Lattiaelementti Loft 100 Crooky 100 leikkimökki

Loft 100 / Crooky sarjaan sopiva lattielementti. Loft 150 sarjaan vaaditaan lisäksi laajennusosa

€ 109.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Loft 550

Etsitkö lapsille omaa kartanoa terassilla varustettuna liukumäellä ja hiekalaatikolla?Exit Loft 550 leikkimökki kääntää taatusti naapureiden päät ja saa juniorit viihtymään leikkien touhussa. Monipuolinen ja näyttävä leikkipaikka, jossa saat kerralla koko jengin viihtymään. Alakerrassa hyvänkokoinen hiekkalaatikko ja ylhäällä reilun kokoinen leikkimökki liukumäellä varustettuna. Exit leikkimökkisarjan isoin mökki! Tilaa leikkiä useammallekin lapselle! Iso hiekkalaatikko alhaalla! Pitkä liukumäki Tilava selkeälinjainen leikkimökki joka on helppo asentaa! Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Tilaa Exit Loft 550 heti lapsille! Lapset rakastavat pihaleikkejä ja tästä leikkimökistä tulee varma hitti perheessänne!

€ 1199.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Loft 500

Voi veljet mikä leikkipaikka! Exit Loft 500 leikkimökki kokonaisuus pitää sisällään kauniin perinteisen mallisen mökin, vauhdikkaan liukumäen, oman verannan ja bonuksena alakerrassa vielä hyvän kokoisen hiekkalaatikon. Kaikki elementit hauskoihin leikkeihin löytyvät tästä leikkikeskuksesta! Laadukkaat materiaalit! 180cm pitkä liukumäki! Valittavana vihreä, punainen tai luonnonväri Alhaalla näppärä hiekkalaatikko! Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Pihaleikkien huippupaikka! Tilaa lapsille tämä huippuhauska kokoneisuus josta tekeminen ei lopu kesken!

€ 879.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Loft 300

Kaunis kuin karkki! Exit Loft 300 on perinteinen ja kaunis leikkimökki yhdistettynä vauhtileikkien klassikkoon, liukumäkeen! Kiipeä rappuset, kurkkaa mitä sisälle kuuluu ja sitten vauhdilla alas. Tämä tuote ihastuttaa kaikki laadun ystävät upeilla yksityiskohdillaan. Avatttavat ikkunat! Jämäkkä rakenne! Perinteinen muotoilu! Kolme kaunista väriä: Punainen, vihreä ja Luonnonvärinen Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Paras piha on piha täynnä leikkiä ja sitä Exit Loft 300 leikkimökki lapsille tarjoaa! Tilaa jo tänään!

€ 699.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 550

Exit Crooky 550 leikkimökki liukumäellä, katoksella ja hiekkalaatikollaViiden tähden leikkipaikka kaikilla mausteilla!Exit Crooky 550 on jokaisen leikkijän unelma. Turvallinen ja tukeva mökki tarjoaa monenlaista ajankulua perheen pienimmille. Mökin terassiin liitettävän 180 senttiä pitkän liukumäen lisäksi mökin alla on hiekkalaatikko, ja terassin katoksen voi kiinnittää kummalle sivulle tahansa! Epäsymmetriset ikkunat ja ovet antavat kokonaisuudelle söpön ulkonäön. Todella tyylikäs mökki kotipihalle Liukumäki, Hiekkalaatikko, terassi tekevät tästä täydellisen leikkikeskuksen lapsille! Helppo ja nopea koota Toimitetaan kotiin toimitettuna Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tilaa tämä tuote heti!

€ 1299.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 350

Lasten oma leikkilinna tarjoaa ajankulua lapsille tunneiksi!Paalujen varassa tukevasti seisova Exit Crooky 350 leikkimökki luo turvalliset puitteet lasten leikkeihin. Söpöt kierot ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta. Mökkiin liitettävä 120 senttimetriä pitkä liukumäki on todellinen vetonaula. Todellinen pihaleikkien hitti! Tämän ääressä lapset viihtyvät! Mökin koko 180x313x229cm Nopea toimitus! 5-10 arkipäivää Täydellinen mökkipaketti! Tilaa lapsille vielä tänään!

