Jalkapalloilijan harjoittelukeskus Exit Rapido XL

Harjoittele ammattimaisesti kotipihalla! Exit Rapido XL on nopeasti koottava, erittäin tukeva harjoittelukeskus jalkapalloa harrastavalle. Vie juniorijalkapalloilijan harjoittelu uudelle tasolle tarjoamalla siihen täydelliset olosuhteet kotipihalla. Tehokas harjoittelukeskus jalkapallotaitojen kehittämiseenHarjoittele ja kehitä taitojasiKestävä teräsrakenneUseita palautusseiniä jotka tekevät harjoittelusta monipuolista ja hauskaa!Täydellinen lahja-idea jalkapalloa harrastavalle!Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 3-7 arkipäivää! Tilaa tämä harjoittelupaikka kotiin jo tänään!

€ 399,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Taustaverkko Exit Backstop 9x3m

Säästä naapurin palkintopetuniat! Exit taustaverkko 9x3m on täydellinen pallonpysäyttäjä maalin ja pelikentän taakse. Pihapeleissä ja treeneissä pelipallo välillä lipsahtaa maalikehikon ohi iloisesti viuhuen. Maalin taakse sijoitettava taustaverkko säästää pelurit rikkinäisiltä ikkunalaseilta sekä muilta vaaratilanteilta. Tämä taustaverkko sopii jalkapallo- , koripallo-, käsipallo- sekä lentopallopeleihin.Pysäyttää tehokkaasti pallot viuhumasta pöpelikköön! Kiinnitä tukevasti maahan mukana tulevalla maa-ankkuroinnilla! Koostuu kolmesta 3x3m kokonaisuudesta, jotka ovat kiinni toisissaan! Tyylikäs ulkomuoto ja väri pitää pihan rauhallisen värisenä! Runko galvanoitua metallia! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä tuote vielä tänään! Kokonaispinta ala huimat 27m2!

€ 269,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Turvamies Exit X Man

Exit X-man on turvatuote, jonka tarkoitus on muistuttaa autoilijoita liikenteeseen tulleesta pikkuväestä. Kouluen alkaessa koululaisten ja pihoilla leikkivien lasten turvallisuuteen kannattaa panostaa. X-Man on varustettu heijastimilla sekä erillisellä huomiolipulla, jotta autoilijat huomaavat ja ymmärtävät että liikenteessä/pihoilla on pieniä lapsia Hyvä varoitusmerkki pihoilla leikkivistä lapsista esimerkiksi omalle kotikadulle, leikkipuistojen viereen, koulupihoille. X-Men sopii siis kaikkialle missä halutaan muistuttaa autoilijoita tien lähellä liikkuvista lapsista! X-man on varustettu heijastimilla sekä erillisellä huomiolipulla! Tilaa tuote jo tänään!

€ 59,90

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Responseball Touch Reaktiopallo

Huippuluokan reaktiopallo! Tasapeli.fi panostaa laadukkaisiin harjoitteluvälineisiin. Reaktipalloja käytetään yleisimmin maalivahtiharjoittelussa, mutta se soveltuu hyvin myös kenttäpelaajien harjoitteisiin esimerkiksi pienpeleihin ja tekniikkaharjoituksiin. Maalivahtiharjoitteluun Kenttäpelaajien pienpeleihin ja tekniikkaharjoituksiin Pallon lentorata ja liikkuminen on täysin ennalta arvaamatonta Heti toimitukseen! Haluatko lisätietoja? Soita 0503715260 - Kerromme mielellämme lisää! Laita treenaaminen uudelle tasolle ja tilaa Responseball Touch jo tänään!

