 3x1m

Exit Scala 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Scala sarjan jalkapallomaali koossa 3x1m on TÜV, CE, EN 16579:2016 hyväksytty ja maalirungolla on 2-vuoden takuu. Tyylikäs 60mm alumiinisella runkoputkella ja kestävällä hexacon maaliverkolla varustettu pieni maali jalkapallokentille. Tukeva rakenne ja laadukas viimeistely!Maaliin kuuluu  kestävä hexacon maaliverkko vakiona!Erinomainen valinta, kun kentällä useampi joukkue harjoittelemassa!Hyvä hinta/laatusuhde Kysy tarjousta useista maaleista!!

€ 479,00

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Alusport Hobby 3x2m

Alusport Hobby jalkapallomaali 3x2m koossa on alumiinista valmistettu maali, joka on hyvä valinta  n esimerkiksi koulun pihalle tai palloiluhalliin. Maalin mukana toimitetaan laadukas maaliverkko. Käyttökohteet: Julkiset jalkapallokentät, palloiluhallit, koulutHyvä harjoitusmaaliMaaliin on saatavilla Easylift rengasarja, vastapainot sekä maa-ankkuritMaali syvyys ainoastaan 1,2m Pyydä tarjous!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Taitettava jalkapallomaali Alusport 3x2m

Täydellinen maali kovaan käyttöön, kun säilytystila on rajallinen! Alusport on Belgialainen laatu-jalkapallomaalien valmistaja, joka panostaa hyvien materiaalien ohella myös käyttäjien tarpeisiin. Valikoimistamme löytyy niin kiinteät antivandaalimaalit, viralliset ottelumaalit kuin myös taitettavat jalkapallomaalit usean eri kokoisena. Alusport jalkapallomaalit ovat laajalti käytössä monilla Keski-Euroopan yleisillä kentillä sekä niihin luottavat mm. Saksan, Hollannin ja Belgian jalkapalloliitot. Taitettavat jalkapallomaalit ovat parhaimmillaan paikoissa, joissa maaleja ei voida säännöllisesti pitää pelattavana vaan tarvitsee saada välillä siististi sivuun. Jalkapallohallit, koulu- ja liikuntasalit sekä yleiset kentät ovat paikkoja, joissa Alusport 3x2m taittuvaa maalia monesti tarvitaan. Sisäsaleissa käyttäjäkunta on monipuolista ja säilytystila rajallista. Yleiset kentät puolestaan vilisevät käyttäjiä, mutta ottelutapahtumissa maalit tarvitsee saada pieneen tilaan pois edestä. Näppärällä taittomekanismilla varustetut Alusport PRO-tason maalit taittuvat 25cm syvyyteen. Futsal-, käsipallomaalin kokoinen maali on helppo taittaa ja varastoida koulu- ja liikuntasaleissa.Taittuu erittäin pieneen tilaan. Syvyys taitettuna 25cmTukeva käytössä, runkoputkien paksuus 80/83mmNäppärä taittomekanismi on helppo käyttääLaadukkaasti hitsatut alumiiniputket kestävät kovan julkisen käytönMaaliin kuuluu mukaan kestävä maaliverkko!Upea Eurooppalainen muotoilu! Kysy lisää tai pyydä tarjous! 

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Alusport UEFA Stadion 7,32x2,44m

Kansainvälisen tason upotettava stadion-maali!  Alusport on yksi Euroopan laadukkaimpia jalkapallomaalien valmistajia. Merkkiin luottaa mm. Saksan, Hollannin ja Belgian jalkapalloliitot. Alusport maalit ovat Eurooppalaisen huippuosaamisen taidonnäyte yhdistettynä erittäin tyylikkääseen muotoiluun. Monipuolisesta valikoimastamme löydät takuulla oikean kokoiset jalkapallomaalit  lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. UEFA Stadion aikuisten stadion-maali Runkoputkien paksuus 118mm! Kehikko maalattu valkoiseksi Näyttävä Eurooppalainen muotoilu! Kestävä maaliverkko! Sisältää 2kpl maaholkkeja 100% varaosasaatavuus Sopii käytettäväksi Eurooppa liigassa sekä Mestareiden liigassa Tasokas stadion-maali kaikkein kovimpiin matseihin. Pyydä tarjous!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Alusport Pro 5x2m

