Avyna alumiininen pieni jalkapallomaali 1,5x1m

Jämäkkä PRO-pikkumaali kovimpiin pienpeleihin! Jalkapallo on peli, jota voidaan pelata monella tavalla. Pienpelit kehittävät pelaajia monipuolisesti ja mahdollistavat aktiivisen osallistumisen pelin kulkuun. Pienpeleissä käytetään usein pienimpiä maaleja.Täydellinen valinta seurakäyttöön, kouluihin sekä yleisille kentille.Avynan aluminiininen pieni maali on kestävä ja laadukas erityisesti pienpeleihin sopiva jalkapallomaali. Se kestää osiensa puolesta Pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet sekä kovimmat kudit. Verkko on erittäin paksu ja säänkestävä, materiaaliltaan polypropyleenia.Avynan pikkumaali soveltuu: Koulu-, leiri- ja seurakäyttöönPutken halkaisija 80mm ja paksuus 2mm! Ympärivuotiseen käyttöönVerkko sisältyy hintaan! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen.Kauttamme saatavilla sähköinen laskutus -Kysy!Kauttamme löydät jalkapallomaalit eri kokoina - soita ja kysy lisää maaleista!

€ 529.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Pienpelimaali Exit Gio 3x1m

Exit Gio 3x1m jalkapallomaali pienpeleihin! Exit Gio jalkapallomaali on suunniteltu pienpeleihin helposti liikuteltavaksi ja säilytettäväksi. Täydellinen jalkapallomaali jokaiselle jalkapalloseuralle junioreiden pienpeleihin. Tämä pienpelimaali  on kooltaan 3x1m ja maalin takareunassa on 2kpl siirtorenkaita jotka tekevät maalin siirtämisestä helppoa ja vaivatonta. Nämä maalit ovatkin erittäin hyvä ja edullinen valinta jalkapallokentälle jakamaan kenttää harjoituksiin ja monipuolistamaan pelaajien harjoittelua. Pienpelejä pelataan pienellä kentällä jolloin pelaajille tulee paljon pallokosketuksia, mikä parantaa huomattavasti junioripelaajien pallohallintaa ja tekniikkaaHelppo siirrellä ja iso määrä maaleja menee todella pieneen tilaan!Hanki seuralle tai kotiin!Kestävä verkko ja metallinen ø45x1.5mm runkoputki on kalvanoitu ja pulverimaalattu tyylikkään vihreäksiVerkko on erittäin kestävä - suunniteltu ja testattu kestävään kovimmatkon potkutTiheä verkko estää verkoissa kiipeilyn. Tämä tekee näistä verkoista turvalliset ja pitkäikäiset Tilaa heti tai pyydä tarjousta isommasta määrästä Exit Gio pienpelimaaleja!

€ 219.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaalin vastapaino Exit Scala

Vastapaino varmistaa että jalkapallomaali pysyy pystyssä kovissakin puhureissa! Exit Scala vastapaino jalkapallomaalille painaa 25kg. Malli  on helposti siirrettävissä kätevän siirtokahva ja siirtorenkaiden ansioista.  Sopii Exit Scalan alumiinisiin jalkapallomaaleihin. Vastapaino asennetaan takaputkeen. Vastapaino asennataan maalin takaputkeen ja se pitää maalin tiukasti paikallaan Helppo ja nopea asennus Siirtorenkaat ja siirtokahva - helppo siirtää Maksa helposti Klarnalla Nopea toimitus! Tilaa tämä vastapaino Exit Scala jalkapallomaaleille vielä tänään!

€ 109.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Scala 2,2x1,2m

Takapihan pihapelien kingi! Exit Scala on kooltaan 2,2x1,2m jalkapallomaali. Se on hyvä valinta jalkapallomaaliksi kotipihaan jossa halutaan tarjota kotipihan viheriöiden mestareille hyvä maali pihapeleihin. Tyylikäs hexecon maaliverkko on tuttu ammattikentiltä ja harmaat alumiiniputket tekevät tästä luksustason jalkapallomaalin kotipihalle. Hanki tästä lapsille kestävä maali kesän kovimpiin peleihin! Jämäkkä alumiininen maali Hyvä hinta/laatu suhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa maali vielä tänään! Maali toimitus rahdilla kotipihalle!