€ 39,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Pallotutka V Maxx

Pallotutka joka mittaa tarkasti pallon kuin muidenkin pelivälineiden nopeudet. V-Maxx on erittäin luotettava ja tarkka pallotutka. Tutkan avulla tiedät tasan tarkkaan miten lujaa vetämäsi jalkapallo lähtee ja kellä on joukkueen kovin veto! Jos olet miettinyt kuinka lujaa vedät pallon tai lämäät kiekkoa. Älä mieti vaan tilaa tämä luotettava ja erittäin tarkka saksalainen V-Maxx! Sopii koti ja seurakäyttöön Mittaa kaikki kohti tulevat kohteet nopeusalueelta 4 km/h - 199 km/h. Mittausetäisyys noin 5m. Selkeä LCD näyttö kertoo tuloksen salamannopeasti! Motivoi junioreita treenaamaan kovempaa ja soveltuu hyvin yhdeksi mittauspisteeksi harjoituksissa: Kenellä on kovin veto! Helppo käyttää - todella suosittu tuote. Tilaa tästä! TILAPÄISESTI LOPPUUNMYYTY!

€ 139,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Pallokompressori

Pallokompressori - Joukkueen huoltaja käytä aikasi muuhun kuin pallojen täyttämiseen. Hyvä pallokompressori on ehdottomasti joukkueen huoltajan parhaita kamuja! Pallojen täyttö on monissa joukkueissa annettu joukkueen huoltajan vastuulle. Olemme kuulleet, että jotkut pallot täytyy pumpata melkein jokaisen treenin aluksi! Tämä tarkoittaa melkoista työmäärää, jos joukkue haluaa pelata ja treenata oikealla ilmanpaineella varustetuilla palloilla. Säästä aikaasi ja käytä treeneihin varattu aika tehokkaasi. Täytä pallosi ammattilaisten tapaan helposti ja nopeasti Tässä pallokompurassa ehdotomasti erittäin hyvä hinta-laatusuhde Pieni kätevä koko - Tämä on helppo kuljettaa mukana! Hanki kerralla kunnollinen pallokompressori!

€ 149,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Juniori alumiininen juniorimaali

Jokaisen pihapelaajan unelma! Jalkapallomaali parasta etsivälle! Alumiininen juniorimaali (300*200*160 cm) on parasta pihalle mitä rahalla saa. Tämä juniorimaali sopii niin kotipihalle kuin yhteisökäyttöönkin.Tämän kokoista futismaalia käytetään junioreiden pihapeleissä ympäri Suomen. Tämän kokoista maalia käytetetään mm. virallisissa futsal ja käsipallopeleissä. Näyttävä eurooppalaistyylinen alumiinimaali Runkoputken halkaisija 80mm ja seinän vahvuus 2mm Kestävä polyprolyleeni verkko Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen. Alumiininen juniorimaali on erittäin tukeva ja hyvännäköinen ratkaisu vaativallekin pelaajalle!

€ 649,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Iso

Maalitykeille ja sellaisiksi aikoville! Avyna iso jalkapallomaali on juuri sopivan kokoinen kotipihalle. Maalin kehikko galvanoitua säänkestävää terästä ympärivuotiseen käyttöön. Tähän maaliin voi huoletta laukoa kovempaakin. Verkko on erittäin vahvaa 4mm HD-verkkoa. Runko erittäin kestävävää trampoliiniputkeaSisä- ja ulkopuolelta galvanoitu runkoErittäin kestävä  maali ympärivuotiseen käyttöönSuosittu 3x2m koko! Kestävä ja tukeva jalkapallomaali: Helppo koota, purkaa ja säilyttääMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Jos haluat ostaa lapsille kerralla hyvän ja  kestävän maalin ympärivuotiseen käyttöön niin Avyna 3x2m teräsmaali on todella hyvä valinta. Maalissa on HD 4mm superlaadukas verkko joita näkee yleensä ainoastaan julkisen puolen maaleissa. Heti toimitukseen!

