Biljardipöytä Garlando Miami 7 jalkainen (pöytälevyillä)

Biljardipöytä kotikäyttöön! Miami biljardipöytä pöytälevyillä on moderni ja tyylikäs valinta, kun olet etsimässä monikäyttöistä mallia. Miami on parhaimmillaan vapaa-ajan pelaamisessa yhdessä ystävien kanssa. Pöytälevyt monipuolistavat kokonaisuuden ei pelkästään pelipöydäksi vaan esimerkiksi ruokailupöydäksi. Miami biljardipöytä on mahdollista saada kolmen värisenä; koivu, harmaa tai wenge. Edustava biljardipöytä pöytälevyilläErinomainen vapaa-ajan käyttöönSopivan kokoinen pöytä 223x124cm3 eri värisenä: koivu, harmaa ja wenge!7-jalkainen tyylikäs biljardipöytä kotikäyttöön!Pöytälevyt sisältyvät hintaan! Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 1.090,00

Lisätietoa...

Biljardipöydät
Product
 

Ulkobiljardipöytä Sardi Seahawk

Pelaa biljardia ulkona laadukkaalla Italialaisella biljardipöydällä! Etsitkö laadukasta biljardipöytää ulkokäyttöön? Laadukas Italiassa valmistett Sardi Seahawk on erittäin hyvä valinta, kun etsitään hyvää pöytää esimerksi terassille. Biljardin pelaaminen mielletään monesti hämyisten salien peliksi. Mikset ottaisi miehestä mittaa terassilla raittiissa ulkoilmassa? Sardi Seahawk 7-jalkainen biljardipöytä ulkokäyttöön on täydellinen ratkaisu kaikille biliksen harrastajille. Kaunis kuin karkki! Pelipinta säänkestävää liuskekiveä Täydellinen varustepaketti säänsuojahupulla Puuosat kestävät kosteutta täydellisesti Markkinoiden tyylikkäin ulkobiljardipöytä! Säänkestävät osat ja verka joka kestää kosteuden Pyydä tarjous tästä ulkobiljardipöydästä heti!

Lisätietoa...

Biljardipöydät
Product
 

Biljardipöytä Dallas

Näppärän kokoinen biljardipöytä kotikäyttöön! Dallas on näppärän kokoinen MDF- pohjainen biljardipöytä kotikäyttöön. Se onkin monen aloittevan biljardipelaajan tai kotiharrastajan ensimmäinen pöytä. ja sopii kokonsa puolesta hyvin lasten huoneisiin ja tavallisiin koteihin. Pelialue on 110cm pitkä ja leveydeltään 55cm. Paketin mukana tulee kaikki pelaamiseen tarvittavat välineet: 2 kpl biljardikeppejä, pallosarja 38mm, kolmio, 2 liitua ja puhtaanapitoa varten valliharja. Dallas kotibiljardipöytä painaa 20 kg ja se on helppo siirtää tarvittaessa huoneesta toiseen. Huippu lahja-idea biljardista tykkäävälle!Täydellinen pelipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset pelaamisen aloittamiseen Tilaa kotiisi jo tänään - tämä pöytä on loistava lahjaksi!!

€ 149,00

Lisätietoa...

Biljardipöydät
Product
 

Biljardipöytä Chicago

Tukeva pienen koon biljardipöytä!Chicago biljardipöytä on tyylikkään näköinen puulevy pohjainen biljardipöytä kotipelaajille. Chicago on hyvä valinta kun tilaa on rajoitetusti ja pöytää täytyy siirtää välillä. Chicago pöydän mukana tulee mukana vakiona monipuoliset pelivarusteet, joilla pääset hyvin alkuun. Kirsikan värinen kabinetti, mustat jalat sekä vihreä verka ovat klassinen yhdistelmä biljardipöydissä. {Banner(id:'78')} Tilaa tämä pöytä kotiisi jo tänään!

€ 399,00

Lisätietoa...

Biljardipöydät
Product