Highballer hierontapallot

Highballer omatoimiseen lihasten hierontaan ja lihaskalvojen huoltamiseen! Suomalainen HighBaller on lihasten omatoimiseen hierontaan ja lihaskalvojen käsittelyyn tarkoitettu apuväline. Highballer sisältää kaksi säädettävää (kulma/leveys) hierontapalloa jotka ovat kiinnitetty tukevaan jalustaan. Täydellinen valinta omatoimiseen lihashuoltoon: Voit käsitellä jalkojen, käsivarsien sekä selän alueet helposti ja nopeasti. Säädettävyyden ansiosta hierontapallot saadaan asetettua juuri oikeaan asentoon ja liukumattomasta materiaalista valmistettu alusta pitää hierontapallot paikallaan hierottaessa. Tilaa joulun 2018 paras lahja nyt heti! Ehdottomasti paras lahja-idea lihashuoltoaHeti käyttövalmis: Ei kokoamista vaan tuotteen voi ottaa heti käyttöönSelkäkipujen sekä lihaskipujen huoltoon: Hierontapallojen kovapinta ja pitävä alusta mahdollistavat syvien kudosten ja trikkerpisteiden käsittelyn helposti!Sopii selän, jalkojen, niskan ja käsivarsien hierontaan sekä kipupisteiden käsittelyyn.Suomessa valmistettu 12kk takuulla!Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Tilaa täydellinen joululahja vielä tänään!

€ 49,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Highroller 2.0 putkirulla

Highroller 2.0 putkirulla on suomessa kehitetty tehokas tuote lihashuoltoon. Highroller 2.0 on kotimainen tehokas lihashuoltoon tarkoitettu telineessä oleva rulla, jonka avulla hierot ja huollat helposti koko kehon lihaksiston.Tätä Kajaanissa kehitettyä innovatiivista rullaa suosittelevat useat huippu-urheilijat sekä fysioterapeutit koko kehon tehokkaaseen lihashuoltoon. Tehokas ratkaisu koko kehon lihaksien hieromiseen Telineen ansiosta lihakset pysyvät rentoina ja saat nopeita tuloksia Ota Highroller osaksi jokapäiväistä lihashuoltoa, niin lihaksistosi pysyy kunnossa Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Aloita tehokas lihashuolto. Tilaa vielä tänään!

€ 99,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Voimistelurenkaat Toorx

Aloita voimistelu kotona! Toorx voimistelurenkaat sopivat täydellisesti kotona tapahtuvaan voimisteluun. Voimistelurenkaiden mukana tulee säädettävät hihnat joissa on vahvat ja erittäin pitävät lukot. Erittäin hyvä valinta voimistelurenkaiksi kotiin lapsille kuin koko perheelle. Kiinnitys onnistuu hihnojen avulla helposti esimerkiksi ruuvattavilla kattokoukuilla tai leuanvetotankoon Säädettävien hihnojen avulla renkaiden korkeus on helposti säädettävissä Vahvista helposti koko kehon lihaksistoa Sopivat hyvin niin aikuisille kuin lapsille Aloita voimistelu kotona heti! Tilaa Toorx voimistelurenkaat kotiin jo tänään!

€ 59,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Voimapyörä Toorx

Keskivartalon lihakset jäätävään kuntoon voimapyörällä!Puhuttaessa kovasta ja tehokkaasta keskivartalo treenistä ei voiohittaa voimapyörää! Tämän klassikon avulla treenaat monipuolisestivatsalihaksia, selkää, olkapäitä ja käsiä. TOORX voimapyörä on fiksun kokoinensäilyttää ja ottaa mukaan minne ikinä kuljetkin. Monipuolinen keskivartalotreeni! Kädensijat tarjoavat luistamattoman pidon! Helppo ottaa mukaan! Tehokas treenikaveri! Jokaisen kotitreenajan must laite!

€ 5,50

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Vastuskuminauha 3kpl setti

Vastuskuminauha kulkee näppärästi mukana!Meiltä löydät jumppakuminauhat setin kolmella eri vahvuudella: kevyt, keskiraskas ja raskas. Kuminauhatreenilla saat halutessasi tehtyä kokonaisvaltaisen koko kropan treenin, ilman sen kummempia härveleitä. Käytä myös apuna liikkeissä, jotka tuntuvat sellaisinaan liian raskailta.Settiin kuuluu 3 eri vastustasolla olevaa vastuskuminauhaa!Helppo treenikaveri ottaa mukaan!Erinomainen lämmittelyissä!Hyvin käyttöä kestävär materiaalit!Treenaa koko vartalo kuntoon!{Banner(id:'118')}Tee tehokas treeni helposti - Vastuskuminauhat ovat todella hyvä treeniväline kotiin!

