Maatrampoliini Exit Supreme 427x244cm

Exitin maantasalle asennettava suorakaiteen mallinen maatrampoliini! Exit Supreme sarja edustaa Premium-luokan trampoliineja. Supreme on iso suorakaiteen muotoinen maahan upotettava trampoliini joka upotetaan täysin maantasalle. 44cm levelä ja 3cm vahva laadukas PVC reunapehmuste suojaa hyppijää parhaalla mahdollisella tavalla. 21,6cm pitkät Exit superjouset antavat hyppyihin ilmaa! Hyvä malli esimerkiksi voimistelua harrastavalle perheelle. Maksa helposti Klarnalla (Laskulla / Osamaksulla) Suorakaiteen mallinen trampoliini on helppo sijoittaa tontille eikä syö  hukkaneliöitä pyöreän tapaan Parasta mallia etsivän valinta - Super tyylikäs Exit Supreme tarjoaa parhaat pomput koville hyppijöille!

€ 969.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 4,3m

Tyylikäs koko perheen iso ja edullinen maatrampoliini!  Exit Silhuette 4,3m maatrampoliini vie voiton, onpa kriteereinä sitten hinta-laatu, koko, tyylikkyys tai hauskanpito! Pihapiiriä rumentavat rotjakkeet saavat nyt jäädä pakettiin, kun vaihtoehtona on sopivasti maisemoituva pomppupaikka. Silhuetten tyylikäs musta värimaailma on höystetty limen vihreillä yksityiskohdilla. Tämä trampoliini on paitsi hyvän kokoinen (halk. 430 cm, korkeus maanpinnasta 20 cm), se on helppo asentaa, ja suunniteltu turvallisuus edellä:   matala rakenne >trampoliinille ei tarvitse kiivetä  paksu 20mm PVC/PE/EPE reunasuojus, jonka lisäksi erillinen suojarakenne joka estää etteivät jalat voi osua jousiin missään tilanteessa  laadukkaat kiinnitysmateriaalit pitävät osat paikallaan  paksu matto ja kestävä hyppymatto  Loppuunmyyty! Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla), Tuotteella nopea toimitus (3-7 arkipäivää)! Tilaa vielä tänään!

€ 429.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 3,7m

Tyylikkään musta maatrampoliini edullisesti! Exit Silhouette on 3,7m leveä maahan upotettava trampoliini. Tyylikäs musta reunapehmuste ja vihreät yksityiskohdat tekevät tästä mallista erittäin tyylikkään. Hinta / laatu suhteeltaan erinomainen valinta! Erittäin tyylikäs musta malli! Hiljainen hyppyääni! Vaatii kuopan jonka syvyys on 75cm ja leveys 319cm Saatavilla myös turvakehällinen malli! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Nopea toimitus 3-7 arkipäivää Tilapäisesti loppuunmyyty, uusi erä saapuu viikolla 27. Tilaa tämä Exit Silhouette trampoliini vielä tänään!

€ 329.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Pro Line 4,3m

Maatrampoliinilla säilytät rauhallisen näkymän pihallasi! Pro-line maatrampoliini on uutuustuote, joka haastaa perinteiset mallit. Vuosien ajan monet ovat jättäneet trampoliinin hankkimatta, koska se hallitsee liikaa pihan näkymää. Pro-Line maatrampoliini on ominaisuuksiltaan huipputasoa. Jämäkkä runkorakenne takaa kaiken kokoisten pomppijoiden hypyt. Runkoputket on kuumagalvanoitu ja saumakohdat on tehty siististi hitsaten. Tämä trampoliini soveltuu niin kesä- kuin talvikäyttöönkiin. Sulautuu pihallesi! Vain 20cm maapinnan yläpuolella - Turvallinen! Kaivettavan kuopan syvyys 80cm - tutustu alta löytyvästä videosta asennukseen. Ympärivuotiseen käyttöön!Elinikäinen runkotakuu! Tutustu ja tilaa!

