Salibandymaalin tarkkuusseinä Floorbee

Salibandymaalin tarkkuuseinä! Floorbeen valmistama kestävä salibandymaalin tarkkuusseinä on hyvä valinta, kun haluat treenata vedon kuntoon. Tarkkuusseinä on hauska tapa treenata laukausta ja vetoa. Floorbeen tarkkuusseinä on valmistettu vahvasta materiaalista, ja siinä on hyvät kiinnitykset maaliin. Suosittelemme niin koti- kuin seurakäyttöön Kiinnitä helposti maaliin.Pidä treenikassissa mukana! Jos maalivahti ei tule treeneihin, niin tarkkuuseinä auttaa!Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Vahva ja hyvä malli edullisesti - suosittelemme seura ja kotikäyttöön!Virallisen kokoiseen maaliin (160x115) tarkoitettu malli. Tilaa tämä tarkkuusseinä vielä tänään!

€ 69,00

Lisätietoa...

Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product
 

Taktiikkataulu Floorbee salibandy

Taktiikkataulu salibandyyn! Floorbeen taktiikkataulu salibandy valmentajille pelitaktiikan hiomiseen. Erittäin hyvä ja tyylikäs apuväline valmentajalle kun haluat käydä joukkueen kanssa pelitaktiikkaa ja kuvioita läpi. Siirrettävien magneettien avulla on helppo selkeästi käydä läpi pelikuviot ja suunnitella pelitaktiikkaa pukukopissa.   Hio pelitaktiikka ja kuviot tämän taktiikkataulun avulla Erittäin tyylikäs valinta!Taktiikkataulun mukana tulevat magneetit, tussi sekä pyyhin pelikuvioiden läpikäytiä vartenTarkoitettu salibandyyn: Erinomainen lahja valmentajalle  Hanki tämä selkeä salibandyä varten suunniteltu taktiikkataulu heti!

€ 39,90

Lisätietoa...

Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product
 

Tarkkuusseinä salibandymaaliin My Floorball Target PRO

My Floorball Target PRO laadukkaampiin vetotreeneihin! My Floorball Target PRO tarkkuusseinä / tarkkuuslätkät on helppo asentaa salibandymaaliin. Lisää vetotreeneihin mielenkiintoa ja haastetta Target PRO:n avulla. Tämä tuote sopii erinomaisesti omatoimiseen harjoitteluun sekä joukkueharjoituksiin. Paketin mukana tulee kaksi venyvää kuminauhaa, johon tarkkuuslätkät (6kpl) pujotetaan. Kuminauha on mahdollista kiinnittää mille tahansa korkeudelle sekä kohdalle maalia. Tuo lisää mielenkiintoa vetotreeneihin! Joukkueharjoituksissa toimii varamaalivahtina! Ladattavissa oleva mobiilisovellus kertoo mihin vedetään! Nopea ja helppo asentaa paikoilleen! Täydellinen lahja salibandyä harrastavalle juniorilel! Kulkee näppärästi mukana treenikentille! Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 39,00

Lisätietoa...

Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product
 

My Floorball Skiller mailatekniikan harjoitteluun salibandyyn

Salibandyharjoitteluun tehokkaat harjoitteluvälineet valmistaa My Floorball My Floorball Skiller on tehokas harjoitteluväline salibandyn mailatekniikan harjoitteluun. My Floorball Skiller kehittää salibandypelaajan mm koordinaatio, mailan käsittelytaitoa ja tuottaa nopeasti tuloksia. Näppärän kokoinen todella monipuolinen harjoitusväline tehokkaaseen harjoitteluun. Harjoituttaa tehokkaasti salibandyssä tarvittavia taitoja! Skiller hioo mailankäsittelyn huippuunsa sekä kohentaa reagointia! Kulkee näppärän kokonsa ansiosta minne vain! Sopii joukkueharjoittelun osaksi tai omatoimiseen harjoitteluun! Kulmia säätämällä saat lisää haastetta ja varioit harjoittelua! Hanki omatoimiseen harjoitteluun juniorille tai joukkueen harjoitteluun. Tehokas harjoitteluväline!

€ 89,00

Lisätietoa...

Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product