Koripalloteline Exit Polestar

Exit Polestar koripalloteline on varustettu helppokäyttöisellä korkeudensäädöllä, jonka avulla korin korkeuden voi säätää viiteen eri korkeuteen. Näppärä korkeudensäätö (230 - 245 - 260 - 285 - 305 cm)TÜV, CE, EN 71 hyväkstyttyRunkolla 2 vuoden takuu ja taustalevyllä 1vKunnollinen taustapaino: Exit Polestar mallin mukana tulee hiekalla täytettävät hiekkasäkit joiden yhteispaino täytettynä on 114kg.  Tilaa tästä hyvä koripalloteline koviin pihapeleihin!

€ 449,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Exit Hoopy lapsille

Exit Hoopy koripalloteline perheen junioreille! Exit Hoopy on edullinen koripalloteline lapsille kotipihalle, kun koriskärpänen on puraissut perheen pienimpiä. Matalimmillaan korirenkaan saa 165cm korkeudelle, jolloin perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan tämän jalon pallopelin pelaamisesta ja korien heittelystä sopivalle korkeudelle. Korkeutta on mahdollista säätää seuraavin välein 165cm / 175cm / 190cm / 205cm / 220cm. Edullinen koripalloteline lapsille korkeussäädöllä Helppo siirtää haluttuun paikkaan renkaiden avulla Tyylikäs värimaailma sopii Suomalaiseen pihaan Pysyy tukevasti paikoillaan. Täytä jalustan hiekkasäkit (2kpl) Koripallon pelaaminen on mukavaa koko perheen puuhaa! Maksa helposti klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tyylikäs valinta lapsille kotiin!  Tilaa tämä teline vielä tänään!

€ 179,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Maahan upotettava koripalloteline Coma Sport

Maahan upotettava kiinteä koripalloteline on mainio ratkaisu koulun pihalle ja yleisille kentille. Kestävällä 120 x 120mm tolpalla varustettu malli. Koripallotelineen tolppa upotetaan maahan betonivalun avulla ja telinettä voi käyttää ympäri vuoden. Ulostulo: Levy tulee 1,65m tolpasta ulospäin.  Taustalevy on kooltaan 1,8x1,05m. Taustalevy on valmistettu kovaa säätäkestäväksi ja  päällä kerros polyesterihartsia ja lasikuitua jotka varmistavat kovan kulutuskestävyyden Virallisen kokoinen teräksinen korirengas on donkkauksen kestävä ja verkko kiinnittyy 12:sta kohdasta kiinni.  Korkeudensäätö: Voit säätää koripallotelineen korkeutta (hyvä kun koripalloa pelaavaat eri ikäiset)  Hyvä malli esimerkiksi koulun pihalle Verkko on saatavana turnausverkolla tai ketjuverkolla. Tätä mallia on saatavilla useina eri variaatioina. Täydellinen valinta esimerkiksi koulun pihalle. Pyydä tarjousta useammasta koripallotelineestä tai jos esimerkiksi tarvitset telineen ilman korkeudensäätöä. Kysy lisää tai pyydä tarjous! Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Garlando San Jose

Koripalloteline laadun ystävälle! Garlando San Jose on hyvä ja kestävä koripalloteline kotitalouksien pihapeleihin. Pelaa kuten mestarit ja harjoittele heittoasi kunnes vain korisukka heilahtaa. Tämä koripalloteline on varustettu jämäkällä rakenteella. Jalusta täytetään joko vedellä tai hiekalla. Jalustasta nouseva pyöreä runkoputki on 7,5cm paksuinen ja päällystetty mustalla pulverimaalilla. Heti toimitukseen - tilaa jo tänään!

€ 299,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Garlando San Diego

Garlando San Diego - Tukeva koristeline portaattomalla säädöllä! Garlando San Diego on portaattomalla korkeussäädöllä varustettu korkealaatuinen koripalloteline koviin pihapeleihin ja heittelykisoihin. Korkeutta voi helposti säätää 225cm ja 304cm väliltä. Jalustasta nouseva teräsputki on sivultaan 8 cm paksu. Jalusta täytetään joko hiekalla tai vedellä. Helppo säätää Tyylikäs

€ 399,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Garlando Detroit

Katukoriksen junioritähdille! Garlando Detroit on kotipihalle tarkoitettu tukeva koripalloteline. Se soveltuu hyvin myös pihan pienemmille, sillä se on mahdollista säätää jopa 210cm korkeudelle. Garlando Detroit mahtuu pieneenkin tilaan ja siirtyy helposti kuljetusrullien avulla paikasta toiseen. Telineen korkeus säädettävissä 210cm - 260 välille Helppo siirtää kurjetusrullien avulla Tilaa tämä koripalloteline jo tänään!