€ 759.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Pro Line 3m turvaverkolla

Pro-Line 3m leveä maatrampoliini turvaverkolla Upota trampoliini tyylikkäästi maahan! Pro-line maatrampoliini turvaverkolla on hyvä valinta trampoliiniksi hieman pienempäänkin pihaan. Pro-line on huippulaadukas trampoliini jonka runkotakuu on 10v.  Leveä ja paksu PVC reunapehmuste suojaa hyppijöitä ja pysyy paikallaan.  Pro-Line mallisto on  ominaisuuksiltaan huipputasoa ja täydellinen valinta kun haluat perheelle kestävän ja laadukkaan trampoliinin. 3m leveä maatrampoliini mahtuu pienellekkin pihalle Trampoliinin korkeus vain 20cm Kaivettavan kuopan syvyys 65cm - tutustu alta löytyvästä videosta asennukseen. Ympärivuotiseen käyttöön! (lumi tulee pitää poissa trampoliinilta talvisin, jotteivat jouset veny) Maksa kätevästi Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa Pro-line 3m leveä maahan upotettava trampoliini turvaverkolla jo tänään!

€ 899.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Pro Line 3m

Näppärän kokoinen maatrampoliini pienempäänkin pihaan! Pro-line maatrampoliini on uutuustuote, joka haastaa perinteiset korkeammat mallit. Tukeva ja jämäkkä PVC reunapehmuste pysyy paikoillaan hyvin sekä suojaa hyppijöitä rungon metalliosilta. Pro-Line maatrampoliini on kaikilta ominaisuuksiltaan huipputasoa ja varma valinta, kun etsit kerralla mallia, jolla hyppii vuosienkin päästä. Näppärän kokoinen pienemmällekin pihalle. Vain 20cm maapinnan yläpuolella - Turvallinen! Kaivettavan kuopan syvyys 65cm - tutustu alta löytyvästä videosta asennukseen. Ympärivuotiseen käyttöön! Maksa kätevästi Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä maahan upotettava trampoliini jo tänään!

€ 629.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Pro line 3,8m x 2,55m

Iso maahan upotettava suorakaiteen muotoinen trampoliini! PRO-LINE malliston isoin suorakaiteen muotoinen maatrampoliini. Tyylikäs trampoliini sulautuu puutarhaan tyylikkäästi ja tarjoaa erinomaiset hyppyominaisuudet ilmaviin temppuihin. Maatrampoliini nousee vain noin 25cm maanpinnan yläpuolelle.  Tämä trampoliini täyttääkin useiden äitien pyynnön että hyppypaikka ei  peittäisi koko pihan näkymää ja olisi samalla tyylikäs. Tämä iso suorakaiteen muotoinen jättikokoinen malli on pituudeltaan 3,8m ja leveydeltään 2,55m tarjoten hyppäjälle jäätävän ison hyppyalueen! Reuna nousee vain 25cm maapinnan yläpuolelle21,5cm jouset!Erittäin hyvät hyppyominaisuudet! Paksu ja kestävä harmaa reunapehmuste Elinikäinen  runkotakuu (rekisteröitävä).Matolla ja reunapehmusteella 3v!Jousilla 10v takuu! Hanki tästä kerralla hyvä trampoliini koville hyppijöille! Tutustu ja tilaa! 

€ 1099.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Avyna Pro Line 380x256cm turvakehällä

Suorakaiteen mallinen iso maatrampoliini turvaverkolla! Avyna on yksi maailman tunnetuimpia trampoliinimerkkejä. Se on tunnettu huippulaadukkaista trampoliineista jotka hipovat ominaisuuksiltaan täydellisyyttä. Avynan maatrampoliinien lippulaiva malli on jättikokoinen Pro-line 3,8m x 2,56m. Parasta etsivä - valitse tämä trampoliinipaketti. Paketti sisältää turvaverkon! Kestävä 38cm leveä ja 2,5cm paksu PVC-reunapehmuste 21,5cm pitkät jouset tarjoavat isoa ilmaa temppuihin Suosittelemme tätä pakettia perheeseen jossa hyppiminen otetaan tosissaan! Pitkä takuu! Tilaa tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 1449.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Avyna Pro Line 340x240cm turvaverkolla