€ 389.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali 5x2 m Exit Scala

Alumiininen Exit Scala jalkapallomaali 5x2 m on virallisen juniorimaalin kokoinen maali kotipihalle! Löytyykö kotoasi ahkerasti jalkapalloa pelaava junioripelaaja joka haluaa kehittyä ja harjoitella myös omatoimisesti kotipihalla? Jos vastasit kyllä, niin Exit Scala jalkapallomaali on hyvä 5x2 m kokoinen alumiininen futismaali joka motivoi harjoittelemaan! Tyylikkäästi muotoiltu Exit Scala sarjan jalkapallomaalit tarjovat ammattikenttien luksusta kotipihan harjoituskentälle. Hinta ja laatu todellakin kohdallaan. Musta ammattikentiltä tuttu tyylikäs hexacon maaliverkko Jämerä alumiininen maali Hinta-ja laatusuhde kohtaavat tässä maalissa Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Nopea toimitus - tilaa aktiiviselle harjoittelijalle maali jo tänään! Tilaa tämä 5x2m juniorimaali kotipihalle vielä tänään! Maali toimitetaan rahdilla suoraan pihalle!

€ 699.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Exit Scala 3x2m

Pihapeleihin täydellisen kokoinen jalkapallomaali!  Tyylikkäästi muotoiltu Exit Scala alumiininen jalkapallomaali on täydellinen valinta kotipihalle, joista löytyy innokkaita ja kovapotkuisia pelureita. Harmaat alumiiniset putket sekä musta maaliverkko tuovat ripauksen ammattilaiskenttien luksusta pihapelien keskelle. Exit Scala sarja on erinomaisen hinta-laatusuhteen malli vuosiksi eteenpäin. Jämäkkä alumiininen runkokehikko!  Musta hexacon muotoiltu kestävä maaliverkko viimeistelee kokonaisuuden!  Hyvän hintalaatusuhteen maali pihapeleihin!   Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Toimitus: Toimitetaan rahdilla suoraan kotipihalle! Tilaa tämä maali vielä tänään!

€ 529.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Pieni jalkapallomaali Avyna

Päästä sisäinen Messisi irti! Pieni futismaali on loistava ratkaisu pihapeleihin. Se palvelee niin isoja pelureita kuin hieman pienempiäkin. Pieni futismaali sopii hyvin myös laukaisun harjoitteluun. Monet ammattipelaajat ovat kertoneet tarkan vedon salaisuudeksi juuri harjoittelun pieneen maaliin. Ympärivuotiseen käyttöönTodella helppo ja nopea kasata. Loistava valinta takapihan pienpelehin!Koko 150*80*70 cm Heti toimitukseen! Tilaa tämä maali lapsille mökille tai takapihalle! Kestävä galvanoitu teräsruko kestää vuodesta toiseen!

€ 199.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali ItsAgoal uPVC 3,6m x 1,8m

Näyttävä jalkapallomaali kotinurmelle! Kovamuovista valmistettu futismaali yllättää monet tukevuudellaan ja ominaisuuksillaan. Monet markkinoilla olevat muovimaalit ovat rakenteeltaan liian kevyitä edes kotikäyttöön. Tasapeli.fi verkkokaupalla on ilo tarjota tukeva ja näppärä mukaan otettava futismaali. Siihen voi laukoa kovaa, se on helppo asentaa käyttövalmiiksi ja näppärä varastoida talven varalle. Nopea ja helppo koottava jalkapallomaali Sopii hyvin koti- ja puistokäyttöön Helppo varastoida mukana tulevaan kantokassiin. Loppuunmyyty 2014 vuoden osalta. Aloita futiskausi ja tilaa tämä jalkapallomaali jo tänään!

€ 349.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali ItsaGoal uPVC 2,4m x 1,8m

Näpsäkkä jalkapallomaali kantokassilla! Nurmi vihertää ja pelaamaan pitäisi päästä? ItsAGoalin uPVC on 2,4 metriä leveä ja 1,8m korkea maali mahtuu loistavasti kotipihalle ja matsit saavat alkaa. Kesäpäivät sujuvat hauskasti pelaillessa ja nauttiessa raikkaasta ulkoilmasta. Kovamuovimaali on tukevaa tekoa ja sopii hyvin niin seura- kuin kotipihakäyttöönkin. Tämä jalkapallomaali on nopea kasata pelivalmiiksi ja takaisin säilytyskassiin. Yläriman ja tolppien paksuus ovat 68mm. Ylärima on valmistettu yhdestä osasta. Maali on helppo asentaa ja hyvä kevytrakenteinen vaihtoehto, kun maali halutaan ottaa mukaan puistoon, mökille tai treenikentälle. Helppo kasata ja säilyttää Sopii kotipihallle, seurakäyttööön laadukas ja kestävä {Banner(id:'78')} Tilaa tämä näppärä maali!

