Jalkapallomaali Exit Pico Taitettava 2kpl

Kahden kestävän 90x60cm jalkapallomaalin combo-paketti salibandyyn ja jalkapallon. Teräksiset kestävät 90x60cm jalkapallomaalit taittomekanismillaHyvä valinta kotipihan peleihin, koulun pihalle pikkumaaliksi, päiväkotiinSisältää 2kpl maaleja.Maaleissa tiheä verkko: Voi pelata salibandyä sekä jalkapalloaTaittuu todella pieneen tilaan -> Helppo säilyttää ja ottaa aina käyttöönMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla). Kauttamme myös verkkolaskutus (kunnat, kaupungit) Tilaa heti!

€ 129,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Tempo 3x2m

Exit Tempo on TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty jalkapallomaali jonka koko on 3x2m. Maalin mukana toimitetaan maa-ankkurit. Tyylikäs muotoiluMaa-ankkuritKoko 3x2mNopea ja helppo asentaa pelivalmiiksiRunkotakuu 2v  Tilaa tämä 3x2m maali nyt!

€ 239,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Avyna alumiininen pieni jalkapallomaali 1,5x1m

Jämäkkä PRO-pikkumaali kovimpiin pienpeleihin! Jalkapallo on peli, jota voidaan pelata monella tavalla. Pienpelit kehittävät pelaajia monipuolisesti ja mahdollistavat aktiivisen osallistumisen pelin kulkuun. Pienpeleissä käytetään usein pienimpiä maaleja.Täydellinen valinta seurakäyttöön, kouluihin sekä yleisille kentille. Avynan aluminiininen pieni maali on kestävä ja laadukas erityisesti pienpeleihin sopiva jalkapallomaali. Se kestää osiensa puolesta Pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet sekä kovimmat kudit. Verkko on erittäin paksu ja säänkestävä, materiaaliltaan polypropyleenia. Avynan pikkumaali soveltuu: Koulu-, leiri- ja seurakäyttöönPutken halkaisija 80mm ja paksuus 2mm! Ympärivuotiseen käyttöönVerkko sisältyy hintaan! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen.Kauttamme saatavilla sähköinen laskutus -Kysy! Kauttamme löydät jalkapallomaalit eri kokoina - soita ja kysy lisää maaleista!

€ 599,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Pienpelimaali Exit Gio 3x1m

Exit Gio 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Gio jalkapallomaali on suunniteltu pienpeleihin helposti liikuteltavaksi ja säilytettäväksi. Täydellinen jalkapallomaali jokaiselle jalkapalloseuralle junioreiden pienpeleihin. Tämä pienpelimaali  on kooltaan 3x1m ja maalin takareunassa on 2kpl siirtorenkaita jotka tekevät maalin siirtämisestä helppoa ja vaivatonta. Nämä maalit ovatkin erittäin hyvä ja edullinen valinta jalkapallokentälle jakamaan kenttää harjoituksiin ja monipuolistamaan pelaajien harjoittelua. Pienpelejä pelataan pienellä kentällä jolloin pelaajille tulee paljon pallokosketuksia, mikä parantaa huomattavasti junioripelaajien pallohallintaa ja tekniikkaaHelppo siirrellä ja iso määrä maaleja menee todella pieneen tilaan!Hanki seuralle tai kotiin!TÜV, CE, EN 16579:2016 hyväksyttyKestävä verkko ja metallinen ø45x1.5mm runkoputki on kalvanoitu ja pulverimaalattu tyylikkään vihreäksiVerkko on erittäin kestävä - suunniteltu ja testattu kestävään kovimmatkon potkutTiheä verkko estää verkoissa kiipeilyn. Tämä tekee näistä verkoista turvalliset ja pitkäikäiset Tilaa heti tai pyydä tarjousta isommasta määrästä Exit Gio pienpelimaaleja!

€ 219,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaalin vastapaino Exit Scala

Vastapaino varmistaa että jalkapallomaali pysyy pystyssä kovissakin puhureissa! Exit Scala vastapaino jalkapallomaalille painaa 25kg. Malli  on helposti siirrettävissä kätevän siirtokahva ja siirtorenkaiden ansioista.  Sopii Exit Scalan alumiinisiin jalkapallomaaleihin. Vastapaino asennetaan takaputkeen. Vastapaino asennataan maalin takaputkeen ja se pitää maalin tiukasti paikallaan Helppo ja nopea asennus Siirtorenkaat ja siirtokahva - helppo siirtää Maksa helposti Klarnalla Nopea toimitus! Tilaa tämä vastapaino Exit Scala jalkapallomaaleille vielä tänään!