Avyna Pro-line 340x240cm kokoinen maatrampoliini turvaverkolla! Avyna on yksi maailman tunnetuimpia trampoliinimerkkejä. Se on tunnettu huippulaadukkaista trampoliineista jotka hipovat ominaisuuksiltaan täydellisyyttä. Avyna antaa pro-line mallistolle elinikäisen runkotakuun. Etsiessäsi sitä parasta maahan upotettavaa trampoliinia - valitse tämä! Combopaketti sisältää maatrampoliinin sekä turvakehänTäyttää AIB-Vincotte standardit, joka takaa julkisen käytön kouluissa, leirintä-alueilla ja julkisissa paikoissa Paksu ( 2,5cm) ja kestävä  38cm leveä ja 2,5cm paksu PVC-reunapehmuste 21,5cm pitkät jouset tarjoavat isoa ilmaa temppuihin Rungolla elinikäinen takuu! Tilaa tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 1349.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Avyna Pro Line 275x190cm turvaverkolla

Avyna Pro-line 275x190cm maatrampoliini turvakehällä Avyna on yksi maailman tunnetuimpia trampoliinimerkkejä. Se on tunnettu huippulaadukkaista trampoliineista jotka hipovat ominaisuuksiltaan täydellisyyttä. Tämä suorakaiteen muotoinen maatrampoliini vie pyöreää trampoliinia vähemmän tilaa ja se on helppo sijoittaa esimerkiksi tontin reunalle. Combo paketissa tulee maatrampoliinis sekä turvakehä.  Paksu ( 2,5cm) ja kestävä  38cm leveä ja 2,5cm paksu PVC-reunapehmuste Soveltuu julkiseen käyttöön kouluihin, päiväkoteihin ym. Rungolla elinikäinen takuu! Tilaa tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 790.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra suorakaide maatrampoliini 3,7mx2,1m

Exit Interra 3,7x2,1m kokoinen suorakaiteen muotoinen maatrampoliini! Haluatko pihalle trampoliinin, mutta haluat että se näyttää hyvältä eikä peitä pihan näkymiä? Maatrampoliini on ratkaisu ongelmaasi. Exit Interra on suorakaiteen muoteinen maahan upotettava trampoliini joka näyttää hyvältä pihallasi. Suorakaiteen muotoinen maatrampoliini hyvillä hyppyominaisuuksilla Paksu ja hyvin suojaava PVC reunapäällyste Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tuotteen maksat helposti Klarnan osamaksulla tai laskulla Valitse joko tyylikäs harmaa tai perinteinen vihreä väri! Tilaa heti tai jos mietit jotain kysy meiltä, niin kerromme mielellämme lisää!

€ 629.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 4,3m maatrampoliini

Exitin InTerra on iso 4,3m leveä maatrampoliini, josta hyppytila ei lopu kesken! Exitin Interra mallisto on esimerkki siitä, että trampoliinikin voi näyttää todella hyvältä! Exit Interra on todella laadukas maatrampoliini joka näyttää todella hyvältä pihalla. Kalvanoidut ja mustalla pulverimaalilla ruiskemaalattu runko näyttää todella hyvältä Tilaa heti!

€ 749.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 4,3m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 4.3m leveä maahan upotettava trampoliini laadukkaalla Contour turvaverkolla Etsitkö hyvää maahan upotettavaa trampoliinia?  Exit Interra on mahdollista valita t joko tyylikkään harmaana tai perinteisen vihreän värisenä. Pakettiin kuuluu 4,3m leveä maatrampoliini sekä erittäin laadukas Contour turvaverkko. Amerikkalaisen huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Trampoliini upotetaan maahan. Kuopan leveys 377cm ja syvyydeltä minimissään 75cm Jättikokoinen maahan upotettava trampoliini turvaverkolla! LOPPUUNMYYTY!