Virallisen juniorikoon jalkapallopallomaali! Alusport on Belgialainen huippulaadukkaiden jalkapallomaalien valmistaja. Merkkiin luottaa mm. Saksan, Hollannin sekä Belgian jalkapalloliitot. Alusportin jalkapallomaalit ovat valmistettu vain parhaista ja kestävimmistä osista ja siksi ne sopivat hyvin kovaan julkiseen käyttöön. Rakenteet ovat tukevia ja hitsaukset ensiluokkaista Eurooppalaista laatua. Alusport Pro 5x2m erittäin hyvä valinta maaliksi, kun haluat kestävän juniorikoon maalin viralliseen ottelukäyttöön. Erinomainen hinta-laatusuhde! Alusport maalit täyttävät kaikki julkisen käytön vaatimukset.  Maalissa erittäin kestävä maaliverkko vakiona! Lisävarusteena saatavalla ankkuripaketilla ankkuroit maalin tukevasti maahan. Saatavana extrana mm. Vastapainot ja kuljetuspyörät Paksut alumiinputket ja 100% varaosasaatavuus Upea Eurooppalainen muotoilu!Toimituskulut varmistetaan aina ennen toimitusta - soitamme tilauksen jälkeen sinulle Kysy tarjousta useista maaleista rahdilla! Meiltä löydät kestävät maalit erikokoisina julkiseen käyttöön. Hanki junioreiden virallinen matsikoon maali ja pelit voivat alkaa!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Harjoitusmaali Alusport 3x1m

Laadukas täyshitsattu treenimaali harjoituskentille! Alusport on yksi Euroopan laadukkaimmista jalkapallomaalien valmistajista. Tähän merkkiin luottaa mm. Saksan, Hollannin ja Belgian jalkapalloliitot. Maaleissa on käytetty vain parhaita osia, jotka pääsevät oikeuksiinsa Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Laadukkaat verkot viimeistelevät nautinnollisen käyttökokemuksen sekä tyylikkään ulkomuodon. Tukeva rakenne ja laadukas viimeistely!Maaliin kuuluu erittäin kestävä maaliverkko vakiona!Erinomainen valinta, kun kentällä useampi joukkue harjoittelemassa!Erittäin laadukkaasti hitsatut saumat! Maalin kehikko täysin hitsattu valmiiksi!Maaliin saatavana kuljetuspyörät, joilla siirrät maalin helposti toiselle puolelle kenttää!100% varaosasaatavuus Kysy tarjousta useista maaleista! Meiltä löydät kestävät maalit usean eri kokoisina julkiseen käyttöön.

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Alusport Easylift Pro jalkapallomaalin pyöräsarja

Alusport Easylift pyöräsarja tarjoaa markkinoiden parhaan ja nopeimman tavan siirtää maaleja helposti ja turvallisesti. Easylift sarja kiinnitetään maaliin kiinteästi kiinni ja aina kun jalkapallomaali halutaan siirtää Easylift painetaan jalasta mikä nostaa maalin 10cm maasta ylös. Saatavilla seuraaviin profiileihin: 60/61 80/83 100/108 Pyöräsarja sisältää 4kpl siirtopyöriä.  Tukevien renkaiden halkaisija on 26cm Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Alusport Basic siirtopyörät

Alusport GW sarjan basic siirtopyörät ovat saatavilla eri profiilin jalkapallomaaleille. Rengassetti asennetaan joka kerta ennen siirtoa. Maalin kulma nostetaan paikoilleen ja tuetaan metallisella tikulla. Sama toistetaan toisinpäin, kun maali laitetaan pelivalmiiksi. Saatavilla seuraaviin profiileihin: 60/61 80/83 100/108 sisältää 2kpl siirtopyöriä Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Lisätietoa...

Alumiiniset jalkapallomaalit
Product