€ 12,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Treenimatto Toorx Italiano

Treenimatto on kotikuntoilijan paras kaveri!Oman kehon painolla on mahdollista harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti. Harjoitteita tehdessä kannattaa muistaa mahdollisimman puhtaat liikkeet hosumisen sijaan. Jokainen kotikuntoilija tarvitsee avukseen hyvän ja treenimaton, joka pysyy paikoillaan.Kotitreenajan vakioväline!Vatsalihasharjoitteiden ehdoton väline!Luistamaton pintamateriaali!Pirteä väritys!2,5cm paksuinen!Tilaa helposti - Nopea toimitus!

€ 29,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Toorx Suspension Trainer

Aloita Supension harjoittelu!Toorx Suspension Trainer nauhat ovat täydellinen treeniväline kotiin kuin salille.  Supension Trainer yksikön avulla voit tehdä tehdokkaan treenin missä vain: Kotona, puistossa ja vaikka hotellissa. Sinun ei tarvitse koskaan enään jättää treeniä väliin: Treenaa koska tahansa ja missä tahansa.Kiinnitä helposti oveen, seinään tai vaikka puuhunSupertehokas! Kasvata koko kehon voimaa, lisää liikkuvuutta ja kehitä tasapainoa ennennäkemättömän nopeasti!Toorx harjoitteluyksikkö on treenivalmis alle 60 sekunnissa: Tilaa ja aloita Suspension Trainer harjoittelu jo tänään!

€ 79,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Toorx seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

Aloita treenaaminen tänäänSeinään kiinnitettävä leuanvetotanko on ihanteellinen harjoitusväline rinta, selkä, hartia, niska kuin käsivarsien lihasten harjoitteluun. Luistamaton tanko tarjoaa hyvän otteen eikä sormet lipeä kovassakaan treenissä.Tällä tangolla voit treenata leukoja tehokkaasti kolmella oteleveydellä. Tangon leveys 100cm Käyttäjän maksimipaino 150kg Todella hyvä treeniväline kotiin! Hyvä leuanvetotanko on ehdottomasti paras kotiin hankittava treeniväline ja se onkin yksi perus harjoitteluvälineistä mitä kotisalille kannattaa hankkia. Seinään ruuveilla kiinnitettävä vahvasta teräksestä valmistettu laadukas leuanvetotanko mahdollistaa tehokkaan treenaamisen kotona! Tilaa tästä tehokas treenikaveri kotisalille!

€ 59,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Tasapainolauta Toorx

Hanki tasapainoa, voimaa ja paranna koordinaatiota! Toorx tasapainolauta haastaa kroppaa kokonaisvaltaisesti. Ota osaksi treeniä kotiin ja työpaikalle. Lauta kehittää tehokkaasti kehon hallintaa, lisää lihaskordinaatiota, vahvistaa keskivartaloa ja laittaa tasapainoaistisi työskentelemään! Tehokas treeniväline kotiin kuntoilijalle kuin huippurheilijoille Onko sinulla ongelmia jalkojen kanssa? Hanki kerralla tehokas väline nilkan ja jalkapöydän lihasten vahvistamiseen. Yhdistä osaksi treeniäsi - Tuo uutta keskivartalon ja koko kropan treenamiseen! Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Tilaa osaksi monipuolista treenaamista!

€ 10,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Putkirulla Toorx 3 in 1