€ 1099.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 300

Exit Crooky 300 -leikkimökki liukumäellä Turvallista ja huippuhauskaa ajankulua lapsille kotipihaan! Exit Crooky 300 ei ole mikä tahansa leikkimökki! Paalujen varassa tukevasti seisova mökki tarjoaa turvalliset puitteet lasten leikkeihin. Söpöt epäsymmetriset ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta. Mökkiin liitettävä 120 senttimetriä pitkä liukumäki on todellinen vetonaula lapsille. Hauskan näköinen leikkimökki jossa liukumäki Nopea toimitus 5-10 arkipäivää Tilaa lapsille kotiin tämä hauska mökki vielä tänään!

€ 889.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 150

Turvallinen leikkimökki katoksella perheen pienimmille! Exit Crooky 150 tarjoaa laadukkaat ja kestävät puitteet hauskimpiin pihaleikkeihin! Somat epäsymmetriset ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta. Tässä mökissä lapset jaksavat leikkiä sisarustensa tai kavereidensa kanssa tunnista toiseen. Huippuhauska leikkipaikka perheen pienille lapsille Nopea toimitus 5-10pv Tilaa Exit Crooky jo tänään!

€ 749.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 100

Laadukas ja turvallinen leikkimökki juniorien iloksi! Exit Crooky 100 on laadukas ja helppohoitoinen pieni leikkimökki perheen pienimmille. Somat epäsymmetriset ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta! Tässä mökissä lapset jaksavat leikkiä sisarustensa tai kavereidensa kanssa tunnista toiseen. Hauskaa tekemistä perheen pienille lapsille Tyylikäs hauska ulkonäkö! Nopea toimitus 5-10pv Helppo ja nopea koota! Tilaa jo tänään!

€ 559.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Iso Leikkimökki Exit Crooky 500 liukumäellä

Leikin ja liukumisen iloa korotetussa Crooky 500-mökissä! Paalujen varassa tukevasti seisova iso Exit Crooky 500 leikkimökki tuo turvaa ja inspiraatiota lasten leikkeihin. Suloisen vinot ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta. Mökin terassiin liitettävä 180 senttimetriä pitkä liukumäki antaa kunnon liu'ut ja tekee mökistä monipuolisen leikkikeskuksen lapsille. Helposti koottava kaunis leikkimökki sopii täydellisesti lasten leikkeihin! Mökissä liukumäki sekä hiekkalaatikko Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Leikkimökki on yksi lasten pihaleikkipaikkojen suosikkeja! Tilaa tämä hauska mökki vielä tänään!

€ 1049.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Exit Loft 150 leikkimökki

Kartanon lisäsiivestä terveisiä! Exit Loft 150 leikkimökki on tilava ja upeannäköinen kokonaisuus, jossa mahtuu leikkimään hieman useampikin. Tämä mökki on saatavana kolmen eri värisenä. Katso upeat värivaihtoehdot! M Kolme kaunista väriä! Näyttävän näköinen! Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)Lattiaelementit eivät kuulu hintaan - tilattavissa erikseen Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Tilaa tämä kaunis Loft 100 leikkimökki lapsille ja pihaleikit voivat alkaa!

€ 699.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

EXIT Loft 100 leikkimokki

Exit loft 100 on kaunis leikkipaikka lapsille vaikka takapihalle EXIT Loft 100 on malliltaan perinteinen, kaunis leikkimökki, jossa pienet keksivät takuuvarmasti hauskoja leikkejä. Tämä mökki on kaunis kuin karkki, mukavissa värivaihtoehdoissaan: vihreä, punainen ja luonnonväri. Oma punainen tupa ja perunamaa! Avattavat ikkunat Kaunis muotoilu Kauniit värit: Vihreä, Punainen ja luonnonväri Helppo asentaa Materiaali: Luonnonmukainen setripuu joka on luonnostaan säänkestävä!Lattiaelementti ei kuulu hintaan - tilattavissa erikseen Tilaa tämä kaunis leikkimökki lapsille ja hauskat pihaleikit voivat alkaa!! Maksa tuote helposti klarnalla: Voit maksaa sen laskulla tai osamaksulla