€ 779.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 3,7m maatrampoliini

Exit IntTerra 3,7m leveä maatrampoliini Etsitkö laadukasta ja hyvillä hyppyominaisuuksilla varustettua maahan upotettavaa trampoliinia? Exitin Interra 3,7m on todella näyttävän näköinen maatrampoliini josta hyppyominaisuudet eivät lopu kesken. Sinkitty mustalla pulverimaalilla ruiskemaalattu runko hivelee silmää! Tilaa heti!

€ 579.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 3,7m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 3.7m leveä maatrampoliini Contour turvaverkolla Maahan upotettava Exit Interra trampoliini on tyylikäs valinta kotipihan trampoliiniksi. Paketti sisältää kaikki tarvittavan mitä hyppimiseen tarvitaan. Mukana tulee 3,7m leveä maatrampoliini sekä todella laadukas Contour-turvakehä. Tilaa koko perheelle hauskaa tekemistä! Trampoliinilla pomppiminen on hauskaa ja nostaa kuntoa nopeasti! Amerikkalaisen huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Trampoliini upotetaan maahan. Kuopan leveys 316 ja syvyydeltä minimissään 70cm Tilaa tämä 3,7m leveä Interra maatrampoliinipaketti vielä tänään!

€ 729.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 3,05m maatrampoliini

Exit Interra 3,05m leveä maatrampoliini. Maatrampoliinit ovat kasvattaneet suosiotaan ja ne näyttävätkin pihalla todella hyvältä. Maahan upotetettava trampoliini nousee vain n. 20cm maapinnan yläpuolelle ja se onkin loistava valinta kun haluat että pihalla on laadukas trampoliini ilman että se peittää puutarhan näkymät. Exit Interra 3,05 sopii hyvin pienempäänkin pihaan Loistavat hyppyominaisuudet Todella hienon näköinen! Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tilaa kun haluat laadukkaan trampoliinin lapsille!

€ 499.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 3,05m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 3.05m leveä maatrampoliini Contour turvaverkolla Exit valmistaa laadukkaita trampoliineja ja Exit Interra maatrampoliinipaketti sisältää kaiken tarvittavan hauskoihin hyppyhetkiin. Kooltaan 3,05m leveä trampoliini sopii hyvin pienenmällekkin pihamaalle. Paketin mukana tulee maatrampoliinin lisäksi huippulaadukas Contour turvaverkko Hyvät hyppyominaisuudet (huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto) Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Toimitusaika 3-7 arkipäivää Hanki tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 639.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 2,44m maatrampoliini

Upota trampoliinisi maahan! Kätevän pieni maatrampoliini! Exit InTerra on maahan upotettava 2,44m leveä maahan upotettava trampoliini. Tämän malli on vain 2,44cm leveä ja se onkin täydellinen ratkaisu pieneen pihaan lapsille. Exit Interra 2,44 maatrampoliini on hyvä valinta pieneen pihaan! Rivitalomalli! Loistavat hyppyominaisuudet ja todella hienon näköinen Toimitusaika 3-7 arkipäivää Hanki tästä lapsille tekemistä koko kesäksi!

€ 439.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 2,44m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra maatrampoliinipaketti turvaverkolla! Exit Intera on laadukas pieni maatrampoliinipaketti turvaverkolla! Maahan upotettava 2,44m leveä trampoliini sopii hyvin pienelle pihalle. Hyvä valinta pieneen pihaan! Rivitalomalli! Hyvät hyppyominaisuudet ja turvaverkollinen malli näyttää todella hyvältä Huippuvalmistajnan (Ten Cate, USA) hyppymatto Toimitusaika 3-7 arkipäivää Hanki tämä näppärä pieni maatrampoliinipaketti vielä tänään!

€ 559.00

Lisätietoa...

Maatrampoliinit
Product