Tarkkuusseinä 5x2m jalkapallomaaliin

Erittäin laadukas tarkkuuseinä 5x2m jalkapallomaaliin. Tarkkuuseinä tarjoaa todella hauskaa tekemistä jalkapalloa pelaaville junioreille. Kenellä on joukkueen tarkin veto? Kuvasta poiketen mallissa on 5-reikää! Laadukas, kestävä materiaali Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 249.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Jalkapallomaalin maa ankkurit Exit Scala (nurmelle)

Kiinnitä jalkapallomaalisi tukevasti nurmeen Exit Scala maa-ankkureiden avulla! Exit Scala jalkapallomaaleihin tarkoitetut maa-ankkurit (2kpl) sopivat maalin ankkuroitiin nurmella. Lisää turvallisuutta ja tilaa maalisi nämä nopeasti ja helposti asennettavat ankkurit. 2kpl maa-ankkureita nurmelle (soveltuvuus Exit Scala maalit) Helppo ja nopea kiinnitys maaliin Tarkoitettu pehmeälle alustalle (nurmi) Pitää maalin tukevasti maassa Tilaa jalkapallomaalin maa-ankkurit vielä tänään!

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Jalkapallomaalin maa ankkurit Exit Scala (kovalle alustalle)

Kovalle alustalle tarkoitetutu maa-ankkurit jalkapallomaalin! Kovalle alustalle takoitettujen maa-ankkureiden avulla ankkuroit Exit Scala jalkapallomaalin maahan. Lisää turvallisuutta ja tilaa maalisi nämä nopeasti ja helposti asennettavat ankkurit. 2kpl maa-ankkureita kovalle alustalle  Helppo ja nopea kiinnitys maaliin Tarkoitettu kovalle alustalle Pitää maalin tukevasti maassa Tilaa jalkapallomaalin maa-ankkurit vielä tänään!

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Taustaverkko 120mm 3mm maalin taakse

Varmista, että pallot ei karkaa naapurin pihalle! Taustaverkko maalin takana lisää huomattavasti pihapelien turvallisuutta, kun jalkapallo pysähtyy taustaverkkoon eikä naapurin pihalle. Asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kaikki vedot eivät pysy oman pihan puolella. Kaikki tietävät tilanteen, jossa veto karkaa yli tai ohi maalista. Taustaverkon avulla kotipihan pelurit voivat treenata jalkapalloa ilman, että sinun tarvitsee pelätä naapurin särkyneitä ikkunoita. Taustaverkko sopii hyvin koti, seura kuin koulukäyttöönkin Kestävää 3mm polypropyleeniä.  Aukon koko 120mm (sopii hyvin esimerkiksi jalkapallomaalin taakse) Kolme kokoa 20x5m, 25x5m 30x5m Verkon väri musta Valitse parhaiten sinun käyttöön sopiva koko ja tilaa maalisi taakse taustaverkko vielä tänään!

€ 369.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Pienet tötsät Exit

Exitin kätevät pienet kartiot eli tötsät ovat hyvä valinta kentän merkkaamiseen ja toimivat hyvin eri harjoitteissa. Pakkaus sisältää 20kpl tötsiä  10kpl mustia ja 10kpl vihreitä Joustava kestävä materiaali  Tilaa nämä näppärät minitötsät vielä tänään!

€ 34.90

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Penalty mini jalkapallo

Jalkapallo on pyhä asia Brasiliassa ja Penalty on erittäin iso ja tunnettu valmistaja Etelä-Amerikassa. Penaltyn jalkapallot ovat saapuneet nyt myös moniin Suomen sarjoihin pelipalloiksi. Penalty mini jalkapallo on erinomainen lahja-idea ensipalloksi esimerkiksi lapselle tai jalkapalloa aloitteleville taaperoille. Penalty minipallo on pieni kokoinen versio, joka on helppo ottaa mukaan minne tahansa Pala pehmeää Brasilialaista pallotatsia heti ensi metreiltä lähtien. Tilaa tämä hauska futispallo heti!

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Muurimiehet (3kpl)

Muurimiehet potkuharjoitteluun!Muurimiehet ovat täydellinen harjoitteluväline jalkapalloharjoituksiin. Ne soveltuvat erillaisiin vapaapotkuharjoituksiin, kulmapotukuharjoituksiin sekä maalivahtitreeneihin. Pakkauksessa toimitetaan kolme muurimiestä sekä kätevä kantolaukku kahvoilla.Vapaapotkuharjoituksiin, kulmapptkuharjoituksiin, maalivahtiharjoituksiinSisältää 3kpl muuriukkoa sekä kätevän kantolaukun millä siirrät muurimiehet näppärästiLöydät verkkokaupastamme harjoitteluvälineet seuralle /joukkueelle - kysy tarjousta rohkeasti!Tilaa tämä kätevä kolmen muurimiehen setti ja tehosta harjoittelua!

