Polkuauto Foxy Green kärryllä

Vihreä Exit Foxy on polkuauto kärryllä on tarkoitettu 2-5 vuotiaille lapsille. Foxy on suunniteltu lapsille turvallisuus edellä, niin että aivan pienimmätkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdinhuumaa tällä tyylikkäällä polkuautolla. Polkuauton kärry tekee tästä loistavan paketin lapselle. Markkinoiden paras hinta/laatusuhde!Erittäin hyvä valinta lapselle.Todella toivottu lahja! Sopii synttärilahjaksi kuin joululahjaksi!Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nämä viedään käsistä - Tilaa omasi edullisesti heti ja varmista että saat tämän viileän uutuuden!

€ 221,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Foxy Fire peräkärryllä

Täydellinen lahjaidea lapselle joka tykkää palomiesleikeistä! Polkuauto Exit Foxy Fire on peräkärryllä varustettu laadukas menopeli vaihdinhuumaa kaupaavalla pikkupalomiehelle. Supertyylikkäästä mallista löytyy oma sireeni jota palomiehen alku voi huudattaa aina kun on hälytyksessä. Exit Foxy polkuauto on tarkoitettu  2-5 vuotiaille lapsille. Polkuauton peräkärryyn voi kerätä esimerkiksi lelut tai ottaa eväät mukaan ajelulle. Kärry sisältyy hintaan - kärryllinen versio on supersuosittu!Täydellinen valinta paloautoista pitävälle lapsellePolkuauto on yksi lasten suosikki leikkivälineitä!Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä polkuauto heti!

€ 221,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Foxy Fire

Exit Foxy Fire on kaikkien palomiehen alkujen suosikki polkuauto  on tyylikäs polkuauto. Exit Foxy Fire on suunniteltu 2-5 vuotiaille lapsille tarjoamaan superhauskoja leikkihetkiä. Hälytys ja kiidä tässä palomiesten polkuautolla tehtävään hälytysvalo vilkkuen! Autossa tulee vakiona Exit Soundbox ääniratti joka tarjoaa kulkupeliin mahtava äänet!  Markkinoiden paras hinta/laatusuhde! Edullinen hinta! Nopea toimitus Sopii hyvin paloautoista pitävälle lapselle (esimerkiksi syntymäpäivä / joululahjaksi) Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä Exit Foxy Fire polkuauto vielä tänään!

€ 139,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Foxy Club White

Exit Foxy white on valkoinen polkuauto tyylikkäillä turkooseilla renkailla. Malli  sopii 2-5vuotiaille lapsille. Foxy white on suunniteltu lapsille turvallisuus edellä, niin että aivan pienimmätkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdinhuumaa tällä tyylikkäällä polkuautolla. Polkuauto on yksi lasten suosikki leikkivälineitä! Hyvä valinta lapselle lahjaksi! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä polkuauto heti!

€ 139,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Foxy Club peräkärryllä

Exit Foxy Club kärryllä  varustettu valkoinen polkuauto tyylikkäillä turkooseilla renkailla. Malli  sopii 2-5vuotiaille lapsille. Foxy white on suunniteltu lapsille turvallisuus edellä, niin että aivan pienimmätkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdinhuumaa tällä tyylikkäällä polkuautolla. Kärry sisältyy hintaan - kärryllinen versio on supersuosittu!Polkuauto on yksi lasten suosikki leikkivälineitä!Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä polkuauto heti!

€ 221,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto EXIT Spider Expedition

Exit Spider Expedition on rouhea tumman vihreä polkuauto 3-8 vuotiaille lapsille. Autoa on helppo ohjata ja vahvojen OFF-road renkaiden avulla auto liikkuu helposti ja vauhdilla. Polkuautoassa on tyylikäs etuspoileri ja valot sekä vilkut. Tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsillePenkki säädettävissä 3 eri asentoonHelppo ohjataValot ja vilkut sisältyvätVahvat off-road renkaat ja tyylikäs maskiMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Toimitus 5-10 arkipäiväää Tilaa tämä auto lapsille vielä tänään!