€ 109,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Scala 2,2x1,2m

Takapihan pihapelien kingi! Exit Scala on kooltaan 2,2x1,2m jalkapallomaali. Se on hyvä valinta jalkapallomaaliksi kotipihaan jossa halutaan tarjota kotipihan viheriöiden mestareille hyvä maali pihapeleihin. Tyylikäs hexecon maaliverkko on tuttu ammattikentiltä ja harmaat alumiiniputket tekevät tästä luksustason jalkapallomaalin kotipihalle. Hanki tästä lapsille kestävä maali kesän kovimpiin peleihin! Jämäkkä alumiininen maali Hyvä hinta/laatu suhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa maali vielä tänään! Maali toimitus rahdilla kotipihalle!

€ 389,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali 5x2 m Exit Scala

Alumiininen Exit Scala jalkapallomaali 5x2 m on virallisen juniorimaalin kokoinen maali kotipihalle! Löytyykö kotoasi ahkerasti jalkapalloa pelaava junioripelaaja joka haluaa kehittyä ja harjoitella myös omatoimisesti kotipihalla? Jos vastasit kyllä, niin Exit Scala jalkapallomaali on hyvä 5x2 m kokoinen alumiininen futismaali joka motivoi harjoittelemaan! EN748 ja TÜV hyväksytty jalkapallomaali on käynyt tiukat testit ja tyylikkäästi muotoiltu Exit Scala sarjan jalkapallomaalit tarjovatkin ammattikenttien luksusta kotipihan harjoituskentälle. Hinta ja laatu todellakin kohdallaan. Musta ammattikentiltä tuttu tyylikäs hexacon maaliverkko Jämerä alumiininen maali Hinta-ja laatusuhde kohtaavat tässä maalissaEN748 ja TÜV hyväksytty maali! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Nopea toimitus - tilaa aktiiviselle harjoittelijalle maali jo tänään! Suosittelemme aina maaleihin ankkurointia / vastapainosarjaa: Exit Scala sarjan maaleihin on saatavilla maa-ankkurit luonnonnurmelle sekä kovalle alustalle. Valmistajan suosittelema vastapaino on 150kg (6kpl Scala takarautaan kiinnitettäviä vastapainoja).  Tilaa tämä 5x2m juniorimaali kotipihalle vielä tänään! Maali toimitetaan rahdilla suoraan pihalle!

€ 699,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Scala 3x2m

Pihapeleihin täydellisen kokoinen jalkapallomaali!  Tyylikkäästi muotoiltu Exit Scala alumiininen jalkapallomaali on täydellinen valinta kotipihalle, joista löytyy innokkaita ja kovapotkuisia pelureita. Harmaat alumiiniset putket sekä musta maaliverkko tuovat ripauksen ammattilaiskenttien luksusta pihapelien keskelle. Exit Scala sarja on erinomaisen hinta-laatusuhteen malli vuosiksi eteenpäin. Jämäkkä alumiininen runkokehikko!  Musta hexacon muotoiltu kestävä maaliverkko viimeistelee kokonaisuuden!  Hyvän hintalaatusuhteen maali pihapeleihin!   Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Toimitus: Toimitetaan rahdilla suoraan kotipihalle!TÜV, CE, EN 16579:2016 hyväksytty jalkapallomaali Tilaa tämä maali vielä tänään!

€ 529,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Pieni jalkapallomaali Avyna

Päästä sisäinen Messisi irti! Pieni futismaali on loistava ratkaisu pihapeleihin. Se palvelee niin isoja pelureita kuin hieman pienempiäkin. Pieni futismaali sopii hyvin myös laukaisun harjoitteluun. Monet ammattipelaajat ovat kertoneet tarkan vedon salaisuudeksi juuri harjoittelun pieneen maaliin. Ympärivuotiseen käyttöönTodella helppo ja nopea kasata. Loistava valinta takapihan pienpelehin!Koko 150*80*70 cm Heti toimitukseen! Tilaa tämä maali lapsille mökille tai takapihalle! Kestävä galvanoitu teräsruko kestää vuodesta toiseen!

€ 199,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Avyna keskikoko

Kotipihojen tykittäjille! Keskikokoinen futismaali on lähes juniorimaalin kokoinen (2,55m x 1,55m). Tämä keskikoon futismaali käy niin nappulaliigan Maradonille kuin myös jo vähän varttuneillekin pallotaitureille. Jämäkät runkoputket tekevät tästä jalkapallomaalista pihapelien kestosuosikin. Erinomainen maali pihalle Nopea koota ja helppo säilyttää Kestävä Heti toimitukseen!