€ 249.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali ItsAGoal uPVC 1,2m x 0,9m combo

Combo jalkapallomaalisetin ostajalle jalkapallo kaupan päälle! Kaksin aina kaunihimpi! - Säästä rahaa ja osta kerralla kaksi maalia! Minimaalisetti on mainio ratkaisu, kun kotipihalle tai puistopeleihin halutaan helposti kasattavat maalit. Mukaan tulee kantokassi johon maali mahtuu. Kantokassin avulla kuljetat autossa maalit treenikentälle tai vaikka mökille! Kantokassin pituus on 1,5m. Kesän kovimmat matsit käydään monesti takapihan peleissä. Maaliksi käy vaikka vaihtokengät, mutta onhan tunnelma ihan erilainen kun pallon mennessä maaliin verkko heilahtaa. Kovamuovimaalit on kulmista vahvennettu ja 68mm putkella varustettuja. Paketin mukana tulee ankkurit, joilla saat maalin pysymään kiinni maaperässä. Verkko on säänkestävää polyprolyleenia. Heti toimitukseen Näppärät pikkumaalit, vaikka isovanhempien pihaan!

€ 199.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali ItsAGoal uPVC 1,2m x 0,9m

Kun tarvitset helposti mukana tulevan maalin! Laita nuoriso pelaamaan ja ulkoilemaan samalla. Tämän maalin parissa pelatessa aika sujahtaa kuin siivillä. Mikä onkaan hauskempi tapa viettää aikaa, kuin pelata mm-kisa matseja ja parhaita tilanteita uudestaan fiilistellen!Hyvä jalkapallomaali kestää kaikki laukaukset ja pysyy paikallaan vaikka iso mörssärikin vetää täysillä. Maali on siis tarkoitettu pikkujunnuista aikuispelaajiin. Mukaan tulee maa-ankkurit, jotka sopivat kaikkiin maaperiin. Tämä futismaali on valmistettu paksusta ja kestävästä kovamuovista. Kokonsa puolesta se on parhaimmillaan esimerkiksi mökillä, takapihalla tai joukkueharjoituksissa treenikentillä, kun tilaa on vähän ja halutaan pelata pienpelejä. Heti toimitukseen Aloita pelit ja tilaa tämä pieni ja kätevä jalkapallomaali kotiisi!

€ 169.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Garlando Classic

Klassinen futismaali takapihan mestaruuskilpailuihin! Garlando Classic on näppärän kokoinen jalkapallomaali, joka on tehty kaikille puisto- ja takapihapelien ystäville. Tämä futismaali kulkee helposti mukana pätevän kuljetuslaukun mukana. Kutsu siis kaverit koolle ja matka kohti viheriötä. Garlando Classic kiinnitetään maahan pakettiin tulevilla tukiraudoilla niin se pysyy tukevasti paikallaan pelin tiimellyksessä.

€ 99.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Avyna keskikoko

Kotipihojen tykittäjille! Keskikokoinen futismaali on lähes juniorimaalin kokoinen (2,55m x 1,55m). Tämä keskikoon futismaali käy niin nappulaliigan Maradonille kuin myös jo vähän varttuneillekin pallotaitureille. Jämäkät runkoputket tekevät tästä jalkapallomaalista pihapelien kestosuosikin. Erinomainen maali pihalle Nopea koota ja helppo säilyttää Kestävä Heti toimitukseen!

€ 219.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Juniori 5m x 2m

Alumiininen virallisen kokoinen juniorimaali (5m x 2m) Etsitkö kerralla hyvää jalkapallomaalia? Avynan alumiininen 5x2 jalkapallomaali on täydellinen valinta, kun etsitään kestävää ja laadukasta maalia ympärivuotiseen käytöön. Maalin runko on valmistettu erittäin kestävästä 80mm/2mm alumiiniputkesta. Maalin koko on 5x2m ja alasyvyys 160cm. Tuo tyyliä pelikentälle hankkimalla tämä Euroopan jalkapallokentiltä tuttu P-profiilin jalkapallomaali. Maalin toimitukseen kuuluu kestävä 3mm vahva maaliverkko. Junioripeleissä käytettävä koko!Virallisen kokoinen juniori jalkapallomaali Helppo koota ja purkaaYmpärivuotiseen käyttöön! Erittäin tyylikäs Keskieurooppaisista futispeleistä tuttu ulkomuotoMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 5-10 arkipäivää! Tilaa tämä maali heti!

€ 849.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali Alusport Pro 3x2m

Alusport 3x2m maali on koulupihojen suursuosikki! Alusport Pro 3x2m on  täysalumiinen huippulaadukas jalkapallomaali verkolla. Alusport on Belgialainen huippulaadukkaiden jalkapallomaalien valmistaja. Alusportin maalit ovat valmistettu vain parhaista ja kestävimmistä osista ja se näkyy käyttäjien tyytyväisyytenä. Maalien rakenteet kestävät vuosien kovan julkisen käytön. Alusport maaleja ei kannata ohittaa, kun haet hyvällä hinta-laatusuhteella varustettuja maaleja jalkapallokentälle. Oppilaitosten suosima 3x2m koko!Soveltuu: seura- koulukäyttöönKun kentällä on ruuhkaa niin pienemmillä maaleilla saat useammat pelit aikaiseksi!Maalissa on mukana erittäin kestävä maaliverkko vakiona!Lisävarusteena saatavalla: rengassarjat, ankkurointipaketti sekä vasta-painotJämäkät 80/83mm alumiiniputket ja 100% varaosasaatavuusUpea Eurooppalainen muotoilu ei jätä ketään kylmäksi! Kysy tarjousta useista maaleista! Meiltä löydät kestävät maalit melkein minkäkokoisena tahansa. 