€ 499.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Exit fantasia 300 leikkimökki liukumäellä

Leikit korkealla ja maan tasassa!Pihaleikkien klassikot leikkimökki ja liukumäki on yhdistetty huippukokonaisuudeksi. Tämän hauskempaa leikkipaikkaa ei taida ollakaan! Exit Aksent Fantasia 300 leikkimökki tarjoaa lapsille tekemistä ja hauskaa puuhaa. Tässä leikkien hauskin ympäristö eri-ikäisillekin leikkijöille! Värit: Iloinen vihreä ja perinteinen punainen Maksa tuote helposti klarnalla: Laskulla / osamaksulla Toimitusaika: 7-14 arkipäivää Tilaa Exit Aksent Fantasia 300 ja lapsilla on taatusti pihalla hauskaa!

€ 649.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

EXIT Fantasia 100 leikkimökki

Vinksin vonksin! EXIT Fantasia 100 leikkimökki on riemukkaan mökkimalliston helmi, hulluttelevan hauska muotoilu piristää jokaisen takapihan. Fantasia mökki ilahduttaa iloisissa väreissä, ja vähän vinksallaan oleva ulkomuoto on hellyyttävä, hauska ja erilainen! Helppo ja nopea koota, et tarvitse erillistä rakennuslupaa. Katso asennusvideo alta! Näppärän kokoinen pienemmällekin pihalle! Raikkaat värit; vihreä, punainen tai vaalea pinkki Avattavat ikkunat Materiaalina ympäristöystävällinen kestävä setri puu! Toimitusaika 3-14 arkipäivää Helposti koottava Tilaa tämä hauskaakin hauskempi vinksin vonksin muotoilun omaava leikkimökki lapsille jo tänään! Maksa tuote helposti klarnalla: Voit maksaa sen laskulla tai osamaksulla!

€ 449.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Exit Beach 300 leikkimökki liukumäellä

Soma kokonaisuus, jossa leikkijät viihtyvät varmasti! Exit Beach 300 on reipas rantahenkinen leikkimökki kokonaisuus liukumäellä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lasten oma maja on korkealla, liukumäki riemastuttamassa, ja söpöin terassi josta on kiva katsella mitä pihalla tapahtuu. Tämän sisustaminen on joka lapsen unelma! Suomalaiseen pihaan! Helppo ja nopea asentaa Kauniit värivaihtoehdot: Harmaa, Pinkki, Punainen Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Toimitusaika: 7-14 arkipäivää Tilaa Exit Beach 300 jo tänään ja hanki tämä ihanuus lapsille!

€ 559.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

EXIT Beach 100 leikkimökki

Exit Beach 100 pihalle ja sen parissa vietetetään todella hauskoja hetkiä! EXIT Beach 100 on kaunis perinteisen mallinen leikkimökki, jonka parissa perheen pienimmät leikkivät tunnista toiseen posket punaisina onnesta hehkuen. Beach 100 mökkiä on saatavana luonnollisina värivaihtoehtoina; punaisena, harmaana tai vaalean pinkkinä. Kaikki värivaihtoehdot sointuvat kotimaiseen pihaan kauniisti. Mökin malli tuo tuulahduksen vanhan ajan tunnelmaa, kuitenkin raikkaalla modernilla tavalla. Värivaihtoehdot: Punainen, Harmaa, Vaalean Pinkki Avattavat ikkunat Helppo kasata (katso video alta!) Et tarvitse rakennuslupaa Toimitusaika 7-14 arkipäivää Tilaa lapsille kesän paras paikka leikkiä! Voit maksaa tuotteen helposti Klarnalla laskulla tai osamaksulla

€ 349.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product
 

Exit ankkurit

Ankkuroi tukevasti! Exit ankkureiden avulla ankkuroit maahan tukevasti niin exitin leikkimökit kuin keinut! 4kpl ankkureita Sopivat exitin leikkimökkeihin ja lasten keinuihin! Tilaa tuote!

€ 39.00

Lisätietoa...

Leikkimökit
Product