€ 219,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Juniori 5m x 2m

Alumiininen virallisen kokoinen juniorimaali (5m x 2m) Etsitkö kerralla hyvää jalkapallomaalia? Avynan alumiininen 5x2 jalkapallomaali on täydellinen valinta, kun etsitään kestävää ja laadukasta maalia ympärivuotiseen käytöön. Maalin runko on valmistettu erittäin kestävästä 80mm/2mm alumiiniputkesta. Maalin koko on 5x2m ja alasyvyys 160cm. Tuo tyyliä pelikentälle hankkimalla tämä Euroopan jalkapallokentiltä tuttu P-profiilin jalkapallomaali. Maalin toimitukseen kuuluu kestävä 3mm vahva maaliverkko. Junioripeleissä käytettävä koko!Virallisen kokoinen juniori jalkapallomaali Helppo koota ja purkaaYmpärivuotiseen käyttöön! Erittäin tyylikäs Keskieurooppaisista futispeleistä tuttu ulkomuotoMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 5-10 arkipäivää! Tilaa tämä maali heti!

€ 849,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Alusport Pro 3x2m

Alusport 3x2m maali on koulupihojen suursuosikki! Alusport Pro 3x2m on  täysalumiinen huippulaadukas jalkapallomaali verkolla. Alusport on Belgialainen huippulaadukkaiden jalkapallomaalien valmistaja. Alusportin maalit ovat valmistettu vain parhaista ja kestävimmistä osista ja se näkyy käyttäjien tyytyväisyytenä. Maalien rakenteet kestävät vuosien kovan julkisen käytön. Alusport maaleja ei kannata ohittaa, kun haet hyvällä hinta-laatusuhteella varustettuja maaleja jalkapallokentälle. Oppilaitosten suosima 3x2m koko!Soveltuu: seura- koulukäyttöönKun kentällä on ruuhkaa niin pienemmillä maaleilla saat useammat pelit aikaiseksi!Maalissa on mukana erittäin kestävä maaliverkko vakiona!Lisävarusteena saatavalla: rengassarjat, ankkurointipaketti sekä vasta-painotJämäkät 80/83mm alumiiniputket ja 100% varaosasaatavuusUpea Eurooppalainen muotoilu ei jätä ketään kylmäksi! Kysy tarjousta useista maaleista! Meiltä löydät kestävät maalit melkein minkäkokoisena tahansa. 

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali 3m x 2m Exit Finta tarkkuusseinällä

Coolin näköinen futismaali kotipihalle! Exit Finta 3x2m jalkapallomaali on erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja runkoputkiltaan mustaksi maalattu. Exit futismaali sarjan toiseksi suurin maali sopii hyvin takapihan peleihin tuoden jämäkkyyttä kuitenkin sopivan pienessä koossa. Tarkkuusseinä koukuttaa kokeilemaan yläkulmia Finta maaliin tulee vakiona mukaan tarkkuusseinä, jonka parissa aika kuluu lentäen. Erittäin tyylikäs muotoilu! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Erinomainen valinta pihamaaliksi! Järjestä takapihan kovimmat turnaukset kaveriporukalla tai treenaa vetoasi tarkkuusseinän avulla. Tilaa Exit Finta heti ja treenaa vetosi timanttisen kovaksi!

€ 319,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Pop up kokoontaittuva jalkapallomaali

Pelaa futista missä vain - Pop-up maalit kulkevat helposti mukanasi! Futiksen perusajatus on tehdä enemmän maaleja, kuin vastustaja tekee sinulle. Kilpailuhenkiset pelaajat rakastavat pelata milloin vain ja missä vain. Exit pop-up maaleilla saat pelit pystyyn nopeasti paikassa kuin paikassa. Helppoa ja nopeaa asettaa pelivalmiiksi Kuljeta helposti mukana kätevässä kantokassissa Todella näppärä jalkapallomaali joka on hyvä lahjaidea futista rakastavalle juniorille Osta kerralla vaikka 4 maalia Toimitus 1-3 arkipäivää Tilaa tämä kätevä taittuva pop-up jalkapallomaali heti!

€ 30,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit panna taitettavat jalkapallomaalit 1,5X0,6m combo

Exit Panna taitettavat maalit otat helposti mukaan rannalle, puistoon tai mökille! Exit Panna Combo paketti sisältää 2kpl laadukkaita taitettavia jalkapallomaaleja. Maalit ovat kooltaan virallisen panna-maalin kokoiset (1,5x0,6m). Nämä maalit sopivat täydellisesti, kun haluat jalkapallomaalit jotka on helppo ottaa mukaan. Taitettavat maalit tarjoavat lapsille hauskoja pelihetkiä esimerkiksi mökille, puistoon tai rannalle! Soveltuvat hyvin myös salibandymaaleiksi pihalle! Paketti sisältää 2kpl maaleja. Tulossa lisää viikolla 20!! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä kahden maalin setti ja aloita hauskat pihapelit lapsien kanssa vielä tänään!