€ 999.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Jalkapallomaali 3m x 2m Exit Finta tarkkuusseinällä

Coolin näköinen futismaali kotipihalle! Exit Finta 3x2m jalkapallomaali on erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja runkoputkiltaan mustaksi maalattu. Exit futismaali sarjan toiseksi suurin maali sopii hyvin takapihan peleihin tuoden jämäkkyyttä kuitenkin sopivan pienessä koossa. Tarkkuusseinä koukuttaa kokeilemaan yläkulmia Finta maaliin tulee vakiona mukaan tarkkuusseinä, jonka parissa aika kuluu lentäen. Erittäin tyylikäs muotoilu! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Erinomainen valinta pihamaaliksi! Järjestä takapihan kovimmat turnaukset kaveriporukalla tai treenaa vetoasi tarkkuusseinän avulla. Tilaa Exit Finta heti ja treenaa vetosi timanttisen kovaksi!

€ 319.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Pop up kokoontaittuva jalkapallomaali

Pelaa futista missä vain - Pop-up maalit kulkevat helposti mukanasi! Futiksen perusajatus on tehdä enemmän maaleja, kuin vastustaja tekee sinulle. Kilpailuhenkiset pelaajat rakastavat pelata milloin vain ja missä vain. Exit pop-up maaleilla saat pelit pystyyn nopeasti paikassa kuin paikassa. Helppoa ja nopeaa asettaa pelivalmiiksi Kuljeta helposti mukana kätevässä kantokassissa Todella näppärä jalkapallomaali joka on hyvä lahjaidea futista rakastavalle juniorille Osta kerralla vaikka 4 maalia Toimitus 1-3 arkipäivää Tilaa tämä kätevä taittuva pop-up jalkapallomaali heti!

€ 30.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit panna taitettavat jalkapallomaalit 1,5X0,6m combo

Exit Panna taitettavat maalit otat helposti mukaan rannalle, puistoon tai mökille! Exit Panna Combo paketti sisältää 2kpl laadukkaita taitettavia jalkapallomaaleja. Maalit ovat kooltaan virallisen panna-maalin kokoiset (1,5x0,6m). Nämä maalit sopivat täydellisesti, kun haluat jalkapallomaalit jotka on helppo ottaa mukaan. Taitettavat maalit tarjoavat lapsille hauskoja pelihetkiä esimerkiksi mökille, puistoon tai rannalle! Soveltuvat hyvin myös salibandymaaleiksi pihalle! Paketti sisältää 2kpl maaleja. Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä kahden maalin setti ja aloita hauskat pihapelit lapsien kanssa vielä tänään!

€ 149.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Panna pieni jalkapallomaali

Pienpelien vannoutuneille ystäville!Exit Panna on erittäin laadukas pieni jalkapallomaali jonka koko on 1,5x0,6m. Tämä tuote on kuin tehty katufutispeleihin, jossa melkein tärkeämpää kuin maalinteko on hassuttaa pallo vastustajan jalkojen välistä. Panna maali on helppo ottaa kevyen painonsa ansiosta mukaan melkein minne vain ja pelit voi alkaa. Sopii hyvin perheen pienimpien pihamaaliksi! Koko 1,5m x 0,6m - Hyvä koko pienemmille lapsille!Erittäin kestävä verkko - Hanki kerralla hyvä maali Hyvä koko kootiin: Exit Panna sopii hyvin pihapeleihin Nopea toimitus 4-7 arkipäivää Ohita vastustaja tyylillä! Tilaa tämä takapihan koviin matseihin jo tänään!

€ 89.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Maestro futismaali 1,8m x 1,2m

Keskikokoinen futismaali kotikäyttöön!Jalkapalloileva Suomi tarvitsee mielestämme hyväpotkuisia pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan ottelut kauempaakin. Exit Maestro on supersiistin näköinen pienen maalinsylkijän ensimaali, johon kelpaa vedellä. Koko: 1,8m*1,2mLapset rakastavat tarkkuusseinää - Maestron mukana tulee tarkkuusseinä! Todella hyvä ankkurointi-systeemi, jolla ankkuroit maalin tukevasti nurmeen. Toimitusaika 3-7 arkipäivää {Banner(id:'118')}Maestro sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti kotipihan peleihin! Takapihan koviin matseihin! Tilaa ja hio vetosi kuntoon!

€ 139.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalit
Product