SAM PRO ilmakiekon kiekko (oranssi)

Tarvitsetko kestäviä ja hyviä ilmakiekkopöydän kiekkoja? SAM puolikova ilmakiekon kiekko on ihanteellinen ja pelaajaystävällinen malli, kun halutaan pelata laadukkailla välineillä. Tasainen PRO-tason liuku pelipinnalla!Pehmennetty pinta ei kolise niin kuin suurin osa muista ilmakiekoista!Oranssi väri on helppo erottaa pelipinnasta! Tilaa nyt laadukkaita ilmakiekkopöydän kiekkoja helposti ja nopealla toimituksella!

€ 30.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Pieni Ilmakiekkopöytä Garlando Mistral

Ilmakiekko kärpänen purasi, mutta tila lopussa - Hanki Garlando Mistral Ilmakiekkopöytä joka on suunniteltu pieneen tilaan! Garlando Mistral on kätevä pieni ilmakiekkopöytä, joka sopii melkein minne vain. Pöytä on suunniteltu pienemmille lapsille tarjoten takuulla vauhdikasta tekemistä ja jänniä pelejä. Kehitä reaktioita ja koordinaatiota samalla, kun pelaat. Tämä on mukava ja hauska lahja-idea aktiivisille lapsille! Kerrankin tätä hauskaa peliä pääsee pelaaman pienessäkin tilassa! Jalkojen korkeussäädöllä säädät pelin vaateriin helposti! 2 vuoden takuu kotikäytössä! Toimii verkkovirralla! Nopeatempoinen peli! Ehdottomasti kotikäyttöön tarkoitettujen pienten ilmakiekkopöytien kuningas!

€ 199.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Ilmakiekkopöytä Garlando Zodiac

Superhauska ilmakiekkopöytä koko perheelle! Garlando Zodiac Ilmakiekkopöytä on hauska koko perheen reaktio- ja viihdepeli. Se sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kiekko liitää pelipinnalla huimaa vauhtia. Tarkoituksena on lyödä sombreron näköisellä mailalla kiekko toisessa päädyssä olevan vastustajan maaliin ja suojella ettei omassa päässä soi. Suosittelemme tätä maliia kotikäyttöön - eli jos etsit hyvää ilmakiekkopöytää koko perheelle tätä mallia ei kannata sivuuttaa. Tämä tuote on ehdottomasti syksyn suosikkipelejä kelien mennessä huonoksi. Yllätä lapset hankkimalla lapsille tämä suosikkipeli ja hauskanpito on taattua. Ilmakiekko on taatusti hauska reaktiopeli koko perheelle! 2 vuoden takuu kotikäytössä! Elektroninen maalilaskuri näyttää tulokset selkeästi Jalkojen korkeussäädön avulla saat pöydän helposti asetettua vaateriin Nopea pelipinta tekee pelaamisesta hauskaa! Täydellinen pelipaketti: Mukana 4 mailaa ja 4 ilmakiekkoa! Tilaa kotiin jo tänään!

€ 449.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product
 

Ilmakiekkomailan huopa

Onko ilmakiekkomailasi huopa kulunut?Ilmakiekkopöytä on yleensä kovassa käytössä ja mailojen huopa kuluu helposti. Vaihtamalla huovan uuteen, varmistat ettei kulunut mailasi vahingoita ilmakiekkopöydän pelipintaa. Korvaa siis huopa uudella! Sopii useisiin eri mailoihin - voit tarkistaa sopivuuden mittaamalla mailasi pohjan halkaisijanHalkaisija 9.5cm4kpl 8€, 8kpl: 15€Tilaa vaihtohuopa ilmakiekkomailoille heti - nopea toimitus!

€ 8.00

Lisätietoa...

Ilmakiekkopöydät
Product