Kipeytyvätkö lihaksesi ja palautuvatko ne hitaasti treenin jälkeen? Hoida kipeytyneet lihakset kuntoon! Putkirullan käyttö on yksi parhaista tavoista hoitaa lihaskireyksiä. Hankkimalla Toorx 3 in 1 tuotteen saat kolme tuotetta lihaksistosi tehokkaaseen huoltoon. Tuotteen mukana tulee kaksi eri kovuusluokan rulaa. Toinen on keskikova ja toinen pehmeä. Lisäksi mukana saat todellä kätevän hierontarullan jolla on hyvä käsitellä esimerkiksi kireitä lihaskalvoja. Erittäin hyvä tuote juoksijalle ja paljon liikuntaa harrastavalle Rullaus on todella tehokas hoitaa lihaskireydet pois Kolme tuotetta samassa: Kahden eri kovuusluokan (medium, Soft) Foam rollerin avulla saat tehokkaasti hoidettu lihaskireydet ja hierontarullalla käyt läpi esimerkiksi kipeyntyneet penikat ja muut lihasryhmät. Suosittelemme kokeilemaan jos lihaksesi ovat kipeät ja palautuvat hitaasti! Sopii aloittelijalle kuin pidempään harrastaneelle Tuote on ollut testissä aktiivisesti harjoittelevalla - tutustu tarkemmin tästä!Tilaa tämä kätevä kolmen tuotteen putkirulla setti nyt yhden perinteisen rullan hinnalla! Nopea toimitus!

€ 25,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Pilatesrengas Toorx

Pilatesrengas on pilatesharjoitteluun tarkoitettu monipuolinen apuväline. Sen antama vastus sekä muodon hyödyntäminen liikkeissä tuovat harjoitukseen hyvän lisäulottuvuuden. Tuotteen halkaisija on 38cm. Lisää harjoittelun tehokkuutta Kohdistaa ja tehostaa harjoitteen ongelma kohtiin kuten käsivarvarren lihakset, sisä- ja ulkoreidet, lantionpohjan lihakset. Laadukas rengas jossa hyvät kahvat sisä ja ulkopuolella Nopea toimitus 1-3 arkipäivää Laadukas ja hyvä tuote! Tilaa ja tehosta treenejäsi jo tänään!

€ 9,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Kettler Skylon 3 Crosstrainer

Kettler Skylon 3 on yksi parhaista Crosstrainereistä. Tasainen elliptinen liikerata tekee tästä laitteesta todella mukavan käyttää. Mallissa on 20kg painava vauhtipyörä sekä tuplakuulalaakerointi, jotka tekevät harjoittelusta pehmeän ja tasaisen tuntuista. Crosstrainer josta löytyy hyvät vastukset aloittelijalle kuin pitkään harrastaneelle! Selkeä helppokäyttöinen näyttö jossa useita hyviä valmiita ohjelmia Siirrä helposti: Skylon 3 on helppo siirtää siitä löytyvien kuljetuspyörien avulla Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Hyvä malli kotikäyttöön! Nopea toimitus 3-7 arkipäivää! Tilaa Skylon 3 ja aloita tehokas harjoittelu

€ 1.590,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Joogamatto Toorx

Hyvä joogamatto kotiin, mukaan toimistolle, salille, treeneihin! Jooga on erittäin suosittu ja tehokas harjoittelumuoto, joka lisää liikkuvuutta, voimaa ja keskittymiskykyä. Itse harjoitteluun et tarvitse juurikaan välineitä. Yleensä luistamaton joogamatto riittää alkajaisiksi. Luistamaton pinta! Pirteä väritys! Mukavan tuntuinen jalan alla! 0,4cm paksu!Tämä treenimatto on näppärä ottaa mukaan minne vain - Tilaa omasi jo tänään!

€ 19,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Jooga tiili Toorx

Jooga tiili on valinnainen apuväline joogan eri liikkeisiin. Useilla tunneilla ohjaaja opastaa hyödyntämään tiiltä eri liikkeissä.Kestävä Mahdollistaa vaikeampien liikkeiden / asentojen kokeilunHyvä hankinta joogaajalle. Sisältää yhden tiilenLahjaksiNopea toimitus 1-3 arkipäivää{Banner(id:'118')}Tilaa tämä tuote jo tänään!

€ 5,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Hyppynaru Toorx Speed

Toorx Speed on hyvä ja laadukas hyppynaru kotitreenaajalle!Kun haluat löytää koko kehoa ja luustoa vahvistavan kuntoilumuodon niin ei kannata ohittaa naruhyppelyä. Se on supertehokasta ja samalla hauskaa kuntoilua iästä riippumatta!Teet kokonaisvaltaisen treenin helposti missä vainHyvät ergonomiset kädensijat, joista on helppo pitää kiinniHyppiminen on hyvä kuntoilumuoto kiireiselle - Helppo ja nopea tehdä treeni!{Banner(id:'118')}Tilaa Toorx Speed heti!