€ 299,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Exit Soundbox ääniefektit polkuautoon

Rallikuskeja kotona? Exit Soundbox ääniboksi kiinnitetään polkuauton rattiin ja se tuo oikean ralliauton äänimaailman polkuautoa ajavalle lapselle. Tämä superhauska tuote lisää kovien rallikuskien menohaluja ja tuo vielä hieman extravauhtia superäänten muodosssa. Tuote sopii Exit Foxy sekä Spider polkuautoihin. Ratin mukana autoon tulee 4 ääntä Käynnistys. Oikea käynnistysääni, pitäähän polkuauto kännistää! Kiihdytys.1.2.3 Lähtö!!! Kiihdyhtä autosi maksiminopeuteen superkiihdytysäänen avulla Jarrutus. Jarruta koviin mutkiin ja kuule kuinka renkaat ulvovat jarrutuksessa Tööttäys. Kiilasiko kilpaileva polkuauto eteesi! Tyyttää kilpakaverillesi Tilaa tämä supehauska lisävaruste Foxy tai Spider polkuautoihin!

€ 20,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Triker Rocker Fire

Polkuauto joka on täynnä rock-asennetta! Polkuauto on joka pikkupojan unelme! Exit Triker Rocker Fire on musta polkuauto mahtavilla liekkikuviolla! Sopii täydellisesti lapselle joka rakastaa vauhtia!! Leveät takarenkaat antavat hyvän tuntuman tiehen ja tällä voii ajaa myös maastossa! Ergonomisesti muotoillut istuimet ovat turvalliset! Triker polkuautoissa on kevyt patentoitu ohjaus Erittäin laadukas! Tarkoitettu 6-12 vuotilaalle rock-asenteella varustetulle lapsell! Musta lieskakuvioitu vauhtihirmu! Vauhtia! Tilaa!

€ 309,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Triker PRO 50

Exit Triker PRO 50 polkuauto on mahtava vauhtipeli kesän kovimpiin kilpa-ajoihin. Polje vauhtia hauskalla kolmirattaisella puolimakaavassa asennossa ja tunne tuulen tuiverrus kaartaessasi kilpaa kamujen kanssa. Ergonominen penkki antaa mukavan ajoasennon tiukkoihinkin kurveihin. Triker PRO 50 malli on tarkoitettu 6-9 - vuotiaille vauhtiveikoille Lapset liikkumaan hauskalla tavalla! Patentoitu kallistava ohjausjärjestelmä! Nopeaa kyytiä maantasossa! Nopea koottava! Toimitusaika 7-14 arkipäivää! Mukavaa tekemistä lapsille! Hanki laadukas Exit Triker PRO 50!

€ 339,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Triker PRO 100

Vauhtilaite, joka laittaa suupielet hymyyn! Exit Triker PRO 100 polkuauto on yli yhdeksän vuotiaille vauhtiveikoille tarkoitettu polkuhärveli, jolla pääsee etenemään kovaa ja vauhdikkaasti. Lapset rakastavat menoa ja meininkiä; sitä tämä laite totisesti tuo. Triker PRO 100 mallissa on leveät ilmatäytteiset renkaat tuomassa hyvän pidon tiukkoihinkin kurveihin. Ergonomisesti muotoiltu penkki antaa parhaan mahdollisen ajoasennon ja vauhdin huuma on taattu. Saatavana punaisena tai mustana Patentoitu kallistava ohjausjärjestelmä! Polkijan maksimipaino 80kg! Helppo asentaa! Yli yhdeksän vuotiaiden malli! Toimitusaika 7-14 arkipäivää Tilaa Exit Triker Pro 100 polkuauto heti lapsille!

€ 379,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Triker Lady Rocker

Täydellinen pinkki polkuauto tytölle! Exit Triker Lady Rocker menopeli ihastuttaa ulkonäöllään ja sopii vauhtia rakastavalle lapselle! Leveät takarenkaat antavat hyvän tuntuman tiehen! Ergonomisesti muotoillut istuimet ovat turvalliset! Triker polkuautoissa on kevyt ohjaus Todella hienon värinen 6-12 vuotiaalle tytölle Ihana pinkki väri! Tilaa vaikka lahjaksi tytölle

€ 309,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product
 

Polkuauto Exit Foxy Pedal

Exit Foxy on tyylikäs polkuauto, joka sopii yli kaksi vuotiaille lapsille. Foxy on suunniteltu lapsille turvallisuus edellä, niin että aivan pienimmätkin hurjapäät pääsevät nauttimaan vauhdinhuumaa tällä tyylikkäällä polkuautolla. Markkinoiden paras hinta/laatusuhde! Edullinen hinta! Nopea toimitus Todella toivottu lahja! Sopii synttärilahjaksi kuin joululahjaksi! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nämä viedään käsistä - Tilaa omasi edullisesti heti ja varmista että saat tämän viileän uutuuden !

€ 139,00

Lisätietoa...

Polkuautot
Product