€ 149,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Panna pieni jalkapallomaali

Pienpelien vannoutuneille ystäville!Exit Panna on erittäin laadukas pieni jalkapallomaali jonka koko on 1,5x0,6m. Tämä tuote on kuin tehty katufutispeleihin, jossa melkein tärkeämpää kuin maalinteko on hassuttaa pallo vastustajan jalkojen välistä. Panna maali on helppo ottaa kevyen painonsa ansiosta mukaan melkein minne vain ja pelit voi alkaa. Sopii hyvin perheen pienimpien pihamaaliksi! Koko 1,5m x 0,6m - Hyvä koko pienemmille lapsille!Erittäin kestävä verkko - Hanki kerralla hyvä maali Hyvä koko kootiin: Exit Panna sopii hyvin pihapeleihin Nopea toimitus 4-7 arkipäivää Ohita vastustaja tyylillä! Tilaa tämä takapihan koviin matseihin jo tänään!

€ 89,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Maestro futismaali 1,8m x 1,2m

Keskikokoinen futismaali kotikäyttöön! Jalkapalloileva Suomi tarvitsee mielestämme hyväpotkuisia pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan ottelut kauempaakin. Exit Maestro jalkapallo on supersiistin näköinen maali kotipihalle tarkkuusseinällä. Exit Maestro jalkapallomaalin koko on 1,8m*1,2m.Hintaan kuulu tarkkuuseinä!! Treenaa vetoa kuntoon! Todella hyvä ankkurointi-systeemi, jolla ankkuroit maalin tukevasti nurmeen. Toimitusaika 3-7 arkipäivää Maestro sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti kotipihan peleihin! Takapihan koviin matseihin! Tilaa ja hio vetosi kuntoon!

€ 139,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Coppa 2,2x1,7m jalkapallomaali tarkkuusseinällä

Siisti musta futismaali tarkkuusseinällä! Exit Coppa lasten jalkapallomaali on teräksinen malli, jossa tulee vakiona mukaan tarkkuusseinä. Tämän maalin parissa on hauskaa vedellä ja mitata samalla kuinka osuu kun tähtäimessä on reikä yläkulmassa. Maali on muotoiltu tyylikkään näköiseksi ja se istuu suomalaiseen pihamaisemaan sulavasti. Exitin todella kätevä patentoitu maahankiinnitysmekanismi pitää maalin tukevasti paikallaan kovissakin vedoissa. Huippu hauska uutuus lapsille! Maalin koko 2,2x1,7mTÜV, CE, EN 71 hyväksytty! Tarkkuusseinä tulee vakiona mukaan! Coppa lasten maali on näppärän kokoinen jokaiselle pihalle! Erittäin tyylikäs muotoilu! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Coppa jalkapallomaali on leveydeltään 220cm ja korkeudeltaan 170cm. Tätä maalia ei kannata ohittaa kun kotipihan kanuunat harkitsevat futismaalin ostoa Tilaa Exit Coppa futismaali lapsille ja takapihalla viihdytään taatusti!

€ 219,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Avyna alumiininen jalkapallomaali 4x2m

Laadukas ja näyttävä alumiininen jalkapallomaali kotipihalle! Jalkapallo on maailman ylivoimaisesti pelatuin pallopeli. Yksinkertainen idea saa niin pikkunappulat kuin vanhat jermutkin juoksemaan pallon perässä. Jalkapallon pelaaminen on sitä hauskempaa, mitä paremmin palloa hallitset. Avynan alumiininen maali futismaalien ehdoton ykkönen; Näyttävä alumiininen maali on neljä metriä leveä ja kaksi metriä korkea. Se on juuri sopivan kokoinen treenimaali takapihojen Neymareille ja Ronaldoille. Maali koostuu 9 osasta ja laadukkaasta maaliverkosta. Maalin kokoaminen sujuu helposti ja vaivattomasti. Heti varastossa Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen. Tilaa tämä maali heti!

€ 739,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Antivandaalimaali Alusport 1,8x1,2m

Alusport 1,8x1,2m antivandaalimaali pienpeleihin Onko kentän maaliverkot rikottu useaan kertaan joka vuosi ja vaihtamiseen ja uusiin verkkoihin kuluu rahaa? Kestävät Antivandaalimaalit ovat oikea valinta jalkapallomaaliksi paikkoihin, joissa maalien tulee kestää! Täysin alumiiniset futismaalit toimivat niin puistomaalina kuin koulun kentällä ja jalkapalloseuran käytössä. 1,8x1,2m pienpelimaali Pienpelimaalit sopivat hyvin puistoon, urheilukentälle tai jalkapalloseuran käyttöön. Pienten maalien avulla kenttä on helppo jakaa osiin tai tarjota tekemistä treenivuoroa odottaville Antivandaalimaalit on suunniteltu kestämään - ei enää verkkojen uusimista Haluatko tarjouksen isommasta määrästä maaleja? Kysy tarjousta - kerromme mielellämme lisää Tilaa tämä maali jo tänään!

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product