€ 299,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Exit Rapido harjoittelukehä jalkapalloilijalle

Exit Rapido Foot-Skills Trainer -harjoittelukehä on täydellinen tuote jalkapalloilijalle Treenaa tekniikkasi huippuunsa innovatiivisessa kuusikulmiossa! Exit Rapido on kesän 2016 kuuma uutuus, jolla saat tehokasta harjoittelua kotipihalla, mökillä tai vaikkapa treenikentällä. Se parantaa pallokosketuksen pehmeäksi, kuin ammattipelaajilla! Kehän ansiosta pelaajat oppivat pysymään koko ajan varpaillaan ja olemaan valmiina ottamaan pallo vastaan ja syöttämään sen yhä uudestaan. Tämän tuotteen avulla syöttö, vastaanotto ja liikkuminen kehittyvät täysin uudelle tasolle! Tee itsestäsi parempi pelaaja! Kehittää pelaajan pallon vastaanottoa, syöttämistä ja luonnollista liikettä pallon kanssa! Rapidolla harjoittelussa pallokosketuksia tulee suuri määrä pienessä ajassa! Kolme normaalia seinämää sekä kolme verkolla varustettua nopeammin palauttavaa seinämää.  Tekniikka paremmaksi lyhyessäkin ajassa! Nopea asentaa valmiiksi ja mahtuu kuljetettavaksi normaaleissa henkilöautoissa Nopea toimitus kotipihalle (3-7 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (osamaksulla /laskulla) Aktiivisille ja eteenpäin pyrkiville junioreille mahtava treeniväline! Tilaa harjoittelukehä nyt!

€ 299,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Exit Panna pienpeliareena

Pienepeliareena jolla juniorit viihtyvät! Exit pienpeliareena on täydellinen treenipaikka lapsille ja aikuisille. Areenan halkaisija on 488cm ja se sisältää panna-jalkapallomaalin kokoista maalia.Pienpeli(huom.saatavissa myös suojaverkolle; Panna Areena) Erittäin nopea ja helppo ottaa käyttöön! Sopii jalkapalloon ja salibandyyn Todella hauska uutuus Nopea toimitus Maksa helposti Klarnalla (laskulla / erämaksulla  Koulut / Kunnat sähköinen laskutus -laita viestiä tästä! Superhauska tuote seuroille ja kotiin. TIlaa tämä tuote tästä!

€ 479,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Exit Panna Areena

Futiskesän kuumin uutuus - Exit Panna-Areena! Panna jalkapallo on nyt huippusuosittua ympäri Euroopan nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa. Panna tarkoittaa porttia ja tehdäksesi Panna maalin sinun täytyy tehdä se vastustajasi jalkojen välistä! Peliä pelataan 1 vs. 1 tai pareina 2 vs. 2. Yritä jujuttaa pallo kaverin längistä ja tee samalla maali. Kesän 2017 suosikkipelipaikka, jossa pelaat futista ja sählyä! Puikota pallo vastustajan jalkojen välistä maaliin! Vetoketjullinen sisäänmenoaukko! Äidin kukkaistutukset pysyvät turvassa! Halkaisija 4,88m Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Areena kotipihan pallopelien ystäville! Tätä hauskempaa et löydä pallopelien ystävälle!

€ 799,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product
 

Exit KickBack Multi Station palautusseinä

Exitin KickBack Multi-Station tuo täysin uuden elementin palautusseinä / rebounder tuotteisiin! Kickback Multi-Station on täysin uudenlainen palautusseinä, jonka avulla treenaat futistaidot kuntoon! Voit potkaista pallon kourua pitkin ja se palautuu sinulle. Täydellinen treeniväline jalkapalloa harrastavalle juniorille! Exit Kickback Multi-Station avulla on mahdollista harjoitella tehokkaasti: Syöttämistä Laukausta Ensikosketusta Pallon haltuunottoa Maksa helposti Klarnalla (laskulla/ osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) HETI VARASTOSSA! TILAA NYT!

€ 349,00

Lisätietoa...

Jalkapallo
Product