€ 197.50

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Muovinen juomapulloteline kahdeksalle pullolle

Muovinen juomapulloteline on kahdeksalle pullolle tarkoitettu ja erittäin tyylikkäästi muotoiltu ratkaisu joukkueille. Käden sija on ergonomisesti huoltajan käteen sopiva ja helposti kannettava. Telineeseen sopii 750ml tai 1 litran pullot. Treeneissä ja matseissa nesteytys tapahtuu lennosta ja pullot saattavat lentää minne sattuu. Muovinen pulloteline on kestävä ja sen avulla järjestys pysyy kunnossa. Juomapulloteline on saatavana kaikissa perusväreissä. Saatavilla olevat värit: Valkoinen,Sininen,Punainen,Keltainen,Vihreä,Musta Soveltuu 0,75 tai 1 litran pulloille (toimitetaan ilman juomapulloja) Tarvitseeko seura useamman juomapullotelineen? Pyydä seuratarjousta! Tilaa tähän juomapullotelineeseen myös tyylikkäät juomapullot Tilaa Juomapulloteline heti!

€ 34.90

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Muovinen juomapullo Pires

Muovinen juomapullo on näppärän kokoinen ja hyvin muotoiltu käteen. Pulloon mahtuu 750ml juotavaa ja sporttikorkin ansiosta nopea nesteytys onnistuu helposti. Pires juomapulloa on saatavana valkoisena. Treeneissä ja pelin aikana pelaajilla kuluu nestettä runsaasti. Muovinen juomapullo kestää kolhuja ja on helppo putsata seuraavaa käyttökertaa varten. Oletteko hankkimassa isomman erän juomapulloja joukkueellenne? Kysy seuratarjousta!

€ 7.90

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Harjoitusaita (3kpl setti)

Harjoitusaidat juoksu- ja hyppyharjoitteluun. Edullinen kolmen harjoitusaidan setti sopii täydellisesti erilaisiin juoksu- ja hyppyharjoituksiin. Aitaa on saatavilla kolmea eri korkeutta (15,23 ja 30cm). Sopii hyvin eri joukkuelajien harjoitteluun (jalkapalloon, koripalloon, futsal) sekä moniin muihin lajeihin. Kevyt (helppo siirtää ja ottaa mukaan) Kolmen aidan setti (valitse korkeudeksi 15/23/30cm) Näppärät pikkuiset harjoitteluaidat sopivat monipuoliseen hyppy, loikka ja sivuttaisharjoitteluun. Kehitä koordinaatiota tämän näppärän aittasetin avulla!

€ 34.90

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Exit Striker temppufiguuri

Tähtää Striker temppufiguuriin ja osoita tarkkuutesi!Moni kokenut futari sanoo, että tärkeimpiä henkilökohtaisia taitoja ovat tarkka potku sekä hyvä pallonhallinta tekniikka pienissäkin tilanteissa. Nämä taidot kehittyvät ainoastaan harjoittelulla. Meillä on ilo tarjota siihen hauska apuväline, joka tuo liikettä jokaiseen innokkaaseen treenaajaan! Hanki siis Exit Temppuäijä! Treenaa tarkkuutta Striker viheltää kun siihen osuu! Tilaa junnulle tämä hauska uutuus jo tänään Tilaa Striker heti!

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Alusport pelaajaaitio 2 12henkilölle

Alusportin erittäin laadukas pelaajaaitio läpinäkyvä takaseinällä. Läpinäkyvän seinän ansiosta katsojat voivat seurata esteettä peliä ilman että vaihtopenkki olisi edessä. Saatavilla viitenä eri kokona - valitse sopivakoko. Alusportin vaihtopenkkiä on satavilla 2, 6, 8, 10 ja 12 henkilölle Suojana Iskunkestävä ja uv-suojattu läpikuultava polykarponaatti. Mahdollsisuus ankkuroida maahan Täydellinen vaihtopenkki ratkaisu seura- ja julkiseen käyttöönHaluatko tarjouksen isommasta määrästä? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro meille chatissä niin laskemme tarjouksen tarvitsemastasi määrästä.Tilaa jo tänään!

€ 2490.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Alusport Palloseinä

Alusport palloseinä on täydellinen harjoitteluväline pallonkäsittelytaitojen kehittämiseen. Täydellinen palloseinä joka soveltuu niin koti, seura kuin koulukäyttöön. Treenaa pallonkäsittelyä Koko 150 x 75cm Nopea toimitus Hanki kerralla laadukas Alusportin palloseinä ja varmista treenien tehokkuus jo tänään!

€ 490.00

Lisätietoa...

Jalkapallotarvikkeet
Product