€ 5,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Foam Roller Toorx

Kärsitkö kireistä lihaksista? Foam roller eli putkirulla on hyvä apu lihaskireyksien hoitoon!Kovan treenin jälkeen putkirullan kanssa pääset rullaamaan kireyttä pois lihaksista. Foam rollerin eli putkirullan käyttö täydentää venyttelyä ja tehostaa lihashuoltoa tehokkaasti. Kokonaisvaltainen hyvä fiilis voittaa kun kireyksiä käsittelee rullan kanssa. Ensin kyllä kivut tuntuvat ja lihaskalvot huutavat hoosiannaa kireydestään.Palauta lihakset putkirullalla!Täydentää omatoimista lihashuoltoa!Näppärän kokoinen!Tyylikäs väri!Täydellinen lahja-idea naiselle ja miehelle!{Banner(id:'118')}Tilaa omasi jo tänään!

€ 14,90

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Crosstrainer Kettler Skylon 1.1

Ota Crosstrainer mukaan harjoitteluun! Kettler Skylon 1.1 Crosstrainer tarjoaa tehokasta treeniä ja etuvetoisena mallina se tarjoaa pitkän liikeradan. Malli on varustettu monipuolisella helppokäyttösellä näytöllä minkä avulla säädät vastustasot helposti ja voit keskittyä harjoitteluun 18kg vauhtipyörä Etuvetoinen malli tarjoaa pitkän liikeradan Sykkeen mittaus käsisensoreilla ja Polar yhteensopiva sykevastaanotin Käyttäjätietojen tallennus USB-tikulle! Magneettiset vastustasot (16 eri tasoa) Maksa helposti klarnalla (Lasku / erämaksu) Kettler valmistaa erittäin laadukkaita harjoitusvälineitä. Skylon 1.1 on hyvä valinta kotikäyttöön Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 1.090,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Crosstrainer Kettler Rivo P

Kettler Rivo P on hyvä crosstrainer kuntoilua aloittavalle kuntoilijalle kotikäyttöön Crosstrainer-harjoittelu on tehokas tapa kohentaa kuntoa ja pudottaa painoa. Harjoittelu sopiikin niveliä säästävänä lajina täydellisesti juuri painonhallintaan ja kunnon kohentamiseen. Todella helppokäyttöinen harjoituskone tekee harjoittelusta mukavaa 8 valmista harjoitusohjelmaa (1 sykeohjattu ohjelma) 16 vastustasoa varmistavat että voit harjoitella tehokkaasti Säädettävien polkimien ansioista pystyt säätämään harjoitteluasennon mukavaksi Maksa helposti Klarnalla (osamaksulla/laskulla) Aloita tehokas kuntoilu Kettler Rivo P kuntoilulaitteen avulla!

€ 899,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Crosstrainer Kettler Axos Cross P

Tehokas Crosstrainer kunnon kohotukseen ja painon pudottamiseen Kettler Axos Cross P Crosstrainer tarjoaa tehokasta harjoittelua kotiin. Cross P mallin helppokäyttöisestä ajotietokoneestä löytyvät 12 eri ohjelmaa, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Motivoi itsesi harjoittelemaan - Crosstrainer on yksi tehokkaimmista tavoista treenata kotona. 16 vastustasoa varmistavat, että harjoituksistasi ei lopu teho kesken 12 monipuolista harjoitteluohjelmaa Harjoitustavoitteiden asettaminen Sykerajat Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä todella hyvä kotikäyttöön tarkoitettu Cross P vielä tänään!

€ 779,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product
 

Crosstrainer Kettler Axos Cross M

Edullinen takavetoinen Crosstrainer kotikäyttöön! Kettler Axos Cross M on edullinen takavetoinen magneettijarrulla varustettu crosstrainer kotikäyttöön. Se sopii hyvin kuntoilua aloittavalle harrastajalle. Sykkeenmittaus käsisensoreilla Selkeä ja helppokäyttöinen harjoitustietokone 6 eri ohjelmalla! 12kg vauhtipyörä tekee käyttämisestä mukavan sulavaa! Edullinen malli kotiin! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Erämaksulla) Harjoittele ja voi hyvin! Hanki Axos M Crosstrainer ja aloita tehokas harjoittelu!

€ 539,00

Lisätietoa...

Kuntoiluvälineet
Product