€ 229,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Exit Galaxy

Kotipihan koviin korispeleihin tyylikäs siirrettävä koripalloteline! Exit Galaxy on näppärä ja tyylikäs siirrettävä koripalloteline. Erittäin helppo korin korkeuden säätö viiteen eri korkeuteen. Exit Galaxy on hyvä ja laadukas valinta koripallotelineeksi kotiin. Pelit pystyyn kotikadulla! Jämerä siirrettävä malli kotipihan Jordaneille! Helppo korkeussäätö 5 eri korkeutta välillä 230-245-260-285-305cm Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Toimitusaika: 3-7 arkipäivää Koripallo kuuluu osana kesään niinkuin ruoho joka keväisin vihertää lämpöaallon tullessa! Tilaa Exit Galaxy helposti netistä lapsille jo tänään!

€ 509,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Koripalloteline Exit Comet

Exit Come koripalloteline liikkuu mukanasi sinne, missä käydään parhaat matsit! Helppokäyttöinen, laadukas ja tyylikäs koristeline muuntuu tarpeisiisi: voit säätää sen kuuteen eri korkeuteen vaivatta nupista liu'uttamalla. Asenna korisi valintasi mukaan kuuteen eri korkeuteen 230-305 sentin väliltä ja pistä peli pystyyn! Nuppi lukkiutuu automaattisesti, joten kori pysyy säädön jälkeen paikoillaan. Jalustassa on pyörät, joiden ansiosta telinettä voi liikuttaa helposti vain hieman kallistamalla. Pelin aikana teline pysyy  visusti paikallaan viiden hiekalla täytettävän vastapainon avulla. Vastapainot tukevat jalustan paikoilleen jopa95 kilon painolla, joten teline on todella tukeva.Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa Exit Comet koripalloteline lapsille vielä tänään!

€ 399,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Exit Galaxy seinään kiinnitettävä säädettävä koripalloteline

Koriskärpänen puraissut? Korjaa ongelma tällä seinään asennettevalla säädettävällä koripallotelineellä! Exit Galaxy sarjassa löytyy oma malli kotipihoille, kun teline halutaan kiinnittää seinään. Seinäkiinnityksellä varustetussa Galaxy koripallotelineessä on mahdollista säätää korkeus halutulle korkeudelle alkaen 230cm korkeudesta aina viralliseen 304cm korkeuteen asti. Kesän parhaisiin katuskorismatseihin! Taustalevy polykarbonaattia! Vapaaheittokisa vai coolein donkkaus? Tyylikäs vihreä korirengas! 5 eri korkeutta!Toimitus 7-14 arkipäivää Katukorismatsit kuuluvat kesään ja niitä on mukavaa ottaa kavereiden kesken. Nyt saat järjestettyä helposti matsit pihallasi seinään kiinnitettävällä telineellä, jossa on myös mahdollista valita ja säätää korille oikea heittokorkeus. Tilaa tämä teline heti!

€ 349,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product
 

Exit Galaxy Maahan upotettava koripalloteline

Maahan upotettava koripalloteline - asenna teline pihallesi kiinteästi ja nauti pelistä! Exit Galaxy maahan upotettava koripalloteline on kiinteä ratkaisu kotipihalle. Kun haluat pelata kotioloissa koripalloa, mutta sinulla ei ole sopivaa seinää johon korin voisi kiinnittää niin kannattaa harkita sen upottamista maahan. Tyylikäs design! Kun sinulla ei löydy paikkaa korin seinäkiinnitykselle! Tyylikkäät yksityiskohdat! Saatavana myös donkkauskorilla! Helppo ja nopea korkeussäätö! Voit säätä korin 230 cm / 245 cm / 260 cm / 285 cm / 305 cm korkeudelle Tilaa Exit Galaxy teline ja nauti koriksesta kotipihalla!

€ 490,00

Lisätietoa...

Koripallotelineet
Product